Özellikle sordum yok dedı fakat su geldıgı için Doğum kaçınılmaz gıbı konuştuAcılma var mı? Bakmıstır doktor ona herhalde.
Canım pompanın amacı dışarı çıkarken anneme veya bakıcoya bebeği bıraktığında sütünü sağıp bırakıyorsun ve bebek senin sütünü içiyor.
İkincisi örneğin benim ilk bebeğim 37+5 ge doğdu 2.880 gr doğdu memeyi kavrayamadı çenesi çok güçsüzdü ve ben ilk 20 gün sağarak vermek zorunda kaldım sütümü ve ssonrasında memeye alıştı çenesi güçlenince. Ve sarılık durumunda doktorumuz her 3 saate bir 60cc sağarak verdik gece gündüz öyle beslendi.
Üçüncüsü doğumun üçüncü günü göğüslerimi süt basmıştı taş gibi olmuştu ve sıcak kompres yapıp sütümü sürekli sağmam gerekiyordu mastit olmamak içşn çünkü ateş bile yapmıştı.
Dördüncüsü bebeği emzirdikten sonra eğer tam göğüsü pompa ile boşaltmazsan süt üretin azalıyor süt üretimini artırmak için sağmak gerekiyor. Ve göğüsler çok sert olduğunda bebek meme ucunu kavrayamıyor öncesinde biraz saparak boşaltmak gerekiyor.
Sensitivewitch , Gretchen Grundler , Mutella , A AysheDuru , Simge 84
2 uzun tulum
2 çıtçıtlı atlet
2 çıtçıtlı kısa kollu
2 atlet tulum
1 kısa kollu tulum
3 çorap / 3 eldiven / 3 şapka
1 müslin örtü (battaniye)
sığdı çantayaşişlik falan yok rahat rahat
o değil de tamamenarch2401 'ın söylediğine göre hareket edip hava sıcak diye kısaları çok tuttum. fazla mı olmuş az mı olmuş fikirleri alayım kızlar :)
Demek 40 (kırk)
Ahahaha işte mutsuz palyaço hikayesi
Yok bee o hikayeyi de hiç sevmem zaten çok yapmacık bence
Sadece hayatın o üzülecek kadar uzun olmadığını düşünüyorum, çokça kayıp yaşayınca :)
Teşekkür ederim ayrıca, Öpeyim gel
Her telden olur ama kop kop tercihimdir enerjimi yükseltir
Bi de şunu kızıma söylemeyi iple çekiyorum, 40 dedin diye değil
Ve her şeye tepki diye dünyaya gelmişsin
Nasıl zarafet Allahım, çok güzelsin
Bu da içimden geldiği için
Böyle bacaklarını birbirine sürterken sanki kat kut benden de geliyor onu çıt diye mi duyuyorsun acaba :) böyle sanki kıkırdak sürter gibi değişik İnsanın içini gıcıklayan bi ses.Ya cidden geliyor bu çıt diye ses kimse bana inanmıyor yaa
Aynen cnm :)) ikeanınki var evde ama hayatta güvenemem ,, koroplast en temizi :))
Eli kolu parmağı çıtlar gbi ya baya 'çıt'Böyle bacaklarını birbirine sürterken sanki kat kut benden de geliyor onu çıt diye mi duyuyorsun acaba :) böyle sanki kıkırdak sürter gibi değişik İnsanın içini gıcıklayan bi ses.
2 uzun tulum
2 çıtçıtlı atlet
2 çıtçıtlı kısa kollu
2 atlet tulum
1 kısa kollu tulum
o değil de tamamenarch2401 'ın söylediğine göre hareket edip hava sıcak diye kısaları çok tuttum. fazla mı olmuş az mı olmuş fikirleri alayım kızlar :)
aynen kayıp yaşayınca insanın bütün hayat görüşü değişiyor. seni çok iyi anlıyorum
çok yeni şarkıları bilmem ama atayım bi kaç bişey
yaa bu şarkıyı ben de çok sevdim. latin müziklerini severim zaten
Ben de ayırt edemem diye sökmedim, kullanmadan önce sökerim. Gerçi 3 aydan büyük olanları ayrı bir yere yerleştirdim ama karışır marışır, neme lazım. Zaten hepsi birbirinin aynı gibi, ayırt etmek zor.
Ürün buydu sanırım, ben de nette aynı kutulu olanları görememiştim ama üzerinde bu yazıyordu hatırladığım kadarıyla, ayshemina kutusuna bakabilir emin olmak için ben attım kutusunu. İnternetten geniş ağızlı olanlara bakabilirsin online alacaksan.
