- 15 Ağustos 2013
- 518
- 440
- 53
Bende taburcu oldum canım bugün 20 temmuza kadar inşallah sancı veya şu falan gelmezse 20 temmuzdan sonra sıkıntı olmaz dedi doktor inşallahta olmaz allahın izni ile zamanında sağlıkla alırız bebislerimizi kucağımiza
Evt cnm enaz iki hafta daha dayanmalisin. Iki haftayi atlat gerisinden korkmaYarin full yatacam buqun kendime cok kizdim sanki bebeqimden onemlimi hicbisey bitsin diye alel acele yaptik...tamam canim saqol umarim kotu bisye olmaz insaAllah kasilma falan yok simdilik olmasinda daha cok erken bana cunku
Hadi o zaman hayırlısıyla gelsin minik bebişimiz :) annesini üzmeden yormadan kolaycacık doğsun. Sağlıkla doğsun.hastanede kontrol altında tutuyor çok az belimden sancı gelıyor, belli aralıklarda Brs bağlanıyorum ciğer geliştirici iğnenin ıkıncı dozu yapıldı, 24 saat dolmasını beklıyoruz yarın sabah sancı olmazsa sunı sancı vericekler ve açılmaya göre normal yada sezaryene alacağını söyledi doktorum ,su gelınce kesın Doğum oluyormus yapıcak bişey Yok mevlam böyle kararlaştırmış demekkı . Bındada bir hayır vardır diyip tevekkül etmekten başka bişey gelmıyor elden .
Merak etme hic birseycik olmayacak dua edecegim senin icin ikinci bebisi geliyor topigimizin. Hersey guzel olacak merak etme. Dogum saatiyle olum saati secilmezmis derler. Bak biz 15 gunluk olduk bile senin de bebisin saglikla gelecek sana merak etmehastanede kontrol altında tutuyor çok az belimden sancı gelıyor, belli aralıklarda Brs bağlanıyorum ciğer geliştirici iğnenin ıkıncı dozu yapıldı, 24 saat dolmasını beklıyoruz yarın sabah sancı olmazsa sunı sancı vericekler ve açılmaya göre normal yada sezaryene alacağını söyledi doktorum ,su gelınce kesın Doğum oluyormus yapıcak bişey Yok mevlam böyle kararlaştırmış demekkı . Bındada bir hayır vardır diyip tevekkül etmekten başka bişey gelmıyor elden .
hastanede kontrol altında tutuyor çok az belimden sancı gelıyor, belli aralıklarda Brs bağlanıyorum ciğer geliştirici iğnenin ıkıncı dozu yapıldı, 24 saat dolmasını beklıyoruz yarın sabah sancı olmazsa sunı sancı vericekler ve açılmaya göre normal yada sezaryene alacağını söyledi doktorum ,su gelınce kesın Doğum oluyormus yapıcak bişey Yok mevlam böyle kararlaştırmış demekkı . Bındada bir hayır vardır diyip tevekkül etmekten başka bişey gelmıyor elden .
Amin cnm,, çok sevindim :) kendini yorma, dinlen,, az bişey var 20'sine...Bende taburcu oldum canım bugün 20 temmuza kadar inşallah sancı veya şu falan gelmezse 20 temmuzdan sonra sıkıntı olmaz dedi doktor inşallahta olmaz allahın izni ile zamanında sağlıkla alırız bebislerimizi kucağımiza
Amin cnm, saol :) epey büyümüş gerçekten ama dediğin gibi beklemeye çalışacağım ben de :))Oh maşallah çok güzel haberler fıstık çok güzel gidiyor nazar değmesin insallahbir sıkıntı olmadıkça beklemekte fayda var tabi gelisimi de devam eder boylece bebiş karar verecek zaten, her şeyden önce hayırlısı olsun canim
Nasıl oldun cnm ?? Önemli bi durum değildir inşallah ama yine de ihmal etme, doktorunla konuş mutlaka.Ya simdi dusa qirdim yorqunluqum qitsin diye 1 damla kan qordum sanki pembemsi bisey moralim sifiryorqunluktanmi anlamadimki
Yani ciltten de emilimi varsa tavsiye etmemeleri normal.. kanamayı arttırabilir neticede... yapma bence şimdilikKızlar yaaa aspirin maskesi cildime uyguluyorum hamilelikte bi zararı olurmu internette tavsiye edlmyor ama ne gibi zararı olur ki ?
