2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Sor bakalım kafasıyla da baskı yapıyor olabilir

hadi gözünüz aydın :)

ya bu dondurmayı bi kaç kişi daha yazmıştı ne sakıncası var acaba niye dondurma yemeyin demeye başladı bu doktorlar ben yine elimden gelse dondurmayla yatıcam
Çok kilo aldırıyor diye, hem anneye hem bebeğe. İkisi de doğumu zorlaştırır diye sanırım. Bugün bana da dedi mevsim meyveleri; üzüm, karpuz, kiraz falan çok şekerli olur çok tüketmemeye çalış dedi. Giderayak kalbimden vurdunuz oluyor mu böyle dedim. Artık azaltacağız bakalım.

Göbek deliğim dışarı fırladı yaa
Benimki bazen içeri çekiliyor bazen dışarı fırlıyor, gün içinde defalarca oynuyor. Misket mi sandı, top mu sandı Barbie bebek mi sandı anlamıyorum ki oynayıp duruyor :)

Ayy
ayyyy inş bsy olmaz canm çok dikkat et özellkle çamaşırlarını sık sık değiştirip hijyen tutmanı tavsiye ederim hatta ütüleyip giymen daha saglıklı olucaktır...

Ben öğün geçiriyorum meyveyle yaaa yapılır mı bu
Benim sadece yatarken içerde oluyor biraz, zorluyor bi de çıkmaya çalışıyor, iyice dışarı fırladı bugün. Zaten göbek açık geziyorum tüm gün evde.

@ayshemina cnm oncelikle duvar kagidini mi baskin yoksa tasi mi baskin istiyorsun? Eger taş baskin olsun diyorsan duvar kagidini cok sade ve desensiz veyahut deseni cok silik birsey almalisin duvar kagidim baskin olsun diyorsan duvar kagidini aşiri baskin almalisin ama o cok riskli bir durum cunku oyle bir ayarlaman lazim ki tasin dokusuyla duvar kagidinin dokusu karmasa yaratmasin...

Kizlar dr dan geliyoruz 110 gr almisiz ama 150 olmaliymis meme verip ayrica sagip kasikla takviye yapacagiz bakalim biraz guc harciyoruz emerken o gucu azaltmamiz lazim
40 gramcik kalmış şunun şurasında:) İnşallah sağlıkla kilo alır bundan sonra.

Elle sagmakla baslamak gerekiyor bana hemsire yapti sagolsun eger iyi bir hemsireye denk gelirsen iyi olur

Kapali olan dondurmalarda bisey surubu var dedi ama hatirlayamiyorum suan ondada cok seker varmis o yuzden canim bende bu sicaklarda meyve ve dondurmayla yasiyodum
Simdi hepsini yasakladi

e ben de azaltayım bari diyeceğim ama Mutella gibi benim de öğün geçiyor meyve ile. bakalım bizim de yarın randevumuz var bişey diyecek mi.
benim göbek deliği de belirginleşmeye başladı. pörtlemedi ama bi garip oldu tarifi imkansız

Doktordan çıktım kafası 38 hafta görünüyor normal olacak mı çok merak ediyorum benim dr normalci yoksa sezaryen için gün vermişti kesin
Bide sağ böbrek ve idrar borusunda büyüme var dedi bekleyecez Doğum sonrası incelenecek dedi erken alalım dermisiniz diye sordum yok bekleriz dedi vardı sanki böbrekte büyüme olan sorun oluyor mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…