2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ya simdi dusa qirdim yorqunluqum qitsin diye 1 damla kan qordum sanki pembemsi bisey moralim sifir yorqunluktanmi anlamadimki

Oh maşallah çok güzel haberler fıstık çok güzel gidiyor nazar değmesin insallah bir sıkıntı olmadıkça beklemekte fayda var tabi gelisimi de devam eder boylece bebiş karar verecek zaten, her şeyden önce hayırlısı olsun canim

Kızlar yaaa aspirin maskesi cildime uyguluyorum hamilelikte bi zararı olurmu internette tavsiye edlmyor ama ne gibi zararı olur ki ?
Sivilcelerle basım dertte o biraz iyi geliyor

Canim korktum ya yarim saat qecti simdi bidaha bakicam varmi diye artik sabaha kadar bakip dururum 12 saattir ayaktayim cok yoruldm ondan herlade
Canim niye kendini bu kadar yoruyorsun? Kasilma fln olursa sakin bekleme acile git. Ben de son iki gun yorulmustum sonra kasilma oldu fln dogurdum bu sebeple artik son duzluge girmisken macera arama ve dinlen

canim niye yordun ki kendini,birak yapsin kayinvaliden. 2 gunde degil de 4 gunde bitiversin. devami gelmez insallah,korkma ama yorma da kendini bir daha.
Guya bitsinde kurtuluyum dedim bi hevesle kadinda cok yoruldu mecbur utandim kalktim yaptim belim kirik suan yani ne zormussss

Canim niye kendini bu kadar yoruyorsun? Kasilma fln olursa sakin bekleme acile git. Ben de son iki gun yorulmustum sonra kasilma oldu fln dogurdum bu sebeple artik son duzluge girmisken macera arama ve dinlen
Yarin full yatacam buqun kendime cok kizdim sanki bebeqimden onemlimi hicbisey bitsin diye alel acele yaptik...tamam canim saqol umarim kotu bisye olmaz insaAllah kasilma falan yok simdilik olmasinda daha cok erken bana cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…