2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bence şu an çok ferah duruyor, bozma bu güzelliği :)

Bence de

Ay maşallah hamaratsin ya. Nasıl yaptın acaba. Ben hiç böyle süslü şeyler yapamıyorum galiba. Çok sade herseyim

İşte tül, birazcık anne dikiş bilgisi, boolca çiçek, silikon tabancası filan
Ya ben çok seviyorum bu işleri, düğünümde de her şeyimi kendim yapmıştım, ilerde işe çevirebilirim belki diye düşünüyorum. Teşekkür ederim
Bayıldımm çokk güzel olmuşşşşşşş

Çok teşekkürleeer

Ben kulaklığımı götürcem canım sancı çekerken güzel müzikler rahatlatıcı şeyler dinlemek için. Bilmiyorum ne kadar etkisi olur ama

oyyy, ben de olsam daralırım,, haklısın :) bence de bişeyler götürmekte fayda var :))

Ben kulaklığımı götürcem canım sancı çekerken güzel müzikler rahatlatıcı şeyler dinlemek için. Bilmiyorum ne kadar etkisi olur ama
Kulaklık mi kullanicaksin
Umarım öyle olurben sürekli saate bakiyordum ne zaman geçecek vakit ne zaman bitecek diye e. Aklıma hiç birşey yapmak gelmiyordu

Canım benim sana da geçmiş olsun. İnşallah bebeklerimiz gününde sağlıklı bir şekilde doğar, arayı da kapatırlar. Evinin, oğlunla geçirdiğin vaktin keyfini çıkar canım benim 3 haftam var daha :)

Canım bence de kulaklık çok iyi fikir, telefonuma falan da güzel uygulamalar yüklicem, dergi falan da iyi olur. Bir de eşim olursa anca o zaman çekilir o sancılar ve o kasvetli oda :)

Canım bence de kulaklık çok iyi fikir, telefonuma falan da güzel uygulamalar yüklicem, dergi falan da iyi olur. Bir de eşim olursa anca o zaman çekilir o sancılar ve o kasvetli oda :)

Eşimsiz düşünemiyorum zaten o günü
Dergi de mantıklı. Bir de sizi rahatlatan bir şey, mutluluk veren bir şey götürün yanınızda diyorlar. Kasılmalar sırasında o nesne iyi geliyormuş. Ben muhtemelen İpek'in eşyalarından bişey götürcem.

Cnm bobrekten dolayi ni ciger gelistirici oldun sen kacirdim ben orayi? Etkili olmasi icin min 48 saat gecmeli ve etkisi bir hafta aklinda bulunsun... Iyi dileklerin icin sagol :)
Ewet canim bobrekten dolayi proteinim 3000 di en son, dr 36. Haftayi gecirmeyiz dedi. Temmuz sonuna denk geliyor o da. Bir hafta ise etkisi anlamsiz oldu sanki igne. Dort doz oldum dun canim. Bugun sol kalcamdan belime giren bir agri ve 37 lerde gezen bir atesim war yanaklarimda gunes yanigi gibi. Bu ignelerin boyle yan etkisi var midir acaba, odem disinda bilemedim. Oglani simdi dedesi disari cikardi bende uzandim gecer insallah oturup kalkmak zorlasti agridan(

Ben de kulaklık ve mp3 player götüreceğim, bir de kitap. Sancı odasında telefona izin verilmediğini okudum bazı doğum hikayelerinde o yüzden telefonuma güvenip gitmeyeceğim. Gerçi belki hastaneden hastaneye değişiyordur ama bunu da göz önünde bulundurup gitmek lazım bence.

çok saol canım benim :) inan ki evde hareketsiz kalırsam daha fena oluyorum; böyle daha çok açılıyor vücudum :))) şimdi de AVM'deyiz :))))) yine duramadım evde :)) temizlikçi olayı çok fena dert... hiç acele etme birini bulamadıysan. nası olsa eve geçmeyecekmişsin... zaten dediğin gibi rutin doktor olayı hem bedenen yorucu hem de strese sokar insanı babana da bayıldım bu arada, bravo vallahi :) yalnız banyolardan başlamayın bence. çünkü banyo her temizlikten sonra tekrar batıyor. yani başka bi sebebin yoksa onu en sona bırakmak en iyisi

Bazi dr lar boyle canim maalesef sikinti yapma en iyisi kendi doktorunun soyledikleri

inşallah cnm,, arada bi sıkıntılanıyorum ama genel olarak umutluyum :) sabah da bulaşık makinesinin içine girmek için ağladı uzun süre. neden girmek istiyosun diyorum, neden giremem ki diyor ,,, yeni yeni huylar... ama geçicek inşallah :))) çok saol bu arada

Allah yardimcin olsun canim

o yok işte maalesef krediler var ödenmesi gereken dayanmaya çalışıyorum ama artık çok zor geliyor,bebekte rahatsız oluyor sanki karnım semsert oluyor yol boyunca
yok cnm o rahatsız olmaz,, hiç öyle düşünme.. onlar çok güvende, olabilecekleri en konforlu yerde... sen yoruluyorsun tabi , çok zor bu havada gerçekten ,, ama bebiş için kendini üzme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…