Çok büyük ihtimal ondandir. Sancı da çıkmadı diyorsun. Dinlen su ic canm. Geçer insallah. Birde adet tarihine denk geldiyse o da olabilirHaftasonu biraz yordum kendimi ondan mı oldu acaba canım ya. Neyse uzandım falan baya bir hafifledi şuan. Bol bol su içiyorum, daha da dikkatli olucam bundan sonra.
Niye kotu olsun ki canm. İki hafta demek 1-2 cm demek sanırım. O da yanılma payı olabilir. Ama uzun bir bebek de olabilir.Yani bu uzun cikmasi kotu biseymiki acabaillaki ultrason olcumlerinde hata payi olurda nebilim 2 hafta cok deilmi
Ya varya sinirim bozuldu yabenim qittiqim doktor yokmus baskasina qittim kadin beni deli etti hicbi aciklama yapmadi sorduqum sorularada cevap alamadim denqesizmidir nedir qit nstye qir dedi qirmedim ciktim yarin tekrar kendi qittiqim doktoruma qidecem acayip canim skldi daha erken deilmi bana nst icin anlamadimki yine qerilik cikti bu FL de kadin soylemedide ben anladiqim kadariyla yani denqesiz kilosunu falan soyleyemezmismis
İyi ağırlayanım olmaz Can'ım bize yaptığını yap yeter ne olacak yabancı değiller der, ama düşüncesiz insanlar olunca karşımda normalde yaptığımı bile yapmak istemiyorum , kadın çok rahatına düşkün ona sinir oluyorum bir de, eşime de direk annenler bizde kalmasın ablanda kalsın da diyemem ki , öyle diyebilir mi ailesine bilmem, görğmcem de burda insan kızında daha rahat eder aslında hem de ben de çalışıyorum ama bizimkiler oğlancı biraz oğlunun evi ya daha rahat hareket ediyorlar burda
Uyluk kemiqiymis canim yani bacak boyu heralde qeri deil 2 hafta ileri ciktida ne kadar doqruysa pek quvenemedim o kadinacanim nst ye gireyim de rahatlayim diyodun,girseydin iste.
fl neresiydi?
Merhaba canım benim regl sancılarına benzeyen ağrılarım var hatta gece uykumdan bile uyanıyorum o derece geçen hafta doktor kontrolüne gittim idrar kültürü yapıldı normal çıktı ama çok fazla sarı-yeşil ve kokulu alıntım vardı vaginal enfeksiyon varmış ondan kaynaklı olabilir dedi gynolomexin ovul diye 3 gün arayla uygulanan vaginal fitil verdi ilk dozu uyguladım diğerinide yarın uygulayacağım . Birde ben yaklaşık 1.5 aydır magnorm kullanmıyordum magnezyuma tekrar başlattıKızlar aranızda regl sancısına benzer bir his yaşayan var mı? Dün akşam da oldu, hastaneye gittim, nst'de falan bir şey çıkmadı. Şimdi bu akşam gene aynı his var. Dün doktor bu haftalarda olabilir böyle şeyler dedi ama emin olamıyorum. Aranızda benden başka böyle bir regl benzeri his yaşayan var mı?
Bu modeli başka sitelerde başka markalarda da gördüm ama orijinal olan Sunveno, diğerleri bu markadan görüp yapmışlar. Ben de satıcısı Sunveno olandan aldım, bu satıcıdan. Kalitesi çok güzeldi, başka markalardan ya da satıcılardan alan bazı kullanıcılar şikayet etmişler fermuarı bozuk, fermuarı yok, orijinal değil diye. Ben hiç o sorunla karşılaşmadım, fazla tek bir iplik parçası yoktu. Dediğin hesapta orijinal ve faturalı diyorlar, eğer alanların yorumları da teyit ediyorsa oradan alabilirsin, benim aldığımla aynı fiyata geliyor. Ben de bilmiyorum güvenilebilir mi, Instagram satışı tamamen şans gibi geliyor bana, belki de hiç kullanmadığım için öyledir tabi :)Gretchen Grundler ya çantana bayıldım ben de bu çantayı görmüştüm çok da arastirdim ama çok çeşitli yerlerde var ve bazıları aşırı dandik duruyor seninki hiç öyle değil. Amazonda baktigim zaman lacivertini tr ye göndermiyorlardı maalesef. Bir de kargo 30 euro üstü olduğu için sorun yaşamadan gelmiş gümrükte o da super olmuş. Instagramda smartbaby istanbul diye bir firma da satıyor güvenebilsem alicam ben dr ama güvenemedim. Araştırma yaptın mı sen diğer sitelerden almadan önce??
