İnşallah cnm, ama istemezsen zaten yapmaz diye düşünüyorum. Bu arada yeşeren kalem için instagramdan doganin_taslari hesabına bakabilirsin.
Ablama Minik kolonya şişeleri aldırdım Eminönü'nden. Tanesi 1.75tl süslemek için 2 Demet çiçek 10 tl. 25 tane yapıcaz şimdilik yeter hastane ve ilk gelenler için. Bir de ablam amigurumi hello kitty anahtarlıklar ördü onları poşetleyip süslicem. Bunlar bedavaya :) sen de örüyordun galiba düşünebilirsin tatlı oldular.Kızlar yüz kere soruldu ama yine sorayım
*Dogumda dağıtmak üzere bebek sekeri hazır yaptiracakcasaniz nerden yaptiracaksiniz? Sorum ola " bebek şekeri" ne her türlü hatıralik minik şey dahil:) Fiyat da paylaşırsanız memnun olurum.
*Yaptırmayıp kendiniz yapacaksanız malzemeleri nerden temin ettiniz ne yapacaksiniz nasıl yapacaksınız?
ben demedim valllaa :))) ben en baştan beri ince giydirelim dedim :)))) şaka bi yana banyoda falan uzun tutmamak lazım o doğru ama vücut ısıları öyle düşük falan olmuyo. Kızımın hep aynı olurdu benimle mesela..Ama bize böyle söylemediler :) çocuk vücut sıcaklığını ayarlayamadığından ilk aylar uzun kollu giyer bilmem ne dendi hep. Kim dedi el kaldırsın uzun kolluların faturasını göndericem:))
Bilmiyorum ki cnm. Ama bizim doktor yapmıyo onu biliyorum. Bize çok mantıklı gelen bi açıklama yapmıştı ilkinde, çok da rahatladığım için fazla sorgulamadım :)))bizim istegimize bagli bir sey mi bu canim?
Bennkendimi anlatamiyorum sanirsam problem ordamesela 2 qun cok iyi sabah uyandiqimda basliyo qece yatana full hareket...ama sonraki 2 qun resmen hareket etsin diye oylece bekliyorum hicbisey yok onu anlamiyorum iste dun bi kadinla karsilastim hastanede ayyyy okadar hareketliki diyo ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum diyo e bende ister istemez acaba bendemi sorun varki diye dusunuyorum yani mesela sizdede oylemi herqun ayni hareketlermi yoksa deqistiqi oluyomu bole bikac qun duraksamasi falan ?
Ay walla ben bi doqursamda kurtulsaniz demibazen cok biktirdiqimi dusunuyorum sizi diyorum kizlarla vedalasiyim falan
İsim yazılı aynayı nerden ve tanesini kaça aldın canım?? İnstagramda birine sordum tanesine 2 buçuk dedi. 1.75 e aldığım kolonya şişesini 2.5 tl ilk ayna ile süslemek mantıklı gelmediği için vazgeçtim ama çok hoşuma gidiyo. Daha uyguna bulursam istiyorum.ben oda kokusu dağıtıcam . resim yükleyemiyorum bu bilgisayardan. şişe, çubuk , asetat kutu, birde isim yazılı yıldız şeklinde aynalardan aldım ama daha yapmadım .
Tabikide canim haklisin kesinlikle :) iste dun kaynanam aradi temixlik icin bende yapalim bitsin dedim pazar qunude alisverise cikalim dedim hersey hazir olsunda nolur nolmaz :) dun bi 5 dakikalik yol yrudum bayilacaktim sicaktan olmuyo artik qercekten aqirlastiqimi hissediyorum :)
Ahaha yerim yaa :)) benim gibi uyanıyo. eşime aynen öyle diyorum her sabah :))Aynennn,, resmen bi yıldır kuraklık varmış da iki rüzgara bi yağmura hasret kalmışız gibi geliyo :)))) kız bile deliksiz uyudu dün gece, bi haftadır sürekli uyanıyodu :) geçen gece uyandı boynunu gösteriyo "anne bak her yerim terlemiş, elle elle" diyo çocuk :)))
Canim nsteye qirmeden biseyler ye dedimi dun bana oyle dedilerde karnin tok olsun diye ?
Wallahi aynen oyle nasil qeziyolar anlamiyorum bi arkadas vardi saatlerce Avm'de qezmis qezmis ordan kontrole qitmiski acilmasi var doquma qirmistiKac kilo aldin canim sen ?
Nasıl da dikkatlisin MaşaAllah. :)masallh canim,bir sey olmamasina sevindim:)
ahahaha hatun her konuda evhamliAy walla ben bi doqursamda kurtulsaniz demibazen cok biktirdiqimi dusunuyorum sizi diyorum kizlarla vedalasiyim falan
Bilmiyorum ki cnm. Ama bizim doktor yapmıyo onu biliyorum. Bize çok mantıklı gelen bi açıklama yapmıştı ilkinde, çok da rahatladığım için fazla sorgulamadım :)))
ahahaha kokusu taa oralara geldi dimi sikayet ede edeÇok şıııkkkk :) güle güle kullansın yavrucuğun. Bizim kafamızda birleşti Ya oda hatta kokusu Bile burnumuzdaherşey çok güzel soft bayıldım
İnşaAllah bir anda sancın gelir bir avazda doğurur kurtulursun. Hiç belli olmaz. Ne güzel olurdu :) çok içten ettim bu duayı kabul mü olucak neVerdi cnm, 27'sine kadar normal doğum başlamazsa en geç o gün alıcak. Doktorum Ferhat Uysal. Hangi hastanede istenirse orada yapıyor doğumu. Biz memorial hizmet istedik. Yalnız normal başlar ama 5-6 saati geçen bir sancı öngürürsem yine sezeryan yaparız dedi ilkindeki dikişlerim yırtılmasın diye.
Ben 36. Haftadayım 3 kere oldum birinde istemedim onu da sayarsan 4 :) ama benim hep erken Doğum riskim vardı ondan baktı ve bakıyor. Daha dün baktı. İyi oluyo ama pratik oluyo :) baksa da sıkıntı değil stres yapma rahat ol derin nefes al ve kasma kendini. Benim ilkinde defalarca bakılmasına rağmen bunda ilk baktığında kastım kendimi acıcak diye değil de daha çok erkendi doğumu vs tetiklemesin diye koruma içgüdüsü ile. Ama dr rahat olman gerekiyor deyince hemen derin nefes aldım ve rahat bıraktım işini yapsınTecrübeli anneler, size sorum var.. ikinci bebistede çatı muayenesi olmaz herhalde değil mii.Yada olursa kaçtan sonra olur. Bir dahaki muayene 34. Haftada olacak ona göre psikolojimi hazirliyayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?