Cnm biz premature oldugumuzdan farkli olabilir ama beslemeye 7 cc ile basladik ilk gun sutum yoktu zaten cok yorgundum mama verdiler ikinci gun sagdi hemsire 3 cc 5 cc 10 cc derken sut gelmeye basladi :) ama insanin kendi kendine yapmasi guc... biberonla verildi
Ne zaman sağdı doğar doğmaz mı? Sanırım kendim sağabilirim emin değilim ama teorik olarak biliyorum. Onu şırıngayla mı verdi ne yaptı?
Kızlar doktorum decavit önerdi kullanan var mı? Vitamin kullanıyor Mısınız ?
33.haftada bebekleriniz kaç kiloydu benşm 2kilo normal mi dersiniz
Kizlar bugün kontrolüm vardi.
Normalde 32+5 olmam lazim ama ultrasonda 31+5 çıktı.
Doktor bişey demedi. Biraz minyon bi bebek olacak dedi.
Normal de hep 1 hafta önden çıkardi.
Şimdi 2 hafta gerimi kalmış oluyor.
En son 3 hafta önce gitmistim 1.600 kg idi. Bugün 1.900 çıktı 3 haftada 300 gram almış sadece az degil mi.
Ne yapmam lazım.
Doktora herseyi normal dedi ama benim aklim takıldı.
32+5 e göre 1.900 olması normal mi sizce
Evt cnm gayet saglikliyiz sukur :)
Evet 3. ya da 4. aydan beri kullanıyorum, çoğumuz da kullanıyoruz. 2100 falandı benimki de, normal demişti doktor.Kızlar doktorum decavit önerdi kullanan var mı? Vitamin kullanıyor Mısınız ?
33.haftada bebekleriniz kaç kiloydu benşm 2kilo normal mi dersiniz
0-1 bence çok gerekli değil canm. Vaktinde doğarsa giydirdiğin süre çok az olck. 0-3 ten almaya baslarsinYa benim simdi kafam karisti ? 0-1 alsammi alirsam kactane ? 0-3 aydan kactane 3-6 aydan kactane alacam ?
Yok cnm bakıcı için ayrıca kamera sistemi döşettim ben eve. Bu bahsettiğimiz bebek telsizi, çocuk uyurken izleyip duymak için. Ben iki marka kullandım, biri chiccoydu ve memnun kalmakla beraber çok da bayılmadık. Şimdi motorola kullanıyoruz, biberon alarmı, ateşölçeri vs var,, ayrıca sesi karşılıklı iletiyor, kamerası da hareketli; haliyle daha geniş alanı görüyorsun. Çok çok memnunuz bundan, tavsiye ederim. Yalnız çalışıcak ve bakıcıya bırakıcaksan ev kamera sistemini de öneririm. O da büyük rahatlık ve iç ferahlığı :))) markasını bilmiyorum yalnız. onun da resmini koydum. Yer kaplayan çirkin bişey değil. Kurulumu da epey kolay.Bakıcı takibi için mi kullanırsınız Can'ım ne artısı oluyor? Hangi marka tavsiye edersiniz
Gelisiminin durmasından korkuyorum yoksa minyonluk önemli değil.benim dr m da baştan beri decavit vermişti son haftalarda magnezyumdu demirdi b ydı derken vitamin sayısı artınca decaviti kullanmaz oldum dr mdan gizli
benim de o haftalarda yani 32+3 te 1900 dü
32+3 te 1900 dü ama bana da minyon olacak galiba demişti
başta takılsam da şidi sağlıcakla kucağıma alayım sağlıklı olsun da önemli değil diyorum
çok alakası var mı bilmiyorum ama kemik suyunun kiloya etkili olduğunu okudum
çok takıyorsan dene istersen
kocaman maşallahh size,güzel haberlerin devamı gelsin çabucak kilo alsın inşlh
Yok hic almadı cnm zaten emzigi 1 aydan sonra vermek gerekiyormus verilecekse... dr umuz emzik karsiti kullanmayabiliriz duruma gore bakacagim.arch2401 emzik veriyor musun cnm?
