Selam,Slm kızlar 32 haftalıgım siz ne durumdasiniz
Kızlar aldığınız muslinlerin ölçüsü nedir bende alicam ama normal bir battaniye boyutunda istiyorum fazla büyük olmasın küçük de olmasın onlarda ölçülü satılıyor kaç ölçü almaliyim
Kayınvalidenle konuşurken her fırsatta belirt artık yetişemediğini, mesela ne yemek yapacaksın diye sorduysa, makarna de, kahvaltı yaparız anne yemek yapacak halim yok hiç de, laf arasında artık temizlik falan yapamadığını söyle, sıcaklarda hiç halin kalmadığından dem vur. Yani açıkçası laf arasında 'misafir gelsen de kalkıp sana yemek pasta tatlı yapmam, temizlikle de uğraşmam' havası yarat. Yani bilsin ki gelince işleri sen yapmayacaksın, gelecekse de ona göre gelsin. Eşine de yine laf arasında ya da alınmayacaksa açık açık söyle, ayaklarım şişti ayakta duramıyorum ya da sıcaklardan mutfağa girecek süpürge açacak dermanım yok de. Alınır diyorsan annesini babasını hiç katmadan günlük konuşmalarda çıtlat, mesela temizlikte ya da mutfakta sana yardımcı olan biriyse sık sık 'sen olmasan ne yapardım ben, hiçbirini yapacak gücüm kalmamış gibi hissediyorum' falan de. Zaten o da der herhalde benim karım hamile, bizde kalmayın ya da işlere el atın diye. Hani gelsinler, çocuklarının evi tabi ki ama bir sormaları lazım senin karnın burnunda olacak, misafir ağırlamak ister misin, o sıcaklarda evde kayınpederinle vakit geçirirken rahat olur musun diye.Kızlar Can'ım çok sıkıldı..temmuz sonunda kv ve kp bize geliyorlarmış kp in yanacak izni varmış da en az bir hafta kalacaklar gibi duruyor, başka akrabaları da var burda ama oğlunun evi olduğu için bizde kalmayı tercih ederler sanırım, kv de milleti bizim eve toplamayı çok sever hep birlikte olalım falan şster, sağılsın kusur bulmaz yaptığım hiçbirşeye ama elini de sürmez benden iş bekler son ayıma girmiş olucam ama yine de işlere elini süreceğini sanmıyorum Eşime de ne diyecem ki aileni evde istemiyorum da diyemiyorum Nasıl yapıcam masıl geçecek o süre bilmiyprum, şimdiden deli oldum sinirden ağlıyorum nerden çıktı bunlar diye Bir tavsiyeniz var mı
Merhaba nasıl bir böbrek rahatsızlığı acaba. Beni geçen hafta doktorum ürologa yönlendirdi. Tahliller yaptı böbrek büyümesi var dedi gebelikte görülüyormuş. Sonra başka bir hastaneye yönlendirdi kateter takılabilir orası karar verir dedi. Randevu aldım gidicem de şimdi yazıyı okuyunca acaba benzer durum olabilir mi dedim??Amin canim. Benim 32+ 1 de. Ama bobrek rahatsizligim var biraz sikintili bir hamilelik geciriuorum.yinede buna sukur tabi. Dun erken dogum riskine karsi ciger gelistirici igne oldum. Protein kacagim war. Daha fazla yukselirse diye onlem amacli.2 haftada bir normal kontrole her haftada bebek icin gidicez. Ikinci gebeligim buarada ilkindede ayni rahatsizligim vardi ama sikinti yasamamistim. Her hamilelik ayni olmuyor iste. Hepimiz miadinda aliriz insallah bebeklerimizi saglikla :))
Cnm ben çok gelgit yaşadım o konuda,, en sonunda ayrı yapmamaya karar verdim. Zaten bir sene eşya ve oyuncakları toplamak dışında bi fonksiyonu olmayacak ayrı odanın, sonra da bakarız duruma dedik... tabi buradaki arkadaşlar da o yönde fikir verince içim daha rahat etti benim :) diğer da odamız küçüktü hem, zaten adil olmayacaktı hiçbi türlü,, şimdi eşit durumdalar en azından :)))))merhaba hanımlar ikinci çocuğu olanlar ikinciye oda yaptınızmı sonramı yapcaksınız:)
Amin kuzum az kalmiş durumlar nasilSelam,
36 haftalıgım bende.
