merhaba kızlar 33 haftalık gebeyken dr bebeğin kilosuna 2 kilo dedi sizce nasıl kilosu çok kafaya takmaya başladım şuan 34 haftaıga girdim 10 tmmuz muayenem var meraklada beklyrm kilo durumu için bu arada havaların aşırı sıcak olması midebulantısı ve kusma yapıyo süt muz kuruyemiş tüketiyorum ama kusma korkusu mahvediyo bebeğim besin alabiliyormudur
Bence gayet iyi kg daymış canm. Şimdi 2.5 kg olmuştur veya geçmiştir. Hiç üzülme bence. Bulantilari 9 ay boyunca süren var. O yüzden Bence sorun etme. İçin rahat olsum
Evininhatunu
canm niue skayet etmiyorsun. O dr senin sorularına cevap grek zorunda. Devlette diye resmen hamile kadınlara kuzu muamelesi yapılıyor. Sıraya geçiyor herkes yat kalk bakıyor. Neye bakıyor ne anloyorsa. Bakıp kendine saklayacaksa bakmasinin ne anlamı varmış. Gidin şikayet edin lütfen. Sinir oluyorum devletten maaşını alıp yatmak istiyorlar herhlade
Bence gayet iyi kg daymış canm. Şimdi 2.5 kg olmuştur veya geçmiştir. Hiç üzülme bence. Bulantilari 9 ay boyunca süren var. O yüzden Bence sorun etme. İçin rahat olsum
merhaba kızlar 33 haftalık gebeyken dr bebeğin kilosuna 2 kilo dedi sizce nasıl kilosu çok kafaya takmaya başladım şuan 34 haftaıga girdim 10 tmmuz muayenem var meraklada beklyrm kilo durumu için bu arada havaların aşırı sıcak olması midebulantısı ve kusma yapıyo süt muz kuruyemiş tüketiyorum ama kusma korkusu mahvediyo bebeğim besin alabiliyormudur
Eveeet, teşekkür ederim
Hatta hastane beşiği tülünü eklememişim fark ettim, onu da eklerim bi ara. Beğenmene çok sevindim :)
Terliğimi tacımı ve sepetimi de kendim yaptım onlar da şunlardı.
Canım beni dün doğumhaneki nst'ye aldılar, sancı odası orasıymış. Aslında tek kişilik banyolu falan standart bir oda ama ortam gerdi beni. 1 kişiyi refakatçi olarak alabiliyormuşuz sadece. Ben hep tek girerim, eşim falan dışarıda bekler diyordum ama tek başıma o odada mümkün değil duramam. Gerçi ben normalde de serum yerken bile hemşireye "Lütfen biraz hızlandırın." diyen biriyim, hastane yatağı fobim var biraz :) Hatta acaba sancı çekerken yanıma dergi falan götürsem kafam dağılsa falan diye bile düşündüm. Bilmiyorum olur mu:)