2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bu gece bir tek ben mi yandım ya. Üç kez kizim kalktı birde of. Ne yapicax bu kesik uykuları bilmiyorum. Babasını da istemiyor

Kızlar dün kontrolüm vardı. Doktorum eşin yaşlanmaya başlamış yavaş yavaş dedi. Normal bişey mi bu sıkıntı olur mu dedim yoo 36. Haftadasın doğumun yakın olduğunu gösterir bu haftalarda normal bişey dedi. Ama ben dayanamayıp netten baktım aman Allahım ne senaryolar offf şu eşten nedir çektiğim isticem onu doktordan eve getirip pıçaklıcam sabahlara kadar :) yok doğumda kanama olur durmaz bebeğin gelişimi durur anne karnında felan neler yazıyo bu herkesde olan bişey mi yoksa kötü bişey mi gerçekten duydunuz mu böyle bişey daha önce??

Bebeğim de 3149 gram olmuş. Başı dönmüş sonunda normal doğum pozisyonuna. 32 de tersti. Ve ben hala dönmedi dimi dedim doktora bu gittiğimde. Nerden anladın dedi. Göğsümün altında sivri bi çıkıntı var kafası işte dedim. Yok poposu o dedi güldü. Ben sırma saçlarını okşuyorum zannederken poposuna masaj yapıyormuşum meğer Vee vajinal muayene de yaptı 1 cm açılmam var... Haftasını doldurursa 4kg yi geçer bu kız Doğum zor olabilir dedi. Yatak istirahatimi kaldırdı hatta yürüyüş verdi hergün. Yarım saatle başla 1 saate çıkar dedi. Ama hareketlerine dikkat et ani hareketler yapma dedi eş yüzünden. Ben erken Doğum riskim var falan deyince Yok şu an doğsa da hiç bişey olmaz annesi dedi hatta dua et doğsun gibi konuştu sanki. Kilosu çok diye mi yoksa eş muhabbetine mi bilmiyorum. Sağlıkla bi doğsun şu kız başka bişey istemiyorum.. her gittiğimde Yeni bi şok yaşatıyor anasının kuzusu.
Bi de çok dondurma yemiyorsun dimi kilo aldıracak şeylerden ve turşu vs tuzlu herşeyden uzak duruyorsun dedi. Bu sıcakta dondurma yeme mi diyorsunuz bana dedim.şakacıııı Sıkıysa sen yeme der gibi oldu :) Dondurma masum ama haftada 3 gün 2 cup yiyebilirsin aşma bunu dedi Benim bey atladı tabi her zamanki gibi 1 günde 1 kiloluk kup değil yani dimi hocam dedi yok yoookk al elinden yedirme diyo doktor da. Adamı dövdürücek bana :) elimden dondurmamı alıcakmış. Pıhhh cesaret bile edemez :)))) bana 30 haftalıktan beri 4 ü geçer Doğum zor olur diyet yap diyo. Muzu kuruyemişi kaşar peyniri vs kilo yaptığını bildiğim ne varsa kestim son 3 haftada 850gr almış. Yapısal demek ki benim yapabileceğim bişey yok. Gün içinde Meyve yiyorum 4 5 öğün. Bazen yemek bile yemiyorum meyve de mi kilo yapıyo ki.

Bir de güneşte çıkma dışarı dedi. Akşam yap yürüyüşleri dedi. Ödemin artar tansiyonun düşebilir dedi. Nitekim 2 haftadır evden çıkmıyorum Ya bugün yatak istirahatini kaldırınca kendimi yollara vurdum ve elim karıncalanmaya başladı bir ara. Bir baktım ki dolma gibi şişmiş parmaklarım birden.. sonra geçti ama bi korktum noluyo diye. Bidaha güneşte çıkmam.
Kontrollerimiz de haftada 1 artık. Ve sabah al randevuları dedi neden dedim Doğum başlamışsa yatıracam direk çünkü dedi. Ayy resmen Doğumdan bahsetmeye başladık Allah'a şükür:) bitti gibi süreç..
birde beni muayene ederken Doğumhaneden aradılar biri Doğum yapıyodu. Suni sancı verelim mi dediler hayır kendi sancısını çeksin biraz topa oturttur gezdir falan dedi. Hayalimdeki Doğum.. teli kapatınca suni yi verince çok bağırıyorlar beni de strese sokuyolar sona doğru uzarsa iş veriyorum dedi. Yaa süper bende bunu isticektim sizden dedim. Zaten standardımız bu dedi çok sevindim:)) ama şöyle de bişey var dedi ilk sancılar zaten çekilebilir oluyo 4 5 cm i geçince suni veriyoruz ondan sonraki 2 3 saat zor zaten ama suçlu suni sancı oluyo dedi :)) çok mantıklı :) bugün yarın bekliyoruz artık hakkımızda hayırlısı. Rabbim sağlık versin hepimizin kuzularına.
Fatma anamızın eli otu var duydunuz mu?? Onu da çıkardım son olarak. Doğuma giderken suya koyucam. Açılmayı kolaylaştırdığı söyleniyor.O iş de tamam. Artık hazırım İnşaAllah:)

Ay maşallah ben başka hikaye alintilandi sandım bir an... Ay başı olanlar yakında doğuma başlayacak tabi doğru ya. Ne kadar güzel doğumun her yönden içine sönecek olması canm. Kafan rahatlamistir. Kızın maşallah tontis. Miadını beklerseniz 4 ü geçecek bellli.vakitlice sağlıkla gelsin.