Saglıklı dogumlar olsun insallah
Kızlar Can'ım çok sıkıldı..temmuz sonunda kv ve kp bize geliyorlarmış kp in yanacak izni varmış da en az bir hafta kalacaklar gibi duruyor, başka akrabaları da var burda ama oğlunun evi olduğu için bizde kalmayı tercih ederler sanırım, kv de milleti bizim eve toplamayı çok sever hep birlikte olalım falan şster, sağılsın kusur bulmaz yaptığım hiçbirşeye ama elini de sürmez benden iş bekler son ayıma girmiş olucam ama yine de işlere elini süreceğini sanmıyorum Eşime de ne diyecem ki aileni evde istemiyorum da diyemiyorum Nasıl yapıcam masıl geçecek o süre bilmiyprum, şimdiden deli oldum sinirden ağlıyorum nerden çıktı bunlar diye Bir tavsiyeniz var mı
Daha bu doğmamış hali, düşün artık :)) çok iyi yapmışsın bence ikna etmekle :)
Yerimm onları ben yaAynenn,, büyümüş de küçülmüş gibi hepsi; boylarından büyük laflar ediyolar, şaşıp kalıyoruz...
Hoşgeldin, nasıl gidiyor hamilelik? Daha önce başka konularına denk gelmiştim... keyfin nasıl? Çok gençtin yanlış hatırlamıyosam,, daha rahat geçiyordur inşallah?Amin kuzum az kalmiş durumlar nasil
Tabi cnm,, onlar hayatın kendisi, geri kalan herşey detay... çok şükür gerçekten...Yerimm onları ben yaresmen şükür sebebi hepsii
Canım 2. Doğum da açılma hızlı ilerler bunu da dikkate alarak hareket et olur mu evde fazla vakit geçirmiş olma onu ayarlarsin agrinin sikligina göreCnm dus cok guzel gevsetiyo ama sunu belirteyimki sancini evinde cek bence hastanede sanildigu kadar rahat olmuyi sanci asamalari her yarin saate bir acilmana bakiyolar oda gercektennhem can yakiyo hem psikolojini bozuyo ben ilk kizimda evde surekli yuruyerek dusumu alarak sakin sakin gecirdim o asamayi hastaneye gittikten 2 saat sonrada dogdu yani evin her acidan daha rahat oluyo ki etrafimdaki butun kadinlar bana bunu tembihlemisti hemen gitme evinde sancini cek diye iyiki oyle yapmisim insallah bundada oyle olur
Bugün gittim hastaneye ne getirmem gerek yanımda dur sordum.Pişik kremi vermişlerdi bize cnm hastaneden. Sudokrem'in küçük boyuydu hatta. Yine de koysam mı? Bi günde pişer mi ki?
