2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
biz temizllik yaptık da noldu halılar olmayınca toz toprak içinde ev camlar ardına kadar açık :)) of ben tvde izleyecek bişey bulamıyorum ya

Olsun önemli olan ruhunun kaç yaşında olduğu, ben mesela 30 hissediyorum
burdan hiç öyle görünmüyor :)))

:))) acaba şu tupperware'in falan saklama kapları var ya onlara mı koysak? Olma mı??

tupperware yok dondurma kabı olur mu ben de kilitli poşet yöntemini kullandım valla. bu sterilizasyon işi çok ince bi çizgide ipin ucunu kaçırmamak lazım :)) hele bide amerika'da yaşayan kuzenimin çocuğunu gördükten sonra, iyice karar verdim fazlası zarar filmlerden aşina olduğumuz şu ayakkabıyla evde dolaşma mevzusu gerçek. o bebek yerlerde emekliyor, emziği düşüyor alıyor. emziğin düşmesine gerek yok zaten emeklemesi yeter :)) hiç de bişey olmuyor çocuklara. kendimin de çocukken kum yediğini düşünürsek 31e kadar sağlıklı geldim valla bak

şu karnımı bi doyurayım hepinizi utandırıcak o çanta birazdan üşenmicem yerleştiricem bakalım neler sığacak sığmazsa yazarım utandıramadı diye

alt değiştirme örtüsü falan hastanede verirler bence ya. onları yük etme kendine. ben koymayı düşünmüyorum. bezi zaten kendi paketiyle koyucam 27 tane var içinde kocaman bi paket değil. hazır paketin içinden çıkarıp ayrı bi yere koymama gerek yok hatta kendi eşyalarımın yanına koyabilirim.

koroplast da iyimiş marka algı yaratmada nasıl önemli görüyoruz :)))

Ya sorma kendimi nisan bohçası hazırlar gibi hissettim baksana kınadaki kuruyemiş keselerinin büyükleri diyorum daha ne olsun

Napalım canım demek ki geleneklerimiz temizini hijyeniğini biliyormuş

Valla ben hepsini söktüm hatta dalga geçiyorum hangisi kaç aylıktı yaa diye

:)))ben de sırf o yüzden sökmedim

bendekilerin de bazısı sökülü bazısı değil. ben ilk başlarda ay bu olur mu ay bu büyük gelir mi diye karar verene kadar çocuk mahvolur beklerken

Valla ben hepsini söktüm hatta dalga geçiyorum hangisi kaç aylıktı yaa diye
Ben de ayırt edemem diye sökmedim, kullanmadan önce sökerim. Gerçi 3 aydan büyük olanları ayrı bir yere yerleştirdim ama karışır marışır, neme lazım. Zaten hepsi birbirinin aynı gibi, ayırt etmek zor.

Bunu da nette bulamıyorum bi kez daha koymuştun az daha bakim ben

Ürün buydu sanırım, ben de nette aynı kutulu olanları görememiştim ama üzerinde bu yazıyordu hatırladığım kadarıyla, ayshemina kutusuna bakabilir emin olmak için ben attım kutusunu. İnternetten geniş ağızlı olanlara bakabilirsin online alacaksan.

40 20lerinde gayet neşeli, komik, hayat dolu bir insan görüyorum ben

Demek 40 (kırk)
Ahahaha işte mutsuz palyaço hikayesi
Yok bee o hikayeyi de hiç sevmem zaten çok yapmacık bence
Sadece hayatın o üzülecek kadar uzun olmadığını düşünüyorum, çokça kayıp yaşayınca :)
Teşekkür ederim ayrıca, Öpeyim gel

Hakkaten hepsi aynı sökerken ayırmıştık biz de, hiç de oynamam artık
Gerçi alışırsın diyorlar. Geçen sene doğum yapan arkadaşım bir bakışta anlıyor kaç aylık

Çok geçmiş olsun canım gözün aydın sevindim eve dönmene. Lütfen kendini çok yorma bol bol dinlen canım.

Allah Razı olsun kızlar hepinizden Şuan serum verildi bebeğini ciğer geliştirici iğne yapıldı bekliyoruz ve hiç sancım yok normal mi değil mi bilmiyorum artık
Gözünaydın cnm sancının olmaması çok çok güzel bi gelişme taburcu olman an meselesi bence

Amin canım tabiki kordon kısalığı gibi tıbbi bir durum varsa kesinlikle risk alma canım çok haklısın inşallah sağlıkla gelir bebişin

Kızlar yetisilmiuot hiziniza. Umarım herkes vakitlice bebeğini kucağına alır. Allah yardımcimiz olsun artık birer ikişer doğumlar başlayacak gibi.
Bend bugün dipkose temizliğe başladım. Çok feci yoruldum.Oturma odası bitti Allaha şükür. Sadece duvarlar kaldı. O da eşimi bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…