Yabancıların bu mutfak lavobası hassasiyetleri(!) ve klozetle haşır neşirlikleri beni benden alıyo zaten :))) bi istifra ediyolar kafanın yarısı tuvaletin içindeEvde sıkılanlar TLC yi acabilirler kadın beşiz dogurdu yaaaa, dogumu ve devam sürecini gösteriyor,ev kreş gibi :) bebebleri sırasıyla kücükken mutfakta lavaboda yıkadılar yaaa :)
Ya ben korktum seker yuzundenmi acaba diye ama bende herkes kadar yiyorumdur burda herkes yedgini soyluyo yani normal yada sezryan doguruym tamamda saglikla ilgili biseyi cikmasin sanki yedigim icin kendimi suclu hissetmeye basladim bi tuhaf konustu doktorCanım benim de kızım 35+3 de 3149gram çıktı. Aynı yasakları bana da koydu. Dondurma 2 bilemedin 3 kere 2 top dedi meyveyi azalt dedi. Ama normal doğuramazsın hiç demedi. Sadece rejim yap yoksa Doğumda sen zorlanacaksın diyo. 5 kilo doğan çocuk var sadece kilo sezaryen için geçerli sebep değil ki..
EVet canım benimki philips avent tekli elektirikliseninki tekli miydi canim?
İnsallah canim cokta seviyorum ama artik dikkat edicem tabiMasallah.
korkma benim kgsu vs normal ama doktor bana da meyveyi kes cok canın isterse azcık ye ,sekerden baska bisey deil dedi... gereksiz kg yapar dedi...
İçini ferah tut,seker cıkmaz bence..
Yabancıların bu mutfak lavobası hassasiyetleri(!) ve klozetle haşır neşirlikleri beni benden alıyo zaten :))) bi istifra ediyolar kafanın yarısı tuvaletin içinde
Benim doktor 19 kilo aldığım için ve bebek iri olduğu için yasak koyup duruyo. Utanmasa yemek yasak depodan yak dicek :))
EVet canım benimki philips avent tekli elektirikli
Evet canım o dondurmalarda glikoz şurubu var ve çok zararlı şekeri ani yükselten şeyler onlar yemek istiyorsanda mado gibi vesaire süt ve salep ile yapılan gerçek dondurmalardan al canım meyvede glisemiks indeksi düşük meyveleri tüket kavun karpuz üzüm yerine elma kiraz erik kayısı şeftali gibi meyveler günde 1 porsiyonuda geçmezsen sıkıntı yaşamazsınKapali olan dondurmalarda bisey surubu var dedi ama hatirlayamiyorum suan ondada cok seker varmis o yuzden canim bende bu sicaklarda meyve ve dondurmayla yasiyodum
Simdi hepsini yasakladi
Giç demedim canım çünkü tekli ile bir memeyi sağmak max 10 sk bile değil şkilşlerin performansı düşük oluyormuş çünkü kız kardeşim lansinoh ikilisini aldı giç memnun kalmadıikili alsaydim dedin mi hic
Saol canım amin inşallah allah büyükGeçmiş olsun canım. İnşallah bebeğin dayanır, daha erken gelirse de sorun olmaz bence. İçini ferah tut, kendime dikkat et.
Bakıcı takibi için mi kullanırsınız Can'ım ne artısı oluyor? Hangi marka tavsiye edersinizCankurtaran o ya,, benim de olmazsa olmazım :)))
Niye ya bence çok tatlı :)Ay benim de en sevmediğim. Dün çıkmış biraz resmen bunalıma girdim :) ama bugün girmiş yine içeri :)
Islak bezle mi siliyorsun Nasıl temizliyorsun Can'ım kızıYarin dr a da soracagim. Dr gobek dusmeden banyo yaptirmayin dedi merakla dusmesini bekliyoruz :)
Evin içinde birkaç gün sürdük hevesimizi alana kadar, çok güzel hareket ediyor, manevra kabiliyeti yüksek. Tek elle olmasa da kolayca ana kucağı çıkıyor ve normal oturma ünitesi takılıyor. Açıp kapatmasının kolaylığı nasıl hatırlamıyorum denemiştim ama aklıma gelmiyor bir türlü. Katlanınca bu kadar oluyor. Ağırlığı çok aşırı değil, büyük mü derken de büyük ama kapanınca kapladığı yer makul.
Ben kendime fıstık ezmesi yapıyorum şimdi, bakalım birkaç kaşık yersem hem tok tutar hem protein olur diye, meyve yeriz canım o kadar da değil de azalt demeseydi iyiydi. Hatta hepsini azalt deseydi de o karpuza ses etmeseydi ya :)
Her gün yumurta yemiyorum, havalar ısındığından beri azaldı iyice. Yine de yersem günde 2 tane yiyorum.
Sabah peynir, kaşar peynir, zeytin, bal ve 2-4 dilim tam tahıllı ekmek.
Gün içinde de yoğurtla granola, ceviz, badem, meyve, zaman zaman soda ve evde varsa çikolata. Aslında çikolata yemek istemiyorum ama eşim evde hep bulundurduğu için canım çekiyor yiyorum. Bunları her gün yapmıyorum ama her gün zırt pırt bir şeyler yiyorum, kalsiyum için süt ya da yoğurttan birisini tüketmeye çalışıyorum. Cacık ya da ayran da olabiliyor. Bir de bazen bunlar doyurmadıysa akşamdan kalma yemekleri falan yiyorum.
Akşam yemek artık ne yaptıysam.
Kahvaltı saatin çok geç, o saatlerde uyanıyorsan normal ama bebek de sen de çok uzun süre aç kalmasanız daha iyi olur gibi geliyor.
Ben de sinir oluyorum o kışın incecik çorapla gezenlere çünkü ben gezemiyorum, astronot gibi giymezsem fiziken üşümesem bile psikolojik olarak donar kalırım bir yerde. Benim ruhum yaşlı kışın giyim konusunda, bel ve ayak sıcak olacak, göğüslere soğuk işlemeyecek derken zaten lahanaya dönüyorum. :)
Gobege degmeden nemli tulbentle temizliyorumIslak bezle mi siliyorsun Nasıl temizliyorsun Can'ım kızı
Evt cnm gayet saglikliyiz sukur :)Olsun cnm 40gr farkı kapatır bizim güclü kızımızzz sonucta baska bir sorun yok cok sukur deil mi? Hersey yolunda yanii
İrem kız gucludurrr masallah toparlar o hemenciiikkk :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?