2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Şu an için yok sanırım cnm. Senden, E elif_ay ve Kelebekhayat dan hbr bekliyoduk en son :)
Bende taburcu oldum canım bugün 20 temmuza kadar inşallah sancı veya şu falan gelmezse 20 temmuzdan sonra sıkıntı olmaz dedi doktor inşallahta olmaz allahın izni ile zamanında sağlıkla alırız bebislerimizi kucağımiza

Yarin full yatacam buqun kendime cok kizdim sanki bebeqimden onemlimi hicbisey bitsin diye alel acele yaptik...tamam canim saqol umarim kotu bisye olmaz insaAllah kasilma falan yok simdilik olmasinda daha cok erken bana cunku
Evt cnm enaz iki hafta daha dayanmalisin. Iki haftayi atlat gerisinden korkma

Hadi o zaman hayırlısıyla gelsin minik bebişimiz :) annesini üzmeden yormadan kolaycacık doğsun. Sağlıkla doğsun.
Bebekler hızlı çıktı bizim grupta :) Allah sağlık sıhhat versin de önemli olan o.

Merak etme hic birseycik olmayacak dua edecegim senin icin ikinci bebisi geliyor topigimizin. Hersey guzel olacak merak etme. Dogum saatiyle olum saati secilmezmis derler. Bak biz 15 gunluk olduk bile senin de bebisin saglikla gelecek sana merak etme

Vardır bunda da bi hayır cnm,, erken kavuşmanız gerekiyomuş demek ki :) Allah yardım etsin, kolayca doğsun inşallah

Amin cnm,, çok sevindim :) kendini yorma, dinlen,, az bişey var 20'sine...

Amin cnm, saol :) epey büyümüş gerçekten ama dediğin gibi beklemeye çalışacağım ben de :))

Kızlar yaaa aspirin maskesi cildime uyguluyorum hamilelikte bi zararı olurmu internette tavsiye edlmyor ama ne gibi zararı olur ki ?
Sivilcelerle basım dertte o biraz iyi geliyor
Yani ciltten de emilimi varsa tavsiye etmemeleri normal.. kanamayı arttırabilir neticede... yapma bence şimdilik

Ne güzel haberler masallah:) nasılsa vaktin var,kararını verirsin artık... ilki sezeryan olup,2. Normal dogum yapan cok insan var,.tabii doktorunda söyledikleri onemli.hayırlısı olsun canım artık...
Saol cnm,,, zaten kendimi çok şartlandırdım temmuz sonuna,,, şu an bile isteye erkene almaya hazır değilim :)))

Saol cnm, inşallah :)

Benim epilasyonluk biseyim yok ama sac konusunu bende düsündüm,bi yandan diyorum dogumdn once boyatayım,bi yandan da diorum bu kadar beklemisken,dogumdan sonraya bırakayım...kararsızım valla..
Ben de pazar boyatayım kalksın diyorum... emzirirken doğal boya demişti çocuk doktorumuz zaten... zorda kalırsam öyle yaparım diyorum. Ama şimdi böyle gitmek istemiyorum doğuma :))))

Saol cnm,, inşallah :) haklısın, sabırlı olmak lazım,, normal doğmasa bile miadına yakın doğsun istiyorum hem. Biraz tombul olucak gibi ama napalım artık :)))

Vardır bunda da bi hayır cnm,, erken kavuşmanız gerekiyomuş demek ki :) Allah yardım etsin, kolayca doğsun inşallah
amin arkadaşlar inşallah sağlıklı bir şekilde gelir dünyaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…