2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hadi ya onu netleştireyim o zaman canım. Bir de sancı anında duş alabilir miyiz acaba bilgisi olan var mı? Rahatlatır gibi geliyor bana, olmazsa havlu sabun falan da götüreyim. :) Duş, müzik eşliğinde Doğum sancısı ne güzel geldi kulağıma :)

Alabilirsin canım. Ilık duş hem kaslarını yumuşatıyor hem de rahatlatıyormuş.

Dr la konuşman lazım canm. Biz önceki muayenede konustk. Banyo yapmanı yurumeni isterim normal doğum olursa dedi. Kizim da yaptirmamak için direndikten yok nstye bağlı kalmak zorundasın falan diye. Ben serumlari cozduruyordum hemsirelere lavaboya gidicem diye. Girip banyo yapıyordm

Boravo valla canim sana iyi yapmissin gerci oralar ewden daha serin olur babam sagolsun guzelde yapar ew islerini. Annem rahatsiz oldugu icin babam yardimci olucak. Haklisin walla bak ben isin o tarafini dusunemedim. Yatak odasindan basliyalim o zaman sonra mutfak dedigin gibi en sona banyoyu birakiyim sagol canim benim fikir icin :))

Canım bu arada bebeğin bir eşyasını götürmek çok iyi fikir. Biz de ufak bir ayıcık almıştık onu götüreyim, çok iyi moral olur :)

Ben ilk zamanlar daha yeni yeni kıyafet falan aldığımız zamanlarda, hamilelik psikolojisinden dolayı her şeye alınıp ağladığımda onun kıyafetlerine sarılıp sakinleşiyordum, doğum yaparken de motive eder hem diye düşündüm.

Canım yürüyüş banyo falan olursa kolay geçer. O kadar saat yatmak zor olur bana. Bir dahaki gidişimde netleştiricem sancı odasında neler yapılabileğini...

rica ederim cnm :) burası epey serin gerçekten,, çocuk oyun parkında ablayla beraber, ben de mağazada oturuyorum püfür püfür... en son da bi migros yapar döneriz,, yorulsun da uyusun bari yolda diyorum :)))

Sancı çekerken esin yanında olabiliyorsa muhakkak bulunsun dergi filan okuyacak durumun olmaz ama esin rahatlatır benim kizimda eşim annem yanımdaydı sancı süreci daha kolay geçti benim için ama bu sefer nasıl olur bilmiyorum inşallah yine eşim girebilir dicem ama kızım var onun yanında olur büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…