2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Ne zaman sağdı doğar doğmaz mı? Sanırım kendim sağabilirim emin değilim ama teorik olarak biliyorum. Onu şırıngayla mı verdi ne yaptı?
Cnm biz premature oldugumuzdan farkli olabilir ama beslemeye 7 cc ile basladik ilk gun sutum yoktu zaten cok yorgundum mama verdiler ikinci gun sagdi hemsire 3 cc 5 cc 10 cc derken sut gelmeye basladi :) ama insanin kendi kendine yapmasi guc... biberonla verildi

Kızlar doktorum decavit önerdi kullanan var mı? Vitamin kullanıyor Mısınız ?
33.haftada bebekleriniz kaç kiloydu benşm 2kilo normal mi dersiniz

benim dr m da baştan beri decavit vermişti son haftalarda magnezyumdu demirdi b ydı derken vitamin sayısı artınca decaviti kullanmaz oldum dr mdan gizli
benim de o haftalarda yani 32+3 te 1900 dü

32+3 te 1900 dü ama bana da minyon olacak galiba demişti
başta takılsam da şidi sağlıcakla kucağıma alayım sağlıklı olsun da önemli değil diyorum
çok alakası var mı bilmiyorum ama kemik suyunun kiloya etkili olduğunu okudum
çok takıyorsan dene istersen

Evt cnm gayet saglikliyiz sukur :)

kocaman maşallahh size,güzel haberlerin devamı gelsin çabucak kilo alsın inşlh

Ya benim simdi kafam karisti ? 0-1 alsammi alirsam kactane ? 0-3 aydan kactane 3-6 aydan kactane alacam ?

Bakıcı takibi için mi kullanırsınız Can'ım ne artısı oluyor? Hangi marka tavsiye edersiniz
Yok cnm bakıcı için ayrıca kamera sistemi döşettim ben eve. Bu bahsettiğimiz bebek telsizi, çocuk uyurken izleyip duymak için. Ben iki marka kullandım, biri chiccoydu ve memnun kalmakla beraber çok da bayılmadık. Şimdi motorola kullanıyoruz, biberon alarmı, ateşölçeri vs var,, ayrıca sesi karşılıklı iletiyor, kamerası da hareketli; haliyle daha geniş alanı görüyorsun. Çok çok memnunuz bundan, tavsiye ederim. Yalnız çalışıcak ve bakıcıya bırakıcaksan ev kamera sistemini de öneririm. O da büyük rahatlık ve iç ferahlığı :))) markasını bilmiyorum yalnız. onun da resmini koydum. Yer kaplayan çirkin bişey değil. Kurulumu da epey kolay.

Eklentiler

• image.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 59
  • image.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 58
Gelisiminin durmasından korkuyorum yoksa minyonluk önemli değil.
Haftada 200 gram alır derlerya.
Benimki 100 gram almış oluyor.
Ve hep 1 hafta önden giderdi
Şimdi 1 hafta geri çıkınca
Arada 2 hafta fark oluyor o beni korkuttu biraz.
Kemik suyuna çorba iceyim o zaman

Insallah cnm

Şarjım bittiği için okudum ama cvp veremedim cnm, çok saol :) Ben de dediğin gibi yapıp bi tane aşırı desenli beğendim, bi tane de sade :) sade olan on gün sonra siparişle gelir dediler, dedim ki desenli olanı alıp götüreyim, biraz açıp duvarda bakayım, beğenmezsek değiştirir misiniz,,, onlar da tamam dedi. Aldım desenliyi geldim :) ikisini de ekledim,, desenli olan koyu ama koltuklar halılar mobilyalar vs herşey çok açık renk olduğu için sırıtmayacak gibi. eve daha yeni girebildiğimiz için henüz "önce bi karnımız doysun" modundayız :)))

Eklentiler

• IMG_4754.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_4758.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 68
canim biberonun cam mi?
benimki plastik. 250 ml. lik. yanlis mi aldim?
Bana cam daha temiz daha sağlıklı geliyo cnm. Ama plastiğin de avantajları var heralde ki onu da çok kullanan görüyorum. Yalnız emin olduğum bişey var, kırılmadığı müddetçe camın aparat ve emme ucunu değiştirmen yeterli; ama plastik olanın kendisinin de daha sık değişmesi gerekiyor.

kontrollerin ne kadar surede oluyor?
benim doktorum nerdeyse 2 aydir 15 gune dusurdu. simdi de hareketleri azalirsa 10 gunde gel dedi. takip altinda tutuyor.
onemli olan az da olsa kilo almasi. kotu senaryolari getirme aklina. hareketlerini takip et.

Kat kat giydirme olayı beni de geriyor cnm. Zaten kız da çıplak yaşamayı seviyor :) doktorumuz da sürekli "soğuk hasta etmez" dediği için ona uyuyoruz rahat rahat :)

anladm canm hiç öyle düşünmemeye çalış
hareketleri de yönlendirir zaten seni

Bir kaç saat bakamadım da maşallah 30 sayfa olmuş anında kızlar bu ne hiz !
Drucilla bu çantanın bir alt gözü var bence maşallah baya şey sığmış. Tecrübeli anneler daha iyi bilir ama olmazsa bir alt bir üst daha ekleyebilirsin. Sezeryan olursa ki insallah olmaz ama olursa iki gün kalınacağı için bunları kullanırsın son koydugun da garanti bir yedek olur mesela. Beni hiç sorma durum çok karışık birer takım prematüre birer takım yenidoğan ikişer takım da normal hastane çıkışı koydum malum bizim işler biraz daha karışık bakalım ne kadar doğacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…