2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bir hafta Allah tan canim idare edebilirsin diye dusunuyorum. Son zamanlarin oldugu icin yardimci olur herhalde normal bir zman degil ki hamilesin sonucta vicdanli biri zaten yapar. Yapmazsada sende kendini yormiyacak seklde davranmaya calis canim. Stres yapma olur mu. Herkesin basinda oluyor bu tarz seyler...

Benimde 115×115 birde bir kucugunu de almistim onun olcusunu hatrlayamadim canm ama 90× li olanlardandi.

Amin canm

hepimizinki inş sizin kaç haftalık
Amin canim. Benim 32+ 1 de. Ama bobrek rahatsizligim var biraz sikintili bir hamilelik geciriuorum.yinede buna sukur tabi. Dun erken dogum riskine karsi ciger gelistirici igne oldum. Protein kacagim war. Daha fazla yukselirse diye onlem amacli.2 haftada bir normal kontrole her haftada bebek icin gidicez. Ikinci gebeligim buarada ilkindede ayni rahatsizligim vardi ama sikinti yasamamistim. Her hamilelik ayni olmuyor iste. Hepimiz miadinda aliriz insallah bebeklerimizi saglikla :))

Cnm dus cok guzel gevsetiyo ama sunu belirteyimki sancini evinde cek bence hastanede sanildigu kadar rahat olmuyi sanci asamalari her yarin saate bir acilmana bakiyolar oda gercektennhem can yakiyo hem psikolojini bozuyo ben ilk kizimda evde surekli yuruyerek dusumu alarak sakin sakin gecirdim o asamayi hastaneye gittikten 2 saat sonrada dogdu yani evin her acidan daha rahat oluyo ki etrafimdaki butun kadinlar bana bunu tembihlemisti hemen gitme evinde sancini cek diye iyiki oyle yapmisim insallah bundada oyle olur

Cnm hiç stres yapma,en kötüsü o cunku.
Hem normal zamn olsa neyse de simdi karnın burnunda illa ki yardımcı olur. Cok zorlanırsa tatlı dille esine izah edersin.hem sunun surasında 1 hafta... çabuk gecer,kendini stres yapma yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…