2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Dur o eksik kalmış yapayım

Ya genel bi kanı yok sonuçta isteyen koyar istemeyen koymaz, drucilla sorunca söyledim incecik bişey yer de kaplamaz diye. Ben de koycam hepsini istediğini giydirsinler işte, boşuna mı aldım, acımaz da yine de göbişi acımasın işte kızımın
Sorma valla hepimizden sağlıklılar bi de

Kizlar benim kuzu asagi asagi vuruyo ya dune kadar hep yukarı gogusumun altına vuruyodu..Akintim da çoğaldı baştan beri hep var da korkuyom su da karışık gelir de anlamam diye..Kizlardan sonra sürekli bi tetik halindeyim çıkmaya çalışmıyodur umarim..yol mu ariyo napiyo anlamadim ayy zaten küçük beklemesi lazimm

Çok sevindim,karındaki gerilik icin dr sorun yok diosa sende içini ferah tut...
Gözünaydın,Allah zamanında saglıklı Doğum nasip etsin herkese...

ahaha bakarım babası ne giyiyor ben ne giyiyorum ikimizin arasını giydiririm

Kizlar doktordan geldim simdi 33+5 im ama bebek ozellikle karin bolgesi iki hafta onde gozukuyoms ve kilosu 2850 doktor meyve yiyosan kes hazr dondurma kesinlikle yeme acik dondurmayida haftada birkere ye dedi yarin aclik tokluk seker testi yapilcak korkuyorum insallah seker cikmaz nstye bagladi sanci cikmadi dogum pozsiyonu almis ama kilosu boyle devam ederse normal yapamazsin dedi;(

Gözün aydın canım çok sevindim ay dayansınlar biraz daha yaa

Mutella karışık kaset yaptım sana çok kopkop da var orta ayarda bişeyler de var hepsi club tarzı değil :) zaten çoğu eski haha

Maroon 5 - Moves Like Jagger ft. Christina Aguilera

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull

Nayer Ft. Pitbull & Mohombi - Suavemente

Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego

Gusttavo Lima Con Neymar – Balada

Maroon 5 Payphone ft Wiz Khalifa

Jessie J – Domino

Jessie J - Price Tag ft. B.o.B

Gym Class Heroes: Stereo Hearts ft. Adam Levine

Gym Class Heroes: Ass Back Home ft. Neon Hitch

Train - Hey, Soul Sister

Rihanna - Don't Stop The Music

Rihanna - SOS
https://www.youtube.com/user/TrainVEVO
David Guetta Feat. Kelly Rowland - When Love Takes Over

Flo Rida - Club Can't Handle Me ft. David Guetta

Flo Rida - Good Feeling

Laurent Wolf - No Stress

https://www.youtube.com/user/ministryofsoundde

Az biraz Eskilerden

Anastacia - I'm Outta Love

Christina Aguilera - Dirty ft. Redman

Christina Aguilera, Lil' Kim, Mya, Pink - Lady Marmalade

Shakira - Hips Don't Lie ft. Wyclef Jean

Shakira - Addicted to You
https://www.youtube.com/user/shakiraVEVO
Shakira - La Tortura ft. Alejandro Sanz
https://www.youtube.com/user/shakiraVEVO
Shakira - Objection

Gwen Stefani - Rich Girl ft. Eve

Justin Timberlake - Rock Your Body

Kanye West – Stronger

Jennifer Lopez - Get Right
https://www.youtube.com/user/JenniferLopezVEVO
The Black Eyed Peas - Hey Mama

Will Smith - Gettin' Jiggy Wit It

Enrique Iglesias - Not In Love ft. Kelis

Jennifer Lopez - Waiting For Tonight

Daha da eskilerden

Footloose - Kenny Loggins

Gloria Gaynor - Last night

Blondie - One Way Or Another

Village People - YMCA

Talking Heads - Psycho Killer

Chuck Berry - Johnny B Goode

Peter Brown - Dance With Me

Ray Charles - Hit The Road Jack

Elvis Presley - Jailhouse Rock

Vaya con dios - Nah neh nah

Stevie Wonder - Part Time Lover

Earth, Wind & Fire - Boogie Wonderland

Bill Medley, Jennifer Warnes - (I've Had) The Time Of My Life (eskilerden koyunca bunu eklemeden edemedim favori şarkılarımdan biri J, çok danslık değil ama)

Canm bahsettiğin seyler bende de oluyor hemde uzun zamandır ama pek ciddiye almamiştim bnde tedrgin oldum smdi
Aşağıya vurmasını doktora söylemiştim doktorda doğum için antreman yapyor demişti vurdukça rahim esniyor sanırım ama akıntıyı sormadim haftalardır benmde akıntım çok fazla merak ettim bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

Harikaaa, teşekkür ederiim
Çok benzer zevklerimiz gerçekten

hadi gözünüz aydın :)

ya bu dondurmayı bi kaç kişi daha yazmıştı ne sakıncası var acaba niye dondurma yemeyin demeye başladı bu doktorlar ben yine elimden gelse dondurmayla yatıcam

Hamileliğin sonlarına doğru akıntı artar bu normal bişeydir. Eğer bebek dönmediyse aşağıya vurması da normalmiş, benim bebeğim dönmeden önce çok vuruyordu, şimdi de kafasıyla zorluyor gerçi ama biz 37'yi bitirdik.

Akıntı için çok ilaç kullandım geciyo yeniden basliyo cnm.. kronikleşmiş artık bekarkende vardı sürekli enfeksiyon..Dogumu bi atlatırsam ciddi bi tedavi olucam..antibiyotikler fitiller su icmek etki etmiyo bana..Kizima bi zararı olmasinda

benim bugun 31+5 im ,sen 33+5. tam 2 hafta var arada. benimki suan anca 1500 gr. falandir,2 haftada 1300 gr. alacagini sanmiyorum hic. ne yeyip iciyorsunuz allah aakina:)

hadi gözünüz aydın :)

ya bu dondurmayı bi kaç kişi daha yazmıştı ne sakıncası var acaba niye dondurma yemeyin demeye başladı bu doktorlar ben yine elimden gelse dondurmayla yatıcam
Kapali olan dondurmalarda bisey surubu var dedi ama hatirlayamiyorum suan ondada cok seker varmis o yuzden canim bende bu sicaklarda meyve ve dondurmayla yasiyodum
Simdi hepsini yasakladi

ikş hafta önce doktora gitmiştim ve baş aşagı döndüğünü söyledi
Aynen döndükten sonra rahmime daha az vurdugunu bende farkettim
Bugünde bikaç defa vurdugunu hissedince gerimi döndü diye şüphelendim bende şimdi 33 haftalıgım ama akıntım fazla.. yarın randevu günüm bunu sorayım

benim bugun 31+5 im ,sen 33+5. tam 2 hafta var arada. benimki suan anca 1500 gr. falandir,2 haftada 1300 gr. alacagini sanmiyorum hic. ne yeyip iciyorsunuz allah aakina:)
Benim 30 haftada 1400 du bir ayda bianda bukdr kilo almis ben surekli meyve ve dondurma yiyodum seker yuzunden kilo almis olabilir

Sor tabii benim 33.haftada dönmüştü mesela.

31 de

Sor tabii benim 33.haftada dönmüştü mesela.
İnş.geri dönmemiştir bende sevinmiştim baş aşağı döndü diye doktorda bunun iyi bsy oldugunu söyledi
Ama başı yukardayken kaburgalarıma çok baskı yapıyordu şimdi rahatım sanırım hala başı aşagıda duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…