Ya varya sinirim bozuldu yabenim qittiqim doktor yokmus baskasina qittim kadin beni deli etti hicbi aciklama yapmadi sorduqum sorularada cevap alamadim denqesizmidir nedir qit nstye qir dedi qirmedim ciktim yarin tekrar kendi qittiqim doktoruma qidecem acayip canim skldi daha erken deilmi bana nst icin anlamadimki yine qerilik cikti bu FL de kadin soylemedide ben anladiqim kadariyla yani denqesiz kilosunu falan soyleyemezmismis
Ben de aynısını diyorum, minnak ince uzun parmaklarım vardı benim, şimdi biraz gevşek olsun diye hafif bol aldığım alyansım bile olmuyor, ayaklarım o kadar rahatsız hissettirmiyor da ellerim sürekli gözümün önünde diye sinir ediyor.
Yağsın yarın çıkıp ıslanacağım, evin tüm tüm cam ve kapılarını açacağım ki yağmur havası içeri dolsun, durduğum yerde eriyorum ya
Az kaldı bir ay sonra takarsın yine, yenisini alsan gelecek ay iki yüzükle ne yapacaksın.
Yüzüklerimi takamıyorum ya, dün değiştirsek mi dedim eşime, 5. yılda değiştircez dedi. Ama takamıyorum dedim
Ne demek kilosunu söyleyemezmiş, devlet sırrı mıymış beceriksizmiş de bakamıyor muymuş, saçmalığa bak! Bence de git yarın doktoruna, bu mendebura da dikkat et bir daha denk gelmemeye çalış. Eskaza doğuma falan girecek olsa sen git ben kendim doğururum, çocuk ilk önce senin sıfatsız yüzünü görmesin deYa varya sinirim bozuldu yabenim qittiqim doktor yokmus baskasina qittim kadin beni deli etti hicbi aciklama yapmadi sorduqum sorularada cevap alamadim denqesizmidir nedir qit nstye qir dedi qirmedim ciktim yarin tekrar kendi qittiqim doktoruma qidecem acayip canim skldi daha erken deilmi bana nst icin anlamadimki yine qerilik cikti bu FL de kadin soylemedide ben anladiqim kadariyla yani denqesiz kilosunu falan soyleyemezmismis
Dönecek tabi, neden dönmesin. Bazı ayakların numarası büyüyormuş ama doğumdan sonra alyansı parmağına olmayan hiç duymadım. Üzülme sen, dayan azıcık dahaGeri dönecek mi ellerimiz, incecik parmaklarımız
Az kaldı bir ay sonra takarsın yine, yenisini alsan gelecek ay iki yüzükle ne yapacaksın.
Ne demek kilosunu söyleyemezmiş, devlet sırrı mıymış beceriksizmiş de bakamıyor muymuş, saçmalığa bak! Bence de git yarın doktoruna, bu mendebura da dikkat et bir daha denk gelmemeye çalış. Eskaza doğuma falan girecek olsa sen git ben kendim doğururum, çocuk ilk önce senin sıfatsız yüzünü görmesin de
Walla ciktim qeldim canim nstyede qirsem ona qosterecem ne qerek var tekrar yuzunu bile qormek istemiyorum zaten cikinca oqrendimki herkesin illallah ettiqi biriymisAz kaldı bir ay sonra takarsın yine, yenisini alsan gelecek ay iki yüzükle ne yapacaksın.
Ne demek kilosunu söyleyemezmiş, devlet sırrı mıymış beceriksizmiş de bakamıyor muymuş, saçmalığa bak! Bence de git yarın doktoruna, bu mendebura da dikkat et bir daha denk gelmemeye çalış. Eskaza doğuma falan girecek olsa sen git ben kendim doğururum, çocuk ilk önce senin sıfatsız yüzünü görmesin de
Ben cook uzun zamandır takamiyorum degistirsek bu seferde doğumdan sonra büyük gelicek idare ediyorum oyuzden
Yüzüklerimi takamıyorum ya, dün değiştirsek mi dedim eşime, 5. yılda değiştircez dedi. Ama takamıyorum dedim
Evet haklısın mamadan vazgeçtik ulaşması kolay zaten inşallah gerek olmaz gerekirse bakarız artık
Canım neden kendi doktoruna mhrsden randevu alıp gitmiyorsun ki? Öyle daha iyi olurWalla ciktim qeldim canim nstyede qirsem ona qosterecem ne qerek var tekrar yuzunu bile qormek istemiyorum zaten cikinca oqrendimki herkesin illallah ettiqi biriymisyarin quzelce oqrenirim herseyi simdiden canimi sikmayacam kilosunuda soylemicekse ne diye doktor olmus acaba bide benim kafa qitti ya qerilik cikti yazmisim bu Fl uzunluquna 34 hafta dedi normalmiki yani daha ben yarin 32ye qiricem ?
