2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sabahlar daha zor oluyor bana yaa, 63946293 kere uyandığım 645 kere tuvalete gittiğim için
Akşam olunca sıvı alımını azaltıyorum ama gecenin yarısı tuvalette yarısı yatakta geçiyor. Okadar sık gidiyorumki az gelicek galiba diyorum ama maşallah nasıl oluyorda sabaha kadar sular seller gibi geliyor anlamıyorum:)

Ya demek ki işte o yüzden yapmıyo benim doktor cnm... çatı muayenesi yani... ilkinde de hiç olmadığım için haliyle fikrim de yok... epilasyon yaptırmıcam derken? Kendin halledebiliyo musun?

Yok aslında benim hatam, bir alt bir üstten kastım bir iç citcitli body bir de üstüne ayaklı tulum ikilisi yani aldiklarindan son bir yedek de al demek istemiştim. Ne olur ne olmaz. Ama benim koyduğum takımlarda sadece alt üst olan da var içinde body olacak o yüzden etraftan da gördüğüm sorun olmuyor.

Ben de aksine gece 2 şişe su bitiriyorum, yanıyoruuuuuum
E sonra tabi gidersin tuvalete, benimki de laf yani. Gidip gelip tekrar su içiyorum. Saat başı ayağa kalkmaya çalışmalar, yatakta debelenmeler, tuvalete gidip gelip aynı döngü tekrar etmeler. Sonra uyku noldu?

benim de bu pazar niyetim ama erken mi bilemedim... o yüzden size de sorayım dedim durumlar nasıl diye...

Evet aslında bana da o daha zarif geldi,,. Ama on gün fena o arada bebiş de gelirse falan kafayı yerim :)))) bu arada doktor biraz öne alabiliriz planlı doğum dedi ama istemedim,, bilmiyorum hata mı ettim ama
Hayirlisi olsun cnm kismet sen planlarsin once gelir sonra gelir Allah bilir

Ya demek ki işte o yüzden yapmıyo benim doktor cnm... çatı muayenesi yani... ilkinde de hiç olmadığım için haliyle fikrim de yok... epilasyon yaptırmıcam derken? Kendin halledebiliyo musun?

Sezeryan olunca yapmıyordur bence.
Lazer yaptırdım bekarken daha, o yüzden gerek olmuyor yani. Ay yok olsa nasıl halledicem, göremiyom ki hahahaha

Hayirlisi olsun cnm kismet sen planlarsin once gelir sonra gelir Allah bilir
Amin cnm :) dediğin gibi oluruna bırakmakta fayda var,, normal doğma şansını vermekten yanayım hala... en azından normal zamanında doğma şansı diyelim... hissettiğim kadarıyla doktor da hem istiyor normal doğmasını hem de bir taraftan rahim içi yırtılmadan oldukça korkuyor... bakalım, zor tabi ama denemeye değer :))

Kızlar ben 32.haftamda doktorda rapor aldım 37e kadar çalışabilir diye, bunu personel birimine vericem bir dah 37de ekstra bir kağıt rapor falan gerekiyor mu yoksa otomatik 37de izin başlıyor mu
Bana 37. Haftada artık çalışamaz diye bir kağıt almam gerektiğini söylemişlerdi. Sen de sor hastaneye canım. Otomatik olabilir belki ama kağıt vereceğiz, gelip alın dediler bana.

Sezeryan olunca yapmıyordur bence.
Lazer yaptırdım bekarken daha, o yüzden gerek olmuyor yani. Ay yok olsa nasıl halledicem, göremiyom ki hahahaha
Yok cnm ilkinde de yapmadı. Normal bekliyorduk son haftaya kadar, o yüzden asistanına sormuştum epey önceden,, yapmıyoruz demişti... zaten hiçbi arkadaşıma yapmadı :)) bi çalışanım ve onun bir sürü arkadaşı da gitti onlara da yapmadı :))))) öyle adam :) bu arada bugün gittiğimizde bi çift bekliyodu, bi buçuk sene denemişler bebek,,, olmayınca bir aydır da doktora başlamışlar... acaip de şeker bi kızdı, çok üzüldüm ya,.. hakikaten kıymetini bilelim şu günlerin bile...

Demek benimki garantici, olmayacaksa zorlamayacak. Değişik ya bu doktorlar da bi standartları yok. Hamdolsun ya çok şükür Rabbim nasip etti bizlere. Yoksa ben de aradım bir süre, pko yüzünden. Azıcık ucundan da olsa bilirim zordur hayal kırıklığı...

Korkulu rüyam zaten
Bu aralar öyle duygusallaştım ve sinirliyim ki lohusalıkta inşallah kötü olmam, normalleşirim. Nolur öyle olsun

Oh maşallah kuzu Ne güzel büyümüş
İyi yapmışsın, haftaya da bak duruma, hemen sezeryanda dönme, güvenilir bir doktorun var ve Eminim bu sefer normal doğacak güzel kızın :)
En kötü şansını denemiş olursun, kendini doktoruna bırak

O ebatlara takilma benim kizim da standart boyda gozukuyordu halbuki haftasindan 3 hafta ilerdeymis boyu 43 44 dogacagina 47 cm dogdu... sadece kiloyu tam hesapliyor ultrason
Masallah canım.
Ayni doktor ayni ultrason 3 hafta önceye göre sonuclar boyle çıkınca üzüldüm biraz.
Insaalah duzelir ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…