canım sen kendini üzme herşey yetişir , belki doktor yanılmıştır senınle aynı haftadayız bakalım ben kontrole gıttıgımde bana neler dicek , çünkü bende hazırlıklarımı yapmadım sıcaktanKızlar ben bebek geri kaldı diye endişelenirken bu defa da çok ileride çıktı. Bugün ilk şu uyuz illeti için dermotologa gittik bize bulaşmadığını öğrendik sonra da kontrolümüz vardir bebiş için.
34+0 sata göre ama ultrasonda 36+5 çıktı. Doktor bu ay sonu gelir dedi. Sevinmem gerekirken sabahtan ağlıyorum nasıl yetişecek hersey diye. 20sinden sonra beklemeliymişiz ay sonuna kalmadan doğacakmış...
Ay ben bile heyecan yaptımmKızlar ben bebek geri kaldı diye endişelenirken bu defa da çok ileride çıktı. Bugün ilk şu uyuz illeti için dermotologa gittik bize bulaşmadığını öğrendik sonra da kontrolümüz vardir bebiş için.
34+0 sata göre ama ultrasonda 36+5 çıktı. Doktor bu ay sonu gelir dedi. Sevinmem gerekirken sabahtan ağlıyorum nasıl yetişecek hersey diye. 20sinden sonra beklemeliymişiz ay sonuna kalmadan doğacakmış...
Walla nebilim canim o kafama takildi kadina ne kadar sinirlendiysem fl 34 hafta diyo ya bak qene 2 hafta qerilemis diyorum.icimdenNiye kotu olsun ki canm. İki hafta demek 1-2 cm demek sanırım. O da yanılma payı olabilir. Ama uzun bir bebek de olabilir.
Kendi doktorum da gördü bugün bacak ve kafa boyutları normal sadece karın bölgesi biraz zayıf ama önemli birşey Yok dedi. Suyu da normal dedi.Cnm normalde başka doktor takip ettiği için öyle davranmış da olabilir... yani kötü niyetli düşünmeyelim tabi ama ister istemez yeni bişey söyleme ihtiyacı duymuştur belki kendisi tercih sebebi olsun diye.. bozma moralini şimdiden.. hele ki kendini suçlamaya kalkışma hiç çalıştığın için olabilir dedi diye.. öyle olsa benimki hala bi kilo olurdu... sözde işi bıraktım,, hala totomu yere koyamıyorum doğru düzgün ya,,, sabah kayınvalidemler bizeydi, kadın bile acıdı halime hiç mi dinlenmiyosun sen diye... ama neticede doktorların kendisi değil mi bangır bangır "hamilelik hastalık değildir, hasta gibi yaşamayın vs" diyen?
Bebek göstermedi bizim, bence şansınız varsa güzel bir hatıra kalır renkli resmî.evet buyuk bir fark yok ama iste doktorlar boyle konusunca bizi de tedirgin ediyorlar. bana da ayni seyi soyledi,gelisimi yavaslarsa erken aliriz dedi. insallah oyle bir sey olmaz canim. dinlen bakalim sen de,iyi gelir belki. canini sıkma,ben olumsuz dusunmemeye calisiyorum.
biz de bir tek 21+5 te ayrintilida yüzünü renkli gorduk,sonra hep siyah beyaz.annem de baska doktora gidin bir kerelik renkli cihazi olan dedi ama ben de bilemedim,giden var mi ki diye dusundum.
