2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Afiyet olsuuun :)
Ben de göz kararı yapıyorum aslında ölçü vereyim diye böyle yazdım, balı da deneyeceğim :)
Şu an 2 sürahi var buzdolabında bitince ballı yapayım.

Afiyet olsuuun :)
Ben de göz kararı yapıyorum aslında ölçü vereyim diye böyle yazdım, balı da deneyeceğim :)
Şu an 2 sürahi var buzdolabında bitince ballı yapayım.
Bende de yarım litre kadar daha kaldı, biraz zaman geçsin tekrar içerim.
Ben beyaz şekeri mümkün olduğunca azalttım, bal ve pekmez kullanıyorum alternatif olarak. Zaten çay kahve içen biri de olmadığım için zor olmuyor. Sadece tatlı yaparken kullanıyorum onu da eşim seviyor, kahverengi şekere geçsem muhtemelen hiç memnun olmaz bu durumdan o yüzden tatlılar hariç şeker tüketmiyorum hiç. Aslında zararlı bir sürü şey tüketiyoruz şekerden ne olacak ama işte en azından bunu kullanmayayım diyorum.

Ay negzel, biz de çayı kahveyi şekersiz içeriz eşim tatlı sevmez ama ben tatlısız bir dünya düşünemiyorum. Hamileliğimin başında çok dikkat ediyordum ama şu an işin ucu kaçmış durumda, çileği banıyorum mesela şekere şu an

Bide senin gibi bi hatuna yaptı bunu iyi dövmeden çıktın sen o kadını :) bak işte sen evhamli sin ya hep seni buluyo bu cinsler o yüzden.Boşver sen takma yarın gidersin kendi doktoruna için rahat eder kuzum :) Stress yapma ki bebise geçmesin

Ben de krem şanti ve pudra şekerine banmayı çok severim, azaltmaya çalışıyorum ben de ama o kadar lezzetli ki nasıl azaltılır :)

İlk hamilelikte kimi dr erken nst yaptırıyor.30. Hafta başlamıştım kızımda. Bu kez geçen ağrılarım oldu diye bağladı. Ama ikide daha geç başlanıyor bildiğim

Bence çok iyi canm rahat ol. İlla oluyor kirleniyor. Çok sorup bunaltiyorux başta. Aralıkları belliyse artık 1-2 saate sor. Ben ne zaman rahat bıraksam o zaman kendini kontrolü öğrendi. Gecede kacirmamis bak ne güzel maşallah. Bizimki bak daha bu gece yapmış üstünde kurumuş nerdeyse. Gece yorgunluktan kalkamadim o da seslenmemis. yani 3 haftadır gece ve öğlen uykusunda hala kacirabiliyor. Oglusun maşallah daha iyi bence. Kafamda büyütme kaldır haliyi koltuklara örtü çek canm. Gelebilecek saatlerde sor. Haber ver gelince e diye tembhle bence kısa sürede alisacak oğlun. Bende ne zaman kafamda bitirdim soruları o zaman çocuğum da rahatladı. Inan ki kafanın rahat olması çok önemli. Ne kadar sikarsaan o kadar kotuymis. o İnadına yapmasınn birde sonra

Ben olsam hemen şikayet ederdim. Biz sesimizi çıkarmadıkçA tepemize çıkıyo bunlar. Herkes uğraşsa başhekime gitse şikayet kutusuna yazsa bimere yazsa bu kadar rahat olamazlar. Lütfen susmayın böyle durumlarda. Sonuçta devletin doktoru o. Parasını tıkır tıkır alıyo 15 inde. Babasının çiftliği gibi davranamaz.. ne demek kilosunu söyleyemem. Herkes söylüyo bi ona mı malum olmuyomuş. Manyak mıdır nedir

merhaba kızlar 33 haftalık gebeyken dr bebeğin kilosuna 2 kilo dedi sizce nasıl kilosu çok kafaya takmaya başladım şuan 34 haftaıga girdim 10 tmmuz muayenem var meraklada beklyrm kilo durumu için bu arada havaların aşırı sıcak olması midebulantısı ve kusma yapıyo süt muz kuruyemiş tüketiyorum ama kusma korkusu mahvediyo bebeğim besin alabiliyormudur

bizdede veriyorlar ücretsiz izin ama bizim ev kredimiz var o yüzden alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…