2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bence gayet iyi kg daymış canm. Şimdi 2.5 kg olmuştur veya geçmiştir. Hiç üzülme bence. Bulantilari 9 ay boyunca süren var. O yüzden Bence sorun etme. İçin rahat olsum

Evininhatunu canm niue skayet etmiyorsun. O dr senin sorularına cevap grek zorunda. Devlette diye resmen hamile kadınlara kuzu muamelesi yapılıyor. Sıraya geçiyor herkes yat kalk bakıyor. Neye bakıyor ne anloyorsa. Bakıp kendine saklayacaksa bakmasinin ne anlamı varmış. Gidin şikayet edin lütfen. Sinir oluyorum devletten maaşını alıp yatmak istiyorlar herhlade

Bence gayet iyi kg daymış canm. Şimdi 2.5 kg olmuştur veya geçmiştir. Hiç üzülme bence. Bulantilari 9 ay boyunca süren var. O yüzden Bence sorun etme. İçin rahat olsum
çok saol ya bakalım 10 temmuz beklicez artık 35 haftalık başlangıcı olmuş oluyor görcez o zaman artk durmadan muayne olmakta istemiyorum

32+4 banada doktor 2 kilo dedi bence normal kiloda daha zaman var ortalama 3 kilo civarı doğarlar

Sancı odası ayrı mı oluyo? Ben onu bilmiyodum hiçç,,, niye öyle, niye kendi odanda beklemiyosun acaba?

Canım beni dün doğumhaneki nst'ye aldılar, sancı odası orasıymış. Aslında tek kişilik banyolu falan standart bir oda ama ortam gerdi beni. 1 kişiyi refakatçi olarak alabiliyormuşuz sadece. Ben hep tek girerim, eşim falan dışarıda bekler diyordum ama tek başıma o odada mümkün değil duramam. Gerçi ben normalde de serum yerken bile hemşireye "Lütfen biraz hızlandırın." diyen biriyim, hastane yatağı fobim var biraz :) Hatta acaba sancı çekerken yanıma dergi falan götürsem kafam dağılsa falan diye bile düşündüm. Bilmiyorum olur mu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…