2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kız eşyaları insanı çekiyo çünkü. Ben oğlumda da kız kıyafetlerine bakıp iç geçirirdim hele eşim nasıl özeniyordu. Şimdi kızımız olucak nasipse hiç dönüp bakmıyorum erkek reyonuna :) bi de kendim çok sade haftanın 5 günü siyah giyen biriyim çok değişik çok tatlı geliyo kız bebek kıyafetleri. Etrafa söz verdim kızımı kokoş yapıcam kendim gibi giydirmicem diye. Hıhı tabi diyolar ama gayet renkli gidiyoruz şu an.

Kızlar 40.hafta dediğimiz tam 39+0 ile başlayan hafta değil mi? Yani 39+0 olduğunda normal koşullarda doğurmamız lazım? 40+1 değil yani?
Yok canım 39+6 ya kadar doğurmamız lazım. 41+6 ya kadar yolu var en geç. Benim oğlumun muhtemel Doğum tarihi 21 aralıktı. 40+1 de doğdu o gün mesela.

Wallahi aynen oyle nasil qeziyolar anlamiyorum bi arkadas vardi saatlerce Avm'de qezmis qezmis ordan kontrole qitmiski acilmasi var doquma qirmisti Kac kilo aldin canim sen ?
Onu sormasaydın iyiydi :))))) 59 la başladım 78 im şu an hesaplamak istemiyorum sen hesapla :))))evlat ayıramam oğlumda aldığım kadar alıcam diye diye espri gerçek oldu :) 21 e tamsmlıcam nasipse hak grçmicek :)

:)) evet senin ince giydirelim dediğini hatırlıyorum. Geçen teyzeme sordum onun benden küçük çocuğu var da yaz doğumlu 1 kat giydiriyormuşuz doğru mu diye alakası Yok ilk ayları tek çıtçıtlı body lerle geçirdik dedi bi şok oldum. Cahillik zor zanaat :))

Bilmiyorum ki cnm. Ama bizim doktor yapmıyo onu biliyorum. Bize çok mantıklı gelen bi açıklama yapmıştı ilkinde, çok da rahatladığım için fazla sorgulamadım :)))
Bi yerde okumuştum 2 3 hafta öncesinden çatıya bakıp dar doğuranazsın demek hiç mantıklı değil dar çatıların çoğu Doğum anında bebeğin çıkışına müsade edicek şekilde açılır yazıyordu ondan yapmamıştır belki de.
Bazıları da bakalım görelim yapısını diye düşünüyo herhalde :) ne anlıyorlarsa artık görmeden :)

Hanımlaaaar

Bizim bugün kontrolümüz vardı, her şey yolunda çok şükür amaa benim size bir haberim var
Meğer ben hesaplamamı yanlış yapıyormuşum, bizim bebe şu an 36+5 günlükmüş. Yani tahmini doğum tarihi eğer 40 hafta olursa 27 Temmuz oluyormuş Ben ağustos annesi değilmişim yani Gideyim mi?

Neyse detay paylaşayım, İpek kızımız 47 cm ve 2680 gr olmuş, maşallah her şey iyi durumdaymış. Şimdi bile doğum yapsam %80 ihtimal küveze alınmazmış. Eğer haftasını tamamlarsa 50 52 cm ve 3300-3400 gr civarı olurmuş. Çok büyük bi bebek değil dedi. Daha nolsun yav yeter dedim

-Çıt sesini sordum, olabilir içinde bir canlı var hareket ediyor sonuçta ama o sesi duyamazsın belki hissediyorsundur dedi. Sen de suyun içinde olsan duyardın dedi Ben hala duyduğumu iddia ediyorum

-Doğumu sordum, dedim normal denemek istiyorum napıcaz? Ağrın gelince geliceksin yatışını yapıcaz gece gündüz fark etmez ebe arkadaşlar var onlar kontrol edicek biz de iletişimde oluruz, haber verdiklerinde gelicem işte dedi. Çok bi detay vermedi

-Dedim sancı odası ? Dedi öyle bişey yok, kendi odanda olacaksın,

-Eşim girebilir mi doğuma? İstiyorsanız olur tabi ama bence gerek yok o strese girmeye zaten sancı çekerken büyük bi kısımda yanında olacak sen bilirsin dedi. Bakarız dedim

-Açılmanın kolaylaşması için önerebileceğiniz bişey var mı dedim, Aslında yok dedi, psikolojik olarak rahatlarsın sadece önerilenleri yaparak dedi ama açılma zaten ilk doğumda nişan geldikten sonra 11-12 saati bulacak dedi.

-Peki duş alsam evimde geçirsem bir süre dedim, olur tabi ev daha rahat olur ama çok da gecikme gelmek için. Duşu öneriyorum burda da alacaksın ona göre hazırlıklı gel dedi.

İşte böyleee, her an her şey olabilir durumdayım ben, hakkınızı helal edin

temmuz annesi Buda güzelmiş

Kızlaaarr ağrım vardı 1 saat önce geldim hastaneye yatış verdiler nst de sancı çıktı serum bağlandı dua edin bize
allah yardımcın olsun daha çok erken degıl mı

temmuz annesi Buda güzelmiş

Kızlaaarr ağrım vardı 1 saat önce geldim hastaneye yatış verdiler nst de sancı çıktı serum bağlandı dua edin bize
allah yardımcın olsun daha çok erken degıl mı

komik kadınsın Mutella

her yazini gulerek okuyorum :))
saglikli sihhatli sekilde dogurursun insallahhh:)

Ay ben de çok gülüyorum kendime yaa
Amiiin inşallah.
Ya bu yanlış hesaplama mevzusu da geç döllenme muhabbetinden oldu. İlk doktorumun yanlış yönlendirmesi mi diyeyim ne diyeyim bilemedim ama şimdiki doktorum sat'a göre hesaplıyor ve incelemelerini ona göre yapıyor her seferinde ve haftasıyla uyumlu diyor. Bugün dedim ki 36. hafta bugün bitti, yoo dedi 36+5
Eee dedim geliyor bu kız o zaman

Çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…