Yok cnm bi takım yeter hemşireye. Diğerleri odada kalsın.Hepsini aynı yere mi koydun acaba kiyafetlerinin yani tüm hastane çıkışı +yedek kıyafetleri hepsi mi..hemsireye verirken nasıl vermemiz gerekir ki tüm bohcayi mi onlar ayarlasın diye yoksa ilk ne giycekse onu mu
Evet en sinir olduğum şey,, yıka steril et,, dişler çıkınca yırtar, gece gece biberon ucu ararsın nöb eczanelerde vs... oyyy... hiç istemiyorum
Yok yeni doğan bebeğe şırıngayla ya da kaşıkla veriyorlar bizim hastanede, onu bildiğimden almadım. Aynen inşallah hiç gerek olmaz.
Yalnız ben de öyle anladım da ses çıkarmadım. Eminim çünkü doğru hatırladığıma,, dedim heralde ablasının kızı falan :))))
Yok yav kızım karnımda
İlk çocuğum benim.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım . Allah yardımcın olsunArkadaşlar suyum geliyormuş yatış verdi doktor Doğuma hazırlıyorlar dualarınızı eksık etmeyin
Kesinlikle ben de tavsiye ederim
En temizi lazer, ben yaptırdım kurtuldum
Gebelikten sonra tavsiye ederim
Bize bir tek annemler geldi bayramlaşmaya, onda da halılar temiz kirli önemsemedim :)
Evet çıkmaması kötüymüş ben çıkartınca dediğin gibi duşta yikiyorum, silinir çıkmıyor.
Sen ikiz olduğu için mi mama kullanacaksın? Eger işin içine mama giriyorsa kullanmak daha iyi diyorlar, kolaylik açısından.
Hadi gözünüz aydın :)
Çok küçük sanki, sığar mi eşyalar?
Yalnız ben de öyle anladım da ses çıkarmadım. Eminim çünkü doğru hatırladığıma,, dedim heralde ablasının kızı falan :))))
Kesinlikle ben de tavsiye ederim
Buzdolabı poşetlerinin steril olduğuna inanmak istiyorum ben onlara koycam biberonu falanCnm ben de bohça gibi bişeye sardım kıyafetleri. Yalnız biberonu galan kilitli poşete koyucam da poşet ne kadar steril ki acaba? Sen ne yaptın?
sadece kiyafet koyucam buna ya hemsirelere vermek icin. bide belki biberonunu falan koyarim dicem ama hemsirelere verirken sacma olur sanki. beziydi islak mendiliydi zaten paketler yer kapliyor onlari kendi cantama koyarim ayri biseye koymaya gerek var mi bilemedim. bi deneyeyim bakalim ne sigacak.
siz nasil hazirlayacaksiniz?
Canım çok geçmiş olsun inşallah bebeğçn sabreder bekler biraz annesi hayırlısı olsun hakkınızda canım haber bekliyoruz sendenIyi geceler kızlar nasılsınız ben 8den beri hastahanede yatıyorum sancim geldi aniden 5 dakikaya bir hemen doktoru aradim gel dedi geldim açıklık yok âmâ rahimde bayağı yumuşama var . Suan sanci kesici serum taktılar ve ciğer geliştirici iğne yapıldı ne olur dua edin banada etken gelmesin bebeğim
Ya evet bende biberon ve emzikleri neye koyayım diye düsünüyorum:/ aklıma bisey gelmedi,fikir verin bana daaa lütfen
Bana da küçük geldi çanta canım bir takım kıyafeti sigar ama battaniyesi falan yedekleri sığmayabilir
Ben valizin içine şöyle yaptım her takımı ilk önce hani kınada kuruyemiş dağıtılan keselervar ya onlarin büyükleri olur onlara koydum sonra da küçük fermuarli hurclara koydum. Geleneksellikten bu kadar uzak bir insan olarak kendime şaşkınımama çok düzenli oldu kabul ediyorum ve tavsiye ediyorum
Ay hadi bir nefeste doğsun ufaklık,erkenci çıktı yaramaz.Arkadaşlar suyum geliyormuş yatış verdi doktor Doğuma hazırlıyorlar dualarınızı eksık etmeyin
Ben her şeyini ayrı ayrı kilitli poşete koydum; bezler, alt değiştirme örtüsü, kıyafetler vs. En üste de hemşireye verilecek olan kıyafetleri, battaniyesi ve bezini bir poşete koydum, eşime söyledim yine de üzerine etiket koyacağım eşimden başkası verirse diye. Hepsi karışık olur diye tek cantaya koymadim, benimkilerle bebeğinkiler ayrı.sadece kiyafet koyucam buna ya hemsirelere vermek icin. bide belki biberonunu falan koyarim dicem ama hemsirelere verirken sacma olur sanki. beziydi islak mendiliydi zaten paketler yer kapliyor onlari kendi cantama koyarim ayri biseye koymaya gerek var mi bilemedim. bi deneyeyim bakalim ne sigacak.
siz nasil hazirlayacaksiniz?
Kilitli poşetlere yemek de koyduğumuzu düşünüp rahatlattım kendimi, hatta evde ucuza aldığımız kilitli poşet vardı onu kullanmayalim Koroplast kullanalım dedik ne okur ne olmaz diye :)Cnm ben de bohça gibi bişeye sardım kıyafetleri. Yalnız biberonu galan kilitli poşete koyucam da poşet ne kadar steril ki acaba? Sen ne yaptın?
Hmm inş emerse gerek kalmaz yaniBunu aldık cnm. Ben götürmüştüm ama hastanede kullanmadım ilkinde, gerek kalmadı. Yalnız birkaç gün sonra doktor aç olduğunu söyledi, vermek zorunda kaldık.
canim dogym izninden beri evdeyim...kizimdan bana telefonu almak nasip olmuyor ki... ama okuyorum firsat buldukça...
Niye canım hurç olunca geleneksellik mi oluyor
Ya sorma kendimi nisan bohçası hazırlar gibi hissettim baksana kınadaki kuruyemiş keselerinin büyükleri diyorum daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?