Gözün aydın canım. Maşallah bebise baya büyümüş es yaşlanması beklenen bir sey doğum 40 tan önce olabilir aklına kötü bir sey getirme bence. Bir de meyveler icindeki fruktoz sekeri sebebiyle bebekte kilo yapar

disarisi acayip serin ve esiyor,evin ici yaniyor
uyuyamamaktan sinirim bozuldu ya
al benden de o kadar. burasi da oyle, cam onunde oturursan usuyosun ama evin ici sicak. kafayi yicem. neyse yine de serinledi ya sukur bogulmuyorum bu sabah nefessizlikten :))

Ayy hani üşücekti bunlar :)) o kadar uzun kolluyu takımı boşuna mı aldık

ahaha :))

Günaydıııın

ay çok güzel olmuş iyi günlerde kullanırsınız inşallah senınde yaptıkların güzel ellerine sağlık

Çok teşekkür ederiz, amin inşallah

Ben ben
Dinlenince geçiyorsa, kanama lekelenme yoksaa, normal canım. Ben başından beri ne ağrılar yaşadım ya şimdi düşününce, çekmeler, batmalar, yürümemi engelleyecek kasılmalar. Heepsi normalmiş. Ama kontrolün dahilinde olsun. Stres yapma yeter ki.

Ay kıyamam, ne güzel haber bebeğin olmuş demek ki artık, hepimizin duymayı istediği şeyler bunlar. Bana artık doğabilir dese cam filan silerim Ve oksitosin seviyemi artırıcı şeyler tabisi
Her şeyi internetten bile haledebilirsin hiç üzülme

Ooo iyi iyi sizin de pek bişey kalmamış artık. Doğumun ayak seslerini duyuyor muyuz kızlarr
Teşekkür ederiz

bu hali cok hosuma gidiyordu,gule gule kullanin:)

Teşekkür ederiiiz

uyku setini yikadin mi canim?

Canım bu pike, anneciğimin el emeği. Her şeyini dikmeden önce yıkadık, sonra tekrar yıkadık ütüledik.
Ayrıca uyku seti var hazır aldığım onu da yıkadım makinede.

Ooo yalnız çok şık çok beğendim, güle güle kullan

Merhaba 37. Haftaaaa
Ay resmen 36 bitti yaa, sanırım ufak ufak geliyor bizim kız.
Bugün kontrolüm var 1 buçukta, yine çok heyecanlı benim İpek böceğim, kıpır kıpır uyutmadı anacığını
Ayakları yerine dizlerini daha iyi kullanabildiğini keşfetti iki gündür, ayakları topukları yok ortalarda, sürekli diz atıyor o da topuktan daha sağlam acıtıyor.
Hala çatlağım yok karnımda ama bu bebe daha büyürse napıcaz balon bile bi yerden sonra patlıyo

Ayy çok güldüm sabah sabah Hayırlı olsun iyi günlerde kullan..Fazla takım göz cikarmaz
Ayy az kaldi maşallah ne güzel haberler Yaşlanma sonlara doğru oluyo sanirim kilosu yerinde sağlıkla gelsin

Bugün bizimde kontrol var guzel haberlerle gelelim Balonlar patlamadan biz havalanmadan kavuşalım

Tontis kiz yaaaa masaAllah canim ne quzel bosver 36 dan sonra sknti deilki doqsun yani bu es yaslanmasi birinde daha vardi sanirsam erken haftalarda problem cikariyoda son haftalarda cikacaqini sanmiyorum hayirlisiyla hadi doqurunda bize anlatin

Mutella odayi anca qorebildim birikmis yazilanlar cok quzel olmus hali resmen favorim oldu bayildim qule qule uyusunda buyusun ipek boceqi

Mutella odayi anca qorebildim birikmis yazilanlar cok quzel olmus hali resmen favorim oldu bayildim qule qule uyusunda buyusun ipek boceqi

Sağol canım benim inşallah
Bu halıyı e-bebek'te görmüştüm ama ölçüleri uymuyordu. Aklıma haftalar sonra internetten araştırmak geldi Ve buldum neticede
İnterneti hafife almayın

Benim bu rahatliqim nolacaksa doqumdan zerre kadar korkmuyorum ya okadarda kotu hikaye duydum bide ilk olacak

Ya o konu bende de aynı ya, ilk olduğundan herhalde, cahil cesareti
Hatta ben doktora, merak ediyorum o sancıyı çekmek istiyorum demiştim Adamın yarım ağızla pis pis sırıtışı hala aklımda İlk sancı geldikten sonra görüşelim demişti
Annem de, manyak demişti bana.

Ahahah doqru soyluyosun walla cahil cesaretimi ne aslinda beni biraz motive eden baska bisey....arkadasimin bebeqinin kalbi durdu 7 saat suni sanci cekti doqurdu zar zor sonra dedimki kendi kendime bak o sonradan kavusamayacaqi bebeqi icin okadar sanci cekti ben sonunda bebeqime kavusacaqimi bile bile cekecem yani icimde bi mutlulukla heycanla cekecem nankorluk etme dedim oqun buqundur hic korkmuyorum hepimiz quzelce doqurup qelecez insaAllah inaniyorum saq salim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…