- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Canım boşver o doktora bir daha gitme bence. Benim hiç gözüm tutmadı.Kendi doktorum da gördü bugün bacak ve kafa boyutları normal sadece karın bölgesi biraz zayıf ama önemli birşey Yok dedi. Suyu da normal dedi.
Muhtemelen daha ilgili görünüp benim aklımı çelip ona devam etmem için mi yaptı acaba.
İnsanın sinirini bozuyorlar.
Zaten eşim de sinirlendirdi beni akşam akşam. Çocuğun ismi Yok hala yaa. Çıldırıcam. Geçen gün gel beraber bakalım karar verelim dedim. Oturdu tv izledi, sen say ben dinliyorum dedi. Yarım sat isim saydım webden, o da İrem dericiyi izlemeye devam etti, sinir oldum kapadım pc yi. Barış koyucam ismini madem sen ilgilenmiyorsun benim istediğim olsun dedim.
Baştan beri ateş Berk diye tutturmuştu, inat etmeyelim beraber karar verelim istedim ama Yok olmuyor Ateş olacak diye sinirimi bozdu. Ağlıyorum yarım saattir.
Daha da isim mevzusunu açmam. Çocuktan soğuttu beni yaaa(((
İsim konusu bizde de muallak hala. Üzme kendini orta yol bulunur. Ama cehennemi çağrıştıran isimler dinen uygun değil. Alev ateş alaz vs gibi. Araştırsın isterse bide böyle deneKendi doktorum da gördü bugün bacak ve kafa boyutları normal sadece karın bölgesi biraz zayıf ama önemli birşey Yok dedi. Suyu da normal dedi.
Muhtemelen daha ilgili görünüp benim aklımı çelip ona devam etmem için mi yaptı acaba.
Zaten eşim de sinirlendirdi beni akşam akşam. Çocuğun ismi Yok hala yaa. Çıldırıcam. Geçen gün gel beraber bakalım karar verelim dedim. Oturdu tv izledi, sen say ben dinliyorum dedi. Yarım sat isim saydım webden, o da İrem dericiyi izlemeye devam etti, sinir oldum kapadım pc yi. Barış koyucam ismini madem sen ilgilenmiyorsun benim istediğim olsun dedim.
Baştan beri ateş Berk diye tutturmuştu, inat etmeyelim beraber karar verelim istedim ama Yok olmuyor Ateş olacak diye sinirimi bozdu. Ağlıyorum yarım saattir.
Ben sonra yapacağım. Şimdilik sadece sepet beşik aldık. Oturma odamı bozmam gerek. Fazla odam Yok çünkü. O yüzden ne kadar geç o kadar iyi :)merhaba hanımlar ikinci çocuğu olanlar ikinciye oda yaptınızmı sonramı yapcaksınız:)
geliyorlarsa gelme demek imkansız gibi. Ama misafir çağırmaya kalktığında annecim benim ağrılarım var misafir ağırlayacak halde değilim diyebilirsin. O senden iş bekleyebilir en doğal hakkı ama sen karnın burnunda kimseye hizmet etmek zorunda değilsin :)) ayyy karnım der atarsın kendini odana olur biter sıkma canını ama sakın iş yetiştireyim ayak uydurayım diye kullandırma kendini, şu an uyumak Bile dert. İstediğin zaman uyu istediğinde kalk sıkıntıya girme. Ben olsam aynen böyle yapardım. Zaten 2. Gün kaçar akrabalarına iş yapmayı sevmiyorsaKızlar Can'ım çok sıkıldı..temmuz sonunda kv ve kp bize geliyorlarmış kp in yanacak izni varmış da en az bir hafta kalacaklar gibi duruyor, başka akrabaları da var burda ama oğlunun evi olduğu için bizde kalmayı tercih ederler sanırım, kv de milleti bizim eve toplamayı çok sever hep birlikte olalım falan şster, sağılsın kusur bulmaz yaptığım hiçbirşeye ama elini de sürmez benden iş bekler son ayıma girmiş olucam ama yine de işlere elini süreceğini sanmıyorum Eşime de ne diyecem ki aileni evde istemiyorum da diyemiyorum Nasıl yapıcam masıl geçecek o süre bilmiyprum, şimdiden deli oldum sinirden ağlıyorum nerden çıktı bunlar diye Bir tavsiyeniz var mı
Ben varım canım. Gaz sancısıdır deyip geçiyorum çünkü gerçek sancı benim diyor ayırt ediyorsun. 30 kere Doğum yapmadım 1 kere yaptım ama 33 haftalıkken sancım tuttu Ya şüphelendik direk zaten ritmik gelmesi sıkıntı.Kızlar aranızda regl sancısına benzer bir his yaşayan var mı? Dün akşam da oldu, hastaneye gittim, nst'de falan bir şey çıkmadı. Şimdi bu akşam gene aynı his var. Dün doktor bu haftalarda olabilir böyle şeyler dedi ama emin olamıyorum. Aranızda benden başka böyle bir regl benzeri his yaşayan var mı?
