- 24 Şubat 2016
- 1.131
- 2.103
- 133
- 37
Akşam olunca sıvı alımını azaltıyorum ama gecenin yarısı tuvalette yarısı yatakta geçiyor. Okadar sık gidiyorumki az gelicek galiba diyorum ama maşallah nasıl oluyorda sabaha kadar sular seller gibi geliyor anlamıyorum:)Sabahlar daha zor oluyor bana yaa, 63946293 kere uyandığım 645 kere tuvalete gittiğim için
Ya demek ki işte o yüzden yapmıyo benim doktor cnm... çatı muayenesi yani... ilkinde de hiç olmadığım için haliyle fikrim de yok... epilasyon yaptırmıcam derken? Kendin halledebiliyo musun?
Cumartesi popoyu geçen saçlarımı kestircem, sayılır mı?
Saç boyama yok, epilasyon yok, belki kaşlarımı aldırırım ama onları da aldırmıyorum. Yaa o değil de, perşembe günü çatı muayenem var, asıl ondan tırsıyorum ben ama doktoruma belli etmemem lazım. Öncesinde bana muayeneden sonra netleşir kafanda normal doğum isteyip istemediğin demişti, ne demek istedi acaba?
32+5te 2010 gr idi bizimki. Yani bence normal olmakla birlikte, her bebek ayni degil + olcumler %100 dogru degil. Asiri farklar cikmadikca cok takilmayin kizlar.
Haha bence fotoda kucuk gorundu gozunuze :)) senin isin daha da zor valla haklisin. Bide alt koy demissin ama bel lastigi daha cok rahatsiz etmez mi gobegi dusmeden?
Akşam olunca sıvı alımını azaltıyorum ama gecenin yarısı tuvalette yarısı yatakta geçiyor. Okadar sık gidiyorumki az gelicek galiba diyorum ama maşallah nasıl oluyorda sabaha kadar sular seller gibi geliyor anlamıyorum:)
Canım ben lazer yaptırmıştım. Çok çok az var. Onları zaten her türlü 10dk lık işi var hallederim. Saçlarımada dip boyası yaptırmam gerek. Ama şimdi yaptırsam daha bir ay var tekrar çıkacak. Ortayı bulup doğumdan 10gün önce gibi yaptırmayı düşünüyorum.
Hayirlisi olsun cnm kismet sen planlarsin once gelir sonra gelir Allah bilirEvet aslında bana da o daha zarif geldi,,. Ama on gün fenao arada bebiş de gelirse falan kafayı yerim :)))) bu arada doktor biraz öne alabiliriz planlı doğum dedi ama istemedim,, bilmiyorum hata mı ettim ama
Ya demek ki işte o yüzden yapmıyo benim doktor cnm... çatı muayenesi yani... ilkinde de hiç olmadığım için haliyle fikrim de yok... epilasyon yaptırmıcam derken? Kendin halledebiliyo musun?
