2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aahaha aynen içim yanıyor, başucumda su şişem, gelip gidip içiyorum. Sanırım ben de 1,5lt oluyordur sabaha kadar :)
Ondan işte gece çok uzuyor bizim :)

hanımlar bi de saç boyası, epilasyon vs işlerinizi nasıl planladınız?

Benim epilasyonluk biseyim yok ama sac konusunu bende düsündüm,bi yandan diyorum dogumdn once boyatayım,bi yandan da diorum bu kadar beklemisken,dogumdan sonraya bırakayım...kararsızım valla..

3 haftada birdi simdi 2 hafta sonra çağırdı.
Tamam takipteyim hareketlerini canım.
Bunca zaman bekleyip geç gelince mucizem herseyden korkar oluyorum

anlayabiliyorum canim seni. benimki de 2 senenin sonunda 5.tüp tedavisiyle oldu,o yuzden korkularim var ama bu korkulara yenilmemeye calisiyorum. rabbim buraya kadar nasip etti. insallah bundan sonra da saglikla kucagimiza almayi nasip edecek. sen de buna inan. hepsi rabbime emanet.

Sıcak bi de, pencereyi açsan esiyor, kapatsan uyunmuyor, ay karnım mı üşüdü, yok kocam mı üşüdü derken ondan da bişey anlamıyorum
Ay ben kocayı odada bıraktım geçtim bebeğimin odasındaki çekyata. Açıyorum camı ohhh efil efil miss
Dün ablam ve kızları bizdeydi mecbur kocamın yanına döndüm, camı araladık uyuduk adam sabah 5 te hapşırarak uyandı, içten döndü hala burnu akıyor
Geçtim yine bebeğimin odasına. Misler gibi yatıyorum. Üşümeyi özlemişim resmen.

Canım bütün aparatları kaynattım sadece şeffaf ince boru gibi aparatları var biliyosun onlari kaynatmadim Ondan sadece hava geçiyormuş ve su temas ederse pompanın motoru bozulurmuş.
Peki o incik cincik parcalari ayirdin mi hepsini ? :))
İnsallah planlandigi gibi yolunda gider ya sonra doktorun da sen de rahat :)
Heh tamam simdi oldu :)) 3. Uzun patikli yerine kisa tulum koydum canim ben hava sicak olacagi icin. Baktim yetmiyor en kotu biri gelir evden alir napiim :))
Bebegimi beklerken00 benden gelmedi henüz.. ama sıkma fln yapmayın he acaba geliyor mu diye.erken dogumu tetikliyormuş
Yok canim yapmiyorum zaten kendiliginden geliyor :))

Peki geciktirme şansı varmıymış doğumu, suyunun durumu ne canım?
Sağlıkla gelsin ama biraz daha beklesin inşallah.
hastanede kontrol altında tutuyor çok az belimden sancı gelıyor, belli aralıklarda Brs bağlanıyorum ciğer geliştirici iğnenin ıkıncı dozu yapıldı, 24 saat dolmasını beklıyoruz yarın sabah sancı olmazsa sunı sancı vericekler ve açılmaya göre normal yada sezaryene alacağını söyledi doktorum ,su gelınce kesın Doğum oluyormus yapıcak bişey Yok mevlam böyle kararlaştırmış demekkı . Bındada bir hayır vardır diyip tevekkül etmekten başka bişey gelmıyor elden .

Ne güzel haberler masallah:) nasılsa vaktin var,kararını verirsin artık... ilki sezeryan olup,2. Normal dogum yapan cok insan var,.tabii doktorunda söyledikleri onemli.hayırlısı olsun canım artık...

Hiç canını sıkma 35 hafta iyi bir hafta inşallah bebeğin sağlıklı doğar. Allah yardımcın olsun canım.

buna dayanamiyorsan normale hic dayanamazsin mi demek istedi acaba

Sagol canm gcbyattıgımz içşn gec kalkyorum ama yatmadan da yiyoruz sen kendne iyi dikkat ediyorsun...
Eskiden kuruyemişi çok severdim simdi pek canm istemyor zorla yiyorum son aylarda daha da dikkat edeyim bari ufff morelim bozuldu ben kötü bi annemiyim bebeğimi hiç besleyemediğimi hissedyorum

En sınır bozucu yani onlardı zaten, bunlari tek tek ayirmak lazim incigina cincigina kadar derken, eşimin evde oldugu gunu sectim butun ayırmaları ona yaptırdım. Birleştirmeye de hiç karışmadım. Çok pratik oldu tavsiye ederim

Sizinki de normal cevizi bu aralar bıraktım agır geliyor gibi ...ama baslycam tabi

Benimki kurabiye bloguydu haliyle, hiç öyle komikli blog düşünmemiştim
Düşüneyim bunu o zaman

Ben kendimde seviyorum başkasını görmedim
Komik bence
Ben de seviyorum ama dışarı çıktığım zaman çok çıkık olmasi biraz garip hissettiriyor, galiba göbek deliğimden utanıyorum

Ultrason da birebir ölçmüyor, büyüdükçe tutarlılık azalıyormuş.

Kaçlık aldın 240 fazla mı olur
Sanki 240 çok büyük gibi, 120-150 falan yeter o bile ilk zamanlar büyük olabilir.

Evet aslında bana da o daha zarif geldi,,. Ama on gün fena o arada bebiş de gelirse falan kafayı yerim :)))) bu arada doktor biraz öne alabiliriz planlı doğum dedi ama istemedim,, bilmiyorum hata mı ettim ama
Ne kadar dursa o kadar iyi, boşver daha iyi olmuş. Maşallahı var minik kızın, kocaman olmuş bile :)
hanımlar bi de saç boyası, epilasyon vs işlerinizi nasıl planladınız?
Boya düşünmüyorum emzirdiğim süre içinde, kendi rengine yaklaştı zaten iyice, kimyasal uzak olsun mümkün olduğunca dedim. Temizlik kısmı da temmuz ortası yaparım, doğuma kadar çıkmış olursa jilet kullanırım diye düşünüyorum. Sürekli sürekli zaten olmuyor hele karnım burnuma gelmişken hepten zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…