Hanımlar biz kontrole gittik akşam bu arada,, bebek çok iyi dedi doktor, eşi suyu vs herşey çok iyi, 3 kilo ve 47 santim,,, seZeryana karar verirseniz daha erken de alabiliriz 27'sinden dedi... istemiyorum dedim :))) haftaya tekrar çağırdı... sonraki hafta da tabi... merak içinde bekliyoruz...
Oh maşallah çok güzel haberler fıstık çok güzel gidiyor nazar değmesin insallah bir sıkıntı olmadıkça beklemekte fayda var tabi gelisimi de devam eder boylece bebiş karar verecek zaten, her şeyden önce hayırlısı olsun canim
Kızlar yaaa aspirin maskesi cildime uyguluyorum hamilelikte bi zararı olurmu internette tavsiye edlmyor ama ne gibi zararı olur ki ?
Sivilcelerle basım dertte o biraz iyi geliyor
En sınır bozucu yani onlardı zaten, bunlari tek tek ayirmak lazim incigina cincigina kadar derken, eşimin evde oldugu gunu sectim butun ayırmaları ona yaptırdım. Birleştirmeye de hiç karışmadım. Çok pratik oldu tavsiye ederim
canim niye yordun ki kendini,birak yapsin kayinvaliden. 2 gunde degil de 4 gunde bitiversin. devami gelmez insallah,korkma ama yorma da kendini bir daha.
Kizlar hormonlardan fln bahsedilmis... ya hic moralinizi bozmayin o bebis gelince dunyalar sizin oluyor emin olun. Hersey tiri viriymis diyeceksiniz... Anlatilmaz gercekten yasanir az kaldi bir bir dogum haberleriyle dolacak topigimiz.
Canim niye kendini bu kadar yoruyorsun? Kasilma fln olursa sakin bekleme acile git. Ben de son iki gun yorulmustum sonra kasilma oldu fln dogurdum bu sebeple artik son duzluge girmisken macera arama ve dinlen
canim niye yordun ki kendini,birak yapsin kayinvaliden. 2 gunde degil de 4 gunde bitiversin. devami gelmez insallah,korkma ama yorma da kendini bir daha.
Canim niye kendini bu kadar yoruyorsun? Kasilma fln olursa sakin bekleme acile git. Ben de son iki gun yorulmustum sonra kasilma oldu fln dogurdum bu sebeple artik son duzluge girmisken macera arama ve dinlen
Yarin full yatacam buqun kendime cok kizdim sanki bebeqimden onemlimi hicbisey bitsin diye alel acele yaptik...tamam canim saqol umarim kotu bisye olmaz insaAllah kasilma falan yok simdilik olmasinda daha cok erken bana cunku