Insallah cnmbenim dr m da baştan beri decavit vermişti son haftalarda magnezyumdu demirdi b ydı derken vitamin sayısı artınca decaviti kullanmaz oldum dr mdan gizli
benim de o haftalarda yani 32+3 te 1900 dü
32+3 te 1900 dü ama bana da minyon olacak galiba demişti
başta takılsam da şidi sağlıcakla kucağıma alayım sağlıklı olsun da önemli değil diyorum
çok alakası var mı bilmiyorum ama kemik suyunun kiloya etkili olduğunu okudum
çok takıyorsan dene istersen
kocaman maşallahh size,güzel haberlerin devamı gelsin çabucak kilo alsın inşlh
Canim yani kac tane yeterliki acaba ilk zamanlar cok kirleniyo diyolar ?0-1 bence çok gerekli değil canm. Vaktinde doğarsa giydirdiğin süre çok az olck. 0-3 ten almaya baslarsin
Şarjım bittiği için okudum ama cvp veremedim cnm, çok saol :) Ben de dediğin gibi yapıp bi tane aşırı desenli beğendim, bi tane de sade :) sade olan on gün sonra siparişle gelir dediler, dedim ki desenli olanı alıp götüreyim, biraz açıp duvarda bakayım, beğenmezsek değiştirir misiniz,,, onlar da tamam dedi. Aldım desenliyi geldim :) ikisini de ekledim,, desenli olan koyu ama koltuklar halılar mobilyalar vs herşey çok açık renk olduğu için sırıtmayacak gibi. eve daha yeni girebildiğimiz için henüz "önce bi karnımız doysun" modundayız :)))A AysheDuru cnm oncelikle duvar kagidini mi baskin yoksa tasi mi baskin istiyorsun? Eger taş baskin olsun diyorsan duvar kagidini cok sade ve desensiz veyahut deseni cok silik birsey almalisin duvar kagidim baskin olsun diyorsan duvar kagidini aşiri baskin almalisin ama o cok riskli bir durum cunku oyle bir ayarlaman lazim ki tasin dokusuyla duvar kagidinin dokusu karmasa yaratmasin...
Bana cam daha temiz daha sağlıklı geliyo cnm. Ama plastiğin de avantajları var heralde ki onu da çok kullanan görüyorum. Yalnız emin olduğum bişey var, kırılmadığı müddetçe camın aparat ve emme ucunu değiştirmen yeterli; ama plastik olanın kendisinin de daha sık değişmesi gerekiyor.canim biberonun cam mi?
benimki plastik. 250 ml. lik. yanlis mi aldim?
Gelisiminin durmasından korkuyorum yoksa minyonluk önemli değil.
Haftada 200 gram alır derlerya.
Benimki 100 gram almış oluyor.
Ve hep 1 hafta önden giderdi
Şimdi 1 hafta geri çıkınca
Arada 2 hafta fark oluyor o beni korkuttu biraz.
Kemik suyuna çorba iceyim o zaman
Kat kat giydirme olayı beni de geriyor cnm. Zaten kız da çıplak yaşamayı seviyor :) doktorumuz da sürekli "soğuk hasta etmez" dediği için ona uyuyoruz rahat rahat :)aa bende çalışıyor senin dönüştürücü hangisi acaba, link de verilmez şimdi burda :))
valla bilmiyorum bizim gibi kat kat da giydirmiyorlar. bizde illa uykudan uyanınca bi yelek faslı vardır. onlarda hiç öyle şeyler yok. o yüzden de üşümüyorlar. yaz kış fark etmiyor güneşi gördükleri zaman soyunuyorlar direk :))
he bundan 1 tane var ama koymadım şart mı ki acaba?
Gelisiminin durmasından korkuyorum yoksa minyonluk önemli değil.
Haftada 200 gram alır derlerya.
Benimki 100 gram almış oluyor.
Ve hep 1 hafta önden giderdi
Şimdi 1 hafta geri çıkınca
Arada 2 hafta fark oluyor o beni korkuttu biraz.
Kemik suyuna çorba iceyim o zaman
Sensitivewitch , Gretchen Grundler , @Mutella , A AysheDuru , Simge 84
2 uzun tulum
2 çıtçıtlı atlet
2 çıtçıtlı kısa kollu
2 atlet tulum
1 kısa kollu tulum
3 çorap / 3 eldiven / 3 şapka
1 müslin örtü (battaniye)
sığdı çantayaşişlik falan yok rahat rahat
o değil de tamamenarch2401 'ın söylediğine göre hareket edip hava sıcak diye kısaları çok tuttum. fazla mı olmuş az mı olmuş fikirleri alayım kızlar :)
Ya benim simdi kafam karisti ? 0-1 alsammi alirsam kactane ? 0-3 aydan kactane 3-6 aydan kactane alacam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?