2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Maşallah çok tatlı :) Biz de odasını bitirdik sayılır. Gidip gelip beşiğine bakıyorum :))

hakikaten tam bir doğum hikayesi... zaten hamileliğin de öyleydi :) başladığın gibi güçlü ve sabırlı bitirmişsin.. ben hastaneyi dört gibi aramıştım yanlış hatırlamıyosam, süreç devam ediyor ama doğum başlamadı demişti hemşiren.. meğer neler çekiyomuşsun.. gece aradığımda da bebek iyi, ama anne doğumdan ötürü yorgun, dinlendiriyoruz demişti.. yine de bu kadarını tahmin edemedim ama resmen ağladık hep beraber... hatta bi arkadaş yazmıştı, doğumhane kapısında bekleyen kocalar gibi bekledik haberini.. bir kez daha tebrikler, Allah size beraber yaşayacağınız upuzun ve sağlıklı bi ömür versin inşallah,,, sen anne olmaya gerçek anlamda layık bi kadınsın, tadını çıkar ve hep mutlu olun :)

Maşallah çok tatlı :) Biz de odasını bitirdik sayılır. Gidip gelip beşiğine bakıyorum :))
Saol cnm güle güle kullanın inşallah :) beşik olayı fena gerçekten,, sanırım benim de bilinçaltım bu yüZden sürekli erteleyip sona bıraktı onu... çünkü ister istemez içinde yattığını düşünüyorum,,, hiç bu geceki kadar duygusala bağlamamıştım. Keşke doğumdan bir iki gün önce kursaydık diyorum hatta...

Teşekkür ederiz ")

Canım durumlar ne alemde?

Selam hoş geldin aramıza:) Kaçıncı haftadasın?
Kadın enfeksiyon kapmışsın dedi ee tamam bi ilaç? Diyorum enfeksiyonun nerde olduğunu bilmiyorum o yüzden ilaç veremem diyo ee tamam da ben kusuyorum hala ağrılarım var nst den de bişey çıkmadı dedi işte ateşlenirsen karnında acı hissedersen akıntın çok kötü kokarsa hemen geliyosun yarın gel kendi doktoruna görün dedi ben çok kıllandım rahatsız oldum dedi sana bilmem ne testi yapsınlar dedi ve yolladı hiç bişey anlamadım ben bu işten

Sagol canim yazdiklarin beni cok duygulandırdı

darisi hepinizin başına cnm

Anlaşılıcak gibi konuşmamış ki cnm şimdi nasılsın?

Evet hayaller ve hormonlar birleşince sonuç bu oluyor :) Bu duygusal bekleyişin ve kavuşmanın tadı da ayrı olacak tabi iyi yapmışsınız kurmakla

Şimdi sevgili arch ın hikayesini okudum. Yalancı kasılmalarım benimde çok yoğun, hatta dün uzun sürdü doktora gidecektik duşa girdim, çıktığımda geçmişti. Öncesinde süt içtim, yürüdüm, yattım, sola döndüm, her şeyi denemiştim ama geçmemişti. Duş iyi geldi. Yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek. Normal olduğunu düşünüyordum ama olmayadabilirmiş. Hangi aşamada doktoru aramalıyım bilmiyorum. Kafam çok karıştı

Heyecanla bir çırpıda okudum ve çok duygulandım. Çok da mutlu oldum, tebrik ediyorum. Çok güçlü bir kadınsın. Bebeğinle, ailenle uzun sağlıklı mutlu bir ömür geçirmenizi dilerim. Bebeğiniz size bir an önce kavuşmak istemiş arch2401

Ahaha yerim yaa :)) benim gibi uyanıyo. eşime aynen öyle diyorum her sabah :))

:)))) bi de "annnneeee çok çişim vaaaaarr,, çabuk bi oyuncak verir misiiiinnn" olayımız var bu ara :))) elinde oyuncak olsun istiyo wc de,, sıcak başına vurdu çocuumun :)))

Bence 2-3 tane daha kısa kol veya kolsuz çıtçıtlı alsan yeter cnm. Diğerli ilk aylar için anca
Aynen öyle oldu, o kaşar zıbın ve uzun kollu nolacak acaba :) büyümeden bir giydirebilseydik iyi olurdu :))

Eylülde olur onlar cnm,, daha iyi temiz kalır, hazır kıyafet olur :)))))
@

Canm cok tesekkurler kalemle ilgili adres icin....
Hızıniza yetisemiyorum gerçekten kızlar bu arada masallah

Rica cnm :)

Bebeğin durumuna bakarak mı 27 temmuz dedin. Öyleyse ben de temmuz annesi sayılırım:) hatta temmuz anneleri olarak çoğunlukta sayılırız şu an sezaryenlerle el ele verirsek :)
MaşaAllah kuzucuğuna hiç de küçük değil gayet ideal bebek. Rabbim doğru vakitte hayırlı doğumlar versin hepimize. Sat neydi senin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…