2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım boşver o doktora bir daha gitme bence. Benim hiç gözüm tutmadı.
İsim konusuna da canını sıkma sen içinden geçen bir şey koy bebeğin ismini. Babasının keyfi bilir :)) İsim hakkı bence zaten ananın

İsim konusu bizde de muallak hala. Üzme kendini orta yol bulunur. Ama cehennemi çağrıştıran isimler dinen uygun değil. Alev ateş alaz vs gibi. Araştırsın isterse bide böyle dene

merhaba hanımlar ikinci çocuğu olanlar ikinciye oda yaptınızmı sonramı yapcaksınız:)
Ben sonra yapacağım. Şimdilik sadece sepet beşik aldık. Oturma odamı bozmam gerek. Fazla odam Yok çünkü. O yüzden ne kadar geç o kadar iyi :)
geliyorlarsa gelme demek imkansız gibi. Ama misafir çağırmaya kalktığında annecim benim ağrılarım var misafir ağırlayacak halde değilim diyebilirsin. O senden iş bekleyebilir en doğal hakkı ama sen karnın burnunda kimseye hizmet etmek zorunda değilsin :)) ayyy karnım der atarsın kendini odana olur biter sıkma canını ama sakın iş yetiştireyim ayak uydurayım diye kullandırma kendini, şu an uyumak Bile dert. İstediğin zaman uyu istediğinde kalk sıkıntıya girme. Ben olsam aynen böyle yapardım. Zaten 2. Gün kaçar akrabalarına iş yapmayı sevmiyorsa

Kızlar bende tuhaf bir kaşıntı var ya çok aşırı değil ama sürekli başka bi yerim kaşınıyor sinek mi yiyor diyorum ama sinek Yok cildim mi kurudu diye nemlendirici sürdüm geçmedi.böyle sürekli değilde garip tuhaf bilmem anlatabildim mi

Ben varım canım. Gaz sancısıdır deyip geçiyorum çünkü gerçek sancı benim diyor ayırt ediyorsun. 30 kere Doğum yapmadım 1 kere yaptım ama 33 haftalıkken sancım tuttu Ya şüphelendik direk zaten ritmik gelmesi sıkıntı.
Bugün kontrolüm vardı ben hiç bu sancılardan bahsetmedim dr kendisi söyledi ağrıların sancıların artacak çok normal diye. Farkettim dedim ben de :))

Ateş barış koysanız da herkesin gönlü olsa? Kabul etmez mi acaba?

Cok tesekkur ederim bilgiler icin. Bu cantayi ilk defa pinterestte gormustum hakikaten kullanisli. Ozellikle biberon kisminin coklugu benim icin onemli bir kriterdi. O yuzden cok begenmistim ama o farkliliklar kalite degisiklikleri ozelikle aliekspreste gorduklerim beni tedirgin etmisti. Amazonda daha önce baktigim satıcıda tr ye teslimat yoktu ama simdi senin satıcıdan tekrar baktım ve bir hisimla bende lacivertini aldım. Arabamız da lacivert uyumlu olur sanırım temmuz sonu ile agustos 16 arasi teslimat diyor muhtemelen kısmetse doğum olmuş olur da olsun biz zaten ikizle ilk zamanlar çok dışarılarda dolanamayız sanırım. Sorunsuz gelsin de bakalım.. ikimiz de güzel günlerde kullanalım inşallah..

Sagol cnm

Bende ilkinde de yoktu bunda da yok cnm... ama normal doğum için sanıyorum bu haftalarda olması doğal olan...

Evt bu tarz yan etkiler duymustum... bu yan etkiler bende olmadi ama belki de oldu da cok badireli bir surecten gectigimden farketmemis olabilirim hastane yataginda... evt 1 hafta etkisi var ve steroid bir ilac bu niye simdiden yapti ki dr tuhaf.... 35 te igneyi yapsa 36 da alsa tamamdi... bilemedim...

ben de tam tersi acaba evi yaptirirken duşa kabin mi yaptirsaydik diyordum:))
ise yarasin bari ,o kadar yer kapliyor.
Yok cnm ya, nefret ettim yemin ederim. evi alsam banyoyu dört duvar bırakıcam, üşenmicem ama şimdi kira olduğu için eriniyorum daha çok... en güzeli eski tip küvet valla...

hanımlar ben eskisinden de az yediğim hald ebu hafta bi buçuk kiloya yakın almışım. Su mu topladı kan mı nedir anlamadım... kıyafetlerde bi değişiklik yok, hatta kayınvalidem kilo vermişsin dedi ama tartıda durum bu malesef

Canım 2. Doğum da açılma hızlı ilerler bunu da dikkate alarak hareket et olur mu evde fazla vakit geçirmiş olma onu ayarlarsin agrinin sikligina göre

Tamam cnm saol suan hala ters bebegim insallah dogum pozisyonunu alirda buda normal olur. İkinci daha kolay olur diyolar bakalim yasayip gorecez

Çok saol cnm :)) Nilay için de rica ederim,, eminim en uygun teklifi gönderir. Ayrıca sonsuz bi sabrı ve ilgisi vardır, her zaman çok faydasını görürsünüz :) kendini de fazla yorma bu arada, biz bi taneyi zor taşıyoruz, seninki tam kahramanlık bence :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…