Kendi doktorum da gördü bugün bacak ve kafa boyutları normal sadece karın bölgesi biraz zayıf ama önemli birşey Yok dedi. Suyu da normal dedi.
Bu modeli başka sitelerde başka markalarda da gördüm ama orijinal olan Sunveno, diğerleri bu markadan görüp yapmışlar. Ben de satıcısı Sunveno olandan aldım, bu satıcıdan. Kalitesi çok güzeldi, başka markalardan ya da satıcılardan alan bazı kullanıcılar şikayet etmişler fermuarı bozuk, fermuarı yok, orijinal değil diye. Ben hiç o sorunla karşılaşmadım, fazla tek bir iplik parçası yoktu. Dediğin hesapta orijinal ve faturalı diyorlar, eğer alanların yorumları da teyit ediyorsa oradan alabilirsin, benim aldığımla aynı fiyata geliyor. Ben de bilmiyorum güvenilebilir mi, Instagram satışı tamamen şans gibi geliyor bana, belki de hiç kullanmadığım için öyledir tabi :)
Ama bence bu çanta senin çok işine yarar iki afacanla uğraşırken ceplerin kontrolü ve diplere ulaşması çok kolay. İnşallah bulabilirsin iyi bir satıcı da alırsın. Ama aklında bulunsun 15-20 günden önce gelmiyor.
Sagol cnmMerhaba güzel ağustos anneleri keyifler yerinde gördüğüm kadarıyla bir hayli birikmiş okuduğum çok hizlisinizaşırı sıcak hepimizin sorunu bayanlar 90 yılın en sıcak yazıymış hepimizi tebrik ediyorum bu yazı seçtiğimiz icin klimayla bildiğiniz kanka olduk elektrik faturasını görmek istemiyorum hiç ay sonunda
Biz de cumartesi doktora gideceğiz bakalım ne diyecek ağustos başı alırız demişti en son bu sefer kesinleşir sanırım. 36 yada 37 olacak böyle giderse ikizleri genelde o zamanda alıyorlar inşallah o zamana dayanırız bakalım.
Eşyaları yıkadık ütülerdik yerleştik ama odamızda hala eksiklerimiz var bir yandan temizlik devam ediyor. Annem ve teyzem sağolsunlar tek başına çok zor gerçekten ayaklarım göbeğini taşımıyor uzun süre.
Çantamızı hazırladık ama kıyafet bir dert hem prematüre hem yenidoğan hem de normal tam takım hastane çıkışları koydum ben ama bebekler ne giyinecek arkadaş bu sıcakta. Kısa kollu citcitli bodylerimix var ama yarim tulum tarzında hiç bir şey almamışım ben kafam karman çorman. Ve valiz büyük boy oldu orta boya sığamadım ben de inanamadım ama olmadı. Iki takım pijama, iki tane gecelik, iki bebek eşittir altı takım kıyafet, süt sağma makinası,biberonlar, emzik,iki ufak paket bez, unibaby mendi, depend, taç, terlik, çamaşır, corap, lizoz annem yaptirmis bu sicakta nasil giyilecekse!! ,göğüs pedi, göğüs kremi, falan derken şişti valiz. Ben kendi kıyafetlerimi ve bebeklerin kıyafetlerini ayrı ayrı küçük hurclara koyup yerleştirdim daha düzenli oldu. Bu arada belki batıl ama sarı tülbent unutmayın bayanlar...
arch2401 maşallah kızın şahane gözüküyor tam bir pamuk, hizla buyusun grubun uguru irem bebek, arayı da kapatmış darısı bizlerin de başına inşallah.
A AysheDuru odanız şahane olmuş güzel günlerde kullansın tatlı bidiklar. Nilay hanımı ancak bugün arayabildim teklif geçecek bakalım ne karar vericez. Tekrar teşekkür ederim paylaşımın için.
