2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Haftasonu biraz yordum kendimi ondan mı oldu acaba canım ya. Neyse uzandım falan baya bir hafifledi şuan. Bol bol su içiyorum, daha da dikkatli olucam bundan sonra.
Çok büyük ihtimal ondandir. Sancı da çıkmadı diyorsun. Dinlen su ic canm. Geçer insallah. Birde adet tarihine denk geldiyse o da olabilir

canim nst ye gireyim de rahatlayim diyodun,girseydin iste.
fl neresiydi?

Ne düşüncesiz insanlar. Fayda olmayacaksa ne diye geliyorlar hamile kadının evine. Esinde yok diyemez sende gelmesin diyemezsin bence. Ama asla rahatını bozma arkadaşım. Aman ha aman kendini de parçalama.. 4/4 luk bile yapsan kulp bulunacak o yüzden yat dinlen. Ağrım var sıcak hakim yokde. Oğlun su yemeğini izlemiştir bugün onu mu yapsan de. Son dk ya kadar elleme yemek işini canm. Her zaman ne yapiyor san gerçekten de onu yap. Midem kötü de, kokulara hassasim de zorlaniyorsan kasma kendini. Halden anlamayan insanla bir hafta bile zindan gibi gelir eminim. Diğer türlüsüne zaten sen gel diyorsun hizmet ediyorsun ama insanlar bir degisik

Merhaba canım benim regl sancılarına benzeyen ağrılarım var hatta gece uykumdan bile uyanıyorum o derece geçen hafta doktor kontrolüne gittim idrar kültürü yapıldı normal çıktı ama çok fazla sarı-yeşil ve kokulu alıntım vardı vaginal enfeksiyon varmış ondan kaynaklı olabilir dedi gynolomexin ovul diye 3 gün arayla uygulanan vaginal fitil verdi ilk dozu uyguladım diğerinide yarın uygulayacağım . Birde ben yaklaşık 1.5 aydır magnorm kullanmıyordum magnezyuma tekrar başlattı

Bu modeli başka sitelerde başka markalarda da gördüm ama orijinal olan Sunveno, diğerleri bu markadan görüp yapmışlar. Ben de satıcısı Sunveno olandan aldım, bu satıcıdan. Kalitesi çok güzeldi, başka markalardan ya da satıcılardan alan bazı kullanıcılar şikayet etmişler fermuarı bozuk, fermuarı yok, orijinal değil diye. Ben hiç o sorunla karşılaşmadım, fazla tek bir iplik parçası yoktu. Dediğin hesapta orijinal ve faturalı diyorlar, eğer alanların yorumları da teyit ediyorsa oradan alabilirsin, benim aldığımla aynı fiyata geliyor. Ben de bilmiyorum güvenilebilir mi, Instagram satışı tamamen şans gibi geliyor bana, belki de hiç kullanmadığım için öyledir tabi :)
Ama bence bu çanta senin çok işine yarar iki afacanla uğraşırken ceplerin kontrolü ve diplere ulaşması çok kolay. İnşallah bulabilirsin iyi bir satıcı da alırsın. Ama aklında bulunsun 15-20 günden önce gelmiyor.

canim ben 15 gündür yasiyorum sanci olayini azcik k birsey yapsam hemen bir yerlerime dogum başlangıç sancisi giriyor. digerlerinde hopalyip zipliyan çalışan bir anneydim nolduysa bunda nefes darligi hafif sancilar bir anda kitlenip zor hareket etmek. herseyi yasiyorum zaten erken dogacagina inaniyorum. 36 dan sonra her an bekliyorum. hic korkma dikkat et 3 defa nst girdim. hafif sanci çıktı sonra duzeldi. seninkide doguma hazirlik yalanci sancidir . hayirlisi olsun hakkimizda

canım sen kendini üzme herşey yetişir , belki doktor yanılmıştır senınle aynı haftadayız bakalım ben kontrole gıttıgımde bana neler dicek , çünkü bende hazırlıklarımı yapmadım sıcaktan

Ay ben bile heyecan yaptımm hayırlısıyla gelsin bebeğin sağlıkla

Niye kotu olsun ki canm. İki hafta demek 1-2 cm demek sanırım. O da yanılma payı olabilir. Ama uzun bir bebek de olabilir.
Walla nebilim canim o kafama takildi kadina ne kadar sinirlendiysem fl 34 hafta diyo ya bak qene 2 hafta qerilemis diyorum.icimden esim uzun biraz onami cekti ne

Kendi doktorum da gördü bugün bacak ve kafa boyutları normal sadece karın bölgesi biraz zayıf ama önemli birşey Yok dedi. Suyu da normal dedi.
Muhtemelen daha ilgili görünüp benim aklımı çelip ona devam etmem için mi yaptı acaba.

İnsanın sinirini bozuyorlar.

Zaten eşim de sinirlendirdi beni akşam akşam. Çocuğun ismi Yok hala yaa. Çıldırıcam. Geçen gün gel beraber bakalım karar verelim dedim. Oturdu tv izledi, sen say ben dinliyorum dedi. Yarım sat isim saydım webden, o da İrem dericiyi izlemeye devam etti, sinir oldum kapadım pc yi. Barış koyucam ismini madem sen ilgilenmiyorsun benim istediğim olsun dedim.
Baştan beri ateş Berk diye tutturmuştu, inat etmeyelim beraber karar verelim istedim ama Yok olmuyor Ateş olacak diye sinirimi bozdu. Ağlıyorum yarım saattir.
Daha da isim mevzusunu açmam. Çocuktan soğuttu beni yaaa (((

Bebek göstermedi bizim, bence şansınız varsa güzel bir hatıra kalır renkli resmî.
Sırf bu resim için gidenler var tabi :)
Baya yüzü gözü seçiliyor, doğunca neye benzeyecek insanın kafasında oluşuyor.

İnşallah hiç bir sorun olmadan alırız bebeklerimizi kucağımiza benim doktorum protein ağırlıklı beslen dedi
Benimde 10 gün..Banada öyle dedi protein ağırlıklı beslen hamurişi yeme cevizini pekmezini yumurtani eksik etme dedi başından beri öyle besleniyorum ztn ama..Hepsi sağlıkla gelsin insallah

Amann amnnn bu esler warya bizmi hamileyiz onlarmi belli deil hepsi bi havalarda biz bu isim.meselesine soyle bi cozum bulduk...kiz olursa ben koyacaktim erkek olursa o koyacakti eee malum kiz oldu ben koydum oda onayladi hatta arabanin ustune isim yazdiracakmis falan onceden benim adim yazardi onu cikartmista kiziminki yazacak diyo

Aylardır canım çekiyor ( hatta arkadaşlara tem

bihledim, Doğuma gelirken getirin bana kokoreç diye.
Gerçekten yedin mi?
Canim walla kokoreci bikac kere yedim iskembe corbasi tam bi favorim tavuk ciqeride yedim baska bisey yedimmi diye dusunuyorum simdi kokorece hayatta dayanamam yani tabiki en bilindik yerden yedim biraz tuzlu parasi ama olsun icime sinmezdi yoksa bisey olmadi cok sukur buqune kadar yani nebilim yenilmediqinide bilmiyodum acikcasi

Öyle evet canım. Sağolasın.
Bebeğimin hareketleri de çok normal. Hiç aklımdan körü birşey geçmiyor. O yüzden kafamı bulandırmak da istemiyorum. Sonuçta her bebek 3,5kg doğmuyor.
Gitmeyeceğim başka doktora. Kalmış 5 haftadan az bir süre. Zaten artık haftada bire düştü kontrollerim.

Baban nasil oldu canim insaAllah iyidir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…