Hahahahahahha
Daha ayılamamışım pardon canım
Ya evet bende biberon ve emzikleri neye koyayım diye düsünüyorum:/ aklıma bisey gelmedi,fikir verin bana daaa lütfen
Aaa sağlıkla gelsin sağlıkla kucağına al inşallahArkadaşlar suyum geliyormuş yatış verdi doktor Doğuma hazırlıyorlar dualarınızı eksık etmeyin
anam 2. bebegimiz geliyor. saglikla kucagina al insallah canim.Arkadaşlar suyum geliyormuş yatış verdi doktor Doğuma hazırlıyorlar dualarınızı eksık etmeyin
Çok sevimliii :) bezlerini biberon emzik vs koyabilirsin bence. Yeterli olur gibi
Cnm ben de bohça gibi bişeye sardım kıyafetleri. Yalnız biberonu galan kilitli poşete koyucam da poşet ne kadar steril ki acaba? Sen ne yaptın?
Merhaba canım maşallah bebeğin gelişimi çok güzel sağlıkla al inşallah kucağına. Merak etme canım bebeklerin son dakikaya kadar dönme olasılıkları var hatta doğum anına kadar makat olup doğum anında dönen bebekler var. Ki ayrıca pozisyonu makat okup birçok normal doğum yapan arkadaşlarda var tabiki bu birazda senin cesaretine doktorunda yöblendirmesine bağlı ama hiç risk almak istemezsen o başka. Tabi sezeryan bile olsa her doğum yönteminde risksiz birşey yok. İnşallqh sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımızaEvet benim annemde çok endişeli :) Annelik böyle cidden.. İyi ki varlar :)
Bugün kontrole gittim. 34+1 deyiz 2500 kg olmuş gelişimi biraz öndeymiş. Geçen kontrolde doğum pozisyonunu almıştı ve ben çok sevinmiştim vajinal dogum istediğim için ancak geri dönmüş. Kafası solda ayakları da aşağıda uzanıyordu. Doktorum kordonun kısa olabileceğini, rahmin uygun olmayabileceğini ya da tekrar dönebileceğini söyledi. Yalnız 34 e kadar %90 ı döner bebeklerin, %6 sı daha sonra döner, %4 ü dönmez dedi istatistiksel olarak. 37 haftaya kadar bekleyelim, 37 den sonra dönmesi çok düşük bir ihtimal yeri de daralacağı için dedi. Bu arada ters oldugu ıcın kasılma olabıleceğını de belırttı. 37 ye kadaar dönmezse planlı sezeryanı konuşalım dedi. Doktoruma çok güveniyorum, ama planlı sezeryan konusunda endişeliyim. Bekleyelim normal geleceği zamanı desem bekler, ama yoğun bir doktor ve kongrelere falan gidiyor, eğer doğum belli olmazsa ve o şehir içinde olmazsa başka bir doktorun beni ameliyat etmesini de istemem. Ameliyattan korkuyorum çünkü. Normal doğuma ise çok hazırlamıştım kendimi. Artık her hafta kontrole çağırdı ve her hafta nst ye girmemi istedi. Sonraki randevumuz önümüzdeki çarşambaya. Tavsiye ve fikirlere açığım :)
Ahh ahhh annem sen gençmişsin:) ben 1 ay sonra 33 olcam... ama bnmde ilk bebeğim
Çok kalabalığız ya kim kaç yaşında kaç çocuğu var karışıyor
Ben 25 yaşındayım ilk bebem
Bir koltuktan kalkıp öbür koltuğa yatıyorumOfff uyaniyorum sabahin korunde sonra koca gun yapacak sey bulamiyorum ya. Hayir canim bisey yapmak da istemiyor bi yandan. Evde olanlar napiyosunuz vakit gecirmek icin?
Ahh ahhh annem sen gençmişsin:) ben 1 ay sonra 33 olcam... ama bnmde ilk bebeğim
hangi biberon tavsşye ediliyor canm bnde almadm henüzDeneyecegim artık bi dahakine cnm, valla tecrubeli anneler hep bu biberonu söyledi bnde bunu aldım.
Cam saklama kabım var,bugun onu da kaynatayım,ona koyarım.sagolasın :)
Ya şey de olabilir, iyice steril ettiğiniz büyük bi saklama kabı tarzı bişeye de koyabilirsiniz sığar yani.
