2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ablama Minik kolonya şişeleri aldırdım Eminönü'nden. Tanesi 1.75tl süslemek için 2 Demet çiçek 10 tl. 25 tane yapıcaz şimdilik yeter hastane ve ilk gelenler için. Bir de ablam amigurumi hello kitty anahtarlıklar ördü onları poşetleyip süslicem. Bunlar bedavaya :) sen de örüyordun galiba düşünebilirsin tatlı oldular.

Eklentiler

• IMG_3443.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_3550.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_3557.webp
    16 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_3558.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 65
Ama bize böyle söylemediler :) çocuk vücut sıcaklığını ayarlayamadığından ilk aylar uzun kollu giyer bilmem ne dendi hep. Kim dedi el kaldırsın uzun kolluların faturasını göndericem:))
ben demedim valllaa :))) ben en baştan beri ince giydirelim dedim :)))) şaka bi yana banyoda falan uzun tutmamak lazım o doğru ama vücut ısıları öyle düşük falan olmuyo. Kızımın hep aynı olurdu benimle mesela..

o kadin kacinci haftadasinda?
benim de bir iki gundur oyle.

ben oda kokusu dağıtıcam . resim yükleyemiyorum bu bilgisayardan. şişe, çubuk , asetat kutu, birde isim yazılı yıldız şeklinde aynalardan aldım ama daha yapmadım .
İsim yazılı aynayı nerden ve tanesini kaça aldın canım?? İnstagramda birine sordum tanesine 2 buçuk dedi. 1.75 e aldığım kolonya şişesini 2.5 tl ilk ayna ile süslemek mantıklı gelmediği için vazgeçtim ama çok hoşuma gidiyo. Daha uyguna bulursam istiyorum.

gunes yok diye ciktim ben bugun markete. yoksa hayatta cikmiyorum. ancak arabayla kapali yerlere gidiyorum. yoruluyorum cok.
bitti etti derken 34. haftaya gelecegiz nasipse. e o da normal. sonra da dinleniriz iste:)

Ahaha yerim yaa :)) benim gibi uyanıyo. eşime aynen öyle diyorum her sabah :))

Canim nsteye qirmeden biseyler ye dedimi dun bana oyle dedilerde karnin tok olsun diye ?

girmeden demedi. yattim,hareketleri algilamadi makina. ac misin dedi,hayir kahvalti yapip geldim dedim. tatli ye biraz da yuru oyle gel dedi. ikinci yatisimda hemen hareketlendi.
sen de tatli ve biraz yuruyus yap hastane icinde de olsa,öyle gir.

Wallahi aynen oyle nasil qeziyolar anlamiyorum bi arkadas vardi saatlerce Avm'de qezmis qezmis ordan kontrole qitmiski acilmasi var doquma qirmisti Kac kilo aldin canim sen ?

avm de gezmesi disariya gore daha kolay.
her yer serin. disaridaki magazalarda surekli sicak serin sicak serin karisimi olunca beni yoruyor.

kizlar odalarin duvarlarina cerceve ya da raf koyanlar paylasabilir mi?
nasil hareketlendirdiniz duvarlari?

İnşaAllah bir anda sancın gelir bir avazda doğurur kurtulursun. Hiç belli olmaz. Ne güzel olurdu :) çok içten ettim bu duayı kabul mü olucak ne

Tecrübeli anneler, size sorum var.. ikinci bebistede çatı muayenesi olmaz herhalde değil mii.Yada olursa kaçtan sonra olur. Bir dahaki muayene 34. Haftada olacak ona göre psikolojimi hazirliyayim.
Ben 36. Haftadayım 3 kere oldum birinde istemedim onu da sayarsan 4 :) ama benim hep erken Doğum riskim vardı ondan baktı ve bakıyor. Daha dün baktı. İyi oluyo ama pratik oluyo :) baksa da sıkıntı değil stres yapma rahat ol derin nefes al ve kasma kendini. Benim ilkinde defalarca bakılmasına rağmen bunda ilk baktığında kastım kendimi acıcak diye değil de daha çok erkendi doğumu vs tetiklemesin diye koruma içgüdüsü ile. Ama dr rahat olman gerekiyor deyince hemen derin nefes aldım ve rahat bıraktım işini yapsın bişey de olmadı Allah'a şükür hala doğmadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…