2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ama zaten çok az yaz görücekler cnm,, diğerleri de kullanılıcak yani, dert etme hiç. Hem ağustosta da hiç soğuk olmıcak diye bi kural yok bir de banyo sonrası, akşam saati dışarı çıktığında vs bi kat daha fazla giydiririz havaya göre..

Ayy. Canım maşallah ipek kızına ne güzelde büyümüş doğumada az kalmış canım haZırlıklı ol canım artık her an gelelir benim gibi 37+5 te doğurup aaa erken oldu diye şok yaşama düşün hastahane çantam bile hazır değildi. Doğum konusundada eşini mutlaka doğuma al canım doğum anına şahit olan baba ve bebek arasında çok farklı ve güzel bir bağ oluyor benim eşim ilk doğumumda girdi ve inanılmaz bir bağ var aralarında oğlumla birde o an senin yaşadıklarına şahit olan eş sana ayrı bir sevgi ve saygı duyuyor emin ol. Şimdi eşim allah izin verirse yine doğuma girecek hatta kendisi benden daha hevesli elinden gelse kendi doğuracak. Bu arada tavsiyem sancılar 5 dk inene kadar evde geçirmen canım evinde kendi huzurlı ortamında arada ılık duşlar alarak dahat geçirirsin . Ben 5 dk düştüğünde hastahaneye gittim 5 cm açılma vardı 2 saat sonra da doğum oldu inşallah darısı sana su gibi olsun doğumun aksın gitsin inşallah.

Evet bizimkinin de mantığı o... annenin çatı darlığı genişliği vs tek başına bişey ifade etmediği, bebeğin büyüklüğüyle göreceli olarak anlamlı olduğu, zaten çok çok küçük bir oranda çatı darlığı diye bi problemden söz edildiği ve bu sebeple de önceden yapılan muayenede "çatı dar, sezeryan yapılmalı" gibi bir kanıya varılamayacağı mantığıyla anneyi rahatsız eden, hatta zaman zaman normal doğumdan vazgeçiren bir muayeneyi yapmıyoruz dediler özetle yani. Bana da makul geldi zaten o zaman, eşime de.. nihayetinde de zaten ne sancım ne açılmam hiçbişeyim olmadı :) her halikarda boşuna olacaktı yani :)

Ne aldın cnm :)))))

6 ad. 0-3 aylik ayakli alt
5 ad. 0-3 uzun kol citcitli
2 ad. 0-3 aylik tulum + 2 ad. yenidogan takimindaki tulumlar
3 ad. 0-1 kisa kol citcitli
2 ad. 0-3 kolsuz citcitli
1 ad. 0-6 dis zibin takim
1 ad. 0-3 ic-dis zibin
1 ad. 0-6 uzun kol pijama takim
20 ad. corap:)) ayaklari garantide oglusumun,digerleri az olsa da:))

0-3 ay icin bunlarin hangisine kac tane eklemem lazim,eylul annesi oldugumu unutmayalim

İnşaAllah bir anda sancın gelir bir avazda doğurur kurtulursun. Hiç belli olmaz. Ne güzel olurdu :) çok içten ettim bu duayı kabul mü olucak ne
Ayyy saol cnm inşallah :) aslında merak da var bende,, çünkü çoğu ülkede epey sayıda var örneği, ama burada çok az; insan merak ediyor ister istemez :) deli diye düşünen bile var :))) bizim apartman görevlisinin karısı da hamile, geçen akşam parkta sohbeti oldu,,, "aaaa abla delirdin mi, ben can atıyorum sezeryana ama doktor durup dururken yapmam dedi" demez mi... kızım Kafayı mı yedin,, bulmuşsun böyle doktor, daha önce de Normal doğum yapmışsın, nası bi dünyada yaşıyosun sen dedik... :)) biz ilki sezeryan olduğu halde can atıyoruz, kadın büyük ihtimal pırt diye doğurucak, sırf özendiğinden sezeryan istiyo :)))

benim hastanede esler doguma giremiyormus
hamile kalmadan once girerim diyordu esim ama suanda girmek istemiyor,sen acı cekerken seni oyle gormeye dayanamayabilirim diyor.
sanci cekerken odada yanimda olursa,hastane sartlari nasil bilemiyorum,orda bile kötü olur.
bayramda kulaklarimda cinlama ve ugultu var,hastayim diye kac gun kendine gelemedi,dogumda nasil olur bilmiyorum. normalde cok dirayetlidir ama sana kiyamiyorum dayanamiyorum diyor.

Görmeyince göresin, görünce öldüresin geliyorsa o kocandır derler ya :))
Bu aralar batıyor işte bana :)
Doğuma kadar düzelir bakışım inşallah, yoksa gidip tek başıma doğurup, "gördün mü bak beni üzersen öyle olur" diyesim var :))

Ohh afiyet bal şeker olsun walla ben yesem kocam bırakmaz aslında gizliden bir öğlen kaçasım geldi

Kızlar süper bir yazı sizinlede paylaşmak istedim
Ortamı hayal ettim de keskee dedim... ama malesef böyle olmuyor. Cok stres yaptırıyorlar. Ozelleikle nobetine denk geldiğim dr. Allahım uyuz kadın. Resmen beni sezeryane aldırmak için kanının son damlasına kadar çabaladı. Eşim direnmese kesip hemen alacaktı çocuğu. Kim bilir nasıl dikerdi beni. Aman aman.insallah bu defa güzel kolay bir doğum olur diye dua ediyorum. Bana Yok yere çok cektirdiler . Çok gerdiler. Dk başı gelen giden. Asistan su bu.

Ya evet zaten soyadını baba veriyor.
Mantıken ismi annenin koyması lazım

Canım tabiki eşinin de ne istediği çom önemli dayanamayan biri ise zaten çokta zorlamamak lazım bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…