- 9 Ekim 2014
- 335
- 782
- 103
- 44
İlk bunu giydirmeyi düşünüyorum ben de dikişsiz ya, göbişi acımasın falan diye, serin tutar hem. Koy bence.
Benim dönüştürücü bakımda diyor ya.
0-1 hiç almadım, 2 tane hastane çıkışı var gerisi 0-3 ama inan kaç tane dersen sayı veremem, bilmiyorum.Ya benim simdi kafam karisti ? 0-1 alsammi alirsam kactane ? 0-3 aydan kactane 3-6 aydan kactane alacam ?
Yok hic almadı cnm zaten emzigi 1 aydan sonra vermek gerekiyormus verilecekse... dr umuz emzik karsiti kullanmayabiliriz duruma gore bakacagim.
Bence de esyalar acık renk oldugundan koyu renk olan daha güzel durur gibi,tabii birebir görüp bakman daha iyi olurŞarjım bittiği için okudum ama cvp veremedim cnm, çok saol :) Ben de dediğin gibi yapıp bi tane aşırı desenli beğendim, bi tane de sade :) sade olan on gün sonra siparişle gelir dediler, dedim ki desenli olanı alıp götüreyim, biraz açıp duvarda bakayım, beğenmezsek değiştirir misiniz,,, onlar da tamam dedi. Aldım desenliyi geldim :) ikisini de ekledim,, desenli olan koyu ama koltuklar halılar mobilyalar vs herşey çok açık renk olduğu için sırıtmayacak gibi. eve daha yeni girebildiğimiz için henüz "önce bi karnımız doysun" modundayız :)))
Ben de kaba koyucam galiba ya :))Biz de uçakta el bagajına koyulacak sıvılar için almıştık öylesine hir markadan ama kullanmadım bebek eşyaları için, güven vermediler :)
Bence yap tekrar,, wala ben kim için bu fenomen olucak dediysem oldu :))))
Blogum vardı bi ara, kurabiye yapıyordum. Sıkıldım sonra bıraktım
Kurabiyella
Geliyo ya geliyo keşke denk getirsem de ses kaydı alsam, içimde bişey çıt diyo İpek gerinirken filan
Doktor kasılmalar için 36. haftaya kadar kullanabilirsin demişti, birçok arkadaş da kullanıyor sanırım magnezyum. Ben kasılmam az diye bir de normal doğum sancısını kesebiliyor söylentisinden dolayı kullanmadım ama dediğim gibi birçok arkadaş kulanmıştı.Kızlar ayaklarımda kasılmalar var evde magnum var da kullanayım diyorum kaçıncı haftaya kadar kullanılıyordu o? Günde bir tane mi? Kullanan var mı
Tuttuk duvara baya güzel durdu cnm :) Ayşe'nin odasına da aldım gitmişken, asıl o harika :) bitsin de paylaşıcam hemen :))) çok şükür halloldu şu iş de ya :)Bence de esyalar acık renk oldugundan koyu renk olan daha güzel durur gibi,tabii birebir görüp bakman daha iyi olur
Teşekkür ederim çok sağolun inşallah işe yarıyordur.Benim gittiğim lazer merkezinde doğum çatlakların da lazerle tedavi ettiklerini görmüştüm bi sorabilirsin lazer epilasyon merkezlerine
Ne biliyim doktoru çok seviyordum ama eşim benden çok korktu. Başka doktora gidelim diyor. Benide korkuttuCanım istersen başka doktora git sen de dicem ama bu haftadan sonra doktor değiştirmek de insana zor geliyor, hatta bazı doktorlar da kabul etmiyor. İstersen için rahat etsin diye yine de bir şansını dene, sonradan gördüm demiş gerçi. Sorun yoktur bence de. Valla iyi doktora denk gelmek büyük şans.
Ben hiç sevmiyorum biri bana karnınj göstermişti çok çirkin duruyordu :) belki başkasınınkini görünce hoşuma gitmemiştir :)Niye ya bence çok tatlı :)
Gözün aydın canım çok sevindim taburcu olmana inşallah 20 temmuz bile değil 38-40 haftaları görürsün bol vol dinlen canımKızlar nasılsınız bende taburcu oldum ancak artık ayağa kalkmak yasak lavabo dışında 20 temmuza kadar idare etmem lazım bebiş gelmesin 20sinden sonra sorun olmaz dedi doktor hepinize çok teşekkür ederim inşallah bebisinde başka bir supriz yapıp ta erken gelmez
Ay canim hiç saymadim. Aynen çok kirlenebiliyor. Makine çok calistiririn diyorsan çok almaCanim yani kac tane yeterliki acaba ilk zamanlar cok kirleniyo diyolar ?
Şu biberon sorununu bi halledelim bu gece :)Kızlar cam biberona anne sutundeki faydalı ne varsa yapışıp kalıyormuş bilginiz olsun
Kızlar doktorum decavit önerdi kullanan var mı? Vitamin kullanıyor Mısınız ?
33.haftada bebekleriniz kaç kiloydu benşm 2kilo normal mi dersiniz
32+5te 2010 gr idi bizimki. Yani bence normal olmakla birlikte, her bebek ayni degil + olcumler %100 dogru degil. Asiri farklar cikmadikca cok takilmayin kizlar.Kizlar bugün kontrolüm vardi.
Normalde 32+5 olmam lazim ama ultrasonda 31+5 çıktı.
Doktor bişey demedi. Biraz minyon bi bebek olacak dedi.
Normal de hep 1 hafta önden çıkardi.
Şimdi 2 hafta gerimi kalmış oluyor.
En son 3 hafta önce gitmistim 1.600 kg idi. Bugün 1.900 çıktı 3 haftada 300 gram almış sadece az degil mi.
Ne yapmam lazım.
Doktora herseyi normal dedi ama benim aklim takıldı.
32+5 e göre 1.900 olması normal mi sizce
Haha bence fotoda kucuk gorundu gozunuze :)) senin isin daha da zor valla haklisin. Bide alt koy demissin ama bel lastigi daha cok rahatsiz etmez mi gobegi dusmeden?Bir kaç saat bakamadım da maşallah 30 sayfa olmuş anında kızlar bu ne hiz !
Drucilla bu çantanın bir alt gözü var bencemaşallah baya şey sığmış. Tecrübeli anneler daha iyi bilir ama olmazsa bir alt bir üst daha ekleyebilirsin. Sezeryan olursa ki insallah olmaz ama olursa iki gün kalınacağı için bunları kullanırsın son koydugun da garanti bir yedek olur mesela. Beni hiç sorma durum çok karışık birer takım prematüre birer takım yenidoğan ikişer takım da normal hastane çıkışı koydum malum bizim işler biraz daha karışık bakalım ne kadar doğacaklar
0-1 hiç almadım, 2 tane hastane çıkışı var gerisi 0-3 ama inan kaç tane dersen sayı veremem, bilmiyorum.
drucilla Çanta bizi utandırdı, eğdim başımı gidiyorum :)
Ben plastik olarak dr browns almıştım canmŞu biberon sorununu bi halledelim bu gece :)
Bence yap tekrar,, wala ben kim için bu fenomen olucak dediysem oldu :))))
Ben hiç sevmiyorum biri bana karnınj göstermişti çok çirkin duruyordu :) belki başkasınınkini görünce hoşuma gitmemiştir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?