Canım hâla bitmedi ev yerleştirme. Şu uyuz muhabbetinden kimseyi de çağırmadım, tek başıma yapmaya çalışıyorum. Daha bebegin kiyafetlerini de cikartmadim. Allah tan bizde hastalık yok gibi bugün yine doktora gideceğiz kontrol için. Evdeki herşeyi kac defa kaynatarak yıkadım hatırlamıyorum artık. Bir yandan eve yerleşmeye çalışıyorum diğer yandan günlük çarşaf değiştir kaynat, temiz kirli tum kiyafetleri kaynat, canım çıktı resmen.
canım niye ağlıyorsun hangimizin garantisi varki bu akşam sancı tutar dogururz benimde çoğu şey hazır değil sıkma canını rabbim kararlamistir onun zamanını sen sağlıkla kucağına alda kiyafetmis esyaymis halledilirKızlar ben bebek geri kaldı diye endişelenirken bu defa da çok ileride çıktı. Bugün ilk şu uyuz illeti için dermotologa gittik bize bulaşmadığını öğrendik sonra da kontrolümüz vardir bebiş için.
34+0 sata göre ama ultrasonda 36+5 çıktı. Doktor bu ay sonu gelir dedi. Sevinmem gerekirken sabahtan ağlıyorum nasıl yetişecek hersey diye. 20sinden sonra beklemeliymişiz ay sonuna kalmadan doğacakmış...
Bakırcılar çarşısında küçük dükkânlari var oradakilere diğer büyük mağazalarını sor arka taraflarında kalıyor 3katli büyük mağazası elemanları götürüp gösteriyor zaten beğenirsen ne mutlu bana ben çok memnun kaldım emzik biberon vs ne ararsan kıyafet vs vs hepsi var
Aynen canım, sağlıklı olsunlar da önemli değil ufak olsun, büyütürüz sonuçta doğduktan sonra. Sağlık en önemlisi.nilselen benimde 200 gr fark war ama fr normal dedi. Insan takiliyor ama dr a guvenmek lazim. Toparliyacak insallah kuzular. Gerci dr bana dusuk kg lu olucak dedi dogumu ama sorun olur demedi. Her bebek farkli oluyor iste yeter ki saglikli dogdunlat gerisi hicc onemli degil
Tarifini denedim, meyveyi 2 katına çıkardım, çok lezzetli oldu, balı da malzemelerin hepsini ekledikten sonra ekleyince kaba yapışmadığı için kolay eriyor, ben 2 mevsimlik muzlu süt deneyimimden bunu öğrendim :)
Bende de yarım litre kadar daha kaldı, biraz zaman geçsin tekrar içerim.
Ben beyaz şekeri mümkün olduğunca azalttım, bal ve pekmez kullanıyorum alternatif olarak. Zaten çay kahve içen biri de olmadığım için zor olmuyor. Sadece tatlı yaparken kullanıyorum onu da eşim seviyor, kahverengi şekere geçsem muhtemelen hiç memnun olmaz bu durumdan o yüzden tatlılar hariç şeker tüketmiyorum hiç. Aslında zararlı bir sürü şey tüketiyoruz şekerden ne olacak ama işte en azından bunu kullanmayayım diyorum.
Ben de odamızı ekleyeyim mi kızlar
Kutuları görmezden gelin onları koyacak yerim yok şimdilik, arabası park yatağı falan onlar.
Eki Görüntüle 2015996 Eki Görüntüle 2015997 Eki Görüntüle 2015993 Eki Görüntüle 2015994 Eki Görüntüle 2015995
Ben de odamızı ekleyeyim mi kızlar
Kutuları görmezden gelin onları koyacak yerim yok şimdilik, arabası park yatağı falan onlar.
Eki Görüntüle 2015996 Eki Görüntüle 2015997 Eki Görüntüle 2015993 Eki Görüntüle 2015994 Eki Görüntüle 2015995
Canımm üzme kendini..Hic belli olmaz yetişir bütün işler.. Insan herşey hazır olsun istiyo ama sen o kadar şeyle uğraştın stres yaşadın..simdi iyi tarafından bakmaya çalış olumlu haberleri aldin..Hersey olur girer yoluna..Kızlar ben bebek geri kaldı diye endişelenirken bu defa da çok ileride çıktı. Bugün ilk şu uyuz illeti için dermotologa gittik bize bulaşmadığını öğrendik sonra da kontrolümüz vardir bebiş için.
34+0 sata göre ama ultrasonda 36+5 çıktı. Doktor bu ay sonu gelir dedi. Sevinmem gerekirken sabahtan ağlıyorum nasıl yetişecek hersey diye. 20sinden sonra beklemeliymişiz ay sonuna kalmadan doğacakmış...
Canım geçmiş olsun..Zaman zaman bende de oluyo ama anlık oluyo yorulmamak lazım da durabilsek..İnşallah canım. Bu akşamki o kadar benziyordu ki tuvalete gidince kan görcem sandım. Bildiğin regl sancısı. Hayır olsun inşallah yalancı sancı olarak kalır.
Ağlamayın kızlar yaa..Bebisi de uzme annesi..Erkekler malesef bazen düşüncesiz olabiliyo..Anlicaktir o da seni bi karara en kısa zamanda varırsınız umarım..Kendi doktorum da gördü bugün bacak ve kafa boyutları normal sadece karın bölgesi biraz zayıf ama önemli birşey Yok dedi. Suyu da normal dedi.
Muhtemelen daha ilgili görünüp benim aklımı çelip ona devam etmem için mi yaptı acaba.
İnsanın sinirini bozuyorlar.
