2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sensitivewitch , Gretchen Grundler , Mutella , A AysheDuru , Simge 84

2 uzun tulum
2 çıtçıtlı atlet
2 çıtçıtlı kısa kollu
2 atlet tulum
1 kısa kollu tulum
3 çorap / 3 eldiven / 3 şapka
1 müslin örtü (battaniye)

sığdı çantaya şişlik falan yok rahat rahat

o değil de tamamen arch2401 'ın söylediğine göre hareket edip hava sıcak diye kısaları çok tuttum. fazla mı olmuş az mı olmuş fikirleri alayım kızlar :)

seninki tekli miydi canim?

Dur utanayım ben şu kenarda
Yandan dikişsiz üstü yok mu kuzunun?

aynen kayıp yaşayınca insanın bütün hayat görüşü değişiyor. seni çok iyi anlıyorum

çok yeni şarkıları bilmem ama atayım bi kaç bişey

Bu da içimden geldiği için

yaa bu şarkıyı ben de çok sevdim. latin müziklerini severim zaten

Ben 1 eldiven,1 sapka koydum yeter dediler.muslin battaniyem eksik onu haftasonu alcam olmazsa sapka eldiven alırım yine gitmisken..digerleri de bunlar kızlar:)

Eklentiler

• IMG_5176.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_5177.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_5178.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_5179.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_5180.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 65

Güzel bi site buldum mp3 indiriyorum, youtube dönüştürücü çalışmıyor
Fikir alırım

ben de aldim ama bu fotoda kisa duruyor,benimki daha uzun.

Bence anca cnm
koroplastin kilitli posetleri var mi yoksa bahsettiginiz buzdolabi poseti mi canim?
Ayrıca kilitli poşetleri de var cnm, böyle desenli mesenli bişey :))

Çok güzeller gercekten
Bu tarz hobiler terapi gibi olur insana
Sizden ilham alarak bende baslamayı düsünyorum
Baska seyler yapan arkadaslar bzmkede paylaşsa çok iyi olur
Teşekkürler canım evet güzel birşey bunlarla uğraşmak bak buda kapı süsümüz ama bunu instagramdan sipariş verdik

Evet yaaa,, resmen gerçek,, mop yapıp geçiyolar... benim kaldığım evde bi duvarı kocaman bi kara tahta yapmışlardı bi de çocuklara,, tebeşirler ellerinde, eller ağızlarında falan.. ıykk :)) biz niye böyleyiz acaba :)))))

Bende aynı şeyi söylicektim. Giydirmeye başlayınca gözünüzle anlıcaksınız :)))

Ben 1 eldiven,1 sapka koydum yeter dediler.muslin battaniyem eksik onu haftasonu alcam olmazsa sapka eldiven alırım yine gitmisken..digerleri de bunlar kızlar:)

Güzel bi site buldum mp3 indiriyorum, youtube dönüştürücü çalışmıyor
Fikir alırım

aa bende çalışıyor senin dönüştürücü hangisi acaba, link de verilmez şimdi burda :))

valla bilmiyorum bizim gibi kat kat da giydirmiyorlar. bizde illa uykudan uyanınca bi yelek faslı vardır. onlarda hiç öyle şeyler yok. o yüzden de üşümüyorlar. yaz kış fark etmiyor güneşi gördükleri zaman soyunuyorlar direk :))

he bundan 1 tane var ama koymadım şart mı ki acaba?

Benim de 8yıl oldu, unuttum bile kılın Ne demek olduğunu, öyle bir rahatlık Yok. Ben de tavsiye ederim.
Her an denize girmeye hazır olmak güzel bir his :)
Evet yaa yazın hadi havuza gidelimmmm deyip sonra aklıma o istenmeyen şeyler geldiği için neyse yaaa sonra şaaparız demekten kurtulduğum için çok mutluyum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…