Bence şu an çok ferah duruyor, bozma bu güzelliği :)
Ay maşallah hamaratsin ya. Nasıl yaptın acaba. Ben hiç böyle süslü şeyler yapamıyorum galiba. Çok sade herseyim
Bayıldımm çokk güzel olmuşşşşşşş
Canım beni dün doğumhaneki nst'ye aldılar, sancı odası orasıymış. Aslında tek kişilik banyolu falan standart bir oda ama ortam gerdi beni. 1 kişiyi refakatçi olarak alabiliyormuşuz sadece. Ben hep tek girerim, eşim falan dışarıda bekler diyordum ama tek başıma o odada mümkün değil duramam. Gerçi ben normalde de serum yerken bile hemşireye "Lütfen biraz hızlandırın." diyen biriyim, hastane yatağı fobim var biraz :) Hatta acaba sancı çekerken yanıma dergi falan götürsem kafam dağılsa falan diye bile düşündüm. Bilmiyorum olur mu:)
oyyy, ben de olsam daralırım,, haklısın :) bence de bişeyler götürmekte fayda var :))Canım beni dün doğumhaneki nst'ye aldılar, sancı odası orasıymış. Aslında tek kişilik banyolu falan standart bir oda ama ortam gerdi beni. 1 kişiyi refakatçi olarak alabiliyormuşuz sadece. Ben hep tek girerim, eşim falan dışarıda bekler diyordum ama tek başıma o odada mümkün değil duramam. Gerçi ben normalde de serum yerken bile hemşireye "Lütfen biraz hızlandırın." diyen biriyim, hastane yatağı fobim var biraz :) Hatta acaba sancı çekerken yanıma dergi falan götürsem kafam dağılsa falan diye bile düşündüm. Bilmiyorum olur mu:)
çooook güzel olmuş cnm,, ellerinize emeğinize sağlık :) bayıldım, sade ferah tam sevdiğim gibi :) güzel günlerde kullansın bıdıkBen de odamızı ekleyeyim mi kızlar
Kutuları görmezden gelin onları koyacak yerim yok şimdilik, arabası park yatağı falan onlar.
Eki Görüntüle 2015996 Eki Görüntüle 2015997 Eki Görüntüle 2015993 Eki Görüntüle 2015994 Eki Görüntüle 2015995
çooook güzel olmuş cnm,, ellerinize emeğinize sağlık :) bayıldım, sade ferah tam sevdiğim gibi :) güzel günlerde kullansın bıdık
bu gece deneyebilirim bile bunu ben :) çok ciddiyim :)))))Aklın yolu birse demek ki
Kulaklık mi kullanicaksin
Ben kulaklığımı götürcem canım sancı çekerken güzel müzikler rahatlatıcı şeyler dinlemek için. Bilmiyorum ne kadar etkisi olur ama
Canım benim sana da geçmiş olsun. İnşallah bebeklerimiz gününde sağlıklı bir şekilde doğar, arayı da kapatırlar. Evinin, oğlunla geçirdiğin vaktin keyfini çıkar canım benim 3 haftam var daha :)Gunaydin kizlar. Bende dun ciger gelistirici ignelerimi oldum. Ilk iki doz acimamisti o kadar, ama ikinci iki doz yakti bayaga sabaha kadar, cok sukur ki simdi agrisi acisi kalmadi. Gercekten hava cok sicak. Yaz hamileligi zormushaftasinda gerilik olan arkadaslarim tek tek alintilayamdim ama benimde 1 hafta geriden gelmeye basladi dr normal oldugunu soyledi insallah hepimizin bebekleri gunlerini yakalar. arch2401 masallah canim prensesine cook guzel. Bahtida kendi gibi guzel olur insallah. @Evininhatunu seninde iyi haberlerini bekliyoruz canim dr dan. la rosa canim benim sikinti cikmamasina sevindim. Mutella canim kestir walla hurafelere takintim olmasa bende kestirmeyi cok istiyorum ama malum etkilenen cinstenim ben :)))
Kulaklık mi kullanicaksin
Umarım öyle olurben sürekli saate bakiyordum ne zaman geçecek vakit ne zaman bitecek diye e. Aklıma hiç birşey yapmak gelmiyordu
Ben kulaklığımı götürcem canım sancı çekerken güzel müzikler rahatlatıcı şeyler dinlemek için. Bilmiyorum ne kadar etkisi olur ama
Canım bence de kulaklık çok iyi fikir, telefonuma falan da güzel uygulamalar yüklicem, dergi falan da iyi olur. Bir de eşim olursa anca o zaman çekilir o sancılar ve o kasvetli oda :)