Canım neden kendi doktoruna mhrsden randevu alıp gitmiyorsun ki? Öyle daha iyi olur
Onun doktorluguna ben...yarin git kendi doktoruna canım bugünden de takma kafana gerilik ilerililigi yarın doktorun söyler ztn
Bide senin gibi bi hatuna yaptı bunu iyi dövmeden çıktın sen o kadını :) bak işte sen evhamli sin ya hep seni buluyo bu cinsler o yüzden.Boşver sen takma yarın gidersin kendi doktoruna için rahat eder kuzum :) Stress yapma ki bebise geçmesin
İlk hamilelikte kimi dr erken nst yaptırıyor.30. Hafta başlamıştım kızımda. Bu kez geçen ağrılarım oldu diye bağladı. Ama ikide daha geç başlanıyor bildiğim
Ben olsam hemen şikayet ederdim. Biz sesimizi çıkarmadıkçA tepemize çıkıyo bunlar. Herkes uğraşsa başhekime gitse şikayet kutusuna yazsa bimere yazsa bu kadar rahat olamazlar. Lütfen susmayın böyle durumlarda. Sonuçta devletin doktoru o. Parasını tıkır tıkır alıyo 15 inde. Babasının çiftliği gibi davranamaz.. ne demek kilosunu söyleyemem. Herkes söylüyo bi ona mı malum olmuyomuş. Manyak mıdır nedir
Evininhatunu canm niue skayet etmiyorsun. O dr senin sorularına cevap grek zorunda. Devlette diye resmen hamile kadınlara kuzu muamelesi yapılıyor. Sıraya geçiyor herkes yat kalk bakıyor. Neye bakıyor ne anloyorsa. Bakıp kendine saklayacaksa bakmasinin ne anlamı varmış. Gidin şikayet edin lütfen. Sinir oluyorum devletten maaşını alıp yatmak istiyorlar herhlade
Kizlar tesekkur ederim yorumlariniz icinBazi dr lar boyle canim maalesef sikinti yapma en iyisi kendi doktorunun soyledikleri
ay çok güzel olmuş iyi günlerde kullanırsınız inşallah senınde yaptıkların güzel ellerine sağlıkBen de odamızı ekleyeyim mi kızlar
Kutuları görmezden gelin onları koyacak yerim yok şimdilik, arabası park yatağı falan onlar.
Eki Görüntüle 2015996 Eki Görüntüle 2015997 Eki Görüntüle 2015993 Eki Görüntüle 2015994 Eki Görüntüle 2015995
Saol cnm,,, kıyafet için bizim doktor da sadece body demişti zaten.. hastane çıkışlarını boşuna mı aldık ne :))Bugün gittim hastaneye ne getirmem gerek yanımda dur sordum.
Depend al, biz veriyoruz ama sen de alabilirsin dediler
Biberon
Sudo krem
Kıyafet olarak sadece iç body yeter üstüne de incecik bir bez.
Emzik
Kendine ve bebeğe 3 kat kıyafet yeter dedi.
Banyo yapacaksan şampuan vs veriyorlar ama istersen görür yanında,bebeği yıkamıyorlarmış. Ona götürme.
Bebeğe mama götürme, hastane veriyormuş Laz'ım olursa.
Lansinoh ve lierac gibi çatlak kremlerini al yanına dediLer
Ya varya sinirim bozuldu yabenim qittiqim doktor yokmus baskasina qittim kadin beni deli etti hicbi aciklama yapmadi sorduqum sorularada cevap alamadim denqesizmidir nedir qit nstye qir dedi qirmedim ciktim yarin tekrar kendi qittiqim doktoruma qidecem acayip canim skldi daha erken deilmi bana nst icin anlamadimki yine qerilik cikti bu FL de kadin soylemedide ben anladiqim kadariyla yani denqesiz kilosunu falan soyleyemezmismis
Günaydın güzel anneler bizimde bugün kontrolümüz vardı.Bebegimin karın bölgesi bir hafta geriden geliyor.Doktorum gayet normal dedi ama benim kafama takıldı
hareket ediyor durmadan bilemiyorumki canım çok anlatan var böyle ama her doktora gittiğimde daha da çok umutsuzlaşıyorum rabbim ol derse herşey oluverir inşallah sağsalim doğar evladım sadece bu imtihanla atlatırız ama nedense içimdeki his çok kötü
İnşallah hiç bir sorun olmadan alırız bebeklerimizi kucağımiza benim doktorum protein ağırlıklı beslen dedibenimki de 1.5 hafta.
15 gune dusurdu kontrolleri,gelisimini takip edecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?