2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bu arada e-bebekte beslenme araçlarında indirim var sabah 8'e kadar.
Biberon emzik sterilizatör soranlar bakabilir.

kontrollerin ne kadar surede oluyor?
benim doktorum nerdeyse 2 aydir 15 gune dusurdu. simdi de hareketleri azalirsa 10 gunde gel dedi. takip altinda tutuyor.
onemli olan az da olsa kilo almasi. kotu senaryolari getirme aklina. hareketlerini takip et.
3 haftada birdi simdi 2 hafta sonra çağırdı.
Tamam takipteyim hareketlerini canım.
Bunca zaman bekleyip geç gelince mucizem herseyden korkar oluyorum

Kızlar ben 32.haftamda doktorda rapor aldım 37e kadar çalışabilir diye, bunu personel birimine vericem bir dah 37de ekstra bir kağıt rapor falan gerekiyor mu yoksa otomatik 37de izin başlıyor mu
Evet canım 37.haftana gelince tekrar doktora gidip çalışamaz raporu Alman gerekiyor

Ben ilkini begendim cnm ama gec gelmesi kötü mumkunse ilki olsun o cok guzelmis

Evet canim herkesin kilosu farklı.
Ben son ultrason verilerine göre karsilastirma yapayim dedim o beni korkuttu.
Bundan 3 hafta once baş 1 hafta önde bacak boyu 2 hafta onde karin cevresi ayni haftaydi.
Simdi hepsi 1 hafta geri cikinca ona kafayi taktim biraz.
1 hafta onden gidiyordu simdi 1 hafta geri cikinca 2 hafta fark olmus oluyor diyorum.
Inşaallah geçici bir durumdur yememe biraz daha dikkat edeyim.
Çok iştahlı biri değilim zaten.
53 kilo ile hamile kaldım 56 kiloyum suan.
Ilk 4 ay kusmalardan dolayi 5 kilo verdim.
Anca onlari geri aldim kiloda alamiyorum ki

O ebatlara takilma benim kizim da standart boyda gozukuyordu halbuki haftasindan 3 hafta ilerdeymis boyu 43 44 dogacagina 47 cm dogdu... sadece kiloyu tam hesapliyor ultrason

Kızlar ayaklarımda kasılmalar var evde magnum var da kullanayım diyorum kaçıncı haftaya kadar kullanılıyordu o? Günde bir tane mi? Kullanan var mı
canım benim de kraplarım ve kasılmalarım çok oluyodu doktor magnezyum verdi günde 2 tane içiyorum iyi geldi bana. kasılmaları azalttı. krampı da

Ben de öyleyim canım neden oldu bilmiyorum ama resmen küs giricem Doğuma neredeyse kocamla. ağlama desen sürekli gözyaşım akmaya müsait ay hormonlar yedi beni bitirdi.

Günaydın kızlar
Biberon bakıyor da geniş ağızlı mı oluyor yenidoğan için
Geçen gün ebebek mağazasında özelliklerini sordum. Dar ağızlıları dr brown kaldırıyor artık, çünkü geniş ağızlılar anne memesine daha uygun dedi. Geniş ağızlı olandan önerdi özellikle ilk aylar için.

Ben ilkini begendim cnm ama gec gelmesi kötü mumkunse ilki olsun o cok guzelmis
Evet aslında bana da o daha zarif geldi,,. Ama on gün fena o arada bebiş de gelirse falan kafayı yerim :)))) bu arada doktor biraz öne alabiliriz planlı doğum dedi ama istemedim,, bilmiyorum hata mı ettim ama

Ben de öyleyim canım neden oldu bilmiyorum ama resmen küs giricem Doğuma neredeyse kocamla. ağlama desen sürekli gözyaşım akmaya müsait ay hormonlar yedi beni bitirdi.
Ben ilk hamileliğimdede duygusala bağlamamıştım. Normal takılıyordum. Ama lohusalığım tam bir faciaydı diyebilirim. O an farketmedim tabii. Ama sonradan düşününce ah dedim ben neler yapmışım bana ne olmuş öyle diye. Bakalım bu defa neler bekliyor beni.

Allah Razı olsun kızlar hepinizden Şuan serum verildi bebeğini ciğer geliştirici iğne yapıldı bekliyoruz ve hiç sancım yok normal mi değil mi bilmiyorum artık
Peki geciktirme şansı varmıymış doğumu, suyunun durumu ne canım?
Sağlıkla gelsin ama biraz daha beklesin inşallah.

Ben 1 eldiven,1 sapka koydum yeter dediler.muslin battaniyem eksik onu haftasonu alcam olmazsa sapka eldiven alırım yine gitmisken..digerleri de bunlar kızlar:)
Benim 3er sapka eldiven koyma sebebim takim olduklari icin canim. Yoksa bence de yeter. Hatta bu sicakta sapka ilk saatler disinda takmayiz bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…