2 uzun tulum
2 çıtçıtlı atlet
2 çıtçıtlı kısa kollu
2 atlet tulum
1 kısa kollu tulum
Ayrıca kilitli poşetleri de var cnm, böyle desenli mesenli bişey :))koroplastin kilitli posetleri var mi yoksa bahsettiginiz buzdolabi poseti mi canim?
Teşekkürler canım evet güzel birşey bunlarla uğraşmak bak buda kapı süsümüz ama bunu instagramdan sipariş verdikÇok güzeller gercekten
Bu tarz hobiler terapi gibi olur insana
Sizden ilham alarak bende baslamayı düsünyorum
Baska seyler yapan arkadaslar bzmkede paylaşsa çok iyi olur
yandan dikişsiz üst?
Dur utanayım ben şu kenarda
Yandan dikişsiz üstü yok mu kuzunun?
biz temizllik yaptık da noldu halılar olmayınca toz toprak içinde ev camlar ardına kadar açık :)) of ben tvde izleyecek bişey bulamıyorum ya
burdan hiç öyle görünmüyor :)))
tupperware yok dondurma kabı olur muben de kilitli poşet yöntemini kullandım valla. bu sterilizasyon işi çok ince bi çizgide ipin ucunu kaçırmamak lazım :)) hele bide amerika'da yaşayan kuzenimin çocuğunu gördükten sonra, iyice karar verdim fazlası zarar filmlerden aşina olduğumuz şu ayakkabıyla evde dolaşma mevzusu gerçek. o bebek yerlerde emekliyor, emziği düşüyor alıyor. emziğin düşmesine gerek yok zaten emeklemesi yeter :)) hiç de bişey olmuyor çocuklara. kendimin de çocukken kum yediğini düşünürsek 31e kadar sağlıklı geldim valla bak
şu karnımı bi doyurayım hepinizi utandırıcak o çanta birazdan üşenmicem yerleştiricem bakalım neler sığacaksığmazsa yazarım utandıramadı diye
alt değiştirme örtüsü falan hastanede verirler bence ya. onları yük etme kendine. ben koymayı düşünmüyorum. bezi zaten kendi paketiyle koyucam 27 tane var içinde kocaman bi paket değil. hazır paketin içinden çıkarıp ayrı bi yere koymama gerek yok hatta kendi eşyalarımın yanına koyabilirim.
koroplast da iyimiş marka algı yaratmada nasıl önemli görüyoruz :)))
yandan dikişsiz üst?
Bende aynı şeyi söylicektim. Giydirmeye başlayınca gözünüzle anlıcaksınız :)))
Demek 40 (kırk)
Ahahaha işte mutsuz palyaço hikayesi
Yok bee o hikayeyi de hiç sevmem zaten çok yapmacık bence
Sadece hayatın o üzülecek kadar uzun olmadığını düşünüyorum, çokça kayıp yaşayınca :)
Teşekkür ederim ayrıca, Öpeyim gel
Hakkaten hepsi aynı sökerken ayırmıştık biz de, hiç de oynamam artık
Gerçi alışırsın diyorlar. Geçen sene doğum yapan arkadaşım bir bakışta anlıyor kaç aylık
Ebebekte var cnm. Eve geçince bakayım ben sana, şu an şarjımın son kırıntılarını bu mesajı yazmak için harcıyorum :)Bunu da nette bulamıyorum bi kez daha koymuştun az daha bakim ben
Ben 1 eldiven,1 sapka koydum yeter dediler.muslin battaniyem eksik onu haftasonu alcam olmazsa sapka eldiven alırım yine gitmisken..digerleri de bunlar kızlar:)
Güzel bi site buldum mp3 indiriyorum, youtube dönüştürücü çalışmıyor
Fikir alırım
Evet yaaa,, resmen gerçek,, mop yapıp geçiyolar... benim kaldığım evde bi duvarı kocaman bi kara tahta yapmışlardı bi de çocuklara,, tebeşirler ellerinde, eller ağızlarında falan.. ıykk :)) biz niye böyleyiz acaba :)))))
Evet yaa yazın hadi havuza gidelimmmm deyip sonra aklıma o istenmeyen şeyler geldiği için neyse yaaa sonra şaaparız demekten kurtulduğum için çok mutluyum:)Benim de 8yıl oldu, unuttum bile kılın Ne demek olduğunu, öyle bir rahatlık Yok. Ben de tavsiye ederim.
Her an denize girmeye hazır olmak güzel bir his :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?