Benimde 10 gün..Banada öyle dedi protein ağırlıklı beslen hamurişi yeme cevizini pekmezini yumurtani eksik etme dedi başından beri öyle besleniyorum ztn ama..Hepsi sağlıkla gelsin insallahİnşallah hiç bir sorun olmadan alırız bebeklerimizi kucağımiza benim doktorum protein ağırlıklı beslen dedi
bihledim, Doğuma gelirken getirin bana kokoreç diye.Walla benim ciqer harici yemediqim.sakatat kalmadiheleki kokorec yani vazqecilmezimmmm
Amann amnnn bu esler warya bizmi hamileyiz onlarmi belli deil hepsi bi havalardaKendi doktorum da gördü bugün bacak ve kafa boyutları normal sadece karın bölgesi biraz zayıf ama önemli birşey Yok dedi. Suyu da normal dedi.
Muhtemelen daha ilgili görünüp benim aklımı çelip ona devam etmem için mi yaptı acaba.
İnsanın sinirini bozuyorlar.
Zaten eşim de sinirlendirdi beni akşam akşam. Çocuğun ismi Yok hala yaa. Çıldırıcam. Geçen gün gel beraber bakalım karar verelim dedim. Oturdu tv izledi, sen say ben dinliyorum dedi. Yarım sat isim saydım webden, o da İrem dericiyi izlemeye devam etti, sinir oldum kapadım pc yi. Barış koyucam ismini madem sen ilgilenmiyorsun benim istediğim olsun dedim.
Baştan beri ateş Berk diye tutturmuştu, inat etmeyelim beraber karar verelim istedim ama Yok olmuyor Ateş olacak diye sinirimi bozdu. Ağlıyorum yarım saattir.
Daha da isim mevzusunu açmam. Çocuktan soğuttu beni yaaa(((
Canim walla kokoreci bikac kere yedim iskembe corbasi tam bi favorim tavuk ciqeride yedim baska bisey yedimmi diye dusunuyorum simdiAylardır canım çekiyor( hatta arkadaşlara tem
bihledim, Doğuma gelirken getirin bana kokoreç diye.
Gerçekten yedin mi?
Öyle evet canım. Sağolasın.Haftasonu buraya vakit ayıramıyorum ben o yüzden hep kopuk kopuk muhabbetler, takip edemiyorum
İyi mi herkes?
arch2401 maşallah bebeğine annesii, ben de bizim kız sarı olur kesin kel olur o yüzden diyordum, sarı ve saçlı olması ilk dikkatimi çeken şey maşallah maşallah Allah sağlıkla sizlere bağışlasın
nilselen Bana da doktor abartmış gibi geldi. Benim de düşüktü tsh başlarda, dotorum hiç sorun etmemişti ki asıl ilk 3 aylık dönemde sorun yapıyorlar bunu. tiroidler hızlı çalışıyor demekmiş sözde ama çok çok bi düşük değil senin de. Bence kafana takma bunu gerekirse başka bir doktora daha danış. Her doktor bir değil maalesef. İlk doktorum o kadar gereksiz strese sokmuştu ki beni şimdi düşündükçe üzülüyorum ilk 3 ayımı o kadında gereksiz streslerle geçirdiğim için. İçini ferah tut.
Baban nasil oldu canim insaAllah iyidir ?canim ben 15 gündür yasiyorum sanci olayini azcik k birsey yapsam hemen bir yerlerime dogum başlangıç sancisi giriyor. digerlerinde hopalyip zipliyan çalışan bir anneydim nolduysa bunda nefes darligi hafif sancilar bir anda kitlenip zor hareket etmek. herseyi yasiyorum zaten erken dogacagina inaniyorum. 36 dan sonra her an bekliyorum. hic korkma dikkat et 3 defa nst girdim. hafif sanci çıktı sonra duzeldi. seninkide doguma hazirlik yalanci sancidir . hayirlisi olsun hakkimizda
Valla bende yedim hepsindenAylardır canım çekiyor( hatta arkadaşlara tem
bihledim, Doğuma gelirken getirin bana kokoreç diye.
Gerçekten yedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?