2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bence de esyalar acık renk oldugundan koyu renk olan daha güzel durur gibi,tabii birebir görüp bakman daha iyi olur

Kızlar ayaklarımda kasılmalar var evde magnum var da kullanayım diyorum kaçıncı haftaya kadar kullanılıyordu o? Günde bir tane mi? Kullanan var mı

Blogum vardı bi ara, kurabiye yapıyordum. Sıkıldım sonra bıraktım
Kurabiyella

Geliyo ya geliyo keşke denk getirsem de ses kaydı alsam, içimde bişey çıt diyo İpek gerinirken filan
Bence yap tekrar,, wala ben kim için bu fenomen olucak dediysem oldu :))))

Kızlar ayaklarımda kasılmalar var evde magnum var da kullanayım diyorum kaçıncı haftaya kadar kullanılıyordu o? Günde bir tane mi? Kullanan var mı
Doktor kasılmalar için 36. haftaya kadar kullanabilirsin demişti, birçok arkadaş da kullanıyor sanırım magnezyum. Ben kasılmam az diye bir de normal doğum sancısını kesebiliyor söylentisinden dolayı kullanmadım ama dediğim gibi birçok arkadaş kulanmıştı.
Ne kadar etki etmiştir bilmiyorum ama kasılmalarım çok olduğu zaman muz yedim ve maden suyu içtim, genelde bunları tükettiğim zamanlarda kramplarım az oldu hep.

Ne biliyim doktoru çok seviyordum ama eşim benden çok korktu. Başka doktora gidelim diyor. Benide korkuttu

Kızlar ben 32.haftamda doktorda rapor aldım 37e kadar çalışabilir diye, bunu personel birimine vericem bir dah 37de ekstra bir kağıt rapor falan gerekiyor mu yoksa otomatik 37de izin başlıyor mu

Kızlar cam biberona anne sutundeki faydalı ne varsa yapışıp kalıyormuş bilginiz olsun

Gözün aydın canım çok sevindim taburcu olmana inşallah 20 temmuz bile değil 38-40 haftaları görürsün bol vol dinlen canım

Kızlar doktorum decavit önerdi kullanan var mı? Vitamin kullanıyor Mısınız ?
33.haftada bebekleriniz kaç kiloydu benşm 2kilo normal mi dersiniz

32+5te 2010 gr idi bizimki. Yani bence normal olmakla birlikte, her bebek ayni degil + olcumler %100 dogru degil. Asiri farklar cikmadikca cok takilmayin kizlar.
Haha bence fotoda kucuk gorundu gozunuze :)) senin isin daha da zor valla haklisin. Bide alt koy demissin ama bel lastigi daha cok rahatsiz etmez mi gobegi dusmeden?
0-1 hiç almadım, 2 tane hastane çıkışı var gerisi 0-3 ama inan kaç tane dersen sayı veremem, bilmiyorum.

drucilla Çanta bizi utandırdı, eğdim başımı gidiyorum :)

Bence yap tekrar,, wala ben kim için bu fenomen olucak dediysem oldu :))))

Benimki kurabiye bloguydu haliyle, hiç öyle komikli blog düşünmemiştim
Düşüneyim bunu o zaman
Ben hiç sevmiyorum biri bana karnınj göstermişti çok çirkin duruyordu :) belki başkasınınkini görünce hoşuma gitmemiştir :)

Ben kendimde seviyorum başkasını görmedim
Komik bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…