2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evde sıkılanlar TLC yi acabilirler kadın beşiz dogurdu yaaaa, dogumu ve devam sürecini gösteriyor,ev kreş gibi :) bebebleri sırasıyla kücükken mutfakta lavaboda yıkadılar yaaa :)
Yabancıların bu mutfak lavobası hassasiyetleri(!) ve klozetle haşır neşirlikleri beni benden alıyo zaten :))) bi istifra ediyolar kafanın yarısı tuvaletin içinde

Ya ben korktum seker yuzundenmi acaba diye ama bende herkes kadar yiyorumdur burda herkes yedgini soyluyo yani normal yada sezryan doguruym tamamda saglikla ilgili biseyi cikmasin sanki yedigim icin kendimi suclu hissetmeye basladim bi tuhaf konustu doktor

Masallah.
korkma benim kgsu vs normal ama doktor bana da meyveyi kes cok canın isterse azcık ye ,sekerden baska bisey deil dedi... gereksiz kg yapar dedi...
İçini ferah tut,seker cıkmaz bence..
İnsallah canim cokta seviyorum ama artik dikkat edicem tabi

Yabancıların bu mutfak lavobası hassasiyetleri(!) ve klozetle haşır neşirlikleri beni benden alıyo zaten :))) bi istifra ediyolar kafanın yarısı tuvaletin içinde

Hahahahah hiç dikkat etmemiştim kusarlarken nasıl oluyorlar:))) cok güldürdün beni yaaa ama dedigin gibi rahatlıkları fenaaa..

Kapali olan dondurmalarda bisey surubu var dedi ama hatirlayamiyorum suan ondada cok seker varmis o yuzden canim bende bu sicaklarda meyve ve dondurmayla yasiyodum
Simdi hepsini yasakladi
Evet canım o dondurmalarda glikoz şurubu var ve çok zararlı şekeri ani yükselten şeyler onlar yemek istiyorsanda mado gibi vesaire süt ve salep ile yapılan gerçek dondurmalardan al canım meyvede glisemiks indeksi düşük meyveleri tüket kavun karpuz üzüm yerine elma kiraz erik kayısı şeftali gibi meyveler günde 1 porsiyonuda geçmezsen sıkıntı yaşamazsın

Kızlar doktorum decavit önerdi kullanan var mı? Vitamin kullanıyor Mısınız ?
33.haftada bebekleriniz kaç kiloydu benşm 2kilo normal mi dersiniz

Kizlar bugün kontrolüm vardi.
Normalde 32+5 olmam lazim ama ultrasonda 31+5 çıktı.
Doktor bişey demedi. Biraz minyon bi bebek olacak dedi.
Normal de hep 1 hafta önden çıkardi.
Şimdi 2 hafta gerimi kalmış oluyor.
En son 3 hafta önce gitmistim 1.600 kg idi. Bugün 1.900 çıktı 3 haftada 300 gram almış sadece az degil mi.
Ne yapmam lazım.
Doktora herseyi normal dedi ama benim aklim takıldı.
32+5 e göre 1.900 olması normal mi sizce

#karpuzumadokunma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…