2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

allahim kolaylik versin canim sana,guc kuvvet versin,tez zamanda halledersin insallah.

canım niye ağlıyorsun hangimizin garantisi varki bu akşam sancı tutar dogururz benimde çoğu şey hazır değil sıkma canını rabbim kararlamistir onun zamanını sen sağlıkla kucağına alda kiyafetmis esyaymis halledilir

buyuk magazalar iyi oluyor,tek tek gezmek istemiyorum. ayni yerden her seyi alip cikayim istiyorum. sagol canim:)

Aynen canım, sağlıklı olsunlar da önemli değil ufak olsun, büyütürüz sonuçta doğduktan sonra. Sağlık en önemlisi.

karatay "beyaz zehir" diyor ya,ben de kullanmiyorum pek.

Canımm üzme kendini..Hic belli olmaz yetişir bütün işler.. Insan herşey hazır olsun istiyo ama sen o kadar şeyle uğraştın stres yaşadın..simdi iyi tarafından bakmaya çalış olumlu haberleri aldin..Hersey olur girer yoluna..

İnşallah canım. Bu akşamki o kadar benziyordu ki tuvalete gidince kan görcem sandım. Bildiğin regl sancısı. Hayır olsun inşallah yalancı sancı olarak kalır.
Canım geçmiş olsun..Zaman zaman bende de oluyo ama anlık oluyo yorulmamak lazım da durabilsek..

Ağlamayın kızlar yaa..Bebisi de uzme annesi..Erkekler malesef bazen düşüncesiz olabiliyo..Anlicaktir o da seni bi karara en kısa zamanda varırsınız umarım..

Bende oluyor canım 2-3 gündür ara ara ve kasıklarım semsert oluyor sanki Çarşamba günü randevum var doktora soracağım

İlk 4 cm olur canım sonrası bol aksiyonlu geçeceğinden hiç sıkılmaya vaktin kalmayacaktır merak etme :) ama yanında anne kv vs birini götürmeni tavsiye ederim. Devlet hastanelerinin bazılarında refakatçi almıyorlar ama orda sancı odaları 2 kişilik en az. Özeldeki gibi ayrı kapalı oda değil. O nedenle yanında hemşirelerle ebelerle iletişimini sağlayacak biri muhakkak olmalı. Kapını kapatıyorlar odada teksin yerinden kalkamadığın an gelebilir belki butonun nerde olduğunu Bile unutabiliriz o heyecanla. O yüzden refakatçi şart. Eşin gelirse en güzeli.

Benimki aslaaaaa diyodu ama geçen hastanede yattığımda yanımdaydı. Dedimki keşke dayanabilsen de sen olsan yanımda. Hiç korkmazdım o zaman daha güçlü olurdum. Duygu sömürüsü yaptım yani :)) o da gelirim aşkım sen nasıl mutlu olucaksan dedi. İnanamadım. Şimdi dr izin verir mi bilmiyorum ama ihtimali bile güzel. En azından ilk anlar yanımda olsun istiyorum. Çünkü yanında kendimi en rahat hissettiğim en güvendiğim insan o.

kizinla ilgili kismi anlamadim canim

Ben telefonla baya oyalandım ilkinde. Yasak olduğunu hiç duymadım. Hatta wifi şifresi sormuştum. Hemşire o da iyiymiş. Günlük yazıyosun telefonda takılıyorsun birazdan görücem ben seni dedi :)) ayy yok süperim falan derken suni sancıyı taktılar ve dünya ile irtibatım kesildi. Annem kv yanımdaydı onlarla Bile tek muhabbetim anne hemşire çağır anne suyum geliyo anne dua ediyo musun falandı. İnsan hiç bişey görmek istemiyo ki o an. Tek derdin bitsede gitsek oluyo :))

Çok rahatlatıyor ve açılmayı kolaylaştırıyormuş. Ben de düşünüyorum teklif etmeyi. İnşaAllah sıkıntı çıkarmazlar yat şurda nst de kalıcaksın diye :)) kulağa çok güzel geliyo gerçekten.

Benimki de çok janjanli olmadı çünkü tek çeşit buydu :))
O olay çok mantıklı büyük sehirdeysen. Ben de Ankara'da yaşarken çok yapardım. Gider dener sonra internetten alırdım:))))
Güle güle kullan

Eklentiler

• 20170703_224916-min.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 113
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…