Evet kötü bi fikirmiş gerçekten,, sesli söyleyince bana da kötü geldi :)Ateş barış ta savaş barış gibi bişey oldu :)) yada ikinizin de istediği değl ortak başka bişeyde karar verin @nilselen
İnşallah hiç bir sorun olmadan alırız bebeklerimizi kucağımiza benim doktorum protein ağırlıklı beslen dedi
Selam canım benimde geçen hafta gittiğimde 32 haftalıktık 34 haftalık 2 hafta önden gidiyor dedi. Sordum bebek buna göremi doğacak diye hayır dedi sat göre dedi sadece bebeğinin iri olduğunu gösteriyor dedi.tabi bebisler ne zaman isterse o zaman gelecekler âmâ stres yapma benceKızlar ben bebek geri kaldı diye endişelenirken bu defa da çok ileride çıktı. Bugün ilk şu uyuz illeti için dermotologa gittik bize bulaşmadığını öğrendik sonra da kontrolümüz vardir bebiş için.
34+0 sata göre ama ultrasonda 36+5 çıktı. Doktor bu ay sonu gelir dedi. Sevinmem gerekirken sabahtan ağlıyorum nasıl yetişecek hersey diye. 20sinden sonra beklemeliymişiz ay sonuna kalmadan doğacakmış...
Ahahha :))) iyi yönünden bakalım, adam hamile karısına jest yapmış ne güzel :) bişey demeseydin cnm ya, heveslenmiş almış,,, bayılırım ben böyle sürprizlereKızlar gece gece başıma gelen benim eşim uzun yol tir şoförü dogtasin ürünlerini taşıyor turkiyeye neyse eve dönerken mal yüklendiği depodan koltuk takımı almış benim akıllı kocam ve gecenin bu saatinde getiriyor koltukları fabrikaya sokamaz cunki irsaliyesi yok gece gece koltuk tasicaz bide üstüne üstlük evdeki koltukları napicagimizla ilgili en ufak bir fikir yokyarinda tekrar yola cikicak eşim ben sanırım salonun ortasında iki takım koltukla kalicam
Bişey demedim canım dediğin gibi heveslenmis almış bide bana hadi yine iyisin diyor :))) sağol canımAhahha :))) iyi yönünden bakalım, adam hamile karısına jest yapmış ne güzel :) bişey demeseydin cnm ya, heveslenmiş almış,,, bayılırım ben böyle sürprizleregüle güle kullan inşallah
Ben telefonla baya oyalandım ilkinde. Yasak olduğunu hiç duymadım. Hatta wifi şifresi sormuştum. Hemşire o da iyiymiş. Günlük yazıyosun telefonda takılıyorsun birazdan görücem ben seni dedi :)) ayy yok süperim falan derken suni sancıyı taktılar ve dünya ile irtibatım kesildi. Annem kv yanımdaydı onlarla Bile tek muhabbetim anne hemşire çağır anne suyum geliyo anne dua ediyo musun falandı. İnsan hiç bişey görmek istemiyo ki o an. Tek derdin bitsede gitsek oluyo :))
Oturarak uyumayı :)))
Masallah suphanallah saclara bak sari fistik Rabbim nazarlardan saklasin size bagislasin. Cnm dependin kulot seklinde olanini mi almistin icerisine ped koydun mu bana biraz ince gibi geldi de sorayim dedim.Teyzeleri bebisimin fotosu
Sagol cnm depend ile Ped e gerek kalmiyor ama tasarruflu kullanayim diyorsan icine 3 4 kere ped koyarak gun boyu ayni kulot bezi kullanabilirsin :)Masallah suphanallah saclara bak sari fistik Rabbim nazarlardan saklasin size bagislasin. Cnm dependin kulot seklinde olanini mi almistin icerisine ped koydun mu bana biraz ince gibi geldi de sorayim dedim.
Hayırlarla gelsin kuzucuk :)Saol cnm :) hatta daha da az çünkü burası 1 Ağustosa göre hesaplıyo,, ama 27'sinde alıcak en geç. O günü de saymazsak kaldı 23 :))) fena :)))
Cnm biz bu sicakta hic tulum giydirmedik yalnizca hastanede cikmadan once banyo yaptirdilar o gun 3 saat tam takim giydirdik banyo sonrasi diye... hep cit citli body giyiniyoruzMerhaba güzel ağustos anneleri keyifler yerinde gördüğüm kadarıyla bir hayli birikmiş okuduğum çok hizlisinizaşırı sıcak hepimizin sorunu bayanlar 90 yılın en sıcak yazıymış hepimizi tebrik ediyorum bu yazı seçtiğimiz icin klimayla bildiğiniz kanka olduk elektrik faturasını görmek istemiyorum hiç ay sonunda
Biz de cumartesi doktora gideceğiz bakalım ne diyecek ağustos başı alırız demişti en son bu sefer kesinleşir sanırım. 36 yada 37 olacak böyle giderse ikizleri genelde o zamanda alıyorlar inşallah o zamana dayanırız bakalım.
Eşyaları yıkadık ütülerdik yerleştik ama odamızda hala eksiklerimiz var bir yandan temizlik devam ediyor. Annem ve teyzem sağolsunlar tek başına çok zor gerçekten ayaklarım göbeğini taşımıyor uzun süre.
