2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

İlk bunu giydirmeyi düşünüyorum ben de dikişsiz ya, göbişi acımasın falan diye, serin tutar hem. Koy bence.
Benim dönüştürücü bakımda diyor ya.

İlk bunu giydirmeyi düşünüyorum ben de dikişsiz ya, göbişi acımasın falan diye, serin tutar hem. Koy bence.
Benim dönüştürücü bakımda diyor ya.

ama şimdi ilk uzun tulum giycek ya 2 kat uzun çok fazla olmayacak mı bu sıcakta

TV de izlemiştim annesi babası montla kızları ( 12 yaşında falan) tshirt le geziyordu. Annesine soruyolar bu durumu. O hiç üşümez hiç mont gitmedi bu onun tercihi vs konuşuyo :) biz olsak ne yapardık mont giymeyen çocuğumuza tahayyül edemiyorum:)
benim kuzenim de mont giymez oldu olası. sevmiyo çocuk, 18 yaşına geldi ben hala her gördüğümde baskı yapıyorum ciğerin donacak hasta olucaksın diye ama yok giymiyor mont aldım verdim yine giymiyo.mahalleden gelen baskının boyutu bu düşün :) işin kötüsü hasta da olmaz kolay kolay :) niye takıntılıyız böyle bilmiyorum.

Ama ben de hava soğuk diye oğlumu dışarı çıkarmamazlık hiç yapmadım Aralık'ta doğmasına rağmen yıkandığı gün Bile çıktık bazen. Ve hiç hasta olmazdı. Bir arkadaş 2. Çocukta eve kapattı kendini. Çocuk hasta olmasın diye. Yapma etme ne kadar üstüne düşersen o kadar çok hasta olur dedim dinlemedi çocuk gerçekten sürekli hasta. Hasta oluyo diye çıkmıyorum diyo ama tam tersi bence. Çocuğun bağışıklığı gelişmedi ki.

Ben tozdan topraktan hiç sakınmam çocuğumu. Sadece avm hastane sağlık ocağı vs geriyo beni. Yoksa doğadan aldığı mikrop toz vs nin zararı değil yararı var bence. 2 yaşından sonra parka götürüp atıyordum kumun içine ohh pisss :))[/QUOTE]

Son düzenleme:

haha ohh pisss :))) valla ben eşimden alışkınım bu duruma. koca kışı tişört üzerine yağmurluk gibi incecik bi montla geçiren bir adam. bebek de babasına benzesin bana benzemesin. zaten apartmandaki problemli komşular yüzünden evimiz çok sıcak olmuyor kışın. şimdiden alışsın serine, sonra baş edemem. ben de aynen şu moddayım:

Sana şarkı ısmarlıyorum

Her attığın şarkıda oğlumla dans ediyoruz görmen lazım :)))) zaten ilimiz de kapı gıcırtısına kalkan tipleriz yapma bunu bize erken Doğum riskim var benim.

Zaten niyeyse dolup taşan bi enerji var şu sn içimde. Doğum öncesi enerjisi olmasın bu dedim eşime. Hareket etme sakin kal belki geçer diyo :)) gerçi olsun yarın doğabilir 07.07.2017 dur biraz tepinelim biz :))))

Ay ben de aynı durumdayım
Dur şimdi benden olmasın doğurma filan

drucilla Ben bu adamı çok seviyorum yaa

bu da mutluluk hormonu salgılayan başka bi şarkı pek kop kopluk değil ama :))

listem geliyor birazdan Mutella yoksa burası videodan geçilmez :)) zor gelmezse bakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…