Dediğin gibiyimSabahlar daha zor oluyor bana yaa, 63946293 kere uyandığım 645 kere tuvalete gittiğim için
Benim bazen tek taraftan 1-2 damla seklinde geliyor
Dediğin gibiyim
Ne kadar uzun sürüyor gece, daha önceleri hemen sabah oluyordu
Aahaha aynen içim yanıyor, başucumda su şişem, gelip gidip içiyorum. Sanırım ben de 1,5lt oluyordur sabaha kadar :)
Ben de aksine gece 2 şişe su bitiriyorum, yanıyoruuuuuum
E sonra tabi gidersin tuvalete, benimki de laf yani. Gidip gelip tekrar su içiyorum. Saat başı ayağa kalkmaya çalışmalar, yatakta debelenmeler, tuvalete gidip gelip aynı döngü tekrar etmeler. Sonra uyku noldu?
hanımlar bi de saç boyası, epilasyon vs işlerinizi nasıl planladınız?
3 haftada birdi simdi 2 hafta sonra çağırdı.
Tamam takipteyim hareketlerini canım.
Bunca zaman bekleyip geç gelince mucizem herseyden korkar oluyorum
Ay ben kocayı odada bıraktım geçtim bebeğimin odasındaki çekyata. Açıyorum camı ohhh efil efil miss
Sıcak bi de, pencereyi açsan esiyor, kapatsan uyunmuyor, ay karnım mı üşüdü, yok kocam mı üşüdü derken ondan da bişey anlamıyorum
Peki o incik cincik parcalari ayirdin mi hepsini ? :))Canım bütün aparatları kaynattım sadece şeffaf ince boru gibi aparatları var biliyosun onlari kaynatmadim Ondan sadece hava geçiyormuş ve su temas ederse pompanın motoru bozulurmuş.
İnsallah planlandigi gibi yolunda gider ya sonra doktorun da sen de rahat :)Evet cnm,, ama heralde normal doğum olmasını istemezsem çok geç olmadan alması gerekiyo ya o yüzden sordu anladığım kadarıyla... Bir de 20-25 temmuz arası gibi burada olamayabilirmiş, ondan endişeleniyorum dedi.. o arada normal doğum başlarsa başka bir doktora yönlendirmesi gerekicek çünkü.. ama ben olacağını sanmıyorum,, benim vücudum böyle inatla taşıyo bebeği heralde,, anlamadım ben de hiç... ssvd zor ve riskli bir doğum,, rüptür tehlikesi doktorları da çekimser yapıyo anladığım kadarıyla,, muhtemelen o da kendisi buradayken doğsun istiyor o yüzden, ama dediğim gibi hiç sanmıyorum sancım vs olacağını bu defa da...:) bence her halikarda bekler 27 temmuzu :)))
Heh tamam simdi oldu :)) 3. Uzun patikli yerine kisa tulum koydum canim ben hava sicak olacagi icin. Baktim yetmiyor en kotu biri gelir evden alir napiim :))Yok aslında benim hatam, bir alt bir üstten kastım bir iç citcitli body bir de üstüne ayaklı tulum ikilisi yani aldiklarindan son bir yedek de al demek istemiştim. Ne olur ne olmaz. Ama benim koyduğum takımlarda sadece alt üst olan da var içinde body olacak o yüzden etraftan da gördüğüm sorun olmuyor.
Yok canim yapmiyorum zaten kendiliginden geliyor :))Bebegimi beklerken00 benden gelmedi henüz.. ama sıkma fln yapmayın he acaba geliyor mu diye.erken dogumu tetikliyormuş
Ben de kacar iyi geceler kizlarİyi geceler hanımlar, kaçayım da gideyim uyumaya çalışayım artık. Herkese bool dinlenmeli geceler diliyorum.
hastanede kontrol altında tutuyor çok az belimden sancı gelıyor, belli aralıklarda Brs bağlanıyorum ciğer geliştirici iğnenin ıkıncı dozu yapıldı, 24 saat dolmasını beklıyoruz yarın sabah sancı olmazsa sunı sancı vericekler ve açılmaya göre normal yada sezaryene alacağını söyledi doktorum ,su gelınce kesın Doğum oluyormus yapıcak bişey Yok mevlam böyle kararlaştırmış demekkı . Bındada bir hayır vardır diyip tevekkül etmekten başka bişey gelmıyor elden .Peki geciktirme şansı varmıymış doğumu, suyunun durumu ne canım?
