Ben kullanıyorum decaviti üçüncü aydan itibaren. Geçenlerde sordum ne zamana kadar kullanıcam diye. Emzirme döneminde de kullanmaya devam ediceksin dedi.
Hanımlar biz kontrole gittik akşam bu arada,, bebek çok iyi dedi doktor, eşi suyu vs herşey çok iyi, 3 kilo ve 47 santim,,, seZeryana karar verirseniz daha erken de alabiliriz 27'sinden dedi... istemiyorum dedim :))) haftaya tekrar çağırdı... sonraki hafta da tabi... merak içinde bekliyoruz...
Hanımlar biz kontrole gittik akşam bu arada,, bebek çok iyi dedi doktor, eşi suyu vs herşey çok iyi, 3 kilo ve 47 santim,,, seZeryana karar verirseniz daha erken de alabiliriz 27'sinden dedi... istemiyorum dedim :))) haftaya tekrar çağırdı... sonraki hafta da tabi... merak içinde bekliyoruz...
Yok cnm göğüsten süt gelebilir tabi ama o öyle sık olan bişey değil... öyle dolu dolu olması da gerekmiyo... benim bırak hamileliği emzirdiğim 2 sene boyunca hiç öyle olmadı zaten mesela :) bir de göğüs ucu daha düz olanların daha çok akıyo falan... yapısı da önemli yani :))
Canım bütün aparatları kaynattım sadece şeffaf ince boru gibi aparatları var biliyosun onlari kaynatmadim Ondan sadece hava geçiyormuş ve su temas ederse pompanın motoru bozulurmuş.
Evet cnm,, ama heralde normal doğum olmasını istemezsem çok geç olmadan alması gerekiyo ya o yüzden sordu anladığım kadarıyla... Bir de 20-25 temmuz arası gibi burada olamayabilirmiş, ondan endişeleniyorum dedi.. o arada normal doğum başlarsa başka bir doktora yönlendirmesi gerekicek çünkü.. ama ben olacağını sanmıyorum,, benim vücudum böyle inatla taşıyo bebeği heralde,, anlamadım ben de hiç... ssvd zor ve riskli bir doğum,, rüptür tehlikesi doktorları da çekimser yapıyo anladığım kadarıyla,, muhtemelen o da kendisi buradayken doğsun istiyor o yüzden, ama dediğim gibi hiç sanmıyorum sancım vs olacağını bu defa da...:) bence her halikarda bekler 27 temmuzu :)))
Ben 2 gündür hastanede olunca okuyamadım çok sayfa birikmiş , bir anda başladık galiba sancılar a doğum yapan mı var arkadaşlar neler oluyo özet geçebilecek biri yok muu
Offf yine gece oldu bi sabah olsaydı. Az kaldı kendime takvim alıp her gün bi çizgi atıcam:) belki günler geceler daha çabuk geçer. Malum yazın gündüzler zaten uzun bize gecelerde uzuuun olduğu için sanki 24 saat hiç bitmiyormuş gibi geliyor.
Ben 2 gündür hastanede olunca okuyamadım çok sayfa birikmiş , bir anda başladık galiba sancılar a doğum yapan mı var arkadaşlar neler oluyo özet geçebilecek biri yok muu
Offf yine gece oldu bi sabah olsaydı. Az kaldı kendime takvim alıp her gün bi çizgi atıcam:) belki günler geceler daha çabuk geçer. Malum yazın gündüzler zaten uzun bize gecelerde uzuuun olduğu için sanki 24 saat hiç bitmiyormuş gibi geliyor.
Canım ben lazer yaptırmıştım. Çok çok az var. Onları zaten her türlü 10dk lık işi var hallederim. Saçlarımada dip boyası yaptırmam gerek. Ama şimdi yaptırsam daha bir ay var tekrar çıkacak. Ortayı bulup doğumdan 10gün önce gibi yaptırmayı düşünüyorum.
Cumartesi popoyu geçen saçlarımı kestircem, sayılır mı?
Saç boyama yok, epilasyon yok, belki kaşlarımı aldırırım ama onları da aldırmıyorum. Yaa o değil de, perşembe günü çatı muayenem var, asıl ondan tırsıyorum ben ama doktoruma belli etmemem lazım. Öncesinde bana muayeneden sonra netleşir kafanda normal doğum isteyip istemediğin demişti, ne demek istedi acaba?