bu da mutluluk hormonu salgılayan başka bi şarkı pek kop kopluk değil ama :))
listem geliyor birazdanMutella yoksa burası videodan geçilmez :)) zor gelmezse bakarsın
Buna göç gerek yok demişti hemşire arkadaşım
Benim aldığım 120 ml'lik cam, geniş ağızlı. Sitesinde bulamadım ama birebir aynısını, acaba hangi özelliğini yanlış hatırlıyorum diyorum şu anda :)150 ml cam galiba o e bebekte gördüm ağırdı bayağı alsaydım keşke ya
@Sensitivewitch ,Gretchen Grundler , Mutella , @ayshemina , @Simge 84
2 uzun tulum
2 çıtçıtlı atlet
2 çıtçıtlı kısa kollu
2 atlet tulum
1 kısa kollu tulum
3 çorap / 3 eldiven / 3 şapka
1 müslin örtü (battaniye)
sığdı çantayaşişlik falan yok rahat rahat
o değil de tamamenarch2401 'ın söylediğine göre hareket edip hava sıcak diye kısaları çok tuttum. fazla mı olmuş az mı olmuş fikirleri alayım kızlar :)
İç zıbın denen şu önü açılan şeyden de koy, hemşirelerin ilk kıyafet olarak onu giymeyi tercih ettiğini okumuştum. Hemşireden hemşireye değişebilir tabi ama göbek deliği falan için iyi diyorlardı sanırım.he bundan 1 tane var ama koymadım şart mı ki acaba?
Kilitli poşetleri var ama buz dolabı poşeti de iş görebilir.koroplastin kilitli posetleri var mi yoksa bahsettiginiz buzdolabi poseti mi canim?
haha ohh pisss :))) valla ben eşimden alışkınım bu duruma. koca kışı tişört üzerine yağmurluk gibi incecik bi montla geçiren bir adam. bebek de babasına benzesin bana benzemesin. zaten apartmandaki problemli komşular yüzünden evimiz çok sıcak olmuyor kışın. şimdiden alışsın serine, sonra baş edemem. ben de aynen şu moddayım:
Banada dediler. Doğum kursunda. Zaten artık göbek bağı bakım bile yapılması gerekmiyormuş kendi kendine düşüyormuş. Sadece kuru kalmalı demişti. Tulumlar daha iyi sırtı açılmıyor dedi doğum kursundaki ebe ve doktorlar.Buna göç gerek yok demişti hemşire arkadaşım
Evet aynen tulum daha iyi oluyormuş ilk giydirdiklerinde. Bir tek yarım kol body, tulum, şapka, eldiven, battaniye yeterli demişti arkadaşım.Banada dediler. Doğum kursunda. Zaten artık göbek bağı bakım bile yapılması gerekmiyormuş kendi kendine düşüyormuş. Sadece kuru kalmalı demişti. Tulumlar daha iyi sırtı açılmıyor dedi doğum kursundaki ebe ve doktorlar.
Buna göç gerek yok demişti hemşire arkadaşım
Benim aldığım 120 ml'lik cam, geniş ağızlı. Sitesinde bulamadım ama birebir aynısını, acaba hangi özelliğini yanlış hatırlıyorum diyorum şu anda :)
İç zıbın denen şu önü açılan şeyden de koy, hemşirelerin ilk kıyafet olarak onu giymeyi tercih ettiğini okumuştum. Hemşireden hemşireye değişebilir tabi ama göbek deliği falan için iyi diyorlardı sanırım.
Kilitli poşetleri var ama buz dolabı poşeti de iş görebilir.
İşte ben de aynı buyum, astronot gibi oluyorum, pantolonun içine tayt veya külotlu çorap giymeden dışarı çıkmam havalar ısınana kadar. Göğsümü sıcak tutacak geniş bir şalı hem göğsümü hem sırtımı örtecek şekilde örter eğer yeterince uzunsa karnıma bile dolarım
Ben de o yüzden babasına çeksin istiyorum, kısa kollu tişört üzerine ince hırkayla kışı geçiriyor resmen ama bu işler biraz da alıştırma meselesi, sen çocuğu lahana gibi sararsan babaya değil anaya çeker, bu sorunu nasıl aşacağım merak ediyorum :)
la rosa canım yeni gördüm. Benim de hatırlarsan bir ara aynısı oldu. Eczaneden ped kullandım rengi döndü doktora gittim %100 sonuç veren bir test yaptı onda çıkmadı. Sonra da hiç olmadı. O zaman da idrar yolları enfeksiyonu sebep olmuş. Bol su icerek ve doktorumun verdigir doğal kür tarifi ile atlattım.
