2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Arkadaşlar suyum geliyormuş yatış verdi doktor Doğuma hazırlıyorlar dualarınızı eksık etmeyin
Allah Alllahhh,, bizim bebişler çok sabırsız çıktı :) Allah yardımcın olsun, sağsalim kucağına al misler gibi kokla inşallah cnm. Haber bekliyoruz,, bizi unutma :)

Çok güzeller gercekten
Bu tarz hobiler terapi gibi olur insana
Sizden ilham alarak bende baslamayı düsünyorum
Baska seyler yapan arkadaslar bzmkede paylaşsa çok iyi olur

Arkadaşlar suyum geliyormuş yatış verdi doktor Doğuma hazırlıyorlar dualarınızı eksık etmeyin
Hiç moralini bozma inş iki hafta daha bekler beklemezsede biz karnımızla korkularımızla uğraşırken sende sağasalim miniğinle uğraşırsın Ayrıca dualarımız seninle

Deneyecegim artık bi dahakine cnm, valla tecrubeli anneler hep bu biberonu söyledi bnde bunu aldım.

Bebeğin tıkanmaması için çok rahat özellikle. Ben bilmediğim için bundan önce başka bişey almıştım ilkinde,, mosmor oldu çocuk,, babasıyla ben de can veriyoduk korkudan az kalsın :)) çünkü memeden zaten yavaş geliyor, biberonun da meme gibi emdikçe vermesi lazımmış mamayı. Bunlar o yüzden doğal akışlı. içinde aparat var, havayı alıyor,, o sayede de hem tıkanmayı engelliyor,, hem de gaz yapmıyor. kolik için de çok faydalı yani... bir de biberona şimdilik gerek olmasa bile bi zararı yok, ilerleyen zamanlarda su,,süt,, meyve suyu vs için kullanılır en kötü. İyi yapmışsın bunu almakla yani :)

Yiyebilirim
Çok küçük ya sığmaz bence de ama bezlerini falan koyabilirsin

sadece kiyafet koyucam buna ya hemsirelere vermek icin. bide belki biberonunu falan koyarim dicem ama hemsirelere verirken sacma olur sanki. beziydi islak mendiliydi zaten paketler yer kapliyor onlari kendi cantama koyarim ayri biseye koymaya gerek var mi bilemedim. bi deneyeyim bakalim ne sigacak.

siz nasil hazirlayacaksiniz?

Ben küçük bi hurç hazırladım, kıyafetlerini ona koydum, paketli şeyler değmesin kıyafetlerine diye bezini falan ayrı koyucam bavula.

Ben küçük bi hurç hazırladım, kıyafetlerini ona koydum, paketli şeyler değmesin kıyafetlerine diye bezini falan ayrı koyucam bavula.
Cnm ben de bohça gibi bişeye sardım kıyafetleri. Yalnız biberonu galan kilitli poşete koyucam da poşet ne kadar steril ki acaba? Sen ne yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…