2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydın:)
Ağustos bebekleri sabırsız çıktı çoğu 34-35de bi yokluyor. Allah yardımcınız olsun kızlar. Sanırım ikinci bebeğimiz geliyor E elif_ay Allah yardımcın olsun. Bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah.

Aynen cnm :)) ikeanınki var evde ama hayatta güvenemem ,, koroplast en temizi :))

bende zübeyde de devam ediyorum canm
bir arkadaş yenimahallede yaptı 2-3 yıl oluyor o da sezeryan oldu memnundu ama daha önce 2 kaybı olduğu için sezeryan yapmışlar öyle söyledi
etlikte kime gidiyorsun

afyon patlamamış benim hala demek ki :)))) blog??

Blogum vardı bi ara, kurabiye yapıyordum. Sıkıldım sonra bıraktım
Kurabiyella

Geliyo cnm :) ben inanıyorum,, yani hissel bişey, tam olarak ses değil ama ben de göğsümün altında bariz bi çıt sesi duyuyorum bu ara :)))))

Geliyo ya geliyo keşke denk getirsem de ses kaydı alsam, içimde bişey çıt diyo İpek gerinirken filan

Bende biberon emzik sağma makinası gruplayarak kilitli poşetlere koydum. Emzikleri kutularını da kaynatarak kutuları içinde, biberonlar da kapakları kapalı koydum böylece poşetle de çok haşir nesir olmuyorlar..
Bende cam saklama kapları var,onlara koyacagım.

bende zübeyde de devam ediyorum canm
bir arkadaş yenimahallede yaptı 2-3 yıl oluyor o da sezeryan oldu memnundu ama daha önce 2 kaybı olduğu için sezeryan yapmışlar öyle söyledi
etlikte kime gidiyorsun
hangi doktor denk gelirse canim...öyle seçtiğim bir doktor yok...butun kontrolleri zekaide oldum...dogumada zubeydeye gutsem diyorum

Canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah alınması gereken tüm önlemler alınmış gerisi allahın takdiri.inşallah bebeğin sabreder annesi ama gelmek isterse bile allaha emanet onun canı inşallah iğnelerde yapılmış herşey yolunda olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…