2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
En azından detaylı bir tarama yapmışlar. Artık için rahat olsun... doktorlar bazen çok patavatsız oluyorlar maalesef ve de buna ben de eminim doktordan ziyade yaşayanların tecrübeleri daha doğru oluyor. Çok geçmiş olsun canım...

Benimkide bel çevresi küçük dedi 2hafta önce şimdi düzelmiş. Sizinkide düzelir. İnşallah zamanında doğar sağlıkla doğar çok sevindim sorun olmadığına

Gretchen Grundler ayy çok güldüm ya. Hepimizin kocaları aynı hepimiz de aynıyız demek :))) ben de pantalon içine termal içlik giyiyorum işyerinde bi arkadaş var karakışın ortasında ince çorap mini etekle geliyo işe. Tamam kurumda üşümüyosun anladım da yolda niye Toton donmuyo ona gerçekten akıl sır erdiremiyorum diyorum kıza :))))

Saol canım. Benim doktorum panik yaptırmayı seviyor çok. Sizin yorumlarınız çoğu zaman daha faydalı oluyor :) Yaşayan bilir mantığı :)

Kızalr dün göbeğimin altı çok kaşındı bir baktım çatlak olmuş. Son ayda nerden çıktıysa. Okadar kremdi yağdı ne bulsam sürdüm aslında. Ama demek genetik annemdede var. Acaba doğumdan sonra çözümü varmı

Benimkide bel çevresi küçük dedi 2hafta önce şimdi düzelmiş. Sizinkide düzelir. İnşallah zamanında doğar sağlıkla doğar çok sevindim sorun olmadığına
Çok teşekkür ederim. İnşallah o da düzelir, benim yapım da biraz zayıf. Belki bana çekmiştir diye düşünmeye çalışıyorum:)

Gidikliyor diyince bi hayal ettim de baya güldüm:)) minik elleriyle içerden hahahahaha
Çok şirin ya

meyve etki yapti ama bebise degil baNa
onun yerine ben kilo aldim. gece yemiyorum,gunduz yiyorum. o guzel erik ve kirazlari gorup de nasil yemeyelim,bize de gunah

Benim gittiğim lazer merkezinde doğum çatlakların da lazerle tedavi ettiklerini görmüştüm bi sorabilirsin lazer epilasyon merkezlerine

Gretchen Grundler ayy çok güldüm ya. Hepimizin kocaları aynı hepimiz de aynıyız demek :))) ben de pantalon içine termal içlik giyiyorum işyerinde bi arkadaş var karakışın ortasında ince çorap mini etekle geliyo işe. Tamam kurumda üşümüyosun anladım da yolda niye Toton donmuyo ona gerçekten akıl sır erdiremiyorum diyorum kıza :))))

Ohhh amma kopmussunuz:)) Ben de dolma sardım hem sıcak hem egilmek eziyet gibi geldi. Bu son dolma sarisim uzun bir süre için:)) Doğurana kadar dolma filan yok.
Ben de anneme bolca saralım derin dondurucuya atalım dedim misafir için hazır ikramlık ama ben onların hepsini yerim ki :))))
Bayramda bi tencere sardı kadıncağız ben ilk günü hepsini yedim :)) kim gelicek bana diye. Sonra ben hastanede yattığım için geçmiş olsuna gelenler bitmedi :)))) 2. Gün tam sarıyorduk tekrar. kaynımla eltim geldi. Size sarma ikram etmek isterdim ama hrpsini yedim ikinci postayı da yetiştiremedik yemiş kadar oldunuz dimi dedim :) afiyet olsun dediler ne desinler :)))))

Çok teşekkür ederim. İnşallah o da düzelir, benim yapım da biraz zayıf. Belki bana çekmiştir diye düşünmeye çalışıyorum:)
Ben 35 de iken banada demişti hatta ondan 2 hafta önce diyete başlattı sonra bir daha diyet diye sormadı :) 3 hafta sonra gittim 1 kilodan fazla almış çıktı. Merak etme hemen düzeliyor. sağlıkı olucak hayırlısıyla hepimizin bebekleri. Kafaya çok takmamak lazım. Dün bana midesi boş dedi, geçen hafta mideyi göremiyorum dedi sonra gördüm dedi. Eşime söyledim bütün gece araştırdı korktu bugün başka doktora gidelim dedi hatta. Dedim 2 hafta sabret gidince yine aynı şeyi derse başkasına gideriz. Bebeklerde olan bir hastalık varmış mide borusu olmadan veya eksik doğma yada down sendromlu olma. Ama işte sakin kalmaya çalışıyor insan. Kötü birşey olsa söylerdi heralde.

