Kızlar nasılsınız bende taburcu oldum ancak artık ayağa kalkmak yasak lavabo dışında 20 temmuza kadar idare etmem lazım bebiş gelmesin 20sinden sonra sorun olmaz dedi doktor hepinize çok teşekkür ederim inşallah bebisinde başka bir supriz yapıp ta erken gelmez
Ciddi ciddi gidikliyo ya gulduruyo bildiğin çok tatlı bi hisGidikliyor diyince bi hayal ettim de baya güldüm:)) minik elleriyle içerden hahahahaha
Çok şirin ya
Kizlar doktordan geldim simdi 33+5 im ama bebek ozellikle karin bolgesi iki hafta onde gozukuyoms ve kilosu 2850 doktor meyve yiyosan kes hazr dondurma kesinlikle yeme acik dondurmayida haftada birkere ye dedi yarin aclik tokluk seker testi yapilcak korkuyorum insallah seker cikmaz nstye bagladi sanci cikmadi dogum pozsiyonu almis ama kilosu boyle devam ederse normal yapamazsin dedi;(
Bana etki yapmadı derken ordaki "bana" bebişmeyve etki yapti ama bebise degil baNa
onun yerine ben kilo aldim. gece yemiyorum,gunduz yiyorum. o guzel erik ve kirazlari gorup de nasil yemeyelim,bize de gunah
Ben de 1 günde 4 5 kere :)))))))bana da dondurma ve meyveyi az ye dedi. ben de dondurma yiyorum tabiki ama 4 5 gunde 1.
İçine Karatay kaçtı hepsinin birden :)Masallah.
korkma benim kgsu vs normal ama doktor bana da meyveyi kes cok canın isterse azcık ye ,sekerden baska bisey deil dedi... gereksiz kg yapar dedi...
İçini ferah tut,seker cıkmaz bence..
Adeta bir sarma canavarı olduğunu anlıyoruz burdan :)))) zaten pazı sarmasiydi yaptığım canın çekmesin@Gretchen Grundler ayy çok güldüm ya. Hepimizin kocaları aynı hepimiz de aynıyız demek :))) ben de pantalon içine termal içlik giyiyorum işyerinde bi arkadaş var karakışın ortasında ince çorap mini etekle geliyo işe. Tamam kurumda üşümüyosun anladım da yolda niye Toton donmuyo ona gerçekten akıl sır erdiremiyorum diyorum kıza :))))
Ben de anneme bolca saralım derin dondurucuya atalım dedim misafir için hazır ikramlık ama ben onların hepsini yerim ki :))))
Bayramda bi tencere sardı kadıncağız ben ilk günü hepsini yedim :)) kim gelicek bana diye. Sonra ben hastanede yattığım için geçmiş olsuna gelenler bitmedi :)))) 2. Gün tam sarıyorduk tekrar. kaynımla eltim geldi. Size sarma ikram etmek isterdim ama hrpsini yedim ikinci postayı da yetiştiremedik yemiş kadar oldunuz dimi dedim :) afiyet olsun dediler ne desinler :)))))
Kizlar dr dan geliyoruz 110 gr almisiz ama 150 olmaliymis meme verip ayrica sagip kasikla takviye yapacagiz bakalim biraz guc harciyoruz emerken o gucu azaltmamiz lazim
Bizimkinin de ayakları yukarida ama gidiklar gibi değil hiç:)) çıkınca o ayakları bi isiracagim amaCiddi ciddi gidikliyo ya gulduruyo bildiğin çok tatlı bi hisarada da çok güldün al sana der gibi yumruk atiyo gibi
Masallah ne güzel kuzenler birlikte büyüyecek,Allah analı babalı büyütsünnnArkadaşlar ablam bugün doğum yaptı. Çok tatlı maşallah yiğenim. Darısı bizim başımıza. Tecrübe olacak banada
bilmem kiBenim doktorum kiloya hiç takılmıyor ya, niye ki?
Benim doktor 19 kilo aldığım için ve bebek iri olduğu için yasak koyup duruyo. Utanmasa yemek yasak depodan yak dicek :))ahaha aynen.
ya bide benim her gün 2 porsiyon meyvem var. beslenme programım o şekilde. yarınki kontrolde bana da yeme artık diyecek mi merak ettim :))
Kızlar ya beslenme düzeniniz nasil yada önce ben kendiminkini anlatayım
Sabah iki haşlama yumurta,bir iki dilim ekmek,azck zeytin peynir,domates
ara öğün süt yada soda
Öğlen bi gün önceden yemek kaldıysa onu yiyorum
Ara öğün meyve,çükolata
Aksam yemek yiyorum
Sonra meyve dondurma
Şimdi size normal gbi geleblir ama kahvalti saatim 12 ile 13 arası,öğlen 17 de ,akşam ise 20de ayrıca bu en düzenli hali ve pek sık böyle olmyor çogu zaman kahvaltı - meyve -aksam yemeği şeklnde günü btiriyorm
İste benimki sadece bebe etki etmis ben iyim:) 62 yle basladim suan 68 olmusummeyve etki yapti ama bebise degil baNa
onun yerine ben kilo aldim. gece yemiyorum,gunduz yiyorum. o guzel erik ve kirazlari gorup de nasil yemeyelim,bize de gunah
Bana etki yapmadı derken ordaki "bana" bebişBana yaptı yani çok güzel toplamda 10 kilo aldım.. anlamadığım da o ztn..o kadar sağlıklı beslenme nasıl bebise değilde bana kilo yapio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?