3 haftada birdi simdi 2 hafta sonra çağırdı.kontrollerin ne kadar surede oluyor?
benim doktorum nerdeyse 2 aydir 15 gune dusurdu. simdi de hareketleri azalirsa 10 gunde gel dedi. takip altinda tutuyor.
onemli olan az da olsa kilo almasi. kotu senaryolari getirme aklina. hareketlerini takip et.
Evet canım 37.haftana gelince tekrar doktora gidip çalışamaz raporu Alman gerekiyorKızlar ben 32.haftamda doktorda rapor aldım 37e kadar çalışabilir diye, bunu personel birimine vericem bir dah 37de ekstra bir kağıt rapor falan gerekiyor mu yoksa otomatik 37de izin başlıyor mu
Ben de koydum aşi vb yaparken istiyorlar koy yaniAnladım cnm,ben hastane cantasına koymuştum da merak ettim kullanılıyor mu diye... sagol:)
Ben ilkini begendim cnm ama gec gelmesi kötüŞarjım bittiği için okudum ama cvp veremedim cnm, çok saol :) Ben de dediğin gibi yapıp bi tane aşırı desenli beğendim, bi tane de sade :) sade olan on gün sonra siparişle gelir dediler, dedim ki desenli olanı alıp götüreyim, biraz açıp duvarda bakayım, beğenmezsek değiştirir misiniz,,, onlar da tamam dedi. Aldım desenliyi geldim :) ikisini de ekledim,, desenli olan koyu ama koltuklar halılar mobilyalar vs herşey çok açık renk olduğu için sırıtmayacak gibi. eve daha yeni girebildiğimiz için henüz "önce bi karnımız doysun" modundayız :)))
Evet canim herkesin kilosu farklı.32+5te 2010 gr idi bizimki. Yani bence normal olmakla birlikte, her bebek ayni degil + olcumler %100 dogru degil. Asiri farklar cikmadikca cok takilmayin kizlar.
Haha bence fotoda kucuk gorundu gozunuze :)) senin isin daha da zor valla haklisin. Bide alt koy demissin ama bel lastigi daha cok rahatsiz etmez mi gobegi dusmeden?
O ebatlara takilma benim kizim da standart boyda gozukuyordu halbuki haftasindan 3 hafta ilerdeymis boyu 43 44 dogacagina 47 cm dogdu... sadece kiloyu tam hesapliyor ultrasonEvet canim herkesin kilosu farklı.
Ben son ultrason verilerine göre karsilastirma yapayim dedim o beni korkuttu.
Bundan 3 hafta once baş 1 hafta önde bacak boyu 2 hafta onde karin cevresi ayni haftaydi.
Simdi hepsi 1 hafta geri cikinca ona kafayi taktim biraz.
1 hafta onden gidiyordu simdi 1 hafta geri cikinca 2 hafta fark olmus oluyor diyorum.
Inşaallah geçici bir durumdur yememe biraz daha dikkat edeyim.
Çok iştahlı biri değilim zaten.
53 kilo ile hamile kaldım 56 kiloyum suan.
Ilk 4 ay kusmalardan dolayi 5 kilo verdim.
Anca onlari geri aldim kiloda alamiyorum ki
Kaçlık aldın 240 fazla mı olurBen plastik olarak dr browns almıştım canm
canım benim de kraplarım ve kasılmalarım çok oluyodu doktor magnezyum verdi günde 2 tane içiyorum iyi geldi bana. kasılmaları azalttı. krampı daKızlar ayaklarımda kasılmalar var evde magnum var da kullanayım diyorum kaçıncı haftaya kadar kullanılıyordu o? Günde bir tane mi? Kullanan var mı
Ben de öyleyim canım neden oldu bilmiyorum ama resmen küs giricem Doğuma neredeyse kocamla.Kızlar şu son bi kaç gündür değişik bi psikoloji içine girdim. Hamileliğimin başından bu yana hiç öyle hormonlarla alakalı bi duygusallık gereksiz ağlamalar yaşamadım. Ama ne oldu bana anlamıyorum. Etrafımdaki herkese sarmış durumdayımherşeyi kafama takıyorum fazlasıyla. Bi yandanda kendi kendimi durdurmaya çalışıyorum. Kendine gel neden böylesin diye:) değişik bi ruh halindeyim yani ve bu durum hiç hoşuma gitmiyor
Ben de öyleyim canım neden oldu bilmiyorum ama resmen küs giricem Doğuma neredeyse kocamla.ağlama desen sürekli gözyaşım akmaya müsait ay hormonlar yedi beni bitirdi.
Geçen gün ebebek mağazasında özelliklerini sordum. Dar ağızlıları dr brown kaldırıyor artık, çünkü geniş ağızlılar anne memesine daha uygun dedi. Geniş ağızlı olandan önerdi özellikle ilk aylar için.Günaydın kızlar
Biberon bakıyor da geniş ağızlı mı oluyor yenidoğan için
Çoook tatlış
Evet aslında bana da o daha zarif geldi,,. Ama on gün fenaBen ilkini begendim cnm ama gec gelmesi kötümumkunse ilki olsun o cok guzelmis
Tesekkur ederiz teyzesi oglum azcik buyuyunce kendi kullanir belki :)))Çoook tatlış
Ben ilk hamileliğimdede duygusala bağlamamıştım. Normal takılıyordum. Ama lohusalığım tam bir faciaydı diyebilirim. O an farketmedim tabii. Ama sonradan düşününce ah dedim ben neler yapmışım bana ne olmuş öyle diye. Bakalım bu defa neler bekliyor beni.Ben de öyleyim canım neden oldu bilmiyorum ama resmen küs giricem Doğuma neredeyse kocamla.ağlama desen sürekli gözyaşım akmaya müsait ay hormonlar yedi beni bitirdi.
Peki geciktirme şansı varmıymış doğumu, suyunun durumu ne canım?Allah Razı olsun kızlar hepinizden Şuan serum verildi bebeğini ciğer geliştirici iğne yapıldı bekliyoruz ve hiç sancım yok normal mi değil mi bilmiyorum artık
Benimki kurabiye bloguydu haliyle, hiç öyle komikli blog düşünmemiştim
Düşüneyim bunu o zaman
Ben kendimde seviyorum başkasını görmedim
Komik bence
Bends buyuk Almistm canm. Ama 6 aylıkken manayı bıraktı o yüzden kucuk alsamda olurmuş dedim . Hem çantada az yer kaplarKaçlık aldın 240 fazla mı olur
Benim 3er sapka eldiven koyma sebebim takim olduklari icin canim. Yoksa bence de yeter. Hatta bu sicakta sapka ilk saatler disinda takmayiz bileBen 1 eldiven,1 sapka koydum yeter dediler.muslin battaniyem eksik onu haftasonu alcam olmazsa sapka eldiven alırım yine gitmisken..digerleri de bunlar kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?