2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim de evde şeftali kalmıştı nasıl bitireceğim diye düşünüyordum, serin serin nasıl da güzel olur. Şeker yerine bal koysak da olur sanırım, off birazdan yapacağım tarif ve fikir için teşekkürler :)

Başka türlü yemek bile yenmiyor ki. Valla biz sürekli geçiştiriyoruz yağlı salçalı yemekler hele tam bir kabus
En güzeli karpuz, salata.
Zeytinyağlı sebze yemekleri tavsiye ederim, soğuk soğuk domatesli... Mis gibi :)

Olur tabii, ben soğuk şeylerde balı sevmiyorum da erimiyor gibi geliyor ama tabi denemek lazım, rica ederim
Zeytinyağlı deniycem normalde mecbur değilsem yemem ama sanırım mecburiyet hasıl oluyor yavaş yavaş

allah yardımcın olsun

Cnm bobrekten dolayi ni ciger gelistirici oldun sen kacirdim ben orayi? Etkili olmasi icin min 48 saat gecmeli ve etkisi bir hafta aklinda bulunsun... Iyi dileklerin icin sagol :)

33.hafta ve artı 12 kiloama ellerim ayaklarım hafif sis ödem var ödem ee iki kiloda bebek yoksa ben fit bı hatunum
35. hafta +14.5 kg son 1 ay artik daha almam umarim
bu haftaya kadar alyansimi falan takabiliyordum artik onu da takamiyorum. ev terliklerim kucuk gelmeye basladi.

35. hafta +14.5 kg son 1 ay artik daha almam umarim
bu haftaya kadar alyansimi falan takabiliyordum artik onu da takamiyorum. ev terliklerim kucuk gelmeye basladi.
Ben de senelerdir aradığım boncuklu şıkır şıkır sandaletleri görüyorum, her yerdeler. Ama deneyemiyorum, alamıyorum Ayaklarım şiş, ellerim şiş, şüşkoyum
35+6 benim de 12 kilo Hayatımda görmediğim kilolar bunlar, artık yavaşlarmış ama alacağımı aldım yavaşlasa ne

Ya varya sinirim bozuldu ya benim qittiqim doktor yokmus baskasina qittim kadin beni deli etti hicbi aciklama yapmadi sorduqum sorularada cevap alamadim denqesizmidir nedir qit nstye qir dedi qirmedim ciktim yarin tekrar kendi qittiqim doktoruma qidecem acayip canim skldi daha erken deilmi bana nst icin anlamadimki yine qerilik cikti bu FL de kadin soylemedide ben anladiqim kadariyla yani denqesiz kilosunu falan soyleyemezmismis

Bende de eller ve ayaklarda ödemler felaket ya, ayaklarım yine iniyor da ellerim, o incecik parmaklarım ne hale geldi yaa
Ben de aynısını diyorum, minnak ince uzun parmaklarım vardı benim, şimdi biraz gevşek olsun diye hafif bol aldığım alyansım bile olmuyor, ayaklarım o kadar rahatsız hissettirmiyor da ellerim sürekli gözümün önünde diye sinir ediyor.
bugun disarisi da fena. bizim ev boyleyse disardakiler napiyo bilmiyorum. @ayshemina yarinki yagmurun ayak sesleri hep bunlar :)))
Yağsın yarın çıkıp ıslanacağım, evin tüm tüm cam ve kapılarını açacağım ki yağmur havası içeri dolsun, durduğum yerde eriyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…