2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gecmis olsun sizede. Benim rahatsizligimin ismini bulamadilar maalesef. iki kez biyopsi oldum ama sonuc alamadim. Hala arastiriyorlar. 5 sene oldu protein kacagim var bobrek degerlerim normal ama kacagin sebebi bulunamiyor. Buda tabi risk bobrek icin zaman icinde. Kontrol altindayim surekli. Allah herkese sifa wersin

Canım bende iki haftadır oluyor. Doktor kan veya su gelmediği sürece endişelenme dedi.

Kızlar ben bebek geri kaldı diye endişelenirken bu defa da çok ileride çıktı. Bugün ilk şu uyuz illeti için dermotologa gittik bize bulaşmadığını öğrendik sonra da kontrolümüz vardir bebiş için.
34+0 sata göre ama ultrasonda 36+5 çıktı. Doktor bu ay sonu gelir dedi. Sevinmem gerekirken sabahtan ağlıyorum nasıl yetişecek hersey diye. 20sinden sonra beklemeliymişiz ay sonuna kalmadan doğacakmış...

Canım bende iki haftadır oluyor. Doktor kan veya su gelmediği sürece endişelenme dedi.

İnşallah canım. Bu akşamki o kadar benziyordu ki tuvalete gidince kan görcem sandım. Bildiğin regl sancısı. Hayır olsun inşallah yalancı sancı olarak kalır.

Benimki de düşünceli olsa hiç sıkıntı değil Can'ım, düşünüldüğünü hissedince insan herşeyi yapmak istiyor ama karşı taraf rahat olunca da yaptığım herşey batıyor inan ki salata bile yapmak istemiyorum onlara, çalışıyorum ben iki senedir ara ara kalmaya gelir tüm gün evde oturur benim gelip yemek yapmamı bekler yardım edeyim mi diye bile sormaz mutfağa kapıdan bakar gider arada ne yapıyorum diye o kadar, kp de sürekli çay koy diyip durur, çay koyma işini eşim üstlenir herhalde diye düşünüyorum da diğer işler ne olur bilmem, aşırı terliyorum kapalıyım kp in yanında rahat da edemem, eşime söyletmeye çalışıcam artık annesine yemek yap desin diye, inşallah der bakalım, yoksa kendi kendine bana sen otur diyecek bir kadın değil, kendisini de bir görseniz genç sağlıklı hem de çok becerikli

Canını sıkma bak ne güzel gelişimi iyiymiş. Korktuğun gibi uyuz da bulaşmamış. Daha ay sonuna çok var, kendini yorup stres yapma. Olmuyorsa da olduğu kadar olur canım.

Cnm bu arada FL: uyluk kemiği uzunluğu (7 ile çarpıp boyu söylüyorlar.) ortalama değerleri veren bi grafik var, onda bu değeri yerine koyunca kaç haftayla uyumlu olduğunu söylüyorlar. Öyle düşün yani. Uzun çıkmış seninki haftasına göre

Eşine direk söylersen bozulur mu? Acaba nasıl yemek yapıcam,, iyi ağırlayamam da şimdi, ayıp olucak vs desen anlar mı :)))

canim benim 32. hafta kontrolumde bas olcusu 34. hafta cikmisti. ama doktorum soyle bisey soyledi. artik bebek buyudugu icin goruntu de buyuk oluyor olcumler cok saglikli olmuyor dedi. oyle bisey olmasin senin durum da? hem niye stres yapiyorsun oldugu kadar, internetten halledersin eksiklerini aglama ama

İki iyi haber almışsın cnm, ne güzel işte :) hiç sıkma canını,, ne eksik şimdi? Acil olanlardan?

Yani bu uzun cikmasi kotu biseymiki acaba illaki ultrason olcumlerinde hata payi olurda nebilim 2 hafta cok deilmi

32 haftadir herqun yasiyorum canim hic takilma bende qirdim nstye bazi insanlarin rahim buyudukce bu tur aqrilari olurmus qerci ben alistim hic panik yapmiyorum herqun var nerdeyse kivrandiriyo ama bisey cikmiyo qittiqimde yinede yanlis yonlendirmeyimde tabi

Eşine direk söylersen bozulur mu? Acaba nasıl yemek yapıcam,, iyi ağırlayamam da şimdi, ayıp olucak vs desen anlar mı :)))
İyi ağırlayanım olmaz Can'ım bize yaptığını yap yeter ne olacak yabancı değiller der, ama düşüncesiz insanlar olunca karşımda normalde yaptığımı bile yapmak istemiyorum , kadın çok rahatına düşkün ona sinir oluyorum bir de, eşime de direk annenler bizde kalmasın ablanda kalsın da diyemem ki , öyle diyebilir mi ailesine bilmem, görğmcem de burda insan kızında daha rahat eder aslında hem de ben de çalışıyorum ama bizimkiler oğlancı biraz oğlunun evi ya daha rahat hareket ediyorlar burda

Acaba doktor olmak isteyen hemşirelerden biri falan mıydı :) kilonun nesini söyleyemiyo? Enteresanmış :) takılma hiç...
Yani sanki benim bebeqimin kilosu meslek sirri ona qore sinir oldumda amannn bosverdim randevumu aldim cuma qunu tekrar qidecem insaAllah ozaman oqrenirim

B bursa_83 canim buqun endokrine qittim tsh 2.98 cikti qoruyomusun ilaca aynen devam ettiqim halde yine yukselmis dozda deqisiklik yapmadi ayni devam dedi iyotada ilacada :)

Hadi ya valla okuyunca biraz rahatladım canım. Baya bir regl sancısı çektim, koltuğa kıvrıldım. Valla insan korkuyor. Aklımdan binbir türlü şey geçti. Şu 37 yi bir görebilsek rahatlıcaz inşallah.