Hem artık riskli dönemler geçti Allah korusun erken bile gelse korkma...
Gereksiz yere strese sokmuş canm. Geçti bitti üzülme insallah. Bebeğin vaktinde sağlıkla hayırla doğsun insallah.Canım ya buradaki pek çok kişinin başına gelmiş aynı olay ve herkes o pedlerin güvenilmez olduğunu biliyormuş. Benim anlamadığım benim doktorum niye sadece pede bakarak bana 1-2 gün içinde doğum olur seni hastaneye yatırcaz, yok küvez, yok bebeğin zayıf muhabbeti yaptı anlamıyorum ve biraz da kızıyorum. Çünkü dün gerçekten çok moralim bozuldu. Baya bir ağladım akşam da stresten başım ağrıyordu. Burda bile herkesin bildiği bir şeyi herhalde doktorum bilmiyormuş. Neyse çok şükür sorun çıkmadı.
Gereksiz yere strese sokmuş canm. Geçti bitti üzülme insallah. Bebeğin vaktinde sağlıkla hayırla doğsun insallah.
Bende bu iç badiden dünya kadar var kv almış da almış napacaksak o kadar iç badiyi en az 15 tane var yani hastane takımlarından flan da cikmisti :)
İstemeyen koymasın madem :)
Ben aldım ve koycam bundan, çıt çıtlı koymamıştım ondan da koyucam
Hıh küstüm
Bir de Norveç yani, birkaç yılda bir 25 dereceyi görseler denize girecek adamlar yaz geldi diye ama çocuklar dışarıda uyuyor, ayol uyuyan insanın üzerine kar yağar derler, nasıl insan bunlar böyle, şunu biz yapsak sonumuz
Benim kuzenlerim de Norveç'te yaşıyor, kreşte öğle uykusunu dışarıda, bebek arabalarının içinde uyuyorlar
Gözün aydın, var daha zamanı var, bekleyecek asıl gelmesi gereken zamanı annesi, hiç merak etme :)Kızlar selamlar,
Öncelikle hepinize iyi dilekleriniz ve destekleriniz için teşekkürlerBu sabah yine doktora gittim, su seviyesi dünküyle aynı. Yani dün gelen çok büyük ihtimalle amniyon sıvısı değildi. Son 4 gün içinde bugün 3. kez nst'ye girmiş hiçbirinde sancı çıkmadı :) Çok şükür şuan erken doğumu işaret eden bir bulgu yok. Baya rahatladık valla, şuan biraz karın çevresi geriden geliyor onu da takip edicez. Doktor onu sorun olarak görmüyorum dedi.
Sizler nasılsınız? Baya bir yazı birikmiş hepsini okuyamadım ama herkes iyi herhalde :)
Çok öpüyorum sizi kızlar
Hıh küstümde yap tam olsun bence :)
Ben de koyacağım ondan, ben her şeyden koyacağım onlar seçsinler hangisini giydirmek istiyorlarsa, sonra bana "şusu busu yok mu bebeğin?" diye stres çıkartmasınlar lohusa lohusa.
Bir de Norveç yani, birkaç yılda bir 25 dereceyi görseler denize girecek adamlar yaz geldi diye ama çocuklar dışarıda uyuyor, ayol uyuyan insanın üzerine kar yağar derler, nasıl insan bunlar böyle, şunu biz yapsak sonumuz
Gözün aydın, var daha zamanı var, bekleyecek asıl gelmesi gereken zamanı annesi, hiç merak etme :)
Evet ben de almıştım. Koyarım muhtemelen
Tabiki tecrübe oldu sana canm. Hem eksiklerin varsa onu tamam la acisindanda bir hız kazandırmış olur. Hemde dediğin gibi insan hamile günlerin kıymetini bazen böyle ufak olumsuzluklarla anlıyor. Allah korusun.. Erken dogsalar bile Allah izin verdikçe çok rahat hayata tutunurlar. O yüzden hiç canını sıkma. Hepimizin başına her an herşey gelebiliyor. Bizlere de ders oluyor. Ben bilmiyordum o pedlerin yanlış alarm verdiğini. Başıma gelirse daha temkinli olurum mesela. Dua ederiz sizlere o zamanAmin canım. Hepimizin bebeği vaktinde doğsun inşallah. Dün bebeğimin kıymetini daha iyi anladım ve baya duygusal anlar yaşadım. O minik tekmelerine daha da bağlıyım artık. Bir şey olmıcak Allah'ın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?