aa bende çalışıyor senin dönüştürücü hangisi acaba, link de verilmez şimdi burda :))
valla bilmiyorum bizim gibi kat kat da giydirmiyorlar. bizde illa uykudan uyanınca bi yelek faslı vardır. onlarda hiç öyle şeyler yok. o yüzden de üşümüyorlar. yaz kış fark etmiyor güneşi gördükleri zaman soyunuyorlar direk :))
he bundan 1 tane var ama koymadım şart mı ki acaba?
Bence anca cnm
Ayrıca kilitli poşetleri de var cnm, böyle desenli mesenli bişey :))
İlk bunu giydirmeyi düşünüyorum ben de dikişsiz ya, göbişi acımasın falan diye, serin tutar hem. Koy bence.
Benim dönüştürücü bakımda diyor ya.
Seninki baya nazik demek ki benimki anası gibi kalın kemikli :) ama neden bahsettiğini anlıyorum ben az çok üzülme ben sana inanıyorum:)Eli kolu parmağı çıtlar gbi ya baya 'çıt'
ama şimdi ilk uzun tulum giycek ya 2 kat uzun çok fazla olmayacak mı bu sıcakta
Seninki baya nazik demek ki benimki anası gibi kalın kemikli :) ama neden bahsettiğini anlıyorum ben az çok üzülme ben sana inanıyorum:)
Bu çok incecik bişey ya, bi de ilk an birden düşüyor vücut sıcaklığı ya ne bileyim, koydum ben ama belki de gerek kalmaz sen koy yine de gerek olmazsa giydirmezsin.
anladm canm ben şu an memnunum zübeyde den bakalımhangi doktor denk gelirse canim...öyle seçtiğim bir doktor yok...butun kontrolleri zekaide oldum...dogumada zubeydeye gutsem diyorum
Ay bayılırım ikisine de
Ekliyorum :
TV de izlemiştim annesi babası montla kızları ( 12 yaşında falan) tshirt le geziyordu. Annesine soruyolar bu durumu. O hiç üşümez hiç mont gitmedi bu onun tercihi vs konuşuyo :) biz olsak ne yapardık mont giymeyen çocuğumuza tahayyül edemiyorum:)
benim kuzenim de mont giymez oldu olası. sevmiyo çocuk, 18 yaşına geldi ben hala her gördüğümde baskı yapıyorum ciğerin donacak hasta olucaksın diye ama yok giymiyor mont aldım verdim yine giymiyo.mahalleden gelen baskının boyutu bu düşün :) işin kötüsü hasta da olmaz kolay kolay :) niye takıntılıyız böyle bilmiyorum.
Ama ben de hava soğuk diye oğlumu dışarı çıkarmamazlık hiç yapmadım Aralık'ta doğmasına rağmen yıkandığı gün Bile çıktık bazen. Ve hiç hasta olmazdı. Bir arkadaş 2. Çocukta eve kapattı kendini. Çocuk hasta olmasın diye. Yapma etme ne kadar üstüne düşersen o kadar çok hasta olur dedim dinlemedi çocuk gerçekten sürekli hasta. Hasta oluyo diye çıkmıyorum diyo ama tam tersi bence. Çocuğun bağışıklığı gelişmedi ki.
Ben tozdan topraktan hiç sakınmam çocuğumu. Sadece avm hastane sağlık ocağı vs geriyo beni. Yoksa doğadan aldığı mikrop toz vs nin zararı değil yararı var bence. 2 yaşından sonra parka götürüp atıyordum kumun içine ohh pisss :))
Her attığın şarkıda oğlumla dans ediyoruz görmen lazım :)))) zaten ilimiz de kapı gıcırtısına kalkan tipleriz yapma bunu bizeSana şarkı ısmarlıyorum
Her attığın şarkıda oğlumla dans ediyoruz görmen lazım :)))) zaten ilimiz de kapı gıcırtısına kalkan tipleriz yapma bunu bizeerken Doğum riskim var benim.
Zaten niyeyse dolup taşan bi enerji var şu sn içimde. Doğum öncesi enerjisi olmasın bu dedim eşime. Hareket etme sakin kal belki geçer diyo :)) gerçi olsun yarın doğabilir 07.07.2017dur biraz tepinelim biz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?