Hıh küstümde yap tam olsun bence :)
Ben de koyacağım ondan, ben her şeyden koyacağım onlar seçsinler hangisini giydirmek istiyorlarsa, sonra bana "şusu busu yok mu bebeğin?" diye stres çıkartmasınlar lohusa lohusa.
Bir de Norveç yani, birkaç yılda bir 25 dereceyi görseler denize girecek adamlar yaz geldi diye ama çocuklar dışarıda uyuyor, ayol uyuyan insanın üzerine kar yağar derler, nasıl insan bunlar böyle, şunu biz yapsak sonumuz
Gözün aydın, var daha zamanı var, bekleyecek asıl gelmesi gereken zamanı annesi, hiç merak etme :)
Kızlar selamlar,
Öncelikle hepinize iyi dilekleriniz ve destekleriniz için teşekkürlerBu sabah yine doktora gittim, su seviyesi dünküyle aynı. Yani dün gelen çok büyük ihtimalle amniyon sıvısı değildi. Son 4 gün içinde bugün 3. kez nst'ye girmiş hiçbirinde sancı çıkmadı :) Çok şükür şuan erken doğumu işaret eden bir bulgu yok. Baya rahatladık valla, şuan biraz karın çevresi geriden geliyor onu da takip edicez. Doktor onu sorun olarak görmüyorum dedi.
Sizler nasılsınız? Baya bir yazı birikmiş hepsini okuyamadım ama herkes iyi herhalde :)
Çok öpüyorum sizi kızlar
İşte ben de aynı buyum, astronot gibi oluyorum, pantolonun içine tayt veya külotlu çorap giymeden dışarı çıkmam havalar ısınana kadar. Göğsümü sıcak tutacak geniş bir şalı hem göğsümü hem sırtımı örtecek şekilde örter eğer yeterince uzunsa karnıma bile dolarım
Ben de o yüzden babasına çeksin istiyorum, kısa kollu tişört üzerine ince hırkayla kışı geçiriyor resmen ama bu işler biraz da alıştırma meselesi, sen çocuğu lahana gibi sararsan babaya değil anaya çeker, bu sorunu nasıl aşacağım merak ediyorum :)
Çok iyi fikirleriniz varyaTeşekkürler canım evet güzel birşey bunlarla uğraşmak bak buda kapı süsümüz ama bunu instagramdan sipariş verdikEki Görüntüle 2017220
Kızlar selamlar,
Öncelikle hepinize iyi dilekleriniz ve destekleriniz için teşekkürlerBu sabah yine doktora gittim, su seviyesi dünküyle aynı. Yani dün gelen çok büyük ihtimalle amniyon sıvısı değildi. Son 4 gün içinde bugün 3. kez nst'ye girmiş hiçbirinde sancı çıkmadı :) Çok şükür şuan erken doğumu işaret eden bir bulgu yok. Baya rahatladık valla, şuan biraz karın çevresi geriden geliyor onu da takip edicez. Doktor onu sorun olarak görmüyorum dedi.
Sizler nasılsınız? Baya bir yazı birikmiş hepsini okuyamadım ama herkes iyi herhalde :)
Çok öpüyorum sizi kızlar
Canm bahsettiğin seyler bende de oluyor hemde uzun zamandır ama pek ciddiye almamiştim bnde tedrgin oldum smdiKizlar benim kuzu asagi asagi vuruyo ya dune kadar hep yukarı gogusumun altına vuruyodu..Akintim da çoğaldı baştan beri hep var da korkuyom su da karışık gelir de anlamam diye..Kizlardan sonra sürekli bi tetik halindeyim çıkmaya çalışmıyodur umarim..yol mu ariyo napiyo anlamadimayy zaten küçük beklemesi lazimm
Harikaaa, teşekkür ederiimMutella karışık kaset yaptım sana çok kopkop da var orta ayarda bişeyler de var hepsi club tarzı değil :) zaten çoğu eski haha
Maroon 5 - Moves Like Jagger ft. Christina Aguilera
Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull
Nayer Ft. Pitbull & Mohombi - Suavemente
Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego
Gusttavo Lima Con Neymar – Balada
Maroon 5 Payphone ft Wiz Khalifa
Jessie J – Domino
Jessie J - Price Tag ft. B.o.B
Gym Class Heroes: Stereo Hearts ft. Adam Levine
Gym Class Heroes: Ass Back Home ft. Neon Hitch
Train - Hey, Soul Sister
Rihanna - Don't Stop The Music
Rihanna - SOS
David Guetta Feat. Kelly Rowland - When Love Takes Over
Flo Rida - Club Can't Handle Me ft. David Guetta
Flo Rida - Good Feeling
Laurent Wolf - No Stress
Az biraz Eskilerden
Anastacia - I'm Outta Love
Christina Aguilera - Dirty ft. Redman
Christina Aguilera, Lil' Kim, Mya, Pink - Lady Marmalade
Shakira - Hips Don't Lie ft. Wyclef Jean
Shakira - Addicted to You
Shakira - La Tortura ft. Alejandro Sanz
Shakira - Objection
Gwen Stefani - Rich Girl ft. Eve
Justin Timberlake - Rock Your Body
