2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hepsini aynı yere mi koydun acaba kiyafetlerinin yani tüm hastane çıkışı +yedek kıyafetleri hepsi mi..hemsireye verirken nasıl vermemiz gerekir ki tüm bohcayi mi onlar ayarlasın diye yoksa ilk ne giycekse onu mu
Yok cnm bi takım yeter hemşireye. Diğerleri odada kalsın.

Yok yeni doğan bebeğe şırıngayla ya da kaşıkla veriyorlar bizim hastanede, onu bildiğimden almadım. Aynen inşallah hiç gerek olmaz.
Evet en sinir olduğum şey,, yıka steril et,, dişler çıkınca yırtar, gece gece biberon ucu ararsın nöb eczanelerde vs... oyyy... hiç istemiyorum (

Aynen ikiz olduğu için genelde mama desteği gerekiyormus sadece anne sütü ile beslenen ikiz sayısı çok çok az. Tabiki önceliğimiz inşallah mamaya gerek kalmasın ama böyle bir handikapimiz var maalesef ki

Bana da küçük geldi çanta canım bir takım kıyafeti sigar ama battaniyesi falan yedekleri sığmayabilir
Ben valizin içine şöyle yaptım her takımı ilk önce hani kınada kuruyemiş dağıtılan keselervar ya onlarin büyükleri olur onlara koydum sonra da küçük fermuarli hurclara koydum. Geleneksellikten bu kadar uzak bir insan olarak kendime şaşkınım ama çok düzenli oldu kabul ediyorum ve tavsiye ediyorum

Canım çok geçmiş olsun inşallah bebeğçn sabreder bekler biraz annesi hayırlısı olsun hakkınızda canım haber bekliyoruz senden

Ya evet bende biberon ve emzikleri neye koyayım diye düsünüyorum:/ aklıma bisey gelmedi,fikir verin bana daaa lütfen

Bende biberon emzik sağma makinası gruplayarak kilitli poşetlere koydum. Emzikleri kutularını da kaynatarak kutuları içinde, biberonlar da kapakları kapalı koydum böylece poşetle de çok haşir nesir olmuyorlar..

Niye canım hurç olunca geleneksellik mi oluyor

Arkadaşlar suyum geliyormuş yatış verdi doktor Doğuma hazırlıyorlar dualarınızı eksık etmeyin
Ay hadi bir nefeste doğsun ufaklık,erkenci çıktı yaramaz.

Ben her şeyini ayrı ayrı kilitli poşete koydum; bezler, alt değiştirme örtüsü, kıyafetler vs. En üste de hemşireye verilecek olan kıyafetleri, battaniyesi ve bezini bir poşete koydum, eşime söyledim yine de üzerine etiket koyacağım eşimden başkası verirse diye. Hepsi karışık olur diye tek cantaya koymadim, benimkilerle bebeğinkiler ayrı.

Cnm ben de bohça gibi bişeye sardım kıyafetleri. Yalnız biberonu galan kilitli poşete koyucam da poşet ne kadar steril ki acaba? Sen ne yaptın?
Kilitli poşetlere yemek de koyduğumuzu düşünüp rahatlattım kendimi, hatta evde ucuza aldığımız kilitli poşet vardı onu kullanmayalim Koroplast kullanalım dedik ne okur ne olmaz diye :)

evet sezeryan ameliyat diye almıyor olabilirler
HIRSIZI arkadaşımız nerdesin haberi olan var mı
canim dogym izninden beri evdeyim...kizimdan bana telefonu almak nasip olmuyor ki... ama okuyorum firsat buldukça...
kızımı zekai tahirde dogurmustum...cok kotu anilarim kaldi orada dogumda...bazıları bana yeni mahalle devlet hastanesini önerdi ama orada %80 sezeryan yapıyorlarmış...zübeyde hanim cok temiz olmuş diyorlar...
birde kızımı tuvalete alistirmaya çalışıyordum...aysemina agir gelebilir demişti bu donemde...vazgectim ...ama şimdide bezi takmak istemiyor ...yinede sağa sola işiyor....

11 de uyandm ve burayı okumaktan kahvalti bile yapamamdm
Çok acıktııııımmm bebeğim aşağıda kalkmam için bni tekmeliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…