ahaha aynen.
ya bide benim her gün 2 porsiyon meyvem var. beslenme programım o şekilde. yarınki kontrolde bana da yeme artık diyecek mi merak ettim :))
Ayy yok bence demez ye rahat rahat :)Ben ne 2 porsiyonu en az 5 porsiyon yiyorum özellikle karpuz muz en şekerli onlar bide yok bana misin demiyo:) Alacakları varsa her türlü aliyolar bence

Canım istersen başka doktora git sen de dicem ama bu haftadan sonra doktor değiştirmek de insana zor geliyor, hatta bazı doktorlar da kabul etmiyor. İstersen için rahat etsin diye yine de bir şansını dene, sonradan gördüm demiş gerçi. Sorun yoktur bence de. Valla iyi doktora denk gelmek büyük şans.

Canım benim de kızım 35+3 de 3149gram çıktı. Aynı yasakları bana da koydu. Dondurma 2 bilemedin 3 kere 2 top dedi meyveyi azalt dedi. Ama normal doğuramazsın hiç demedi. Sadece rejim yap yoksa Doğumda sen zorlanacaksın diyo. 5 kilo doğan çocuk var sadece kilo sezaryen için geçerli sebep değil ki..

büyükmü nasıl kullanma şansınız oldumu evin içindede olsa
Evin içinde birkaç gün sürdük hevesimizi alana kadar, çok güzel hareket ediyor, manevra kabiliyeti yüksek. Tek elle olmasa da kolayca ana kucağı çıkıyor ve normal oturma ünitesi takılıyor. Açıp kapatmasının kolaylığı nasıl hatırlamıyorum denemiştim ama aklıma gelmiyor bir türlü. Katlanınca bu kadar oluyor. Ağırlığı çok aşırı değil, büyük mü derken de büyük ama kapanınca kapladığı yer makul.

Bugün evde olmıycaz olsak biz de kabağa devam

Ya ben tüm kış yaz meyvelerini bekledim dört gözle
Anlatılmaz yaşanır diyorsun

Meyve de yemiyceksek ne yiycez yaa
Ben kendime fıstık ezmesi yapıyorum şimdi, bakalım birkaç kaşık yersem hem tok tutar hem protein olur diye, meyve yeriz canım o kadar da değil de azalt demeseydi iyiydi. Hatta hepsini azalt deseydi de o karpuza ses etmeseydi ya :)

Her gün yumurta yemiyorum, havalar ısındığından beri azaldı iyice. Yine de yersem günde 2 tane yiyorum.
Sabah peynir, kaşar peynir, zeytin, bal ve 2-4 dilim tam tahıllı ekmek.
Gün içinde de yoğurtla granola, ceviz, badem, meyve, zaman zaman soda ve evde varsa çikolata. Aslında çikolata yemek istemiyorum ama eşim evde hep bulundurduğu için canım çekiyor yiyorum. Bunları her gün yapmıyorum ama her gün zırt pırt bir şeyler yiyorum, kalsiyum için süt ya da yoğurttan birisini tüketmeye çalışıyorum. Cacık ya da ayran da olabiliyor. Bir de bazen bunlar doyurmadıysa akşamdan kalma yemekleri falan yiyorum.
Akşam yemek artık ne yaptıysam.
Kahvaltı saatin çok geç, o saatlerde uyanıyorsan normal ama bebek de sen de çok uzun süre aç kalmasanız daha iyi olur gibi geliyor.

Ben de sinir oluyorum o kışın incecik çorapla gezenlere çünkü ben gezemiyorum, astronot gibi giymezsem fiziken üşümesem bile psikolojik olarak donar kalırım bir yerde. Benim ruhum yaşlı kışın giyim konusunda, bel ve ayak sıcak olacak, göğüslere soğuk işlemeyecek derken zaten lahanaya dönüyorum. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…