- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Aynen cnm :)) ikeanınki var evde ama hayatta güvenemem ,, koroplast en temizi :))Ay hadi bir nefeste doğsun ufaklık,erkenci çıktı yaramaz.
Ben her şeyini ayrı ayrı kilitli poşete koydum; bezler, alt değiştirme örtüsü, kıyafetler vs. En üste de hemşireye verilecek olan kıyafetleri, battaniyesi ve bezini bir poşete koydum, eşime söyledim yine de üzerine etiket koyacağım eşimden başkası verirse diye. Hepsi karışık olur diye tek cantaya koymadim, benimkilerle bebeğinkiler ayrı.
Kilitli poşetlere yemek de koyduğumuzu düşünüp rahatlattım kendimi, hatta evde ucuza aldığımız kilitli poşet vardı onu kullanmayalim Koroplast kullanalım dedik ne okur ne olmaz diye :)
İnşallahh :) hem bebek için hem anne için en iyisi ve en rahatı :))Hmm inş emerse gerek kalmaz yani
afyon patlamamış benim hala demek ki :)))) blog??
Hhaahaha, ay ablam da yok, abim var. Onun da kızı yok, oğlu var hahaha
Geliyo cnm :) ben inanıyorum,, yani hissel bişey, tam olarak ses değil ama ben de göğsümün altında bariz bi çıt sesi duyuyorum bu ara :)))))Ya cidden geliyor bu çıt diye ses kimse bana inanmıyor yaa
bende zübeyde de devam ediyorum canmcanim dogym izninden beri evdeyim...kizimdan bana telefonu almak nasip olmuyor ki... ama okuyorum firsat buldukça...
kızımı zekai tahirde dogurmustum...cok kotu anilarim kaldi orada dogumda...bazıları bana yeni mahalle devlet hastanesini önerdi ama orada %80 sezeryan yapıyorlarmış...zübeyde hanim cok temiz olmuş diyorlar...
birde kızımı tuvalete alistirmaya çalışıyordum...aysemina agir gelebilir demişti bu donemde...vazgectim ...ama şimdide bezi takmak istemiyor ...yinede sağa sola işiyor....
afyon patlamamış benim hala demek ki :)))) blog??
Geliyo cnm :) ben inanıyorum,, yani hissel bişey, tam olarak ses değil ama ben de göğsümün altında bariz bi çıt sesi duyuyorum bu ara :)))))
Bende cam saklama kapları var,onlara koyacagım.Bende biberon emzik sağma makinası gruplayarak kilitli poşetlere koydum. Emzikleri kutularını da kaynatarak kutuları içinde, biberonlar da kapakları kapalı koydum böylece poşetle de çok haşir nesir olmuyorlar..
Hayır su el kadar bebelerin tulumlarına vs o essek kadar etiketler neden takılır yaaa?
Kes kes bitmiyor valla....
Bende 24 yaşındayım vee ilk bebeğimmmAhh ahhh annem sen gençmişsin:) ben 1 ay sonra 33 olcam... ama bnmde ilk bebeğim
Biz de uçakta el bagajına koyulacak sıvılar için almıştık öylesine hir markadan ama kullanmadım bebek eşyaları için, güven vermediler :)Aynen cnm :)) ikeanınki var evde ama hayatta güvenemem ,, koroplast en temizi :))
hangi doktor denk gelirse canim...öyle seçtiğim bir doktor yok...butun kontrolleri zekaide oldum...dogumada zubeydeye gutsem diyorumbende zübeyde de devam ediyorum canm
bir arkadaş yenimahallede yaptı 2-3 yıl oluyor o da sezeryan oldu memnundu ama daha önce 2 kaybı olduğu için sezeryan yapmışlar öyle söyledi
etlikte kime gidiyorsun
Masallah sana genc anneeeeBende 24 yaşındayım vee ilk bebeğimmm
Bi de bazısı o kadar sert ki kessen de fayda etmiyor. Sökmen lazım. Sökerken de dikişten gidiyor, otur dik sonra.
Deli oluyorum ama bi faydası yokAy hepsi aynı bunların
Ay ben etiket filan hiç sökmedim :/ Sokse miydim ki
Bende zubeydeye qidiyorum canim nasipse doqumda orda olacak memnunum yani :)hangi doktor denk gelirse canim...öyle seçtiğim bir doktor yok...butun kontrolleri zekaide oldum...dogumada zubeydeye gutsem diyorum
Canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah alınması gereken tüm önlemler alınmış gerisi allahın takdiri.inşallah bebeğin sabreder annesi ama gelmek isterse bile allaha emanet onun canı inşallah iğnelerde yapılmış herşey yolunda olur.Iyiki böyle bir grup var iyiki böylesi insanlar var arada bakmaya çalışıyorum sırf moral bulmak için . Kızlar ciğer geliştirici iğneler tamamlandı , 6 tane serum yedim sancı dursun diye ama bi duruyo bi şiddetleniyo en sonunda bebek hareketleri baya yavaşladı dedi yemek falan yedirdiler tekrar bağlandım biraz daha normal çıktı ama başımıza ne gelecek hala daha belli değil . Rabbim ne derse o olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?