31 de
İnş.geri dönmemiştir bende sevinmiştim baş aşağı döndü diye doktorda bunun iyi bsy oldugunu söyledi
Ama başı yukardayken kaburgalarıma çok baskı yapıyordu şimdi rahatım sanırım hala başı aşagıda duruyor
Çok kilo aldırıyor diye, hem anneye hem bebeğe. İkisi de doğumu zorlaştırır diye sanırım. Bugün bana da dedi mevsim meyveleri; üzüm, karpuz, kiraz falan çok şekerli olur çok tüketmemeye çalış dedi. Giderayak kalbimden vurdunuz oluyor mu böyle dedim. Artık azaltacağız bakalım.hadi gözünüz aydın :)
ya bu dondurmayı bi kaç kişi daha yazmıştı ne sakıncası var acaba niye dondurma yemeyin demeye başladı bu doktorlarben yine elimden gelse dondurmayla yatıcam
Benimki bazen içeri çekiliyor bazen dışarı fırlıyor, gün içinde defalarca oynuyor. Misket mi sandı, top mu sandı Barbie bebek mi sandı anlamıyorum ki oynayıp duruyor :)Göbek deliğim dışarı fırladı yaa
Dr ilk bir hafta antibiotik tedavisi aldigimiz icin gec dusecegini soylediÇok doyarsa çabuk düşer derler ama hurafe de olabilir:) böyle zamanlarda hiç göbeği düşmeyen olmamış kafasıyla bakmak lazım heralde :))
ayyyy inş bsy olmaz canm çok dikkat et özellkle çamaşırlarını sık sık değiştirip hijyen tutmanı tavsiye ederim hatta ütüleyip giymen daha saglıklı olucaktır...Akıntı için çok ilaç kullandım geciyo yeniden basliyo cnm.. kronikleşmiş artık bekarkende vardı sürekli enfeksiyon..Dogumu bi atlatırsam ciddi bi tedavi olucam..antibiyotikler fitiller su icmek etki etmiyo bana..Kizima bi zararı olmasinda
Çok kilo aldırıyor diye, hem anneye hem bebeğe. İkisi de doğumu zorlaştırır diye sanırım. Bugün bana da dedi mevsim meyveleri; üzüm, karpuz, kiraz falan çok şekerli olur çok tüketmemeye çalış dedi. Giderayak kalbimden vurdunuz oluyor mu böyle dedim. Artık azaltacağız bakalım.
Benimki bazen içeri çekiliyor bazen dışarı fırlıyor, gün içinde defalarca oynuyor. Misket mi sandı, top mu sandı Barbie bebek mi sandı anlamıyorum ki oynayıp duruyor :)
40 gramcik kalmış şunun şurasında:) İnşallah sağlıkla kilo alır bundan sonra.Kizlar dr dan geliyoruz 110 gr almisiz ama 150 olmaliymis meme verip ayrica sagip kasikla takviye yapacagiz bakalim biraz guc harciyoruz emerken o gucu azaltmamiz lazim
Elle sagmakla baslamak gerekiyor bana hemsire yapti sagolsun eger iyi bir hemsireye denk gelirsen iyi olur
arch2401 sağdıkça geliyor demişti de ondan dedim acaba hastanede kolostrumu sağmak gerekiyor mu diye. Elle sağma yöntemleri de var aslında. Ay üf çok teknik ya ben sıkılıveriyorum
Sırt üstü nefes alamıyorum
Zaten çok baskı yapıyor belime genelde sağda rahatım ben. Sırt üstü horluyorum bi de hahaha
Insallah cnm40 gramcik kalmış şunun şurasında:) İnşallah sağlıkla kilo alır bundan sonra.
Kapali olan dondurmalarda bisey surubu var dedi ama hatirlayamiyorum suan ondada cok seker varmis o yuzden canim bende bu sicaklarda meyve ve dondurmayla yasiyodum
Simdi hepsini yasakladi
Elle sagmakla baslamak gerekiyor bana hemsire yapti sagolsun eger iyi bir hemsireye denk gelirsen iyi olur
Arkadaşlar ablam bugün doğum yaptı. Çok tatlı maşallah yiğenim. Darısı bizim başımıza. Tecrübe olacak banada
Benim 30 haftada 1400 du bir ayda bianda bukdr kilo almis ben surekli meyve ve dondurma yiyodum seker yuzunden kilo almis olabilir
Kapali olan dondurmalarda bisey surubu var dedi ama hatirlayamiyorum suan ondada cok seker varmis o yuzden canim bende bu sicaklarda meyve ve dondurmayla yasiyodum
Simdi hepsini yasakladi
Çok kilo aldırıyor diye, hem anneye hem bebeğe. İkisi de doğumu zorlaştırır diye sanırım. Bugün bana da dedi mevsim meyveleri; üzüm, karpuz, kiraz falan çok şekerli olur çok tüketmemeye çalış dedi. Giderayak kalbimden vurdunuz oluyor mu böyle dedim. Artık azaltacağız bakalım.
Benimki bazen içeri çekiliyor bazen dışarı fırlıyor, gün içinde defalarca oynuyor. Misket mi sandı, top mu sandı Barbie bebek mi sandı anlamıyorum ki oynayıp duruyor :)
Ben öğün geçiriyorum meyveyle yaaayapılır mı bu
Benim sadece yatarken içerde oluyor biraz, zorluyor bi de çıkmaya çalışıyor, iyice dışarı fırladı bugün. Zaten göbek açık geziyorum tüm gün evde.
Bizde hazır dondurmaya mi başlasak her yemekten sonra napsak :)benim bugun 31+5 im ,sen 33+5. tam 2 hafta var arada. benimki suan anca 1500 gr. falandir,2 haftada 1300 gr. alacagini sanmiyorum hic. ne yeyip iciyorsunuz allah aakina:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?