2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • ikiz oğullarımız olacak

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    333
selam hanımlar ben geceleri kaşınmaktan uyuyamıyorum ellerim aşırı derece kaşınıyo dışa atan bişeyde yok ama normal mi
 
150 ml cam galiba o e bebekte gördüm ağırdı bayağı alsaydım keşke ya
Benim aldığım 120 ml'lik cam, geniş ağızlı. Sitesinde bulamadım ama birebir aynısını, acaba hangi özelliğini yanlış hatırlıyorum diyorum şu anda :)

he bundan 1 tane var ama koymadım şart mı ki acaba?
İç zıbın denen şu önü açılan şeyden de koy, hemşirelerin ilk kıyafet olarak onu giymeyi tercih ettiğini okumuştum. Hemşireden hemşireye değişebilir tabi ama göbek deliği falan için iyi diyorlardı sanırım.

koroplastin kilitli posetleri var mi yoksa bahsettiginiz buzdolabi poseti mi canim?
Kilitli poşetleri var ama buz dolabı poşeti de iş görebilir.



İşte ben de aynı buyum, astronot gibi oluyorum, pantolonun içine tayt veya külotlu çorap giymeden dışarı çıkmam havalar ısınana kadar. Göğsümü sıcak tutacak geniş bir şalı hem göğsümü hem sırtımı örtecek şekilde örter eğer yeterince uzunsa karnıma bile dolarım
Ben de o yüzden babasına çeksin istiyorum, kısa kollu tişört üzerine ince hırkayla kışı geçiriyor resmen ama bu işler biraz da alıştırma meselesi, sen çocuğu lahana gibi sararsan babaya değil anaya çeker, bu sorunu nasıl aşacağım merak ediyorum :)
 
Ohhh amma kopmussunuz:)) Ben de dolma sardım hem sıcak hem egilmek eziyet gibi geldi. Bu son dolma sarisim uzun bir süre için:)) Doğurana kadar dolma filan yok.
 
Evet aynen tulum daha iyi oluyormuş ilk giydirdiklerinde. Bir tek yarım kol body, tulum, şapka, eldiven, battaniye yeterli demişti arkadaşım.
 
Citcitli daha kullanışlı oluyor kızlar zaten göbek düştükten sonra bir manası olmuyor o tarz giydirmenin. Her yeri açılıyor çünkü. İster istemez gazi oluyor altını aç derken içten içe yamuluyor. Ama citcitli daha kullanışlı. Acir diye düşünüyor herkes ama yok acımaz ölü bir deri parçası sadece. Bir tulum ne kadar acitabulir zaten hepsi başta büyük geliyor. Birde kızlar benim kızımın göbeğini sıkı düğüm atmamislar. İçerde parça kalmıştı ufacık sigil gibi. Sonradan onu yaptırdık gümüş nitratli bir kalemle çiziyorlar esasen acı veren birşey değil. Ama ikinci is çıkmıştı. Bu kez fırsat olurda aklıma gelirse sıkı sıkı baglamalarinj tembihleyecegim
 

Benim kuzenlerim de Norveç'te yaşıyor, kreşte öğle uykusunu dışarıda, bebek arabalarının içinde uyuyorlar
 
Kızlar selamlar,

Öncelikle hepinize iyi dilekleriniz ve destekleriniz için teşekkürler Bu sabah yine doktora gittim, su seviyesi dünküyle aynı. Yani dün gelen çok büyük ihtimalle amniyon sıvısı değildi. Son 4 gün içinde bugün 3. kez nst'ye girmiş hiçbirinde sancı çıkmadı :) Çok şükür şuan erken doğumu işaret eden bir bulgu yok. Baya rahatladık valla, şuan biraz karın çevresi geriden geliyor onu da takip edicez. Doktor onu sorun olarak görmüyorum dedi.

Sizler nasılsınız? Baya bir yazı birikmiş hepsini okuyamadım ama herkes iyi herhalde :)

Çok öpüyorum sizi kızlar
 

Canım ya buradaki pek çok kişinin başına gelmiş aynı olay ve herkes o pedlerin güvenilmez olduğunu biliyormuş. Benim anlamadığım benim doktorum niye sadece pede bakarak bana 1-2 gün içinde doğum olur seni hastaneye yatırcaz, yok küvez, yok bebeğin zayıf muhabbeti yaptı anlamıyorum ve biraz da kızıyorum. Çünkü dün gerçekten çok moralim bozuldu. Baya bir ağladım akşam da stresten başım ağrıyordu. Burda bile herkesin bildiği bir şeyi herhalde doktorum bilmiyormuş. Neyse çok şükür sorun çıkmadı.
 
Gereksiz yere strese sokmuş canm. Geçti bitti üzülme insallah. Bebeğin vaktinde sağlıkla hayırla doğsun insallah.
 
Gereksiz yere strese sokmuş canm. Geçti bitti üzülme insallah. Bebeğin vaktinde sağlıkla hayırla doğsun insallah.

Amin canım. Hepimizin bebeği vaktinde doğsun inşallah. Dün bebeğimin kıymetini daha iyi anladım ve baya duygusal anlar yaşadım. O minik tekmelerine daha da bağlıyım artık. Bir şey olmıcak Allah'ın izniyle.
 

İstemeyen koymasın madem :)
Ben aldım ve koycam bundan, çıt çıtlı koymamıştım ondan da koyucam
Hıh küstüm de yap tam olsun bence :)
Ben de koyacağım ondan, ben her şeyden koyacağım onlar seçsinler hangisini giydirmek istiyorlarsa, sonra bana "şusu busu yok mu bebeğin?" diye stres çıkartmasınlar lohusa lohusa.


Benim kuzenlerim de Norveç'te yaşıyor, kreşte öğle uykusunu dışarıda, bebek arabalarının içinde uyuyorlar
Bir de Norveç yani, birkaç yılda bir 25 dereceyi görseler denize girecek adamlar yaz geldi diye ama çocuklar dışarıda uyuyor, ayol uyuyan insanın üzerine kar yağar derler, nasıl insan bunlar böyle, şunu biz yapsak sonumuz
Gözün aydın, var daha zamanı var, bekleyecek asıl gelmesi gereken zamanı annesi, hiç merak etme :)
 

Amin canım hepimizinki inşallah.
 
Tabiki tecrübe oldu sana canm. Hem eksiklerin varsa onu tamam la acisindanda bir hız kazandırmış olur. Hemde dediğin gibi insan hamile günlerin kıymetini bazen böyle ufak olumsuzluklarla anlıyor. Allah korusun.. Erken dogsalar bile Allah izin verdikçe çok rahat hayata tutunurlar. O yüzden hiç canını sıkma. Hepimizin başına her an herşey gelebiliyor. Bizlere de ders oluyor. Ben bilmiyordum o pedlerin yanlış alarm verdiğini. Başıma gelirse daha temkinli olurum mesela. Dua ederiz sizlere o zaman
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…