2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim bu rahatliqim nolacaksa doqumdan zerre kadar korkmuyorum ya okadarda kotu hikaye duydum bide ilk olacak
Korkma zaten canm maşallah. Bende düşündükçe heyecanlanıyorum. Bu kez nasıl doğum olacak çok merak içindeyim. Oğlumu severken kizimda aklım olacak. Kızımı kucaklarken oglusumu düşüncem. Ay severken adil olamazsam içim içimi yer kessiinn.34-35 i gorseydik bizde

Sakin ol, sinirlen ama ağlama. O isim illa ki koyulacak, Boğaç Han değil ki bu çocuk isim koymak için kahramanlık yapmasını, Dede Korkut'un isim seçmesini bekleyesiniz. Belki adam o an kafasını isme vermek istemiyordur, aklında başka bir ay vardır. Sen beğendiğin isimleri listeli olarak yaz bir kağıda tv telefon falan olmadığı bir an al karşına, tv açıkken veremez kafasını. Onun beğendiği ismin neyini sevmediğini söyle, kulağına neden hoş gelmediğini falan söyle. O senin beğendiğin isim hakkındaki fikirlerini söylesin. İki ismi de beğenmediyseniz o zaman yeni isimlere yelken açın çünkü isim anne hakkı olduğu kadar babasının da hakkı. O da bir ömür aynı isimle çağıracak çocuğu. Ortak bir kanıya varın bir şekilde. Ama sen kendini üzme, ağlama.

karatay "beyaz zehir" diyor ya,ben de kullanmiyorum pek.
Ben o kadına sinir oluyorum çoğunlukla, belki normalde kitapları falan iyidir ama televizyonda sapıtıyor ama şeker zararlı yani onu yıllardır biliyoruz. 3 beyaz; şeker un tuz, ben ikisini azalttım ortadaki hala rakipsiz

konuyu kacirdim,neyi deniyorsunuz
Dikine uyumayı, terleyince su vücuttan akıp gitsin diye

Belki okuduğum hastanelerde öyledir, yalnız kalıyorlardı kadınlar sancı odasında, eşyası kaybolan, sayılı verilen bezi çalınan falan bir sürü bölük pörçük şey hatırlıyorum. Kabus gibiymiş o ne be, neler yerleşiyor bilinçaltına ya :)

Güneşe, bahçeye, balkona falan çıkıyor musun? Ya da evin cam ve balkon kapılarında sineklik var mı? Eger yoksa ya da çıkıyorsan sinekler, küçük böcekler ısırabiliyor bir de güneş de bana alerji yapmaya başladı gibi çıkınca kaşınıyorum artık. O yüzden olabilir. Her akşam balkonda yiyoruz yemeği kendimi eve atıyorum kaşıntıdan.

Güle güle kullanın ikizlerle birlikte :)
Bize de vadeyi uzun vermişlerdi ama daha çabuk geldi beklediğimizden. Bayram olmasaydı 15. gün elimizdeydi.

Vücut doğuma hazırlık diye kan biriktiği için 1-2 kilo almak normal diyordu takvimin, bence odur, o kadar da olur :)

Oh bolluk bereket işte daha ne istiyorsun ; )
Eğer koyacak başka yeriniz yoksa eski takımı satın internetten, hem yeriniz açılır hem bebeğin masraflarına destek olmuş olur. Zor olmuştur gece taşınması ama olsun adam heves etmiş getirmiş :)

Maşallah kocaman olmuş, doğuma hazır artık desene :)
Sen yemeklerini düzenli ye yine ama meyveyi falan azalt, porsiyonlarını küçült. Ama yine de kalsiyumunu demirini eksik bırakma bence, şimdi onların zamanı. Meyve de kilo yapar bildiğim kadarıyla, doktor azalt dediyse dondurmayı da azalt biraz sonra doğum zamanı sezaryene dönmesin durup dururken bebeğin tontikliğinden dolayı.
Güneş bende de aynı etkiyi yapıyor. Bir piknikte yüzüğü eşime verdim parmaklarım şişti diye o gün bu gündür takamıyorum. Artık mümkünse minimum maruz kalacağım güneşe.
Artık haber bekliyoruz bebişlerden, son düzlüğe girdik. Hayırlısıyla vaktinde doğuralım da bir rahatlayalım artık ya :)

Gretchen Grundler canm hastaneye göre degisiyordur belki ama ozel lerde zaten sancıyı kalacagin odada cekiyorsun. Orda istediğini yapabiliyorsun. Yakınlarında oluyor yanında ama gece genelde tek kişi kalıyor

Temizliğe baslicam da nerden başlasam bilemeedim kizlar.. duvarlar mi silinse camlar mi.. dolap içleri var olamaaazz

Günaydın cnm,, çok saol. Buradaki takvimi unutuyorum ben :))) başka bi sitededen takip ediyorum uzun uzun anlattığı için ama orada da yazmıyodu hiç. Ellerim falan da boğum boğum oldu,, bi anda alınınca o da normaldir heralde o zaman :)

Temizliğe baslicam da nerden başlasam bilemeedim kizlar.. duvarlar mi silinse camlar mi.. dolap içleri var olamaaazz
Önce duvarlar, yağmur geçince camlar, istediğin zaman da dolap içleri. Ama tek başına yapma, yanında birileri olsun çünkü duvar ve cam için hem uzanman gerekiyor hem de dengen bozulabilir Allah korusun. Riskli şeyler bunlar bizim için.

Normaldir bence, bol su içmeyi ihmal etmiyorsan sorun değildir herhalde :)

Cnm biz önce salonu hallettik, duvarını camını perdelerini koltuklarını vs... o zaten bir gün aldı hemen hemen. Sonra holler ve haliyle dış kapı dahil kapıları, prizleri, oradaki dolapların yüzlerini vs. Sonra yatak odalarını yaptık. O da bir gün sürdü. Her odayı dolabını camını perdesini yapıp kapadık. Şimdi bi tek mutfak kaldı ki o da bi günde anca biter bütün bulaşıklar vs de yıkanacağı için. Yani bence yardımcın varsa üçe böl, kendin yapıcaksan bir haftaya.

Cnm biz önce salonu hallettik, duvarını camını perdelerini koltuklarını vs... o zaten bir gün aldı hemen hemen. Sonra holler ve haliyle dış kapı dahil kapıları, prizleri, oradaki dolapların yüzlerini vs. Sonra yatak odalarını yaptık. O da bir gün sürdü. Her odayı dolabını camını perdesini yapıp kapadık. Şimdi bi tek mutfak kaldı ki o da bi günde anca biter bütün bulaşıklar vs de yıkanacağı için. Yani bence yardımcın varsa üçe böl, kendin yapıcaksan bir haftaya.

Cnm biz bu sicakta hic tulum giydirmedik yalnizca hastanede cikmadan once banyo yaptirdilar o gun 3 saat tam takim giydirdik banyo sonrasi diye... hep cit citli body giyiniyoruz

Bosa gitti dunya kadar uzun kollu desene Çıtçıtli bodylerimiz var allahtan kısa kollu, ama yarim tulumunuz yok bide çiftçili body altına kolsuz citcitli da giydiriyor musunuz canım.

Maşallah içine sinerek doğum olacak inşallah. Bebeğin eşini kafaya takma canım her konu ile ilgili dünya kadar senaryo var internette doktorun sorun yok demiş sen ona güven. Hadi hayırla gelsin minnos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…