@Mutella sizin de odanıza bayıldım maşallah güzel günlerde kullansın fıstık. Ve maşallah el emeklerin de harika kendim bu konularda aşırı yeteneksiz olduğum için en yüksek kademeden alkışı borç bilirim.
@Gretchen Grundler ya çantana bayıldım ben de bu çantayı görmüştüm çok da arastirdim ama çok çeşitli yerlerde var ve bazıları aşırı dandik duruyor seninki hiç öyle değil. Amazonda baktigim zaman lacivertini tr ye göndermiyorlardı maalesef. Bir de kargo 30 euro üstü olduğu için sorun yaşamadan gelmiş gümrükte o da super olmuş. Instagramda smartbaby istanbul diye bir firma da satıyor güvenebilsem alicam ben dr ama güvenemedim. Araştırma yaptın mı sen diğer sitelerden almadan önce??
@Evininhatunu hakkaten nasıl doktor o öyle ya kiloyu da ogrenmiceksem neden geldim pardon demek gerekiyor bence de bunları şikayet etmek gerek. Karnındaki toplanmalara takılma. Bu haftalarda olup da onları yaşamayan aramızda azdır bence. Bende her iki taraflı oluyor hemde, iki tarafta iki bebek malum
@Mutlu Mercimek hayırlı olsun yeni eviniz hastalığı atlatmaniza sevindim geçmiş olsun. Isleriniz yetişir hiç kendine dert etme bebeğin ilk kıyafetleri hazır olsa yeter.
Daha bir çok arkadaşa yazmak istiyorum çok birikmiş arkadaş peyder pey yazacağım
Bende ilkinde de yoktu bunda da yok cnm... ama normal doğum için sanıyorum bu haftalarda olması doğal olan...Kızlar aranızda regl sancısına benzer bir his yaşayan var mı? Dün akşam da oldu, hastaneye gittim, nst'de falan bir şey çıkmadı. Şimdi bu akşam gene aynı his var. Dün doktor bu haftalarda olabilir böyle şeyler dedi ama emin olamıyorum. Aranızda benden başka böyle bir regl benzeri his yaşayan var mı?
Cok yolumuz var:) persembe dr a gidecegiz bakalim ne kadar kilo aldikOy maşallah, sapsarı biz kuş :)) Allah bahtını açık etsin.
Ne kadar da yanaklı görünüyor, büyümüş bile :)
Evt bu tarz yan etkiler duymustum... bu yan etkiler bende olmadi ama belki de oldu da cok badireli bir surecten gectigimden farketmemis olabilirim hastane yataginda... evt 1 hafta etkisi var ve steroid bir ilac bu niye simdiden yapti ki dr tuhaf.... 35 te igneyi yapsa 36 da alsa tamamdi... bilemedim...Ewet canim bobrekten dolayi proteinim 3000 di en son, dr 36. Haftayi gecirmeyiz dedi. Temmuz sonuna denk geliyor o da. Bir hafta ise etkisi anlamsiz oldu sanki igne. Dort doz oldum dun canim. Bugun sol kalcamdan belime giren bir agri ve 37 lerde gezen bir atesim war yanaklarimda gunes yanigi gibi. Bu ignelerin boyle yan etkisi var midir acaba, odem disinda bilemedim. Oglani simdi dedesi disari cikardi bende uzandim gecer insallah oturup kalkmak zorlasti agridan(
Yok cnm ya, nefret ettim yemin ederim. evi alsam banyoyu dört duvar bırakıcam, üşenmicem ama şimdi kira olduğu için eriniyorum daha çok... en güzeli eski tip küvet valla...ben de tam tersi acaba evi yaptirirken duşa kabin mi yaptirsaydik diyordum:))
ise yarasin bari ,o kadar yer kapliyor.
Iyi qeceler kizlarbuqun uzerimde bi aqirlik var 4 kere oturduqum yerde dalip qittim smdide uyumak istesem uyuyamam ne qicik bisey ya deneyim bakim bi
30 dan geriye sayim baslamis maasallahYok cnm ya, nefret ettim yemin ederim. evi alsam banyoyu dört duvar bırakıcam, üşenmicem ama şimdi kira olduğu için eriniyorum daha çok... en güzeli eski tip küvet valla...
