2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
hareketleri kasıkta hissediyorsan yaramazlık yapmıs seninki makat gelişi dönmüş büyük ihtimalle

Ben de öyle, ikisine de hem de :) Hem meyveyle öğün geçiriyorum hem de göbek açık geziyorum, takip ediyorum kızın hareketlerini :)

ya rakdaşlar araba ne aldınız hala karar veremedim
Casual Quantum travel sistem aldık.

Geniş ağız cam olsun yeterli sanırım

Dün kabak yapan arkadaşlar bugün ne yapıyorsunuzzz fikre ihtiyacım var :)

Bugün evde olmıycaz olsak biz de kabağa devam

Ya ben tüm kış yaz meyvelerini bekledim dört gözle
Anlatılmaz yaşanır diyorsun

Ben de öyle, ikisine de hem de :) Hem meyveyle öğün geçiriyorum hem de göbek açık geziyorum, takip ediyorum kızın hareketlerini :)

Casual Quantum travel sistem aldık.

Meyve de yemiyceksek ne yiycez yaa

hareketleri kasıkta hissediyorsan yaramazlık yapmıs seninki makat gelişi dönmüş büyük ihtimalle
Ay bana da öyle geliyo :) pozisyon değişmiş gibi doğum pozisyonundaydı çünkü 1 aydır.. ama bi de diyorum elleri flan mi acaba çünkü güçlü değilde gezdiriyo gidikliyo arada bi bi kere zıplatiyo anlamadım napiyo :)

Arkadaşlar ablam bugün doğum yaptı. Çok tatlı maşallah yiğenim. Darısı bizim başımıza. Tecrübe olacak banada
Gözünüz aydın..Ne güzel beraber büyücek kuzenler :) Sağlıkla büyüsün

Bugün evde olmıycaz olsak biz de kabağa devam

Ya ben tüm kış yaz meyvelerini bekledim dört gözle
Anlatılmaz yaşanır diyorsun

Meyve de yemiyceksek ne yiycez yaa

ahaha aynen.
ya bide benim her gün 2 porsiyon meyvem var. beslenme programım o şekilde. yarınki kontrolde bana da yeme artık diyecek mi merak ettim :))

Kızlar ya beslenme düzeniniz nasil yada önce ben kendiminkini anlatayım
Sabah iki haşlama yumurta,bir iki dilim ekmek,azck zeytin peynir,domates
ara öğün süt yada soda
Öğlen bi gün önceden yemek kaldıysa onu yiyorum
Ara öğün meyve,çükolata
Aksam yemek yiyorum
Sonra meyve dondurma
Şimdi size normal gbi geleblir ama kahvalti saatim 12 ile 13 arası,öğlen 17 de ,akşam ise 20de ayrıca bu en düzenli hali ve pek sık böyle olmyor çogu zaman kahvaltı - meyve -aksam yemeği şeklnde günü btiriyorm

Aynen canım. Yarın odası geliyor inşallah. Haftasonu da artık çamaşır yıkayıp ütü yaparım :) Ben hepinizden rahat çıktım o konuda. :) Geçe bıraktım. Sağlıkla doğsunlar da halledilir onlar da inşallah :)

Evet aynen tulum daha iyi oluyormuş ilk giydirdiklerinde. Bir tek yarım kol body, tulum, şapka, eldiven, battaniye yeterli demişti arkadaşım.
Banada öyle dediler doğum kursundaki. Önemli olan gitdirme sırasıymış bebek yeni doğduğunda üşümemesi şekeri düşmemesi lazımmış. Sıralı olursa hemen giydiriyorlarmış. Ebe demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…