Allah Alllahhh,, bizim bebişler çok sabırsız çıktı :) Allah yardımcın olsun, sağsalim kucağına al misler gibi kokla inşallah cnm. Haber bekliyoruz,, bizi unutma :)Arkadaşlar suyum geliyormuş yatış verdi doktor Doğuma hazırlıyorlar dualarınızı eksık etmeyin
Arkadaşlar suyum geliyormuş yatış verdi doktor Doğuma hazırlıyorlar dualarınızı eksık etmeyin
Çok güzeller gercektenTeşekkürler canım annem yeteneklidir bu konularda kayınvalidemde öyle sağolsunlar ikisi bir olup herşeyi yapıyorlarEki Görüntüle 2017111 bunu annem yaptı
Eki Görüntüle 2017112 bunuda kayınvalidem :)
Eki Görüntüle 2017114 birde ben bu kuzucukları çok beğeniyorum fikir olsun size
Deneyecegim artık bi dahakine cnm, valla tecrubeli anneler hep bu biberonu söyledi bnde bunu aldım.Cnm alışınca çok rahat o,, en sağlıklısı hatta :) biberon olarak da bence budur, başka bişey denemek macera oluyo :)
Dualarmz seninle guzel haberlerini bekliyrz cnm ne oldu ya gruba agustosa kalmadan hepimiz dogurcaz herlde beni bir panik saryrArkadaşlar suyum geliyormuş yatış verdi doktor Doğuma hazırlıyorlar dualarınızı eksık etmeyin
Amin cnm,hayırlısıyla beklicek insallahAmin canım doktor geldi 2 hafta daha beklerse iyi olur diyor o yüzden soruma devam belki akşam çıkabilirim eve allah hepimize yardım etsin
Arkadaşlar suyum geliyormuş yatış verdi doktor Doğuma hazırlıyorlar dualarınızı eksık etmeyin
Sen aleti edavatı hazırla bnce,nasılsa böyle giderse evde dogurcan:)) hazır olsun bariiHehe benim yine 3 dakikadır sancım var
Ya bana niye ciddi gelmiyor bu sancılar, ben niye bu kadar geyiğe vuruyorum
Hiç moralini bozma inş iki hafta daha bekler beklemezsede biz karnımızla korkularımızla uğraşırkenArkadaşlar suyum geliyormuş yatış verdi doktor Doğuma hazırlıyorlar dualarınızı eksık etmeyin
Deneyecegim artık bi dahakine cnm, valla tecrubeli anneler hep bu biberonu söyledi bnde bunu aldım.
Bize bir tek annemler geldi bayramlaşmaya, onda da halılar temiz kirli önemsemedim :)
Evet çıkmaması kötüymüş ben çıkartınca dediğin gibi duşta yikiyorum, silinir çıkmıyor.
Sen ikiz olduğu için mi mama kullanacaksın? Eger işin içine mama giriyorsa kullanmak daha iyi diyorlar, kolaylik açısından.
Hadi gözünüz aydın :)
Çok küçük sanki, sığar mi eşyalar?
Yiyebilirim
Çok küçük ya sığmaz bence de ama bezlerini falan koyabilirsin
Sağlıkla gelsin bebeğin canım.Arkadaşlar suyum geliyormuş yatış verdi doktor Doğuma hazırlıyorlar dualarınızı eksık etmeyin
sadece kiyafet koyucam buna ya hemsirelere vermek icin. bide belki biberonunu falan koyarim dicem ama hemsirelere verirken sacma olur sanki. beziydi islak mendiliydi zaten paketler yer kapliyor onlari kendi cantama koyarim ayri biseye koymaya gerek var mi bilemedim. bi deneyeyim bakalim ne sigacak.
siz nasil hazirlayacaksiniz?
Çok sevimliii :) bezlerini biberon emzik vs koyabilirsin bence. Yeterli olur gibi
Çok cicii cok güzelBana daha yeni günaydınn bu da bizim hastane çıkışımızz sabah sabah bunu görüp heyecan bastı allahımm
Cnm ben de bohça gibi bişeye sardım kıyafetleri. Yalnız biberonu galan kilitli poşete koyucam da poşet ne kadar steril ki acaba? Sen ne yaptın?
Ben küçük bi hurç hazırladım, kıyafetlerini ona koydum, paketli şeyler değmesin kıyafetlerine diye bezini falan ayrı koyucam bavula.
Çok şirinnnm ama ne koymayı dusundugune baglı,biraz küçük ya ondan dedim
Yok yav kızım karnımda
İlk çocuğum benim.
Cnm ben de bohça gibi bişeye sardım kıyafetleri. Yalnız biberonu galan kilitli poşete koyucam da poşet ne kadar steril ki acaba? Sen ne yaptın?
Ya evet bende biberon ve emzikleri neye koyayım diye düsünüyorum:/ aklıma bisey gelmedi,fikir verin bana daaa lütfenCnm ben de bohça gibi bişeye sardım kıyafetleri. Yalnız biberonu galan kilitli poşete koyucam da poşet ne kadar steril ki acaba? Sen ne yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?