2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Merhaba canım sağlıkla gelsin bebeğin inşallah kilo konusunada hiç canımı sıkma canım küçük dığan bebekler arayı daha hızlı kapatıyorlar en önemlisi sağlıklı olması . Benim oğlumda 37+5 te 2.880 gr doğmuştu işk birimci ay kontrolümzde 4200 gr dı ve her ay çok güzel kilo aldı. Belki minyon bir bebektir.

Bak ya hem ağustos annesi bile değil hem gelmiş başlığımızda yer kapmış kendine olacak iş mi
İpek kız maşallah vaktinde doğan bebekler kadar olmuş neredeyse, daha sağlıkla dursun bakalım içeride vakti gelene kadar :)
Kızlaaarr ağrım vardı 1 saat önce geldim hastaneye yatış verdiler nst de sancı çıktı serum bağlandı dua edin bize
Ay nereden çıktı şimdi erkenden, ne dedi doktor, açılma falan var mıymış? Doğumu bekliyorlar mı yakın zamanda? İnşallah durur durduğu yerde bebiş biraz daha, az sabretsin 2-3 hafta daha dayansın inşallah. Gelişimi nasıldı?

İnşallah vaktine kadar beklesin de bilir benim kızım ne zaman geleceğini
Valla yaa gideyim ben
Gidiyorum
Gittim

Canım sen ne bakıyorsun millete abartmayı seviyorlar Benim hiç öyle uyutmamazliligi oturamadigim flan olmadi gayet uyuyodum su sıcaklara kadar..Benimde sürekli hareket halinde degil sürekli hissediyorum tabi ama bi gün hareketliyse bi gün daha az hareketli..Benim başından beri öyle ama takılmıyorum artik sağlık ocağına gidiyodum baslarda kipirdiyodu kalbi flan da iyi atiyordu yalancı cikariyodu beni

İnşallah vaktine kadar beklesin de bilir benim kızım ne zaman geleceğini
Valla yaa gideyim ben
Gidiyorum
Gittim

Vazgeçtim gitme, dur! Sen neşesin bence burada, eğleniyorum ben senin yazdıklarını okurken, hem temmuz anneleri seni bizim gibi karşılar mı bilemezsin ki hiç, bence gitme. Burada yerin hazır, boş ver gidip ne yapacaksın şurada 4-5 gün için kalp kırmaya değer mi Allah aşkına

Tecrübeli anneler, size sorum var.. ikinci bebistede çatı muayenesi olmaz herhalde değil mii.Yada olursa kaçtan sonra olur. Bir dahaki muayene 34. Haftada olacak ona göre psikolojimi hazirliyayim.
Canım genelde 35 ten sonra yapıyorlar çatı muayenesini ikincide yaparlar mı bilmiyorum benim ilkinde yapılmıştı. Doktorumada hiç sormadım bu konuyu. Ama aslında çatı muayneside çok gereksiz çünkü rahmin anatomisi eğer bebeğin pozisyonu uygunsa doğum anında tam bebeğin kanaldan geçişi esnasında kemikler bebeğin kafa yapısına göre açılıyor aslında doğum anında belli olur.ama işte insanları korkutuyorlar gereksiz sezeryana alıyorlar.

Maşallah canım bebeşine çok güel gelişimi sağlıkla al kucağına inşallah canım bende adanalıyım bilirim oranın sıcağını klimasız nefes alınmaz ben bursada yandım bittiö mahvoldum 4 gündür sizi hiç düşünemiyorum allah yardımcın olsun

Kızlar 40.hafta dediğimiz tam 39+0 ile başlayan hafta değil mi? Yani 39+0 olduğunda normal koşullarda doğurmamız lazım? 40+1 değil yani?
Canım normalde kk da 39+6 ya kadar 40. Hafta diye hesaplanıyor ama aslınfa 39. Hafta oluyor benim doktor öyle hesaplıyor doğum içinde ayrıca 42. Haftaya kafar eğer anne ve bebekte sıkıntı yoksa beklenebiliyor.

Ayy ağzından bal damlıyo :)) amin hepimiz için kolay doğumlar olur İnşaAllah.. senin ilki gibi suni sancısız kesisiz.. sezaryense baş ağrısız sızısız..
İnşallah canım hepimiz için temennim o en güzel şekilde sağlıkla alalım kucaklarımıza

cok sicak canim cooook
bugun nefes aldik biraz ama birkac gun surecek saadetimiz.

:)))) gerçekten bi gün seni okurken gülmekten doğurucam ben de :) maşallah bebişine :) blog falan açsana sen yaa,, vallahi tutar, hakikaten çok güzel anlatıyosun :)))

:)))) gerçekten bi gün seni okurken gülmekten doğurucam ben de :) maşallah bebişine :) blog falan açsana sen yaa,, vallahi tutar, hakikaten çok güzel anlatıyosun :)))

Ama zaten çok az yaz görücekler cnm,, diğerleri de kullanılıcak yani, dert etme hiç. Hem ağustosta da hiç soğuk olmıcak diye bi kural yok bir de banyo sonrası, akşam saati dışarı çıktığında vs bi kat daha fazla giydiririz havaya göre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…