2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydın. Uykusuzluktan gözlerim acıyor gece dışarısı serindi ama bizim eve hiç uğramadı o serinlik. Zaten uykusuz gecelerden isyan ediyordum ama şu son 3 gündür nedense tavan yaptı. Hiç uyuyamıyorum. Belki 10dk dalmışsam hemen uyanıyorum. Farklı bişey oldu çözemiyorum. Ben huzursuz olunca oğluşumda hiç durmuyor o da benimle hep uyanık. Rahatsız etmemek için kımıldamayayım diyorum ama dayanamıyorum. Artık ben sağa sola dönmeleri aştım başımı yatağın diğer tarafına koyup deniyorum uyumayı defalarca şekilden şekile giriyorum ama yok olmuyor. Dün ilk defa eşimde söylendi. Normalde her dönüşümde yardım eder kalkar sorar. Ama adam haklı artık hızına yetişemiyorum bi sarılıyorum ayakların var yanımda diyor:) uyanıp bakıyorum iyimisin diye yanımda yoksun panik oluyorum bişeymi oldu nerdesin diye banyodan çıkıyorsun diyor:) Tam ben uykuya dalıcam offf puff sesine uyanıyorum yada bişey istiyorsun diyor:) hakkını vermek lazım bizimkide benimle tüm sıkıntıları çekiyor. Ama elimde değil keşke şöyle deliksiz uyusam.

bizde eylül annelerinin doğurdular mı diye baktıkları topic olucaz yakında çok az kaldı :)

İçime su serptin canım yaa dr da normal bişey dedi ama bu internet faciaları Yok mu

Ayy az kaldi maşallah ne güzel haberler Yaşlanma sonlara doğru oluyo sanirim kilosu yerinde sağlıkla gelsin

İnşaAllah canım. Güzel haberlerin darısı başınıza İnşaAllah.

Tontis kiz yaaaa masaAllah canim ne quzel bosver 36 dan sonra sknti deilki doqsun yani bu es yaslanmasi birinde daha vardi sanirsam erken haftalarda problem cikariyoda son haftalarda cikacaqini sanmiyorum hayirlisiyla hadi doqurunda bize anlatin
BiZden birinde mi vardı hatırlayamadım. Bilimsel bir makalede 32 den önce sıkıntı yazıyo ama biri 37 haftalıkken eş yaşlanmasından acil sezaryene alındım falan yazmış kafamda çınladı bu cümle sabaha kadar.. Hani 32 den sonra sıkıntı değildi dedim. Belki tamamı yaşlanmıştır onun dimi sıkıntı olsa doktorum söylerdi

Amin amin... vitamini magnezyumu balık yağını kesti dr. Sadece kan ilacına devam dedi. Yaa ömrümde hiç yemeğimi kısmadım hele hamilelikte.. sanki istediğimi bol bol yemezsem çocuğuma haksızlık etmiş gibi hissediyorum ama yapıcak bişey Yok kısıcaz biraz artık.. erken gelme ihtimali var ama bi de gelmeyip haftasını beklerse yandık dediğin gibi sezaryene dönebilir dr risk almayı seven birisi değil çünkü..

Ben kaç gecedir ilk defa biraz daha aralıksız uyudum. Nispeten serindi çok şükür... gerçekten siniri blzuluyor insanın uykusuz kaldıkça

Hakkaten bende kaç geceden sonra tuvaletleri saymazsam zırt pırt, super uyudum. Sabah da çok güzel uyunuyordu serinlik devam ediyordu ama kahvaltı saati bu güzel serinliği bozdu maalesef...

Günaydın herkesde uyku problemi var bizde de öyle evim çok sıcak oluyor güneş görüyor tüm odalar sabhtan akşama dün gece güya serin idi nerde sabh ezannina kadr uyuyamadim hem cam hem vantilatör açık o şekilde 1saat dalmışım eşimin yanına yatak odasına geçtim uyku iyice bastırınca daha da serinlemis hava o cami kapıyor ben açıyorum sinir oldum git birazda sen yat oturma odasında uykuyu özledim dedim ona rağmen 9da WC ye kosturinca gtti uyku

Bosa gitti dunya kadar uzun kollu desene Çıtçıtli bodylerimiz var allahtan kısa kollu, ama yarim tulumunuz yok bide çiftçili body altına kolsuz citcitli da giydiriyor musunuz canım.
Yok çıtçıtlı badiler atlet niyetine giydiriliyor zaten canım. Uzun kolluların da kollarını keseriz artık :)) bidaha tulum mu alıcaz kolsuz bacaksız :)

Maşallah içine sinerek doğum olacak inşallah. Bebeğin eşini kafaya takma canım her konu ile ilgili dünya kadar senaryo var internette doktorun sorun yok demiş sen ona güven. Hadi hayırla gelsin minnos
İnşaAllah canım. Hepimiz içimize sinen kolay kolay doğumlar yaşarız umarım. Eşi de Allah'a havale ettim artık :))

haklisin canim hic öyle düşünmemiştim...

kızlar günaydın bişe sorucam benim de ikinci gebeliğim ilki sezaryen olmuştu çatı darlığından 38+4 de, şimdi de 38.hafta dolunca 20sinde falan almak istiyo dr sancım falan da yok bebek de normal kiloda ben 27 diye diretiyodum, en azından 39 bitsin diye konferansta olucakmış 25-30 u arası 24ü alalım 31e bırakmayalım zaten 3 gün sonra miadını dolduruyo dio kafam çok karışık ilk kızım 2620 doğdu ememedi, kalçasında gelişim geriliği vardı, çok sıkıntı çektim, şimdi de aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ama aynı zamanda ilk doğumumu da yaptıran dr o arada sancım suyum gelirse başka biri yaptırıcak doğumu ondan da korkuyorum ikinci sezaryen olduğu için iç dikişlerde açılma olur dio sancın gelirse ne yapsam bana bi akıl verseniz?

Küçük odamızı epey toparladım hanımlar,, doğumdan sonra bavullar, merdiven vs de annemlere gidicek; duvardaki rafı söktürüp ikeadan daha sevimli bişeyler yaptırıcam vs,, o zaman daha güzel olucak. Ayşe şimdiden orada oynamaya başladı :)))

Eklentiler

• IMG_4646.webp
    16 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_4647.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 105

Hayırlısı ile sağlıkla gelsin kuzucuk. Okurken nasıl heyecanlandım inşallah gönlünce olur her şey canım

Ay hakkaten ya dediğin gibi kesim yaparak iş görür ancak kim dedi ki 90 senenin en sıcak yazında dogurun diye dimi ama
Ah sorma yaa. Dün bi vantilatör alalım dedik bütün mağazalar klima fan ve vantilatörleri kapının girişine koymuş ve içerde olan müşterilerin %80i bunlara bakıyordu. Bedava dağıtılıyor gibi yapışmışlar vantilatörlere. Çok komiğime gitti.

Oyun odası harika olmuş bu arada oyuncak depolamak saklamak için fikir sormuştum varmış sizin oyuncak sepetleriniz çok da güzel. Güzel güzel oynasınlar bu odada fistiklar.

Şimdi bebeğin kilosu kaç canım. Her bebek farklı oluyo belki bunun kilosu fazla olur 3 kg olsa yeter. İlkinde yaşadığın negatif şeyleri bunda da yaşıcaksın diye düşünme güzel düşün güzel olsun. Doktoruna güveniyorsan dinle onu bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…