Bunu da nette bulamıyorum bi kez daha koymuştun az daha bakim benCnm koydum ben fotosunu :)
biz temizllik yaptık da noldu halılar olmayınca toz toprak içinde ev camlar ardına kadar açık :)) of ben tvde izleyecek bişey bulamıyorum yaBir koltuktan kalkıp öbür koltuğa yatıyorumbol bol tv izliyorum ezberlemedigim kanal dizi kalmadı manyaklastim iyice öyle yani boş boş takılıyorum eve usta gelecek diye temiz likte yapmıyorum ama 2 gün sonra temizlikten yatmaya vaktim olmayacak
burdan hiç öyle görünmüyor :)))
Olsun önemli olan ruhunun kaç yaşında olduğu, ben mesela 30 hissediyorum
:))) acaba şu tupperware'in falan saklama kapları var ya onlara mı koysak? Olma mı??
Bana da küçük geldi çanta canım bir takım kıyafeti sigar ama battaniyesi falan yedekleri sığmayabilir
Ben valizin içine şöyle yaptım her takımı ilk önce hani kınada kuruyemiş dağıtılan keselervar ya onlarin büyükleri olur onlara koydum sonra da küçük fermuarli hurclara koydum. Geleneksellikten bu kadar uzak bir insan olarak kendime şaşkınımama çok düzenli oldu kabul ediyorum ve tavsiye ediyorum
Ben her şeyini ayrı ayrı kilitli poşete koydum; bezler, alt değiştirme örtüsü, kıyafetler vs. En üste de hemşireye verilecek olan kıyafetleri, battaniyesi ve bezini bir poşete koydum, eşime söyledim yine de üzerine etiket koyacağım eşimden başkası verirse diye. Hepsi karışık olur diye tek cantaya koymadim, benimkilerle bebeğinkiler ayrı.
Kilitli poşetlere yemek de koyduğumuzu düşünüp rahatlattım kendimi, hatta evde ucuza aldığımız kilitli poşet vardı onu kullanmayalim Koroplast kullanalım dedik ne okur ne olmaz diye :)
:)))ben de sırf o yüzden sökmedim
Valla ben hepsini söktüm hatta dalga geçiyorum hangisi kaç aylıktı yaa diye
Ya sorma kendimi nisan bohçası hazırlar gibi hissettim baksana kınadaki kuruyemiş keselerinin büyükleri diyorum daha ne olsun
Napalım canım demek ki geleneklerimiz temizini hijyeniğini biliyormuş
:)))ben de sırf o yüzden sökmedim
Öyle mi? Kaç gösteriyorum?biz temizllik yaptık da noldu halılar olmayınca toz toprak içinde ev camlar ardına kadar açık :)) of ben tvde izleyecek bişey bulamıyorum ya
burdan hiç öyle görünmüyor :)))
40Öyle mi? Kaç gösteriyorum?
Ben de ayırt edemem diye sökmedim, kullanmadan önce sökerim. Gerçi 3 aydan büyük olanları ayrı bir yere yerleştirdim ama karışır marışır, neme lazım. Zaten hepsi birbirinin aynı gibi, ayırt etmek zor.
Bunu da nette bulamıyorum bi kez daha koymuştun az daha bakim ben
Diyorum ki kızlar, hadi şarkı listesi yapalım.
Sancılar sırasında dinlemelik kafa dağıtmalık
4020lerinde gayet neşeli, komik, hayat dolu bir insan görüyorum ben
Ben de ayırt edemem diye sökmedim, kullanmadan önce sökerim. Gerçi 3 aydan büyük olanları ayrı bir yere yerleştirdim ama karışır marışır, neme lazım. Zaten hepsi birbirinin aynı gibi, ayırt etmek zor.
Ürün buydu sanırım, ben de nette aynı kutulu olanları görememiştim ama üzerinde bu yazıyordu hatırladığım kadarıyla, ayshemina kutusuna bakabilir emin olmak için ben attım kutusunu. İnternetten geniş ağızlı olanlara bakabilirsin online alacaksan.
Bulamıyorum döndüysem de nefesim kesiliyor uyanıyorum sadece sola yatınca rahat ediyorum ;( sonra bi uyanıyorum sol taraf felçKızlar yaa gece uyurken sırt üstü yatıyor musunuz ? yada uyuyorken buluyor musunuz kendinizi ?
Tarkan "yolla yolla kaderim yolla yavrumu bana yollaDiyorum ki kızlar, hadi şarkı listesi yapalım.
Sancılar sırasında dinlemelik kafa dağıtmalık
Çok geçmiş olsun canım gözün aydın sevindim eve dönmene. Lütfen kendini çok yorma bol bol dinlen canım.Günaydın hanımlar biz evimize gidiyoruz çok şükür sorunsuz sancılarım durdu bebişte normal hareketine geri döndü atlattık binlerce kez şükür erken doğum riskini şuanlık . Hangi arkadaşa ne oldu bu arada ?
Her telden olur ama kop kop tercihimdir enerjimi yükseltirtarz?? :))))
Gözünaydın cnm sancının olmaması çok çok güzel bi gelişme taburcu olman an meselesi benceAllah Razı olsun kızlar hepinizden Şuan serum verildi bebeğini ciğer geliştirici iğne yapıldı bekliyoruz ve hiç sancım yok normal mi değil mi bilmiyorum artık
Ayyy ne iyi olur kafa dagıtalimDiyorum ki kızlar, hadi şarkı listesiyapalım.
Sancılar sırasında dinlemelik kafa
Amin canım tabiki kordon kısalığı gibi tıbbi bir durum varsa kesinlikle risk alma canım çok haklısın inşallah sağlıkla gelir bebişinÖyle tabi ki canım ben de normal çok istiyorum ama kordon kısalığı gibi bir ihtimal var ve bu durumda normal dogumu beklersen %50 bebekler dogum anında kaybediliyor. Bu riski almaya değmez bence. Öyle bir lüksüm yok. Doktor bu riski göze almaz ve ben vajinal doğumda diretirsem, sonucu kendimi suçlamak olur. Bu taraflarını da düşünmek lazım. Diretmenin anlamı yok. 37'ye kadar bekleyeceğiz. Eğer dönmezse zaten bir sorun vardır, ha olmayadabilir ama risk almaya değmez diye düşünüyorum. İnşallah hepsi sağlıkla doğsun bebeklerimizin, en mühimi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?