- 29 Mayıs 2013
- 3.064
- 5.335
- 358
En azından detaylı bir tarama yapmışlar. Artık için rahat olsun... doktorlar bazen çok patavatsız oluyorlar maalesef ve de buna ben de eminim doktordan ziyade yaşayanların tecrübeleri daha doğru oluyor. Çok geçmiş olsun canım...Canım ya buradaki pek çok kişinin başına gelmiş aynı olay ve herkes o pedlerin güvenilmez olduğunu biliyormuş. Benim anlamadığım benim doktorum niye sadece pede bakarak bana 1-2 gün içinde doğum olur seni hastaneye yatırcaz, yok küvez, yok bebeğin zayıf muhabbeti yaptı anlamıyorum ve biraz da kızıyorum. Çünkü dün gerçekten çok moralim bozuldu. Baya bir ağladım akşam da stresten başım ağrıyordu. Burda bile herkesin bildiği bir şeyi herhalde doktorum bilmiyormuş. Neyse çok şükür sorun çıkmadı.
Benimkide bel çevresi küçük dedi 2hafta önce şimdi düzelmiş. Sizinkide düzelir. İnşallah zamanında doğar sağlıkla doğar çok sevindim sorun olmadığınaKızlar selamlar,
Öncelikle hepinize iyi dilekleriniz ve destekleriniz için teşekkürlerBu sabah yine doktora gittim, su seviyesi dünküyle aynı. Yani dün gelen çok büyük ihtimalle amniyon sıvısı değildi. Son 4 gün içinde bugün 3. kez nst'ye girmiş hiçbirinde sancı çıkmadı :) Çok şükür şuan erken doğumu işaret eden bir bulgu yok. Baya rahatladık valla, şuan biraz karın çevresi geriden geliyor onu da takip edicez. Doktor onu sorun olarak görmüyorum dedi.
Sizler nasılsınız? Baya bir yazı birikmiş hepsini okuyamadım ama herkes iyi herhalde :)
Çok öpüyorum sizi kızlar
ahaha aynen.
ya bide benim her gün 2 porsiyon meyvem var. beslenme programım o şekilde. yarınki kontrolde bana da yeme artık diyecek mi merak ettim :))
En azından detaylı bir tarama yapmışlar. Artık için rahat olsun... doktorlar bazen çok patavatsız oluyorlar maalesef ve de buna ben de eminim doktordan ziyade yaşayanların tecrübeleri daha doğru oluyor. Çok geçmiş olsun canım...
Çok teşekkür ederim. İnşallah o da düzelir, benim yapım da biraz zayıf. Belki bana çekmiştir diye düşünmeye çalışıyorum:)Benimkide bel çevresi küçük dedi 2hafta önce şimdi düzelmiş. Sizinkide düzelir. İnşallah zamanında doğar sağlıkla doğar çok sevindim sorun olmadığına
Ay benim de en sevmediğim. Dün çıkmış biraz resmen bunalıma girdim :) ama bugün girmiş yine içeri :)Göbek deliğim dışarı fırladı yaa
Gidikliyor diyince bi hayal ettim de baya güldüm:)) minik elleriyle içerden hahahahahaAy bana da öyle geliyo :) pozisyon değişmiş gibi doğum pozisyonundaydı çünkü 1 aydır.. ama bi de diyorum elleri flan mi acaba çünkü güçlü değilde gezdiriyo gidikliyo arada bi bi kere zıplatiyo anlamadım napiyo :)
Gözünüz aydın..Ne güzel beraber büyücek kuzenler :) Sağlıkla büyüsün
Ayy bugün yicem valla çok nadir bi elin parmağını geçmez hamilelikte yedigim dondurma..paketli bişey olabildiğince az yiyim diye :) bi de yiyerek denicem gerçi meyve bana çok etki yapmadı ama dondurma napicak bakalım
Ay benim de en sevmediğim. Dün çıkmış biraz resmen bunalıma girdim :) ama bugün girmiş yine içeri :)
Benim gittiğim lazer merkezinde doğum çatlakların da lazerle tedavi ettiklerini görmüştüm bi sorabilirsin lazer epilasyon merkezlerineKızalr dün göbeğimin altı çok kaşındı bir baktım çatlak olmuş. Son ayda nerden çıktıysa. Okadar kremdi yağdı ne bulsam sürdüm aslında. Ama demek genetik annemdede var. Acaba doğumdan sonra çözümü varmı
Ben de anneme bolca saralım derin dondurucuya atalım dedim misafir için hazır ikramlık ama ben onların hepsini yerim ki :))))Ohhh amma kopmussunuz:)) Ben de dolma sardım hem sıcak hem egilmek eziyet gibi geldi. Bu son dolma sarisim uzun bir süre için:)) Doğurana kadar dolma filan yok.
