Kızlar yetisilmiuot hiziniza. Umarım herkes vakitlice bebeğini kucağına alır. Allah yardımcimiz olsun artık birer ikişer doğumlar başlayacak gibi.
Bend bugün dipkose temizliğe başladım. Çok feci yoruldum.Oturma odası bitti Allaha şükür. Sadece duvarlar kaldı. O da eşimi bekliyor
ben de az önce temizlikçiyle anlaştım 18inde gelicek her yerim leşhalıcıyı aradım haftaya hafta sonu onları veririm, kızıma legolandden bilet aldım 17sinde onu götürürüm, ne zamandır istiyodu, yarın da sinemaya gitmek istiyo işe mi getirsem?iki katı yorulurum kesin ama sonra bu günlerimizi hem o hem ben arıycaz1 haftam kaldı inş. haftaya cumayı görsem de ben de evde sıkılsam:)
Benim de 8yıl oldu, unuttum bile kılın Ne demek olduğunu, öyle bir rahatlık Yok. Ben de tavsiye ederim.
Her an denize girmeye hazır olmak güzel bir his :)
Valla canm aynen sıcak ama mecbur yapacaktım. Çok fena olmuştu her yer. Resmen parladı oturma odam. Darısı diğerlerine gün gün hepsini yapacağım insallah.
Şarkının sözleri bana çok uyuyor
Bide baktım kiii o da ne sürü sürü bi sürü çile
Toplanmiş geliyorlar güle oynaya yönüme
Hani sözdü bundan böyle gülecektin yüzüme
Ooooooooooofffffff
İçime içime ata ata pat diye patlıycam vallla
Oooooooooooofffff
Bu gidişle sonunda salıcam aklı çayıra
Allah Razı olsun kızlar hepinizden Şuan serum verildi bebeğini ciğer geliştirici iğne yapıldı bekliyoruz ve hiç sancım yok normal mi değil mi bilmiyorum artık
Ben de pompayı alayım diyorum bugün ya, hastanede sağıcaz mı şimdi sütü?
Sen mümkünse halı serme kendi başına, abartma Derzi nasıl yapıcan eğilip eğilip?
Beklersen bi 2 saat sonra gelirim oralara, uçak bulursam
Sağma makinası veriyor. İstersen Doğum yapacağın yere sor. Eve geldiğinde de artık sütün gelmeye başlamış olur zaten. Ama benim gibi bebeği bırakıp çalışacaksan, acele etme ama al mutlaka eve de bir tane.
Kızlar yetisilmiuot hiziniza. Umarım herkes vakitlice bebeğini kucağına alır. Allah yardımcimiz olsun artık birer ikişer doğumlar başlayacak gibi.
Bend bugün dipkose temizliğe başladım. Çok feci yoruldum.Oturma odası bitti Allaha şükür. Sadece duvarlar kaldı. O da eşimi bekliyor
Ben de ayırt edemem diye sökmedim, kullanmadan önce sökerim. Gerçi 3 aydan büyük olanları ayrı bir yere yerleştirdim ama karışır marışır, neme lazım. Zaten hepsi birbirinin aynı gibi, ayırt etmek zor.
Ürün buydu sanırım, ben de nette aynı kutulu olanları görememiştim ama üzerinde bu yazıyordu hatırladığım kadarıyla, ayshemina kutusuna bakabilir emin olmak için ben attım kutusunu. İnternetten geniş ağızlı olanlara bakabilirsin online alacaksan.