Merhaba güzel ağustos anneleri keyifler yerinde gördüğüm kadarıyla bir hayli birikmiş okuduğum çok hizlisiniz aşırı sıcak hepimizin sorunu bayanlar 90 yılın en sıcak yazıymış hepimizi tebrik ediyorum bu yazı seçtiğimiz icin klimayla bildiğiniz kanka olduk elektrik faturasını görmek istemiyorum hiç ay sonunda
Biz de cumartesi doktora gideceğiz bakalım ne diyecek ağustos başı alırız demişti en son bu sefer kesinleşir sanırım. 36 yada 37 olacak böyle giderse ikizleri genelde o zamanda alıyorlar inşallah o zamana dayanırız bakalım.

Eşyaları yıkadık ütülerdik yerleştik ama odamızda hala eksiklerimiz var bir yandan temizlik devam ediyor. Annem ve teyzem sağolsunlar tek başına çok zor gerçekten ayaklarım göbeğini taşımıyor uzun süre.

Çantamızı hazırladık ama kıyafet bir dert hem prematüre hem yenidoğan hem de normal tam takım hastane çıkışları koydum ben ama bebekler ne giyinecek arkadaş bu sıcakta. Kısa kollu citcitli bodylerimix var ama yarim tulum tarzında hiç bir şey almamışım ben kafam karman çorman. Ve valiz büyük boy oldu orta boya sığamadım ben de inanamadım ama olmadı. Iki takım pijama, iki tane gecelik, iki bebek eşittir altı takım kıyafet, süt sağma makinası,biberonlar, emzik,iki ufak paket bez, unibaby mendi, depend, taç, terlik, çamaşır, corap, lizoz annem yaptirmis bu sicakta nasil giyilecekse!! ,göğüs pedi, göğüs kremi, falan derken şişti valiz. Ben kendi kıyafetlerimi ve bebeklerin kıyafetlerini ayrı ayrı küçük hurclara koyup yerleştirdim daha düzenli oldu. Bu arada belki batıl ama sarı tülbent unutmayın bayanlar...

arch2401 maşallah kızın şahane gözüküyor tam bir pamuk, hizla buyusun grubun uguru irem bebek, arayı da kapatmış darısı bizlerin de başına inşallah.

A AysheDuru odanız şahane olmuş güzel günlerde kullansın tatlı bidiklar. Nilay hanımı ancak bugün arayabildim teklif geçecek bakalım ne karar vericez. Tekrar teşekkür ederim paylaşımın için.

Mutella sizin de odanıza bayıldım maşallah güzel günlerde kullansın fıstık. Ve maşallah el emeklerin de harika kendim bu konularda aşırı yeteneksiz olduğum için en yüksek kademeden alkışı borç bilirim.

Gretchen Grundler ya çantana bayıldım ben de bu çantayı görmüştüm çok da arastirdim ama çok çeşitli yerlerde var ve bazıları aşırı dandik duruyor seninki hiç öyle değil. Amazonda baktigim zaman lacivertini tr ye göndermiyorlardı maalesef. Bir de kargo 30 euro üstü olduğu için sorun yaşamadan gelmiş gümrükte o da super olmuş. Instagramda smartbaby istanbul diye bir firma da satıyor güvenebilsem alicam ben dr ama güvenemedim. Araştırma yaptın mı sen diğer sitelerden almadan önce??

Evininhatunu hakkaten nasıl doktor o öyle ya kiloyu da ogrenmiceksem neden geldim pardon demek gerekiyor bence de bunları şikayet etmek gerek. Karnındaki toplanmalara takılma. Bu haftalarda olup da onları yaşamayan aramızda azdır bence. Bende her iki taraflı oluyor hemde, iki tarafta iki bebek malum

@Mutlu Mercimek hayırlı olsun yeni eviniz hastalığı atlatmaniza sevindim geçmiş olsun. Isleriniz yetişir hiç kendine dert etme bebeğin ilk kıyafetleri hazır olsa yeter.

Daha bir çok arkadaşa yazmak istiyorum çok birikmiş arkadaş peyder pey yazacağım

Canm iki hafta önce bende oldu nst ye girdim sancı çıkmadı şükür. Yorulmussundur veya ufak enfeksiyon olabilir. Çokça su ic dinlen dedi. Belki senin de oyledit

Canm iki hafta önce bende oldu nst ye girdim sancı çıkmadı şükür. Yorulmussundur veya ufak enfeksiyon olabilir. Çokça su ic dinlen dedi. Belki senin de oyledit

Haftasonu biraz yordum kendimi ondan mı oldu acaba canım ya. Neyse uzandım falan baya bir hafifledi şuan. Bol bol su içiyorum, daha da dikkatli olucam bundan sonra.

Aglamana gerek yok canm ne güzel gelecek iste minnosin. İşler hallolur gider takılma. Onca temizlik gelen giden ve açık camlardan boşa gidecek zaten. O yüzden detaylı yapma derim. Bebegin kalacağı odayı detaylı temizlesen ilk etapta yeter gibi. Hem belli olmaz ne zaman gelecekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…