Ben 35 de iken banada demişti hatta ondan 2 hafta önce diyete başlattı sonra bir daha diyet diye sormadı :) 3 hafta sonra gittim 1 kilodan fazla almış çıktı. Merak etme hemen düzeliyor. sağlıkı olucak hayırlısıyla hepimizin bebekleri. Kafaya çok takmamak lazım. Dün bana midesi boş dedi, geçen hafta mideyi göremiyorum dedi sonra gördüm dedi. Eşime söyledim bütün gece araştırdı korktu bugün başka doktora gidelim dedi hatta. Dedim 2 hafta sabret gidince yine aynı şeyi derse başkasına gideriz. Bebeklerde olan bir hastalık varmış mide borusu olmadan veya eksik doğma yada down sendromlu olma. Ama işte sakin kalmaya çalışıyor insan. Kötü birşey olsa söylerdi heralde.Çok teşekkür ederim. İnşallah o da düzelir, benim yapım da biraz zayıf. Belki bana çekmiştir diye düşünmeye çalışıyorum:)
Ayy yok bence demez ye rahat rahat :)Ben ne 2 porsiyonu en az 5 porsiyon yiyorum özellikle karpuz muz en şekerli onlar bide yok bana misin demiyo:) Alacakları varsa her türlü aliyolar benceahaha aynen.
ya bide benim her gün 2 porsiyon meyvem var. beslenme programım o şekilde. yarınki kontrolde bana da yeme artık diyecek mi merak ettim :))
Ben 35 de iken banada demişti hatta ondan 2 hafta önce diyete başlattı sonra bir daha diyet diye sormadı :) 3 hafta sonra gittim 1 kilodan fazla almış çıktı. Merak etme hemen düzeliyor. sağlıkı olucak hayırlısıyla hepimizin bebekleri. Kafaya çok takmamak lazım. Dün bana midesi boş dedi, geçen hafta mideyi göremiyorum dedi sonra gördüm dedi. Eşime söyledim bütün gece araştırdı korktu bugün başka doktora gidelim dedi hatta. Dedim 2 hafta sabret gidince yine aynı şeyi derse başkasına gideriz. Bebeklerde olan bir hastalık varmış mide borusu olmadan veya eksik doğma yada down sendromlu olma. Ama işte sakin kalmaya çalışıyor insan. Kötü birşey olsa söylerdi heralde.
Canım benim de kızım 35+3 de 3149gram çıktı. Aynı yasakları bana da koydu. Dondurma 2 bilemedin 3 kere 2 top dedi meyveyi azalt dedi. Ama normal doğuramazsın hiç demedi. Sadece rejim yap yoksa Doğumda sen zorlanacaksın diyo. 5 kilo doğan çocuk var sadece kilo sezaryen için geçerli sebep değil ki..Kizlar doktordan geldim simdi 33+5 im ama bebek ozellikle karin bolgesi iki hafta onde gozukuyoms ve kilosu 2850 doktor meyve yiyosan kes hazr dondurma kesinlikle yeme acik dondurmayida haftada birkere ye dedi yarin aclik tokluk seker testi yapilcak korkuyorum insallah seker cikmaz nstye bagladi sanci cikmadi dogum pozsiyonu almis ama kilosu boyle devam ederse normal yapamazsin dedi;(
Evin içinde birkaç gün sürdük hevesimizi alana kadar, çok güzel hareket ediyor, manevra kabiliyeti yüksek. Tek elle olmasa da kolayca ana kucağı çıkıyor ve normal oturma ünitesi takılıyor. Açıp kapatmasının kolaylığı nasıl hatırlamıyorum denemiştim ama aklıma gelmiyor bir türlü. Katlanınca bu kadar oluyor. Ağırlığı çok aşırı değil, büyük mü derken de büyük ama kapanınca kapladığı yer makul.büyükmü nasıl kullanma şansınız oldumu evin içindede olsa
Ben kendime fıstık ezmesi yapıyorum şimdi, bakalım birkaç kaşık yersem hem tok tutar hem protein olur diye, meyve yeriz canım o kadar da değil de azalt demeseydi iyiydi. Hatta hepsini azalt deseydi de o karpuza ses etmeseydi ya :)
Bugün evde olmıycaz olsak biz de kabağa devam
Ya ben tüm kış yaz meyvelerini bekledim dört gözle
Anlatılmaz yaşanır diyorsun
Meyve de yemiyceksek ne yiycez yaa
Her gün yumurta yemiyorum, havalar ısındığından beri azaldı iyice. Yine de yersem günde 2 tane yiyorum.Kızlar ya beslenme düzeniniz nasil yada önce ben kendiminkini anlatayım
Sabah iki haşlama yumurta,bir iki dilim ekmek,azck zeytin peynir,domates
ara öğün süt yada soda
Öğlen bi gün önceden yemek kaldıysa onu yiyorum
Ara öğün meyve,çükolata
Aksam yemek yiyorum
Sonra meyve dondurma
Şimdi size normal gbi geleblir ama kahvalti saatim 12 ile 13 arası,öğlen 17 de ,akşam ise 20de ayrıca bu en düzenli hali ve pek sık böyle olmyor çogu zaman kahvaltı - meyve -aksam yemeği şeklnde günü btiriyorm
Ben de sinir oluyorum o kışın incecik çorapla gezenlere çünkü ben gezemiyorum, astronot gibi giymezsem fiziken üşümesem bile psikolojik olarak donar kalırım bir yerde. Benim ruhum yaşlı kışın giyim konusunda, bel ve ayak sıcak olacak, göğüslere soğuk işlemeyecek derken zaten lahanaya dönüyorum. :)Gretchen Grundler ayy çok güldüm ya. Hepimizin kocaları aynı hepimiz de aynıyız demek :))) ben de pantalon içine termal içlik giyiyorum işyerinde bi arkadaş var karakışın ortasında ince çorap mini etekle geliyo işe. Tamam kurumda üşümüyosun anladım da yolda niye Toton donmuyo ona gerçekten akıl sır erdiremiyorum diyorum kıza :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?