- 2 Aralık 2015
- 392
- 489
- 33
- 35
Gebelikte sık rastlanan bir durum Can'ım ama tedavi şart.Ben 31. Haftamda olmuştum sürekli akıntım vardı doktor bu enfeksiyonun kesemde delik açtığını düşündü ve bu akıntının amniyon sıvısı olduğundan şüphelendi bunu anlayan pedlerden koydu ve öyle olduğu ortaya çıktı hastanede yattım ve tedavi oldum fazla ayakta kalmadım 38. Haftamda suyum geldi ve sağlıklı bir şekilde doğurdum çok şükür.Yani çok evham yapmayalım ama dikkatli olalım kızlar.Kizlarrr ya idrar yolu enfeksiyonu olan yada daha önce böyle bir durum geçiren var mi???? Neler yaptınızzzz...
Günaydın Bursa'da da çok kar varKarlı istanbul sabahından günaydın kızlar
Inşaallah canımGeçmiş olsun. Benim de bu hamileliğim zor geçiyor midem bulanıyor Ağrı'larım var.Allah yardım etsin inşallah biraz sabır 1,5 aya kadar geçer Can'ım.
Gebelikte sık rastlanan bir durum Can'ım ama tedavi şart.Ben 31. Haftamda olmuştum sürekli akıntım vardı doktor bu enfeksiyonun kesemde delik açtığını düşündü ve bu akıntının amniyon sıvısı olduğundan şüphelendi bunu anlayan pedlerden koydu ve öyle olduğu ortaya çıktı hastanede yattım ve tedavi oldum fazla ayakta kalmadım 38. Haftamda suyum geldi ve sağlıklı bir şekilde doğurdum çok şükür.Yani çok evham yapmayalım ama dikkatli olalım kızlar.[/QUOTE ayyy çok şukur sen atlatmişsinn darısı bizlere olsunn çok dikkat etmek lazım bayanlarr antibiyotik başlayacak doktor ama kullanmak istemiyorum acaba sarmısak mi tüketsemm fayda si olur mu bilemedimmm...
Evettt yaaa onu duydum kültürde üreme olmadı daha bugün netten gördüm sonucu ama antibiyotik kullanmak istemiyorum tek kullanımlık aldım faydası olmamış onun...Dr unuzun tedavi etmesi gerekiyor. Enfeksiyonlar EMR ye sebep olabiliyor 11. Haftadan sonra... bu sebeple tedavinize baslanmasi lazim.
Canm dr una güveniyorsanız ne veriyorsa kullan. Daha beter olmadan. Allah korusun sinsi bir hastalik başta önlem alınmazsa umulmadık şeyler oluyor. Kuru tut pamuklu çamaşır kullan. Tahareti önden arkaya yap. Gerekirse kurutmayla kurut. Bunları hemşire arkadaş söylediEvettt yaaa onu duydum kültürde üreme olmadı daha bugün netten gördüm sonucu ama antibiyotik kullanmak istemiyorum tek kullanımlık aldım faydası olmamış onun...
Merhaba bende sizinle ayni hamilelik haftasindayim son adet 17 kasim ikinci gebeligim sizede hayirli olsun bizde dun dinledik kalbi şükür hic bi sikinti yokKızlar selam ben de 7+1 günlük hamileyim çok şükür.inşallah agustos annesi olucam . 7+0 ken doktora gittim kalp atışlarını duyduk bir takım testler verdi ve 15 gün sonra tekrar kontrole gitmemi söyledi sizce neden sizler doktor kontrollerinizi hangi aralıkta yapıyosunuz?
Bur karda hastaneye geldimGünaydın Bursa'da da çok kar var
Dr unun onerdigi antibiyotigi kullanmalisin gebelikte kullanilacak ilaclarin faydasi zararindan cok olunca kullanmak gerekiyor. Bak ben serklaj ameliyati olacagim ameliyatta anestezi sonrasinda 1 hafta antibiyotik gebelik boyunca da kasilma onleyici ilac kullanacagim bebegi kaybetmektense bunlari kullanmak zorundayim. Bu sebeple dr denetiminde gerekli olan ilaci kullanman faydana olur.Evettt yaaa onu duydum kültürde üreme olmadı daha bugün netten gördüm sonucu ama antibiyotik kullanmak istemiyorum tek kullanımlık aldım faydası olmamış onun...
Nasıl anladın canım enfeksiyonu tahlilledemi ciktiHepinize çok teşekkür ederim böyle zamanlarda insan gerçekten destek arıyor.. şu an da bir birimizi en iyi biz anlarız gerçekten haklısınız kullansam iyi olacakkk.. nerdeyse günde 3 defa değiştiriyorum pamuklu olmasina dikkat ediyorum zaten tuvalet ihtiyacimiz çok oluyor.. inşallah bizde bebişlerimiz de sağ salim atlatiriz bu evreleri....
Teşekkürler canım cevap için.Evet aldırmayı düşünmediğim için ve detaylı ultrasyona zaten gireceğim için yaptırmadım.Yok Can'ım zararlı bir durum yok ama doktorun iyi olması önemli yoksa bazı sonuçlar yaş faktörü falan nedeniyle riskli çıkıyor ama bebek sağlıklı doğuyor falan yani boşu boşuna insan üzülüp stres oluyor.Yine de Karar tabi ki kişinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?