:))) acaba şu tupperware'in falan saklama kapları var ya onlara mı koysak? Olma mı??anam 2. bebegimiz geliyor. saglikla kucagina al insallah canim.
ay herkes bez demis :))) yani evet dusununce fabrika cikisi o posetler ne kadar steril :)) posetleri de yikasamiydik
saka bi yana da uzerine giyecegi seyler biberonu emzigi temiz olsun yeter ya soludugu havada dunya kadar mikrop bakteri var. hastane basli basina mikrop yuvasi zaten. allaha emanet :)
Öyle tabi ki canım ben de normal çok istiyorum ama kordon kısalığı gibi bir ihtimal var ve bu durumda normal dogumu beklersen %50 bebekler dogum anında kaybediliyor. Bu riski almaya değmez bence. Öyle bir lüksüm yok. Doktor bu riski göze almaz ve ben vajinal doğumda diretirsem, sonucu kendimi suçlamak olur. Bu taraflarını da düşünmek lazım. Diretmenin anlamı yok. 37'ye kadar bekleyeceğiz. Eğer dönmezse zaten bir sorun vardır, ha olmayadabilir ama risk almaya değmez diye düşünüyorum. İnşallah hepsi sağlıkla doğsun bebeklerimizin, en mühimi bu.Merhaba canım maşallah bebeğin gelişimi çok güzel sağlıkla al inşallah kucağına. Merak etme canım bebeklerin son dakikaya kadar dönme olasılıkları var hatta doğum anına kadar makat olup doğum anında dönen bebekler var. Ki ayrıca pozisyonu makat okup birçok normal doğum yapan arkadaşlarda var tabiki bu birazda senin cesaretine doktorunda yöblendirmesine bağlı ama hiç risk almak istemezsen o başka. Tabi sezeryan bile olsa her doğum yönteminde risksiz birşey yok. İnşallqh sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza
Ha
hangi biberon tavsşye ediliyor canm bnde almadm henüz
T.ware de olabilir aynen,ben bi cam kap buldum ona koyacağım cnm:))) acaba şu tupperware'in falan saklama kapları var ya onlara mı koysak? Olma mı??
A AysheDuru sizin tecrübelerinize çok güvenyorumBebeğin tıkanmaması için çok rahat özellikle. Ben bilmediğim için bundan önce başka bişey almıştım ilkinde,, mosmor oldu çocuk,, babasıyla ben de can veriyoduk korkudan az kalsın :)) çünkü memeden zaten yavaş geliyor, biberonun da meme gibi emdikçe vermesi lazımmış mamayı. Bunlar o yüzden doğal akışlı. içinde aparat var, havayı alıyor,, o sayede de hem tıkanmayı engelliyor,, hem de gaz yapmıyor. kolik için de çok faydalı yani... bir de biberona şimdilik gerek olmasa bile bi zararı yok, ilerleyen zamanlarda su,,süt,, meyve suyu vs için kullanılır en kötü. İyi yapmışsın bunu almakla yani :)
Hepsini aynı yere mi koydun acaba kiyafetlerinin yani tüm hastane çıkışı +yedek kıyafetleri hepsi mi..hemsireye verirken nasıl vermemiz gerekir ki tüm bohcayi mi onlar ayarlasın diye yoksa ilk ne giycekse onu muCnm ben de bohça gibi bişeye sardım kıyafetleri. Yalnız biberonu galan kilitli poşete koyucam da poşet ne kadar steril ki acaba? Sen ne yaptın?
Buzdolabı poşetine koyuyoruz da kilitlilere pek koymadım ben
Ben biberon emzik kullanmayı düşünmediğim için almadım ama kilitli poşetlere yiyeceklerimizi de koyuyoruz öyle düşün bence.
Canım pompanın amacı dışarı çıkarken anneme veya bakıcoya bebeği bıraktığında sütünü sağıp bırakıyorsun ve bebek senin sütünü içiyor.pompanin amaci tam olarak ne?
bebisi birine birakirken kullanmak icin mi sadece?
disari ciktigimizda emzirecek yer bulamazsak diye sagip hazirda tutmak mi?
Buzdolabı poşetine koyuyoruz da kilitlilere pek koymadım benyani daha çok kızın bezini, soyulmamış meyvesini vs koyuyodum. ama doğru, haklısın,, mantıken onun için yapılmışlar sonuçta :) biberon kullanmayı hiç istemiyorum ben de tabi ama aksi bi durumda vermek zorunda kalabilirler, hastaneninkini kullanmasınlar diye koyuyorum cnm. Allah korusun tabi ama anne emziremicek durumda olabilir, süt az veya hiç olmayabilir vs vs... yoksa dediğin gibi inşallah gerek kalmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?