- 28 Aralık 2016
- 1.445
- 1.736
- 53
Gecmis olsun sizede. Benim rahatsizligimin ismini bulamadilar maalesef. iki kez biyopsi oldum ama sonuc alamadim. Hala arastiriyorlar. 5 sene oldu protein kacagim var bobrek degerlerim normal ama kacagin sebebi bulunamiyor. Buda tabi risk bobrek icin zaman icinde. Kontrol altindayim surekli. Allah herkese sifa wersinMerhaba nasıl bir böbrek rahatsızlığı acaba. Beni geçen hafta doktorum ürologa yönlendirdi. Tahliller yaptı böbrek büyümesi var dedi gebelikte görülüyormuş. Sonra başka bir hastaneye yönlendirdi kateter takılabilir orası karar verir dedi. Randevu aldım gidicem de şimdi yazıyı okuyunca acaba benzer durum olabilir mi dedim??
Canım bende iki haftadır oluyor. Doktor kan veya su gelmediği sürece endişelenme dedi.Kızlar aranızda regl sancısına benzer bir his yaşayan var mı? Dün akşam da oldu, hastaneye gittim, nst'de falan bir şey çıkmadı. Şimdi bu akşam gene aynı his var. Dün doktor bu haftalarda olabilir böyle şeyler dedi ama emin olamıyorum. Aranızda benden başka böyle bir regl benzeri his yaşayan var mı?
Canım bende iki haftadır oluyor. Doktor kan veya su gelmediği sürece endişelenme dedi.
Benimki de düşünceli olsa hiç sıkıntı değil Can'ım, düşünüldüğünü hissedince insan herşeyi yapmak istiyor ama karşı taraf rahat olunca da yaptığım herşey batıyor inan ki salata bile yapmak istemiyorum onlara, çalışıyorum ben iki senedir ara ara kalmaya gelir tüm gün evde oturur benim gelip yemek yapmamı bekler yardım edeyim mi diye bile sormaz mutfağa kapıdan bakar gider arada ne yapıyorum diye o kadar, kp de sürekli çay koy diyip durur, çay koyma işini eşim üstlenir herhalde diye düşünüyorum da diğer işler ne olur bilmem, aşırı terliyorum kapalıyım kp in yanında rahat da edemem, eşime söyletmeye çalışıcam artık annesine yemek yap desin diye, inşallah der bakalım, yoksa kendi kendine bana sen otur diyecek bir kadın değil, kendisini de bir görseniz genç sağlıklı hem de çok becerikliYan gelicen yatıcan cnm,, herkes de aynı şeyi söyler bence :) gidip odanda uzanıcan milleti başına toplarsa; çok ağrım var diyeceksin, çok terliyorum deyip üstünü başını düzeltmeyeceksin,, yemek kokusu midemi mahvediyor deyip mutfağa girmeyeceksin vs vs... yanlış anlaşılmasın; ben çok mutlu oluyorum kayınvalidemler geldiğinde, isterim ki hep gelsinler hatta kalsınlar birkaç gün ama kadın dün bile kahvaltıdan sonra makineye atıcam uğraşma diye yalvardığım halde bulaşıkları elinde yıkadı.. 70 küsur yaşında, çayını bile kendi koyma derdinde, hicap duyuyorum ben dururken o iş yapmaya kalkarsa; isterim ki yapmasın, ama teklif edilmesi mutlu ediyor insanı.. yani kötü gelin gibi durup dururken doldurmayayım seni, kendileri gelip kalsa ayrı, ama kalkıp da halini göre göre seni ayrıca misafir ağırlamak zorunda bırakırsa kılını bile kıpırdatma bence..
Kızlar ben bebek geri kaldı diye endişelenirken bu defa da çok ileride çıktı. Bugün ilk şu uyuz illeti için dermotologa gittik bize bulaşmadığını öğrendik sonra da kontrolümüz vardir bebiş için.
34+0 sata göre ama ultrasonda 36+5 çıktı. Doktor bu ay sonu gelir dedi. Sevinmem gerekirken sabahtan ağlıyorum nasıl yetişecek hersey diye. 20sinden sonra beklemeliymişiz ay sonuna kalmadan doğacakmış...
Cnm bu arada FL: uyluk kemiği uzunluğu (7 ile çarpıp boyu söylüyorlar.) ortalama değerleri veren bi grafik var, onda bu değeri yerine koyunca kaç haftayla uyumlu olduğunu söylüyorlar. Öyle düşün yani. Uzun çıkmış seninki haftasına göreKizlar tesekkur ederim yorumlariniz icinanca okuyabildim...walla boke maaslarini alipta hala tavir trip yapiyolarya sinir oluyorum.Canimi skmayacam bidaha karsilasmazsam sknti yok zaten normalde qittiqim hastane burasi deildi ben hani hareketsiz diyodumya oyuzden yakindaki biyere qittim bakalim kendi qittiqim doktor cuma qunu musaitmis ona qidecem bi tekrardan buqun bunun soylediqi en olumlu sey amniyon sivisi yeterli dedi ona sevindim cok sukurki
Eşine direk söylersen bozulur mu? Acaba nasıl yemek yapıcam,, iyi ağırlayamam da şimdi, ayıp olucak vs desen anlar mı :)))Benimki de düşünceli olsa hiç sıkıntı değil Can'ım, düşünüldüğünü hissedince insan herşeyi yapmak istiyor ama karşı taraf rahat olunca da yaptığım herşey batıyor inan ki salata bile yapmak istemiyorum onlara, çalışıyorum ben iki senedir ara ara kalmaya gelir tüm gün evde oturur benim gelip yemek yapmamı bekler yardım edeyim mi diye bile sormaz mutfağa kapıdan bakar gider arada ne yapıyorum diye o kadar, kp de sürekli çay koy diyip durur, çay koyma işini eşim üstlenir herhalde diye düşünüyorum da diğer işler ne olur bilmem, aşırı terliyorum kapalıyım kp in yanında rahat da edemem, eşime söyletmeye çalışıcam artık annesine yemek yap desin diye, inşallah der bakalım, yoksa kendi kendine bana sen otur diyecek bir kadın değil, kendisini de bir görseniz genç sağlıklı hem de çok becerikli
canim benim 32. hafta kontrolumde bas olcusu 34. hafta cikmisti. ama doktorum soyle bisey soyledi. artik bebek buyudugu icin goruntu de buyuk oluyor olcumler cok saglikli olmuyor dedi. oyle bisey olmasin senin durum da? hem niye stres yapiyorsun oldugu kadar, internetten halledersin eksiklerini aglama amaKızlar ben bebek geri kaldı diye endişelenirken bu defa da çok ileride çıktı. Bugün ilk şu uyuz illeti için dermotologa gittik bize bulaşmadığını öğrendik sonra da kontrolümüz vardir bebiş için.