Çantamızı hazırladık ama kıyafet bir dert hem prematüre hem yenidoğan hem de normal tam takım hastane çıkışları koydum ben ama bebekler ne giyinecek arkadaş bu sıcakta. Kısa kollu citcitli bodylerimix var ama yarim tulum tarzında hiç bir şey almamışım ben kafam karman çorman. Ve valiz büyük boy oldu orta boya sığamadım ben de inanamadım ama olmadı. Iki takım pijama, iki tane gecelik, iki bebek eşittir altı takım kıyafet, süt sağma makinası,biberonlar, emzik,iki ufak paket bez, unibaby mendi, depend, taç, terlik, çamaşır, corap, lizoz annem yaptirmis bu sicakta nasil giyilecekse!! ,göğüs pedi, göğüs kremi, falan derken şişti valiz. Ben kendi kıyafetlerimi ve bebeklerin kıyafetlerini ayrı ayrı küçük hurclara koyup yerleştirdim daha düzenli oldu. Bu arada belki batıl ama sarı tülbent unutmayın bayanlar...
arch2401 maşallah kızın şahane gözüküyor tam bir pamuk, hizla buyusun grubun uguru irem bebek, arayı da kapatmış darısı bizlerin de başına inşallah.
A AysheDuru odanız şahane olmuş güzel günlerde kullansın tatlı bidiklar. Nilay hanımı ancak bugün arayabildim teklif geçecek bakalım ne karar vericez. Tekrar teşekkür ederim paylaşımın için.
@Mutella sizin de odanıza bayıldım maşallah güzel günlerde kullansın fıstık. Ve maşallah el emeklerin de harika kendim bu konularda aşırı yeteneksiz olduğum için en yüksek kademeden alkışı borç bilirim.
@Gretchen Grundler ya çantana bayıldım ben de bu çantayı görmüştüm çok da arastirdim ama çok çeşitli yerlerde var ve bazıları aşırı dandik duruyor seninki hiç öyle değil. Amazonda baktigim zaman lacivertini tr ye göndermiyorlardı maalesef. Bir de kargo 30 euro üstü olduğu için sorun yaşamadan gelmiş gümrükte o da super olmuş. Instagramda smartbaby istanbul diye bir firma da satıyor güvenebilsem alicam ben dr ama güvenemedim. Araştırma yaptın mı sen diğer sitelerden almadan önce??
Evininhatunu hakkaten nasıl doktor o öyle ya kiloyu da ogrenmiceksem neden geldim pardon demek gerekiyor bence de bunları şikayet etmek gerek. Karnındaki toplanmalara takılma. Bu haftalarda olup da onları yaşamayan aramızda azdır bence. Bende her iki taraflı oluyor hemde, iki tarafta iki bebek malum
@Mutlu Mercimek hayırlı olsun yeni eviniz hastalığı atlatmaniza sevindim geçmiş olsun. Isleriniz yetişir hiç kendine dert etme bebeğin ilk kıyafetleri hazır olsa yeter.
Daha bir çok arkadaşa yazmak istiyorum çok birikmiş arkadaş peyder pey yazacağım
ayyy özür dilerim o kadar da dikkat ettim negatif bişey söylemiyeyim diye. Yani odaklanıyorsun Ya ondan başka bişey görmek istemiyosun. E sancı çekiyosun çok doğal değil mi:) Adet sancısını Bile anlatsak öyle demez miyiz insanın gözü hiç bişey görmüyo deriz :) aynı şey, bak burda kaç normal Doğum yapan insan var. O kadar korkunç bir süreç olsa direk demezler mi assssla normal istemiyorum isteğe bağlı sezaryen olucam diye. Aksine hepimiz dua ediyoruz bi sıkıntı çıkmasın da bunlar da normal gelsin diye. E öyle güllük gülistanlık bir ortam olmuyo doğru. Kolay değil bir can geliyo dünyaya. Ama aynı zamanda dünyanın en güzel hissi Doğum anı o ohhhhh dediğin an herşeye tüm sancılara bedel hele yavrunu koynuna koydukları an Yok mu... İnan kokusu burnumda hala. O ilk Bakışı ağlayışı... Hiç korkma gerçekten çok doğal ve unutulmaz bir süreç.siz boyle anlattikca korkum artiyor ya
gecen gece de ruya gordum,cok korktum,offff
Zenginliğe bak :))) Allah daha çok versin daha ne :)Kızlar gece gece başıma gelen benim eşim uzun yol tir şoförü dogtasin ürünlerini taşıyor turkiyeye neyse eve dönerken mal yüklendiği depodan koltuk takımı almış benim akıllı kocam ve gecenin bu saatinde getiriyor koltukları fabrikaya sokamaz cunki irsaliyesi yok gece gece koltuk tasicaz bide üstüne üstlük evdeki koltukları napicagimizla ilgili en ufak bir fikir yokyarinda tekrar yola cikicak eşim ben sanırım salonun ortasında iki takım koltukla kalicam
Ayy hani üşücekti bunlar :)) o kadar uzun kolluyu takımı boşuna mı aldıkCnm biz bu sicakta hic tulum giydirmedik yalnizca hastanede cikmadan once banyo yaptirdilar o gun 3 saat tam takim giydirdik banyo sonrasi diye... hep cit citli body giyiniyoruz
Aynen yaaaa Allah'a şükür.. yağmur fırtına gidiyo elektrikler kesilmiş falan.. ben balkon kapısını açtım üşüyorum inanamıyorum üşüyorum diye Sevinçle oturuyorum. Bi baktım evin içi sel alıcak su dolmuş. Bi 5 dakika sonra normale döndüm de kapattım kapıyı :)))) umarım böyle gider artık bütün yaz yağmur yağsın ..Çok şükür yağmur sesinede uyanmak varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?