2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Selam canım benimde geçen hafta gittiğimde 32 haftalıktık 34 haftalık 2 hafta önden gidiyor dedi. Sordum bebek buna göremi doğacak diye hayır dedi sat göre dedi sadece bebeğinin iri olduğunu gösteriyor dedi.tabi bebisler ne zaman isterse o zaman gelecekler âmâ stres yapma bence

Kızlar gece gece başıma gelen benim eşim uzun yol tir şoförü dogtasin ürünlerini taşıyor turkiyeye neyse eve dönerken mal yüklendiği depodan koltuk takımı almış benim akıllı kocam ve gecenin bu saatinde getiriyor koltukları fabrikaya sokamaz cunki irsaliyesi yok gece gece koltuk tasicaz bide üstüne üstlük evdeki koltukları napicagimizla ilgili en ufak bir fikir yok yarinda tekrar yola cikicak eşim ben sanırım salonun ortasında iki takım koltukla kalicam

Ahahha :))) iyi yönünden bakalım, adam hamile karısına jest yapmış ne güzel :) bişey demeseydin cnm ya, heveslenmiş almış,,, bayılırım ben böyle sürprizlere güle güle kullan inşallah

Ahahha :))) iyi yönünden bakalım, adam hamile karısına jest yapmış ne güzel :) bişey demeseydin cnm ya, heveslenmiş almış,,, bayılırım ben böyle sürprizlere güle güle kullan inşallah
Bişey demedim canım dediğin gibi heveslenmis almış bide bana hadi yine iyisin diyor :))) sağol canım

siz boyle anlattikca korkum artiyor ya
gecen gece de ruya gordum,cok korktum,offff

Gece uyuyamiyorum gündüz uyuyorum yaniyorum her daim napacam bildimiyorum duzenim sasti iyice

Masallah suphanallah saclara bak sari fistik Rabbim nazarlardan saklasin size bagislasin. Cnm dependin kulot seklinde olanini mi almistin icerisine ped koydun mu bana biraz ince gibi geldi de sorayim dedim.
Sagol cnm depend ile Ped e gerek kalmiyor ama tasarruflu kullanayim diyorsan icine 3 4 kere ped koyarak gun boyu ayni kulot bezi kullanabilirsin :)

Cnm biz bu sicakta hic tulum giydirmedik yalnizca hastanede cikmadan once banyo yaptirdilar o gun 3 saat tam takim giydirdik banyo sonrasi diye... hep cit citli body giyiniyoruz

Bugünl
siz boyle anlattikca korkum artiyor ya
gecen gece de ruya gordum,cok korktum,offff
ayyy özür dilerim o kadar da dikkat ettim negatif bişey söylemiyeyim diye. Yani odaklanıyorsun Ya ondan başka bişey görmek istemiyosun. E sancı çekiyosun çok doğal değil mi:) Adet sancısını Bile anlatsak öyle demez miyiz insanın gözü hiç bişey görmüyo deriz :) aynı şey, bak burda kaç normal Doğum yapan insan var. O kadar korkunç bir süreç olsa direk demezler mi assssla normal istemiyorum isteğe bağlı sezaryen olucam diye. Aksine hepimiz dua ediyoruz bi sıkıntı çıkmasın da bunlar da normal gelsin diye. E öyle güllük gülistanlık bir ortam olmuyo doğru. Kolay değil bir can geliyo dünyaya. Ama aynı zamanda dünyanın en güzel hissi Doğum anı o ohhhhh dediğin an herşeye tüm sancılara bedel hele yavrunu koynuna koydukları an Yok mu... İnan kokusu burnumda hala. O ilk Bakışı ağlayışı... Hiç korkma gerçekten çok doğal ve unutulmaz bir süreç.

Göğüs acısı çekerken demiştim ki birkaç Doğum daha yapsaydım da bu kadar yara olmasaydı göğsüm çok iyi hatırlıyorum. Demek o Bile Doğumdan daha kötü :) ve unutuyorsun o sancıymış kesiymiş hayal oluyo.

Zenginliğe bak :))) Allah daha çok versin daha ne :)

Çok şükür yağmur sesinede uyanmak varmış
Aynen yaaaa Allah'a şükür.. yağmur fırtına gidiyo elektrikler kesilmiş falan.. ben balkon kapısını açtım üşüyorum inanamıyorum üşüyorum diye Sevinçle oturuyorum. Bi baktım evin içi sel alıcak su dolmuş. Bi 5 dakika sonra normale döndüm de kapattım kapıyı :)))) umarım böyle gider artık bütün yaz yağmur yağsın ..

Hayirli sabahlar kizlar
Yaqmur yaqdimi acaba buraya bilmiyorumda qece cam acik yatmisiz ustumuze hafif bi esinti ohhh bee nolur hep bole kalsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…