Oturarak uyumayı :)))konuyu kacirdim,neyi deniyorsunuz
Saol cnm :) hatta daha da az çünkü burası 1 Ağustosa göre hesaplıyo,, ama 27'sinde alıcak en geç. O günü de saymazsak kaldı 23 :))) fena :)))30 dan geriye sayim baslamis maasallah
Canım 2. Doğum da açılma hızlı ilerler bunu da dikkate alarak hareket et olur mu evde fazla vakit geçirmiş olma onu ayarlarsin agrinin sikligina göre
Ateş barış ta savaş barış gibi bişey oldu :)) yada ikinizin de istediği değl ortak başka bişeyde karar verinAteş barış koysanız da herkesin gönlü olsa? Kabul etmez mi acaba?
Merhaba güzel ağustos anneleri keyifler yerinde gördüğüm kadarıyla bir hayli birikmiş okuduğum çok hizlisinizaşırı sıcak hepimizin sorunu bayanlar 90 yılın en sıcak yazıymış hepimizi tebrik ediyorum bu yazı seçtiğimiz icin klimayla bildiğiniz kanka olduk elektrik faturasını görmek istemiyorum hiç ay sonunda
Biz de cumartesi doktora gideceğiz bakalım ne diyecek ağustos başı alırız demişti en son bu sefer kesinleşir sanırım. 36 yada 37 olacak böyle giderse ikizleri genelde o zamanda alıyorlar inşallah o zamana dayanırız bakalım.
Eşyaları yıkadık ütülerdik yerleştik ama odamızda hala eksiklerimiz var bir yandan temizlik devam ediyor. Annem ve teyzem sağolsunlar tek başına çok zor gerçekten ayaklarım göbeğini taşımıyor uzun süre.
Çantamızı hazırladık ama kıyafet bir dert hem prematüre hem yenidoğan hem de normal tam takım hastane çıkışları koydum ben ama bebekler ne giyinecek arkadaş bu sıcakta. Kısa kollu citcitli bodylerimix var ama yarim tulum tarzında hiç bir şey almamışım ben kafam karman çorman. Ve valiz büyük boy oldu orta boya sığamadım ben de inanamadım ama olmadı. Iki takım pijama, iki tane gecelik, iki bebek eşittir altı takım kıyafet, süt sağma makinası,biberonlar, emzik,iki ufak paket bez, unibaby mendi, depend, taç, terlik, çamaşır, corap, lizoz annem yaptirmis bu sicakta nasil giyilecekse!! ,göğüs pedi, göğüs kremi, falan derken şişti valiz. Ben kendi kıyafetlerimi ve bebeklerin kıyafetlerini ayrı ayrı küçük hurclara koyup yerleştirdim daha düzenli oldu. Bu arada belki batıl ama sarı tülbent unutmayın bayanlar...
arch2401 maşallah kızın şahane gözüküyor tam bir pamuk, hizla buyusun grubun uguru irem bebek, arayı da kapatmış darısı bizlerin de başına inşallah.
A AysheDuru odanız şahane olmuş güzel günlerde kullansın tatlı bidiklar. Nilay hanımı ancak bugün arayabildim teklif geçecek bakalım ne karar vericez. Tekrar teşekkür ederim paylaşımın için.
@Mutella sizin de odanıza bayıldım maşallah güzel günlerde kullansın fıstık. Ve maşallah el emeklerin de harika kendim bu konularda aşırı yeteneksiz olduğum için en yüksek kademeden alkışı borç bilirim.
@Gretchen Grundler ya çantana bayıldım ben de bu çantayı görmüştüm çok da arastirdim ama çok çeşitli yerlerde var ve bazıları aşırı dandik duruyor seninki hiç öyle değil. Amazonda baktigim zaman lacivertini tr ye göndermiyorlardı maalesef. Bir de kargo 30 euro üstü olduğu için sorun yaşamadan gelmiş gümrükte o da super olmuş. Instagramda smartbaby istanbul diye bir firma da satıyor güvenebilsem alicam ben dr ama güvenemedim. Araştırma yaptın mı sen diğer sitelerden almadan önce??
@Evininhatunu hakkaten nasıl doktor o öyle ya kiloyu da ogrenmiceksem neden geldim pardon demek gerekiyor bence de bunları şikayet etmek gerek. Karnındaki toplanmalara takılma. Bu haftalarda olup da onları yaşamayan aramızda azdır bence. Bende her iki taraflı oluyor hemde, iki tarafta iki bebek malum
@Mutlu Mercimek hayırlı olsun yeni eviniz hastalığı atlatmaniza sevindim geçmiş olsun. Isleriniz yetişir hiç kendine dert etme bebeğin ilk kıyafetleri hazır olsa yeter.
Daha bir çok arkadaşa yazmak istiyorum çok birikmiş arkadaş peyder pey yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?