Ewet canim bobrekten dolayi proteinim 3000 di en son, dr 36. Haftayi gecirmeyiz dedi. Temmuz sonuna denk geliyor o da. Bir hafta ise etkisi anlamsiz oldu sanki igne. Dort doz oldum dun canim. Bugun sol kalcamdan belime giren bir agri ve 37 lerde gezen bir atesim war yanaklarimda gunes yanigi gibi. Bu ignelerin boyle yan etkisi var midir acaba, odem disinda bilemedim. Oglani simdi dedesi disari cikardi bende uzandim gecer insallah oturup kalkmak zorlasti agridanCnm bobrekten dolayi ni ciger gelistirici oldun sen kacirdim ben orayi? Etkili olmasi icin min 48 saat gecmeli ve etkisi bir hafta aklinda bulunsun... Iyi dileklerin icin sagol :)
Ben de kulaklık ve mp3 player götüreceğim, bir de kitap. Sancı odasında telefona izin verilmediğini okudum bazı doğum hikayelerinde o yüzden telefonuma güvenip gitmeyeceğim. Gerçi belki hastaneden hastaneye değişiyordur ama bunu da göz önünde bulundurup gitmek lazım bence.Canım bence de kulaklık çok iyi fikir, telefonuma falan da güzel uygulamalar yüklicem, dergi falan da iyi olur. Bir de eşim olursa anca o zaman çekilir o sancılar ve o kasvetli oda :)
çok saol canım benim :)A AysheDuru canim kizlarin odasi super gozukuyor. Ikisinin takiminada bayildim. Ne de tatli olurlar giydiklerinde. Walla seni hiperaktif anne ve hamilr ilan ediyorum enerjine hayran kalmamak elde degil :))) keske bende seni kadar enerjik olabilsem henuz hicbisey yapabilmis degilim. Yarin dr a goturmek icin babam gelicek donustede banyolardan basliyacaz babam sagolsun brn yardim ederim dedi. Cunku bende temizlikci bulamadim dolu butun cevrede calisanlar( yawas yawas yapabildigimiz kadarini yapicaz. Zaten hastane cikisi k.validemlerde bir muddet kalicagimiz icin ewi simdilik cokta dert etmiyorum oldugu kadar sanirim ondan bu rahatligim. Birde sicaklarda etkiliyor kolumu kaldiricak halim yok ee birde her hafta doktora git gel. Boyle istee canimn :)))
Bazi dr lar boyle canim maalesef sikinti yapma en iyisi kendi doktorunun soyledikleriYa varya sinirim bozuldu yabenim qittiqim doktor yokmus baskasina qittim kadin beni deli etti hicbi aciklama yapmadi sorduqum sorularada cevap alamadim denqesizmidir nedir qit nstye qir dedi qirmedim ciktim yarin tekrar kendi qittiqim doktoruma qidecem acayip canim skldi daha erken deilmi bana nst icin anlamadimki yine qerilik cikti bu FL de kadin soylemedide ben anladiqim kadariyla yani denqesiz kilosunu falan soyleyemezmismis
inşallah cnm,, arada bi sıkıntılanıyorum ama genel olarak umutluyum :) sabah da bulaşık makinesinin içine girmek için ağladı uzun süre. neden girmek istiyosun diyorum, neden giremem ki diyor ,,, yeni yeni huylar... ama geçicek inşallah :))) çok saol bu aradaYaa cok seker... bu tulumlar:)
Cok normal bu sekilde git gel yasaması,o da daha cok kücük çünkü.yeri gelcek belki zorlanacaksın ama bence sen altından kalkabilirsin rahatca...benim 8yasında yeğenim var o bile bazen böyle kıskanıyor gibi konusuyor... çocuk bu en nihayetinde,siz o dengeyi iyi kurarsınız
Benim akyansim olmamisti canim 9 numaraydi psrmak olcum dogumdan sonra da 10 da kaldi walla 1 numara buyumustuDönecek tabi, neden dönmesin. Bazı ayakların numarası büyüyormuş ama doğumdan sonra alyansı parmağına olmayan hiç duymadım. Üzülme sen, dayan azıcık daha
Allah yardimcin olsun canimCanım hâla bitmedi ev yerleştirme. Şu uyuz muhabbetinden kimseyi de çağırmadım, tek başıma yapmaya çalışıyorum. Daha bebegin kiyafetlerini de cikartmadim. Allah tan bizde hastalık yok gibi bugün yine doktora gideceğiz kontrol için. Evdeki herşeyi kac defa kaynatarak yıkadım hatırlamıyorum artık. Bir yandan eve yerleşmeye çalışıyorum diğer yandan günlük çarşaf değiştir kaynat, temiz kirli tum kiyafetleri kaynat, canım çıktı resmen.
yok cnm o rahatsız olmaz,, hiç öyle düşünme.. onlar çok güvende, olabilecekleri en konforlu yerde... sen yoruluyorsun tabi , çok zor bu havada gerçekten ,, ama bebiş için kendini üzme sakıno yok işte maalesef krediler var ödenmesi gerekendayanmaya çalışıyorum ama artık çok zor geliyor,bebekte rahatsız oluyor sanki karnım semsert oluyor yol boyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?