2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Geçmiş olsun canım. İnşallah bebeğin dayanır, daha erken gelirse de sorun olmaz bence. İçini ferah tut, kendime dikkat et.

Masallah.
korkma benim kgsu vs normal ama doktor bana da meyveyi kes cok canın isterse azcık ye ,sekerden baska bisey deil dedi... gereksiz kg yapar dedi...
İçini ferah tut,seker cıkmaz bence..

meyve etki yapti ama bebise degil baNa
onun yerine ben kilo aldim. gece yemiyorum,gunduz yiyorum. o guzel erik ve kirazlari gorup de nasil yemeyelim,bize de gunah
Bana etki yapmadı derken ordaki "bana" bebiş Bana yaptı yani çok güzel toplamda 10 kilo aldım.. anlamadığım da o ztn..o kadar sağlıklı beslenme nasıl bebise değilde bana kilo yapio

Adeta bir sarma canavarı olduğunu anlıyoruz burdan :)))) zaten pazı sarmasiydi yaptığım canın çekmesin

Kizlar dr dan geliyoruz 110 gr almisiz ama 150 olmaliymis meme verip ayrica sagip kasikla takviye yapacagiz bakalim biraz guc harciyoruz emerken o gucu azaltmamiz lazim

Olsun cnm 40gr farkı kapatır bizim güclü kızımızzz sonucta baska bir sorun yok cok sukur deil mi? Hersey yolunda yanii
İrem kız gucludurrr masallah toparlar o hemenciiikkk :):)

Benim doktorum kiloya hiç takılmıyor ya, niye ki?
bilmem ki beslenme programim diyet seklinde degil ama benim. 1.porsiyonu sabit tutabilirsin 2. porsiyon farkli olacak sekilde hergun 2 porsiyon meyve yemen lazim demisti. haftada 8 cesit meyve yani :)) ama yine de cok kilo alinmasi taraftari degil benim doktor da

Benim 10:30 -11 gibi kahvaltı peynir 2yumurta ,bir kasık pekmez ,3-4 ceviz ,3-5 zeytin , salatalık biber vs.. arada bir muz veya Bir bardak süt. 2-3 gibi öglen yemegi sonra saat 6-7 gibi de aksam yemegi aksam yemeginden 1 saat sonra fln da meyve (ama artık cok az ) tabii arada cekirdek götürüyorum bi de :)

Kızlar ben son 1 aydır kilo almadığım gibi yarım kilo vermişim. Halbuki sürekli yiyorum, meyve dondurma benim de favorim. Doktor biraz kızdı, benim de canım sıkıldı. Karın bölgesi de biraz geri ya sanki benim suçummuş gibi bir şeyler söyledi kötü hissettim. Valla sürekli yiyiorum ama bu sıcaklarda fazla gitmiyor işte. Ben de şu son 5 haftada biraz abartmayı düşünüyorum yemek işini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…