34+0 sata göre ama ultrasonda 36+5 çıktı. Doktor bu ay sonu gelir dedi. Sevinmem gerekirken sabahtan ağlıyorum nasıl yetişecek hersey diye. 20sinden sonra beklemeliymişiz ay sonuna kalmadan doğacakmış...
İki iyi haber almışsın cnm, ne güzel işte :) hiç sıkma canını,, ne eksik şimdi? Acil olanlardan?Kızlar ben bebek geri kaldı diye endişelenirken bu defa da çok ileride çıktı. Bugün ilk şu uyuz illeti için dermotologa gittik bize bulaşmadığını öğrendik sonra da kontrolümüz vardir bebiş için.
Yani bu uzun cikmasi kotu biseymiki acabaCnm bu arada FL: uyluk kemiği uzunluğu (7 ile çarpıp boyu söylüyorlar.) ortalama değerleri veren bi grafik var, onda bu değeri yerine koyunca kaç haftayla uyumlu olduğunu söylüyorlar. Öyle düşün yani. Uzun çıkmış seninki haftasına göre
32 haftadir herqun yasiyorum canimKızlar aranızda regl sancısına benzer bir his yaşayan var mı? Dün akşam da oldu, hastaneye gittim, nst'de falan bir şey çıkmadı. Şimdi bu akşam gene aynı his var. Dün doktor bu haftalarda olabilir böyle şeyler dedi ama emin olamıyorum. Aranızda benden başka böyle bir regl benzeri his yaşayan var mı?
İyi ağırlayanım olmaz Can'ım bize yaptığını yap yeter ne olacak yabancı değiller der, ama düşüncesiz insanlar olunca karşımda normalde yaptığımı bile yapmak istemiyorum , kadın çok rahatına düşkün ona sinir oluyorum bir de, eşime de direk annenler bizde kalmasın ablanda kalsın da diyemem ki , öyle diyebilir mi ailesine bilmem, görğmcem de burda insan kızında daha rahat eder aslında hem de ben de çalışıyorum ama bizimkiler oğlancı biraz oğlunun evi ya daha rahat hareket ediyorlar burdaEşine direk söylersen bozulur mu? Acaba nasıl yemek yapıcam,, iyi ağırlayamam da şimdi, ayıp olucak vs desen anlar mı :)))
Yani sanki benim bebeqimin kilosu meslek sirri ona qore sinir oldumda amannn bosverdimAcaba doktor olmak isteyen hemşirelerden biri falan mıydı :) kilonun nesini söyleyemiyo? Enteresanmış :) takılma hiç...
32 haftadir herqun yasiyorum canimhic takilma bende qirdim nstye bazi insanlarin rahim buyudukce bu tur aqrilari olurmus qerci ben alistim hic panik yapmiyorum herqun var nerdeyse kivrandiriyo ama bisey cikmiyo qittiqimde yinede yanlis yonlendirmeyimde tabi
Canm iki hafta önce bende oldu nst ye girdim sancı çıkmadı şükür. Yorulmussundur veya ufak enfeksiyon olabilir. Çokça su ic dinlen dedi. Belki senin de oyleditKızlar aranızda regl sancısına benzer bir his yaşayan var mı? Dün akşam da oldu, hastaneye gittim, nst'de falan bir şey çıkmadı. Şimdi bu akşam gene aynı his var. Dün doktor bu haftalarda olabilir böyle şeyler dedi ama emin olamıyorum. Aranızda benden başka böyle bir regl benzeri his yaşayan var mı?
Canm iki hafta önce bende oldu nst ye girdim sancı çıkmadı şükür. Yorulmussundur veya ufak enfeksiyon olabilir. Çokça su ic dinlen dedi. Belki senin de oyledit
Aglamana gerek yok canm ne güzel gelecek iste minnosin. İşler hallolur gider takılma. Onca temizlik gelen giden ve açık camlardan boşa gidecek zaten. O yüzden detaylı yapma derim. Bebegin kalacağı odayı detaylı temizlesen ilk etapta yeter gibi. Hem belli olmaz ne zaman gelecekleriKızlar ben bebek geri kaldı diye endişelenirken bu defa da çok ileride çıktı. Bugün ilk şu uyuz illeti için dermotologa gittik bize bulaşmadığını öğrendik sonra da kontrolümüz vardir bebiş için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?