Sağlıkla gelsin ama biraz daha beklesin inşallah.
Hanımlar biz kontrole gittik akşam bu arada,, bebek çok iyi dedi doktor, eşi suyu vs herşey çok iyi, 3 kilo ve 47 santim,,, seZeryana karar verirseniz daha erken de alabiliriz 27'sinden dedi... istemiyorum dedim :))) haftaya tekrar çağırdı... sonraki hafta da tabi... merak içinde bekliyoruz...
Hiç canını sıkma 35 hafta iyi bir hafta inşallah bebeğin sağlıklı doğar. Allah yardımcın olsun canım.hastanede kontrol altında tutuyor çok az belimden sancı gelıyor, belli aralıklarda Brs bağlanıyorum ciğer geliştirici iğnenin ıkıncı dozu yapıldı, 24 saat dolmasını beklıyoruz yarın sabah sancı olmazsa sunı sancı vericekler ve açılmaya göre normal yada sezaryene alacağını söyledi doktorum ,su gelınce kesın Doğum oluyormus yapıcak bişey Yok mevlam böyle kararlaştırmış demekkı . Bındada bir hayır vardır diyip tevekkül etmekten başka bişey gelmıyor elden .
Cumartesi popoyu geçen saçlarımı kestircem, sayılır mı?
Saç boyama yok, epilasyon yok, belki kaşlarımı aldırırım ama onları da aldırmıyorum. Yaa o değil de, perşembe günü çatı muayenem var, asıl ondan tırsıyorum ben ama doktoruma belli etmemem lazım. Öncesinde bana muayeneden sonra netleşir kafanda normal doğum isteyip istemediğin demişti, ne demek istedi acaba?
Sagol canm gcbyattıgımz içşn gec kalkyorum ama yatmadan da yiyoruz sen kendne iyi dikkat ediyorsun...Evin içinde birkaç gün sürdük hevesimizi alana kadar, çok güzel hareket ediyor, manevra kabiliyeti yüksek. Tek elle olmasa da kolayca ana kucağı çıkıyor ve normal oturma ünitesi takılıyor. Açıp kapatmasının kolaylığı nasıl hatırlamıyorum denemiştim ama aklıma gelmiyor bir türlü. Katlanınca bu kadar oluyor. Ağırlığı çok aşırı değil, büyük mü derken de büyük ama kapanınca kapladığı yer makul.
Ben kendime fıstık ezmesi yapıyorum şimdi, bakalım birkaç kaşık yersem hem tok tutar hem protein olur diye, meyve yeriz canım o kadar da değil de azalt demeseydi iyiydi. Hatta hepsini azalt deseydi de o karpuza ses etmeseydi ya :)
Her gün yumurta yemiyorum, havalar ısındığından beri azaldı iyice. Yine de yersem günde 2 tane yiyorum.
Sabah peynir, kaşar peynir, zeytin, bal ve 2-4 dilim tam tahıllı ekmek.
Gün içinde de yoğurtla granola, ceviz, badem, meyve, zaman zaman soda ve evde varsa çikolata. Aslında çikolata yemek istemiyorum ama eşim evde hep bulundurduğu için canım çekiyor yiyorum. Bunları her gün yapmıyorum ama her gün zırt pırt bir şeyler yiyorum, kalsiyum için süt ya da yoğurttan birisini tüketmeye çalışıyorum. Cacık ya da ayran da olabiliyor. Bir de bazen bunlar doyurmadıysa akşamdan kalma yemekleri falan yiyorum.
Akşam yemek artık ne yaptıysam.
