hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün :)Arkadaşlar ablam bugün doğum yaptı. Çok tatlı maşallah yiğenim. Darısı bizim başımıza. Tecrübe olacak banada
kabağa devam :))Dün kabak yapan arkadaşlar bugün ne yapıyorsunuzzz fikre ihtiyacım var :)
hareketleri kasıkta hissediyorsan yaramazlık yapmıs seninki makat gelişi dönmüş büyük ihtimalleKizlar benim kuzu asagi asagi vuruyo ya dune kadar hep yukarı gogusumun altına vuruyodu..Akintim da çoğaldı baştan beri hep var da korkuyom su da karışık gelir de anlamam diye..Kizlardan sonra sürekli bi tetik halindeyim çıkmaya çalışmıyodur umarim..yol mu ariyo napiyo anlamadimayy zaten küçük beklemesi lazimm
mamas & papas armadillo flip xtya rakdaşlar araba ne aldınız hala karar veremedim
Harikaaa, teşekkür ederiim
Çok benzer zevklerimiz gerçekten
Bizde hazır dondurmaya mi başlasak her yemekten sonra napsak :)
Ben de öyle, ikisine de hem de :) Hem meyveyle öğün geçiriyorum hem de göbek açık geziyorum, takip ediyorum kızın hareketlerini :)
Ben öğün geçiriyorum meyveyle yaaayapılır mı bu
Benim sadece yatarken içerde oluyor biraz, zorluyor bi de çıkmaya çalışıyor, iyice dışarı fırladı bugün. Zaten göbek açık geziyorum tüm gün evde.
Casual Quantum travel sistem aldık.ya rakdaşlar araba ne aldınız hala karar veremedim
Geniş ağız cam olsun yeterli sanırımBenim aldığım 120 ml'lik cam, geniş ağızlı. Sitesinde bulamadım ama birebir aynısını, acaba hangi özelliğini yanlış hatırlıyorum diyorum şu anda :)
İç zıbın denen şu önü açılan şeyden de koy, hemşirelerin ilk kıyafet olarak onu giymeyi tercih ettiğini okumuştum. Hemşireden hemşireye değişebilir tabi ama göbek deliği falan için iyi diyorlardı sanırım.
Kilitli poşetleri var ama buz dolabı poşeti de iş görebilir.
İşte ben de aynı buyum, astronot gibi oluyorum, pantolonun içine tayt veya külotlu çorap giymeden dışarı çıkmam havalar ısınana kadar. Göğsümü sıcak tutacak geniş bir şalı hem göğsümü hem sırtımı örtecek şekilde örter eğer yeterince uzunsa karnıma bile dolarım
Ben de o yüzden babasına çeksin istiyorum, kısa kollu tişört üzerine ince hırkayla kışı geçiriyor resmen ama bu işler biraz da alıştırma meselesi, sen çocuğu lahana gibi sararsan babaya değil anaya çeker, bu sorunu nasıl aşacağım merak ediyorum :)
büyükmü nasıl kullanma şansınız oldumu evin içindede olsaBen de öyle, ikisine de hem de :) Hem meyveyle öğün geçiriyorum hem de göbek açık geziyorum, takip ediyorum kızın hareketlerini :)
Casual Quantum travel sistem aldık.
travel oluyormu bu arabarica ederim canım ne demekbana da iyi oldu dursun bi köşede :))
Dün kabak yapan arkadaşlar bugün ne yapıyorsunuzzz fikre ihtiyacım var :)
e ben de azaltayım bari diyeceğim amaMutella gibi benim de öğün geçiyor meyve ile. bakalım bizim de yarın randevumuz var bişey diyecek mi.
benim göbek deliği de belirginleşmeye başladı. pörtlemedi ama bi garip oldu tarifi imkansız
Ben de öyle, ikisine de hem de :) Hem meyveyle öğün geçiriyorum hem de göbek açık geziyorum, takip ediyorum kızın hareketlerini :)
Casual Quantum travel sistem aldık.
travel oluyormu bu araba
Gözün aydın canım çok sevindim ay dayansınlar biraz daha yaa
Nuna aldık biz de.ya rakdaşlar araba ne aldınız hala karar veremedim
Ay bana da öyle geliyo :) pozisyon değişmiş gibi doğum pozisyonundaydı çünkü 1 aydır.. ama bi de diyorum elleri flan mi acaba çünkü güçlü değilde gezdiriyo gidikliyo arada bi bi kere zıplatiyo anlamadım napiyo :)hareketleri kasıkta hissediyorsan yaramazlık yapmıs seninki makat gelişi dönmüş büyük ihtimalle
Gözünüz aydın..Ne güzel beraber büyücek kuzenler :) Sağlıkla büyüsünArkadaşlar ablam bugün doğum yaptı. Çok tatlı maşallah yiğenim. Darısı bizim başımıza. Tecrübe olacak banada
Bugün evde olmıycaz olsak biz de kabağa devam
Ya ben tüm kış yaz meyvelerini bekledim dört gözle
Anlatılmaz yaşanır diyorsun
Meyve de yemiyceksek ne yiycez yaa
Tabiki tecrübe oldu sana canm. Hem eksiklerin varsa onu tamam la acisindanda bir hız kazandırmış olur. Hemde dediğin gibi insan hamile günlerin kıymetini bazen böyle ufak olumsuzluklarla anlıyor. Allah korusun.. Erken dogsalar bile Allah izin verdikçe çok rahat hayata tutunurlar. O yüzden hiç canını sıkma. Hepimizin başına her an herşey gelebiliyor. Bizlere de ders oluyor. Ben bilmiyordum o pedlerin yanlış alarm verdiğini. Başıma gelirse daha temkinli olurum mesela. Dua ederiz sizlere o zaman
Banada öyle dediler doğum kursundaki. Önemli olan gitdirme sırasıymış bebek yeni doğduğunda üşümemesi şekeri düşmemesi lazımmış. Sıralı olursa hemen giydiriyorlarmış. Ebe demişti.Evet aynen tulum daha iyi oluyormuş ilk giydirdiklerinde. Bir tek yarım kol body, tulum, şapka, eldiven, battaniye yeterli demişti arkadaşım.
Ayy bugün yicem valla çok nadir bi elin parmağını geçmez hamilelikte yedigim dondurma..paketli bişey olabildiğince az yiyim diye :) bi de yiyerek denicem gerçi meyve bana çok etki yapmadı ama dondurma napicak bakalımolabilir canim,belki kilo alir bizim minnaklar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?