2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Allah yardimcin olsun canm biz ewlerde yaniyoruz zorlaniyoruz ise giden tum arkadaslarim Allah yardimciniz olsun ben dayanamdim 32. Haftamda ayrildim birde 3 ay ucretsiz izin aldim. Sansinizi deneyin ucretsiz izin hakkinda ben verirler diye umutlu degildim ama hakkimiz neticede ve sorun cikartmadilar aklinda olsun

Kızlar ya ishal oldum ,2 gün oldu geçmedi,sorun olmaz deil mi? Gerci bugün dr kontrolum var soracagım ama size de bir sorayım dedim...

Günaydın Sabah bi kahvaltı yapım dedim bütün yedigim cikardim afedersininiz Artık iyice tiksindim yumurtadan flan zorla yiyorum diye oldu sanirim bi de sıcaktanda iştah olmuyo..Yemesemde olmuyo minnos geri..ayy sağlıkla gelsinler geçsin su son ay da..

Al benden de o kadar
Artık bugün çılbır deniycem yoğurtla gider belki

Havalrda cok etkiliyor canim. Benimde istahim yok maalesef ama ilaclardan ve tabi bebislerimiz icin yemeye calismaliyiz. Hafif seyler yemeye calis. Yumurtayi biraktim bemde icim almiyor artik. Cook gecmis olsun. Bol sivi almaya calisalim. Allah tan meyve cesitleri bol onlari yiyebiliuorum rahat rahat. Sende yemeye calis

nilselen benimde 200 gr fark war ama fr normal dedi. Insan takiliyor ama dr a guvenmek lazim. Toparliyacak insallah kuzular. Gerci dr bana dusuk kg lu olucak dedi dogumu ama sorun olur demedi. Her bebek farkli oluyor iste yeter ki saglikli dogdunlat gerisi hicc onemli degil

Meyveeee
Sanırım yemeyi en çok sevdiğim şey yaz meyveleri, kahvaltıda bile yiyebilirim

Bu arada size az kalorili çok lezzetli, faydalı bir içecek tarifi veriyorum;

SMOOTİE

Malzemeler

-Bir adet blender
-3 4 adet çilek ya da 1 tane şeftali ya da istediğiniz meyve
-3 yemek kaşığı kadar yoğurt
-istediğiniz kadar şeker, ben 3 kaşık falan koyuyorum iki kişilik tarif bu kocaman bardaklarla :)
-Ne kadar sıvı olmasını isterseniz o kadar süt
-İsterseniz buz

Hepsini bir güzel blenderdan çekiyoruz ve hazır.
Hayatımda bu kadar kolay hazırlanan ve bu kadar lezzetli olan başka bir içecek daha hazırlamadım sanırım
Milkshake de çok yapardım dondurmayla ama bu aralar favorim budur. Buz gibi hem ara öğün yerine geçiyor doyuruyor hem de gerçekten çok lezzetli.

Yiyorum canım yiyorum..Allahtan yaz a geldi de meyveler güzel yiyorum bolca :) Onun da fazlası zarar diyolar da napim valla zevkle yiyebildigim tek şey onlar

Sağlık ile gelsinler de zayıf olsun büyür :) Doktorum çok rahatti sadece protein ağırlıklı beslen dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…