Sivilcelerle basım dertte o biraz iyi geliyor
Saol cnm,, Aminnn
Saol cnm,,, zaten kendimi çok şartlandırdım temmuz sonuna,,, şu an bile isteye erkene almaya hazır değilim :)))Ne güzel haberler masallah:) nasılsa vaktin var,kararını verirsin artık... ilki sezeryan olup,2. Normal dogum yapan cok insan var,.tabii doktorunda söyledikleri onemli.hayırlısı olsun canım artık...
Saol cnm, inşallah :)Peki o incik cincik parcalari ayirdin mi hepsini ? :))
İnsallah planlandigi gibi yolunda gider ya sonra doktorun da sen de rahat :)
Heh tamam simdi oldu :)) 3. Uzun patikli yerine kisa tulum koydum canim ben hava sicak olacagi icin. Baktim yetmiyor en kotu biri gelir evden alir napiim :))
Yok canim yapmiyorum zaten kendiliginden geliyor :))
Ben de pazar boyatayım kalksın diyorum... emzirirken doğal boya demişti çocuk doktorumuz zaten... zorda kalırsam öyle yaparım diyorum. Ama şimdi böyle gitmek istemiyorum doğuma :))))Benim epilasyonluk biseyim yok ama sac konusunu bende düsündüm,bi yandan diyorum dogumdn once boyatayım,bi yandan da diorum bu kadar beklemisken,dogumdan sonraya bırakayım...kararsızım valla..
Saol cnm,, inşallah :) haklısın, sabırlı olmak lazım,, normal doğmasa bile miadına yakın doğsun istiyorum hem. Biraz tombul olucak gibi ama napalım artık :)))Oh maşallah kuzu Ne güzel büyümüş
İyi yapmışsın, haftaya da bak duruma, hemen sezeryanda dönme, güvenilir bir doktorun var ve Eminim bu sefer normal doğacak güzel kızın :)
En kötü şansını denemiş olursun, kendini doktoruna bırak
Hadi o zaman hayırlısıyla gelsin minik bebişimiz :) annesini üzmeden yormadan kolaycacık doğsun. Sağlıkla doğsun.
Bebekler hızlı çıktı bizim grupta :) Allah sağlık sıhhat versin de önemli olan o.
Merak etme hic birseycik olmayacak dua edecegim senin icin ikinci bebisi geliyor topigimizin. Hersey guzel olacak merak etme. Dogum saatiyle olum saati secilmezmis derler. Bak biz 15 gunluk olduk bile senin de bebisin saglikla gelecek sana merak etme
amin arkadaşlar inşallah sağlıklı bir şekilde gelir dünyayaVardır bunda da bi hayır cnm,, erken kavuşmanız gerekiyomuş demek ki :) Allah yardım etsin, kolayca doğsun inşallah
Sağlıkla hayırla bebeğini kucağına al canm . Allah kolaylastirsin güzel haberler ver insallaharch2401 Can'ım bu evrede önerebilceğin birşeyler var mı
Cnm hiç ama hiç moralini bozma herşeyin hayırlısı bebeğini sağlıkla kucagına alacaksın bak görarch2401 Can'ım bu evrede önerebilceğin birşeyler var mı
Saol canimNasıl oldun cnm ?? Önemli bi durum değildir inşallah ama yine de ihmal etme, doktorunla konuş mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?