3 yaşında canim...2 defa lazimliga yapsa bi defa altina yapiyor...çamaşır yika yerleri sil aksama kadar böyle...gece altina hic yapmadi...disarda da yapmiyor ama eve girer girmez yapiyor...sakin olmaya calisiyorum ama insanin sinirleri cok bozuluyorCanm kızın ne kadarlık. Bende 3 hafta önce başladm. Yeni yeni kaçaklar azalıyor. Ama bende çok stres yapmışım onu farkettim. Belki ondan bu kadar uzadı. Şimdi bez derdi yok. Lazimlik tasiyoriz yanımızda. Ama onuda birakicaz inşallah yakında. Basladiysab hazırsa bırakma. Bol çamaşır yıkamaya biraz kirlenmesine hazır ol. Eve de kapanms
Onun doktorluguna benWalla ciktim qeldim canim nstyede qirsem ona qosterecem ne qerek var tekrar yuzunu bile qormek istemiyorum zaten cikinca oqrendimki herkesin illallah ettiqi biriymisyarin quzelce oqrenirim herseyi simdiden canimi sikmayacam kilosunuda soylemicekse ne diye doktor olmus acaba bide benim kafa qitti ya qerilik cikti yazmisim bu Fl uzunluquna 34 hafta dedi normalmiki yani daha ben yarin 32ye qiricem ?
Canım hâla bitmedi ev yerleştirme. Şu uyuz muhabbetinden kimseyi de çağırmadım, tek başıma yapmaya çalışıyorum. Daha bebegin kiyafetlerini de cikartmadim. Allah tan bizde hastalık yok gibi bugün yine doktora gideceğiz kontrol için. Evdeki herşeyi kac defa kaynatarak yıkadım hatırlamıyorum artık. Bir yandan eve yerleşmeye çalışıyorum diğer yandan günlük çarşaf değiştir kaynat, temiz kirli tum kiyafetleri kaynat, canım çıktı resmen.@Mutlu Mercimek Ne yaptın canım işlerini yoluna koyabildin mi? Durumlar nasıl?
Bakırcılar çarşısında küçük dükkânlari var oradakilere diğer büyük mağazalarını sor arka taraflarında kalıyor 3katli büyük mağazası elemanları götürüp gösteriyor zaten beğenirsen ne mutlu bana ben çok memnun kaldım emzik biberon vs ne ararsan kıyafet vs vs hepsi vartamam canim,bakacagim insallah,sagolasin:)
tam nerde yeri?
Bacak boyu ileri çıktıysa boyu uzun olacak demektir, benim kız da hep 1 hafta 10 gün ileriydi, son muayenede de 5 gün ileri çıktı. Belki bacakları için büyüme atağı evresi geçirmiştir belki de uzun boylu bir kızın olurWalla ciktim qeldim canim nstyede qirsem ona qosterecem ne qerek var tekrar yuzunu bile qormek istemiyorum zaten cikinca oqrendimki herkesin illallah ettiqi biriymisyarin quzelce oqrenirim herseyi simdiden canimi sikmayacam kilosunuda soylemicekse ne diye doktor olmus acaba bide benim kafa qitti ya qerilik cikti yazmisim bu Fl uzunluquna 34 hafta dedi normalmiki yani daha ben yarin 32ye qiricem ?
