2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

115*115 benim battaniye niyetiyle aldığımın ölçüsü, daha küçük var ama etiketlerini falan hep söktüğüm için bakamadım ölçüsüne.
Kayınvalidenle konuşurken her fırsatta belirt artık yetişemediğini, mesela ne yemek yapacaksın diye sorduysa, makarna de, kahvaltı yaparız anne yemek yapacak halim yok hiç de, laf arasında artık temizlik falan yapamadığını söyle, sıcaklarda hiç halin kalmadığından dem vur. Yani açıkçası laf arasında 'misafir gelsen de kalkıp sana yemek pasta tatlı yapmam, temizlikle de uğraşmam' havası yarat. Yani bilsin ki gelince işleri sen yapmayacaksın, gelecekse de ona göre gelsin. Eşine de yine laf arasında ya da alınmayacaksa açık açık söyle, ayaklarım şişti ayakta duramıyorum ya da sıcaklardan mutfağa girecek süpürge açacak dermanım yok de. Alınır diyorsan annesini babasını hiç katmadan günlük konuşmalarda çıtlat, mesela temizlikte ya da mutfakta sana yardımcı olan biriyse sık sık 'sen olmasan ne yapardım ben, hiçbirini yapacak gücüm kalmamış gibi hissediyorum' falan de. Zaten o da der herhalde benim karım hamile, bizde kalmayın ya da işlere el atın diye. Hani gelsinler, çocuklarının evi tabi ki ama bir sormaları lazım senin karnın burnunda olacak, misafir ağırlamak ister misin, o sıcaklarda evde kayınpederinle vakit geçirirken rahat olur musun diye.

Merhaba nasıl bir böbrek rahatsızlığı acaba. Beni geçen hafta doktorum ürologa yönlendirdi. Tahliller yaptı böbrek büyümesi var dedi gebelikte görülüyormuş. Sonra başka bir hastaneye yönlendirdi kateter takılabilir orası karar verir dedi. Randevu aldım gidicem de şimdi yazıyı okuyunca acaba benzer durum olabilir mi dedim??

merhaba hanımlar ikinci çocuğu olanlar ikinciye oda yaptınızmı sonramı yapcaksınız:)
Cnm ben çok gelgit yaşadım o konuda,, en sonunda ayrı yapmamaya karar verdim. Zaten bir sene eşya ve oyuncakları toplamak dışında bi fonksiyonu olmayacak ayrı odanın, sonra da bakarız duruma dedik... tabi buradaki arkadaşlar da o yönde fikir verince içim daha rahat etti benim :) diğer da odamız küçüktü hem, zaten adil olmayacaktı hiçbi türlü,, şimdi eşit durumdalar en azından :)))))

Yan gelicen yatıcan cnm,, herkes de aynı şeyi söyler bence :) gidip odanda uzanıcan milleti başına toplarsa; çok ağrım var diyeceksin, çok terliyorum deyip üstünü başını düzeltmeyeceksin,, yemek kokusu midemi mahvediyor deyip mutfağa girmeyeceksin vs vs... yanlış anlaşılmasın; ben çok mutlu oluyorum kayınvalidemler geldiğinde, isterim ki hep gelsinler hatta kalsınlar birkaç gün ama kadın dün bile kahvaltıdan sonra makineye atıcam uğraşma diye yalvardığım halde bulaşıkları elinde yıkadı.. 70 küsur yaşında, çayını bile kendi koyma derdinde, hicap duyuyorum ben dururken o iş yapmaya kalkarsa; isterim ki yapmasın, ama teklif edilmesi mutlu ediyor insanı.. yani kötü gelin gibi durup dururken doldurmayayım seni, kendileri gelip kalsa ayrı, ama kalkıp da halini göre göre seni ayrıca misafir ağırlamak zorunda bırakırsa kılını bile kıpırdatma bence..

Canım 2. Doğum da açılma hızlı ilerler bunu da dikkate alarak hareket et olur mu evde fazla vakit geçirmiş olma onu ayarlarsin agrinin sikligina göre

Pişik kremi vermişlerdi bize cnm hastaneden. Sudokrem'in küçük boyuydu hatta. Yine de koysam mı? Bi günde pişer mi ki?
Bugün gittim hastaneye ne getirmem gerek yanımda dur sordum.
Depend al, biz veriyoruz ama sen de alabilirsin dediler
Biberon
Sudo krem
Kıyafet olarak sadece iç body yeter üstüne de incecik bir bez.
Emzik
Kendine ve bebeğe 3 kat kıyafet yeter dedi.
Banyo yapacaksan şampuan vs veriyorlar ama istersen görür yanında,bebeği yıkamıyorlarmış. Ona götürme.
Bebeğe mama götürme, hastane veriyormuş Laz'ım olursa.
Lansinoh ve lierac gibi çatlak kremlerini al yanına dediLer

Canım neden kendi doktoruna mhrsden randevu alıp gitmiyorsun ki? Öyle daha iyi olur

Onun doktorluguna ben ...yarin git kendi doktoruna canım bugünden de takma kafana gerilik ilerililigi yarın doktorun söyler ztn

İlk hamilelikte kimi dr erken nst yaptırıyor.30. Hafta başlamıştım kızımda. Bu kez geçen ağrılarım oldu diye bağladı. Ama ikide daha geç başlanıyor bildiğim

Bazi dr lar boyle canim maalesef sikinti yapma en iyisi kendi doktorunun soyledikleri
Kizlar tesekkur ederim yorumlariniz icin anca okuyabildim...walla boke maaslarini alipta hala tavir trip yapiyolarya sinir oluyorum.Canimi skmayacam bidaha karsilasmazsam sknti yok zaten normalde qittiqim hastane burasi deildi ben hani hareketsiz diyodumya oyuzden yakindaki biyere qittim bakalim kendi qittiqim doktor cuma qunu musaitmis ona qidecem bi tekrardan buqun bunun soylediqi en olumlu sey amniyon sivisi yeterli dedi ona sevindim cok sukurki

Saol cnm,,, kıyafet için bizim doktor da sadece body demişti zaten.. hastane çıkışlarını boşuna mı aldık ne :))

Acaba doktor olmak isteyen hemşirelerden biri falan mıydı :) kilonun nesini söyleyemiyo? Enteresanmış :) takılma hiç...

Kızlar aranızda regl sancısına benzer bir his yaşayan var mı? Dün akşam da oldu, hastaneye gittim, nst'de falan bir şey çıkmadı. Şimdi bu akşam gene aynı his var. Dün doktor bu haftalarda olabilir böyle şeyler dedi ama emin olamıyorum. Aranızda benden başka böyle bir regl benzeri his yaşayan var mı?

rabbim insallah saglikli sekilde dunyaya gelmelerini nasip edecek. umudunu yitirme.

Reactions: SUU
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…