Zaten eşim de sinirlendirdi beni akşam akşam. Çocuğun ismi Yok hala yaa. Çıldırıcam. Geçen gün gel beraber bakalım karar verelim dedim. Oturdu tv izledi, sen say ben dinliyorum dedi. Yarım sat isim saydım webden, o da İrem dericiyi izlemeye devam etti, sinir oldum kapadım pc yi. Barış koyucam ismini madem sen ilgilenmiyorsun benim istediğim olsun dedim.
Baştan beri ateş Berk diye tutturmuştu, inat etmeyelim beraber karar verelim istedim ama Yok olmuyor Ateş olacak diye sinirimi bozdu. Ağlıyorum yarım saattir.
Daha da isim mevzusunu açmam. Çocuktan soğuttu beni yaaa(((
Ben de böyle balonlu bir tane instagramda yaptırdım Can'ım, yaptırmak istersen fikir olsun atayım adresi[/QUOTE
Olur canım atarsan sevinirim
bu gece deneyebilirim bile bunu ben :) çok ciddiyim :)))))
Bende oluyor canım 2-3 gündür ara ara ve kasıklarım semsert oluyor sanki Çarşamba günü randevum var doktora soracağımKızlar aranızda regl sancısına benzer bir his yaşayan var mı? Dün akşam da oldu, hastaneye gittim, nst'de falan bir şey çıkmadı. Şimdi bu akşam gene aynı his var. Dün doktor bu haftalarda olabilir böyle şeyler dedi ama emin olamıyorum. Aranızda benden başka böyle bir regl benzeri his yaşayan var mı?
İlk 4 cm olur canım sonrası bol aksiyonlu geçeceğinden hiç sıkılmaya vaktin kalmayacaktır merak etme :) ama yanında anne kv vs birini götürmeni tavsiye ederim. Devlet hastanelerinin bazılarında refakatçi almıyorlar ama orda sancı odaları 2 kişilik en az. Özeldeki gibi ayrı kapalı oda değil. O nedenle yanında hemşirelerle ebelerle iletişimini sağlayacak biri muhakkak olmalı. Kapını kapatıyorlar odada teksin yerinden kalkamadığın an gelebilir belki butonun nerde olduğunu Bile unutabiliriz o heyecanla. O yüzden refakatçi şart. Eşin gelirse en güzeli.Canım beni dün doğumhaneki nst'ye aldılar, sancı odası orasıymış. Aslında tek kişilik banyolu falan standart bir oda ama ortam gerdi beni. 1 kişiyi refakatçi olarak alabiliyormuşuz sadece. Ben hep tek girerim, eşim falan dışarıda bekler diyordum ama tek başıma o odada mümkün değil duramam. Gerçi ben normalde de serum yerken bile hemşireye "Lütfen biraz hızlandırın." diyen biriyim, hastane yatağı fobim var biraz :) Hatta acaba sancı çekerken yanıma dergi falan götürsem kafam dağılsa falan diye bile düşündüm. Bilmiyorum olur mu:)
ne güzel ya,, benim de duşu söktürüp küvet alasım var ama sıkıldık artık işten güçten.. eksik kalsın dedim :)
Dr la konuşman lazım canm. Biz önceki muayenede konustk. Banyo yapmanı yurumeni isterim normal doğum olursa dedi. Kizim da yaptirmamak için direndikten yok nstye bağlı kalmak zorundasın falan diye. Ben serumlari cozduruyordum hemsirelere lavaboya gidicem diye. Girip banyo yapıyordm
Ben telefonla baya oyalandım ilkinde. Yasak olduğunu hiç duymadım. Hatta wifi şifresi sormuştum. Hemşire o da iyiymiş. Günlük yazıyosun telefonda takılıyorsun birazdan görücem ben seni dedi :)) ayy yok süperim falan derken suni sancıyı taktılar ve dünya ile irtibatım kesildi. Annem kv yanımdaydı onlarla Bile tek muhabbetim anne hemşire çağır anne suyum geliyo anne dua ediyo musun falandı. İnsan hiç bişey görmek istemiyo ki o an. Tek derdin bitsede gitsek oluyo :))Ben de kulaklık ve mp3 player götüreceğim, bir de kitap. Sancı odasında telefona izin verilmediğini okudum bazı doğum hikayelerinde o yüzden telefonuma güvenip gitmeyeceğim. Gerçi belki hastaneden hastaneye değişiyordur ama bunu da göz önünde bulundurup gitmek lazım bence.
Çok rahatlatıyor ve açılmayı kolaylaştırıyormuş. Ben de düşünüyorum teklif etmeyi. İnşaAllah sıkıntı çıkarmazlar yat şurda nst de kalıcaksın diye :)) kulağa çok güzel geliyo gerçekten.Hadi ya onu netleştireyim o zaman canım. Bir de sancı anında duş alabilir miyiz acaba bilgisi olan var mı? Rahatlatır gibi geliyor bana, olmazsa havlu sabun falan da götüreyim. :) Duş, müzik eşliğinde Doğum sancısı ne güzel geldi kulağıma :)
Ben mothercare den aldım 1 metre sanırım bir kenarı. Battaniye kadar.Kızlar aldığınız muslinlerin ölçüsü nedir bende alicam ama normal bir battaniye boyutunda istiyorum fazla büyük olmasın küçük de olmasın onlarda ölçülü satılıyor kaç ölçü almaliyim
Benimki de çok janjanli olmadı çünkü tek çeşit buydu :))
Foti alabilir miyiz?
Ben de sipariş ettim pijama takımımı, maalesef çok beğendiğim tüllü dantelli şeylerden alamadım. Çünkü inanılmaz alerjik bi cildim var. Beğendiklerimden birini avm'de gördüm hoşuma gitti yakından, fiyatı 50 tl pahalıydıBen de deneyip internetten aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?