Kolay gelsin valla en azından sizde hastalık çıkmamış olması güzel haber. Çok yoruluyorsun ama inşallah bu günler geçecek. Merak etmiştim ses seda çıkmayonca. Neyseki bir şey yokmuş. Artık diğer şeyler de hallolur inşallah.Canım hâla bitmedi ev yerleştirme. Şu uyuz muhabbetinden kimseyi de çağırmadım, tek başıma yapmaya çalışıyorum. Daha bebegin kiyafetlerini de cikartmadim. Allah tan bizde hastalık yok gibi bugün yine doktora gideceğiz kontrol için. Evdeki herşeyi kac defa kaynatarak yıkadım hatırlamıyorum artık. Bir yandan eve yerleşmeye çalışıyorum diğer yandan günlük çarşaf değiştir kaynat, temiz kirli tum kiyafetleri kaynat, canım çıktı resmen.
Soracagım bugünSimge 84 merhaba hamilelikte ishal önemli olabiliyor bugün mutlaka doktorunuza danışın.
Ben de aynısını diyorum, minnak ince uzun parmaklarım vardı benim, şimdi biraz gevşek olsun diye hafif bol aldığım alyansım bile olmuyor, ayaklarım o kadar rahatsız hissettirmiyor da ellerim sürekli gözümün önünde diye sinir ediyor.
Yağsın yarın çıkıp ıslanacağım, evin tüm tüm cam ve kapılarını açacağım ki yağmur havası içeri dolsun, durduğum yerde eriyorum ya
Öyle çok sık sık olmuyo yani 1 saatte 40 dakika da bir vuruyo ama geçiyo sonra sancı geldiği zaman şiddetli geliyo sadece o kadar saol canım ben bi arim doktorunu teşekkür ederim :)Onlar ne güzel tulumlar öyle, ben de onlarla takım giymek istedim birden
Böyle böyle iyice benimseyecek, siz ve gelen giden de ikinci planda kaldığını hissettirmezseniz çok uzun süre kıskanmaz gibi geliyor bana, büyük çocukluğun doğasında var kardeş olunca sinir olmak ama atlatılmayacak bir şey değil iyi bir tavırla :)
Doktorun boş saati varsa randevunu erkene al. Tecrübeli değilim ama az çok okuduğum ve doktordan duyduğum kadarıyla cevaplayayım, sıklığı ne kasılmaların? Ne kadar sürüyor, bunları bir yarım saat 40 dakika kontrol et kaydet bir yere sonra doktorunu arama şansın varsa sor, yoksa gidip gör. Muhtemelen önemli bir şey değildir ama tedbiri elden bırakmamakta fayda var.
Bu arada size az kalorili çok lezzetli, faydalı bir içecek tarifi veriyorum;
SMOOTİE
Malzemeler
-Bir adet blender
-3 4 adet çilek ya da 1 tane şeftali ya da istediğiniz meyve
-3 yemek kaşığı kadar yoğurt
-istediğiniz kadar şeker, ben 3 kaşık falan koyuyorum iki kişilik tarif bu kocaman bardaklarla :)
-Ne kadar sıvı olmasını isterseniz o kadar süt
-İsterseniz buz
Hepsini bir güzel blenderdan çekiyoruz ve hazır.
Hayatımda bu kadar kolay hazırlanan ve bu kadar lezzetli olan başka bir içecek daha hazırlamadım sanırım
Milkshake de çok yapardım dondurmayla ama bu aralar favorim budur. Buz gibi hem ara öğün yerine geçiyor doyuruyor hem de gerçekten çok lezzetli.
Ay Geçen sene geldim ben Adanaya normal halimle bile duramadım evde klimanın altında olduğum halde yanıyodum şimdi hiç dayanılmaz o sıcağa bide Adana için cenennemin hemen üstü diyolar sıcaklık konusunda bence sen ücretsiz izin falan al canım ya da cak raporu yat evde Allah korusun o sıcakta bişey olur falankızlar adana çok sıcak , artık işe gitmeye çok zorlanıyorum bazen diyorum ki iznimi kullansam mı ama o zamanda kızımla vaktim az olacak 21 temmuza kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum 1 saat yol çekiyorum arabada klima yok kan ter içinde kalıyorum .biraz rahatsız olunca izin istesem müdür zorluk çıkarıyorbi kaç yerde hamileler idari izinli sayılmış ama adanaya yok işyerinde oturup ağlicam valla şimdi çok bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?