Kahvaltı saatin çok geç, o saatlerde uyanıyorsan normal ama bebek de sen de çok uzun süre aç kalmasanız daha iyi olur gibi geliyor.
Ben de sinir oluyorum o kışın incecik çorapla gezenlere çünkü ben gezemiyorum, astronot gibi giymezsem fiziken üşümesem bile psikolojik olarak donar kalırım bir yerde. Benim ruhum yaşlı kışın giyim konusunda, bel ve ayak sıcak olacak, göğüslere soğuk işlemeyecek derken zaten lahanaya dönüyorum. :)
Peki o incik cincik parcalari ayirdin mi hepsini ? :))
İnsallah planlandigi gibi yolunda gider ya sonra doktorun da sen de rahat :)
Heh tamam simdi oldu :)) 3. Uzun patikli yerine kisa tulum koydum canim ben hava sicak olacagi icin. Baktim yetmiyor en kotu biri gelir evden alir napiim :))
Yok canim yapmiyorum zaten kendiliginden geliyor :))
Sizinki de normal cevizi bu aralar bıraktım agır geliyor gibi ...ama baslycam tabiBenim 10:30 -11 gibi kahvaltı peynir 2yumurta ,bir kasık pekmez ,3-4 ceviz ,3-5 zeytin , salatalık biber vs.. arada bir muz veya Bir bardak süt. 2-3 gibi öglen yemegi sonra saat 6-7 gibi de aksam yemegi aksam yemeginden 1 saat sonra fln da meyve (ama artık cok az) tabii arada cekirdek götürüyorum bi de :)
Sizinki de normal cevizi bu aralar bıraktım agır geliyor gibi ...ama baslycam tabi
Ben de seviyorum ama dışarı çıktığım zaman çok çıkık olmasi biraz garip hissettiriyor, galiba göbek deliğimden utanıyorum
Benimki kurabiye bloguydu haliyle, hiç öyle komikli blog düşünmemiştim
Düşüneyim bunu o zaman
Ben kendimde seviyorum başkasını görmedim
Komik bence
Ultrason da birebir ölçmüyor, büyüdükçe tutarlılık azalıyormuş.Evet canim herkesin kilosu farklı.
Ben son ultrason verilerine göre karsilastirma yapayim dedim o beni korkuttu.
Bundan 3 hafta once baş 1 hafta önde bacak boyu 2 hafta onde karin cevresi ayni haftaydi.
Simdi hepsi 1 hafta geri cikinca ona kafayi taktim biraz.
1 hafta onden gidiyordu simdi 1 hafta geri cikinca 2 hafta fark olmus oluyor diyorum.
Inşaallah geçici bir durumdur yememe biraz daha dikkat edeyim.
Çok iştahlı biri değilim zaten.
53 kilo ile hamile kaldım 56 kiloyum suan.
Ilk 4 ay kusmalardan dolayi 5 kilo verdim.
Anca onlari geri aldim kiloda alamiyorum ki
Sanki 240 çok büyük gibi, 120-150 falan yeter o bile ilk zamanlar büyük olabilir.Kaçlık aldın 240 fazla mı olur
Ne kadar dursa o kadar iyi, boşver daha iyi olmuş. Maşallahı var minik kızın, kocaman olmuş bile :)Evet aslında bana da o daha zarif geldi,,. Ama on gün fenao arada bebiş de gelirse falan kafayı yerim :)))) bu arada doktor biraz öne alabiliriz planlı doğum dedi ama istemedim,, bilmiyorum hata mı ettim ama
Boya düşünmüyorum emzirdiğim süre içinde, kendi rengine yaklaştı zaten iyice, kimyasal uzak olsun mümkün olduğunca dedim. Temizlik kısmı da temmuz ortası yaparım, doğuma kadar çıkmış olursa jilet kullanırım diye düşünüyorum. Sürekli sürekli zaten olmuyor hele karnım burnuma gelmişken hepten zor.hanımlar bi de saç boyası, epilasyon vs işlerinizi nasıl planladınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?