Kanye West – Stronger
Jennifer Lopez - Get Right
The Black Eyed Peas - Hey Mama
Will Smith - Gettin' Jiggy Wit It
Enrique Iglesias - Not In Love ft. Kelis
Jennifer Lopez - Waiting For Tonight
Daha da eskilerden
Footloose - Kenny Loggins
Gloria Gaynor - Last night
Blondie - One Way Or Another
Village People - YMCA
Talking Heads - Psycho Killer
Chuck Berry - Johnny B Goode
Peter Brown - Dance With Me
Ray Charles - Hit The Road Jack
Elvis Presley - Jailhouse Rock
Vaya con dios - Nah neh nah
Stevie Wonder - Part Time Lover
Earth, Wind & Fire - Boogie Wonderland
Bill Medley, Jennifer Warnes - (I've Had) The Time Of My Life (eskilerden koyunca bunu eklemeden edemedim favori şarkılarımdan biri J, çok danslık değil ama)
hadi gözünüz aydın :)Kızlar selamlar,
Çok öpüyorum sizi kızlar
Kizlar doktordan geldim simdi 33+5 im ama bebek ozellikle karin bolgesi iki hafta onde gozukuyoms ve kilosu 2850 doktor meyve yiyosan kes hazr dondurma kesinlikle yeme acik dondurmayida haftada birkere ye dedi yarin aclik tokluk seker testi yapilcak korkuyorum insallah seker cikmaz nstye bagladi sanci cikmadi dogum pozsiyonu almis ama kilosu boyle devam ederse normal yapamazsin dedi;(
Canm bahsettiğin seyler bende de oluyor hemde uzun zamandır ama pek ciddiye almamiştim bnde tedrgin oldum smdi
Aşağıya vurmasını doktora söylemiştim doktorda doğum için antreman yapyor demişti vurdukça rahim esniyor sanırım ama akıntıyı sormadim haftalardır benmde akıntım çok fazla merak ettim bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Akıntı için çok ilaç kullandım geciyo yeniden basliyo cnm.. kronikleşmiş artık bekarkende vardı sürekli enfeksiyon..Dogumu bi atlatırsam ciddi bi tedavi olucam..antibiyotikler fitiller su icmek etki etmiyo bana..Kizima bi zararı olmasindaCanm bahsettiğin seyler bende de oluyor hemde uzun zamandır ama pek ciddiye almamiştim bnde tedrgin oldum smdi
Aşağıya vurmasını doktora söylemiştim doktorda doğum için antreman yapyor demişti vurdukça rahim esniyor sanırım ama akıntıyı sormadim haftalardır benmde akıntım çok fazla merak ettim bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Kizlar doktordan geldim simdi 33+5 im ama bebek ozellikle karin bolgesi iki hafta onde gozukuyoms ve kilosu 2850 doktor meyve yiyosan kes hazr dondurma kesinlikle yeme acik dondurmayida haftada birkere ye dedi yarin aclik tokluk seker testi yapilcak korkuyorum insallah seker cikmaz nstye bagladi sanci cikmadi dogum pozsiyonu almis ama kilosu boyle devam ederse normal yapamazsin dedi;(
Kapali olan dondurmalarda bisey surubu var dedi ama hatirlayamiyorum suan ondada cok seker varmis o yuzden canim bende bu sicaklarda meyve ve dondurmayla yasiyodumhadi gözünüz aydın :)
ya bu dondurmayı bi kaç kişi daha yazmıştı ne sakıncası var acaba niye dondurma yemeyin demeye başladı bu doktorlarben yine elimden gelse dondurmayla yatıcam
ikş hafta önce doktora gitmiştim ve baş aşagı döndüğünü söyledi
Hamileliğin sonlarına doğru akıntı artar bu normal bişeydir. Eğer bebek dönmediyse aşağıya vurması da normalmiş, benim bebeğim dönmeden önce çok vuruyordu, şimdi de kafasıyla zorluyor gerçi ama biz 37'yi bitirdik.
Benim 30 haftada 1400 du bir ayda bianda bukdr kilo almis ben surekli meyve ve dondurma yiyodum seker yuzunden kilo almis olabilirbenim bugun 31+5 im ,sen 33+5. tam 2 hafta var arada. benimki suan anca 1500 gr. falandir,2 haftada 1300 gr. alacagini sanmiyorum hic. ne yeyip iciyorsunuz allah aakina:)
ikş hafta önce doktora gitmiştim ve döndüğünü söyledi
Aynen döndükten sonra rahmime daha az vurdugunu bende farkettim
Bugünde bikaç defa vurdugunu hissedince gerimi döndü diye şüphelendim bende şimdi 33 haftalıgım ama akıntım fazla.. yarın randevu günüm bunu sorayım
İnş.geri dönmemiştir bende sevinmiştim baş aşağı döndü diye doktorda bunun iyi bsy oldugunu söyledi
Sor tabii benim 33.haftada dönmüştü mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?