Ayy onlar da güzel haberlerle dönsünler inşallahhh . O hastane psikolojisi ve belirsizlik çok kötü yaŞu an için yok sanırım cnm. Senden, @elif_ay ve @Kelebekhayat dan hbr bekliyoduk en son :)
Amin cnm :) dediğin gibi oluruna bırakmakta fayda var,, normal doğma şansını vermekten yanayım hala... en azından normal zamanında doğma şansı diyelim... hissettiğim kadarıyla doktor da hem istiyor normal doğmasını hem de bir taraftan rahim içi yırtılmadan oldukça korkuyor... bakalım, zor tabi ama denemeye değer :))Hayirlisi olsun cnm kismet sen planlarsin once gelir sonra gelir Allah bilir
Bana 37. Haftada artık çalışamaz diye bir kağıt almam gerektiğini söylemişlerdi. Sen de sor hastaneye canım. Otomatik olabilir belki ama kağıt vereceğiz, gelip alın dediler bana.Kızlar ben 32.haftamda doktorda rapor aldım 37e kadar çalışabilir diye, bunu personel birimine vericem bir dah 37de ekstra bir kağıt rapor falan gerekiyor mu yoksa otomatik 37de izin başlıyor mu
Benimki kurabiye bloguydu haliyle, hiç öyle komikli blog düşünmemiştim
Düşüneyim bunu o zaman
Ben kendimde seviyorum başkasını görmedim
Komik bence
Yok cnm ilkinde de yapmadı. Normal bekliyorduk son haftaya kadar, o yüzden asistanına sormuştum epey önceden,, yapmıyoruz demişti... zaten hiçbi arkadaşıma yapmadı :)) bi çalışanım ve onun bir sürü arkadaşı da gitti onlara da yapmadı :))))) öyle adam :) bu arada bugün gittiğimizde bi çift bekliyodu, bi buçuk sene denemişler bebek,,, olmayınca bir aydır da doktora başlamışlar... acaip de şeker bi kızdı, çok üzüldüm ya,.. hakikaten kıymetini bilelim şu günlerin bile...
Sezeryan olunca yapmıyordur bence.
Lazer yaptırdım bekarken daha, o yüzden gerek olmuyor yani. Ay yok olsa nasıl halledicem, göremiyom ki hahahaha
Evet hele ki Doğum videosu, anne ile bebeğin kavuşması falan beni benden ediyor.
Ben de bebek görmeye dayanamıyorum hemen ağlıyorum
Bayıldım gerçekten :)Tesekkur ederiz teyzesi oglum azcik buyuyunce kendi kullanir belki :)))
Demek benimki garantici, olmayacaksa zorlamayacak. Değişik ya bu doktorlar da bi standartları yok. Hamdolsun ya çok şükür Rabbim nasip etti bizlere. Yoksa ben de aradım bir süre, pko yüzünden. Azıcık ucundan da olsa bilirim zordur hayal kırıklığı...Yok cnm ilkinde de yapmadı. Normal bekliyorduk son haftaya kadar, o yüzden asistanına sormuştum epey önceden,, yapmıyoruz demişti... zaten hiçbi arkadaşıma yapmadı :)) bi çalışanım ve onun bir sürü arkadaşı da gitti onlara da yapmadı :))))) öyle adam :) bu arada bugün gittiğimizde bi çift bekliyodu, bi buçuk sene denemişler bebek,,, olmayınca bir aydır da doktora başlamışlar... acaip de şeker bi kızdı, çok üzüldüm ya,.. hakikaten kıymetini bilelim şu günlerin bile...
Evet hele ki Doğum videosu, anne ile bebeğin kavuşması falan beni benden ediyor.
Saçmaladım iyice
Korkulu rüyam zatenBen ilk hamileliğimdede duygusala bağlamamıştım. Normal takılıyordum. Ama lohusalığım tam bir faciaydı diyebilirim. O an farketmedim tabii. Ama sonradan düşününce ah dedim ben neler yapmışım bana ne olmuş öyle diye. Bakalım bu defa neler bekliyor beni.
Benim 3er sapka eldiven koyma sebebim takim olduklari icin canim. Yoksa bence de yeter. Hatta bu sicakta sapka ilk saatler disinda takmayiz bile
Oh maşallah kuzu Ne güzel büyümüşHanımlar biz kontrole gittik akşam bu arada,, bebek çok iyi dedi doktor, eşi suyu vs herşey çok iyi, 3 kilo ve 47 santim,,, seZeryana karar verirseniz daha erken de alabiliriz 27'sinden dedi... istemiyorum dedim :))) haftaya tekrar çağırdı... sonraki hafta da tabi... merak içinde bekliyoruz...
Masallah canım.O ebatlara takilma benim kizim da standart boyda gozukuyordu halbuki haftasindan 3 hafta ilerdeymis boyu 43 44 dogacagina 47 cm dogdu... sadece kiloyu tam hesapliyor ultrason
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?