2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Üff var ya sen de çekiyorsun resmen ya tüm dengesizleri

Geri dönecek mi ellerimiz, incecik parmaklarımız

Yüzüklerimi takamıyorum ya, dün değiştirsek mi dedim eşime, 5. yılda değiştircez dedi. Ama takamıyorum dedim
Az kaldı bir ay sonra takarsın yine, yenisini alsan gelecek ay iki yüzükle ne yapacaksın.
Ne demek kilosunu söyleyemezmiş, devlet sırrı mıymış beceriksizmiş de bakamıyor muymuş, saçmalığa bak! Bence de git yarın doktoruna, bu mendebura da dikkat et bir daha denk gelmemeye çalış. Eskaza doğuma falan girecek olsa sen git ben kendim doğururum, çocuk ilk önce senin sıfatsız yüzünü görmesin de

Doğru diyosun , inşallah takarım inşallah olur

Walla ciktim qeldim canim nstyede qirsem ona qosterecem ne qerek var tekrar yuzunu bile qormek istemiyorum zaten cikinca oqrendimki herkesin illallah ettiqi biriymis yarin quzelce oqrenirim herseyi simdiden canimi sikmayacam kilosunuda soylemicekse ne diye doktor olmus acaba bide benim kafa qitti ya qerilik cikti yazmisim bu Fl uzunluquna 34 hafta dedi normalmiki yani daha ben yarin 32ye qiricem ?

Canım neden kendi doktoruna mhrsden randevu alıp gitmiyorsun ki? Öyle daha iyi olur

3 yaşında canim...2 defa lazimliga yapsa bi defa altina yapiyor...çamaşır yika yerleri sil aksama kadar böyle...gece altina hic yapmadi...disarda da yapmiyor ama eve girer girmez yapiyor...sakin olmaya calisiyorum ama insanin sinirleri cok bozuluyor

Onun doktorluguna ben ...yarin git kendi doktoruna canım bugünden de takma kafana gerilik ilerililigi yarın doktorun söyler ztn

@Mutlu Mercimek Ne yaptın canım işlerini yoluna koyabildin mi? Durumlar nasıl?
Canım hâla bitmedi ev yerleştirme. Şu uyuz muhabbetinden kimseyi de çağırmadım, tek başıma yapmaya çalışıyorum. Daha bebegin kiyafetlerini de cikartmadim. Allah tan bizde hastalık yok gibi bugün yine doktora gideceğiz kontrol için. Evdeki herşeyi kac defa kaynatarak yıkadım hatırlamıyorum artık. Bir yandan eve yerleşmeye çalışıyorum diğer yandan günlük çarşaf değiştir kaynat, temiz kirli tum kiyafetleri kaynat, canım çıktı resmen.

tamam canim,bakacagim insallah,sagolasin:)
tam nerde yeri?
Bakırcılar çarşısında küçük dükkânlari var oradakilere diğer büyük mağazalarını sor arka taraflarında kalıyor 3katli büyük mağazası elemanları götürüp gösteriyor zaten beğenirsen ne mutlu bana ben çok memnun kaldım emzik biberon vs ne ararsan kıyafet vs vs hepsi var

Bacak boyu ileri çıktıysa boyu uzun olacak demektir, benim kız da hep 1 hafta 10 gün ileriydi, son muayenede de 5 gün ileri çıktı. Belki bacakları için büyüme atağı evresi geçirmiştir belki de uzun boylu bir kızın olur

Kolay gelsin valla en azından sizde hastalık çıkmamış olması güzel haber. Çok yoruluyorsun ama inşallah bu günler geçecek. Merak etmiştim ses seda çıkmayonca. Neyseki bir şey yokmuş. Artık diğer şeyler de hallolur inşallah.

islanma fikri benim de aklimdan gecmedi degil :))

Öyle çok sık sık olmuyo yani 1 saatte 40 dakika da bir vuruyo ama geçiyo sonra sancı geldiği zaman şiddetli geliyo sadece o kadar saol canım ben bi arim doktorunu teşekkür ederim :)

Tarifini denedim, meyveyi 2 katına çıkardım, çok lezzetli oldu, balı da malzemelerin hepsini ekledikten sonra ekleyince kaba yapışmadığı için kolay eriyor, ben 2 mevsimlik muzlu süt deneyimimden bunu öğrendim :)

Ay Geçen sene geldim ben Adanaya normal halimle bile duramadım evde klimanın altında olduğum halde yanıyodum şimdi hiç dayanılmaz o sıcağa bide Adana için cenennemin hemen üstü diyolar sıcaklık konusunda bence sen ücretsiz izin falan al canım ya da cak raporu yat evde Allah korusun o sıcakta bişey olur falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…