2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Olsun ya gezsin tabi, ben de demiyorum bişey ama biz de bi tatile gidebileydik keşke
Bu sene tatil isi yatti mmalesef sen benim hikayeme bak arkadasim aydinda yasiyo bizde qecen yil bu temmuza qore plan yaptik temmuzun ortasinda tatile qidecektik ona hemde birlikte yapariz diye dusunduk sonra onun hamile olduqunu oqrendim e temmuzda sen 8 aylik olacan nasil qelecezki falan dedim...Olsun ya qelin falan dedi vazqectik rahatsizlik vermeyelim diye sonra arkadasim bebeqini kaybetti malesef tekrar qitmeyi planladik bu defada ben hamile kaldim simdi benimki 8 aylik yine qidemicez hersey nasip kismet qercekten ( bu arada hic ama hic cocuk dusunmuyodum 2 sene boyunca sok oldum ) hatta esim zibin falan almisti ole durduk yere niye aldiysa simdiden falan dediqimde hamileymisim

drucilla teyzesi yer sizi
vayy grubunuz mu vardi cok cool senin gorevin neydi grupta?

Ay dur hemen bi gıcık teyzelik yapayım;

'Uyu uyu her fırsatta, uyuyabiliyorken uyu, bunlar iyi günlerin bool booool uyu'

Hakkaten nasip değilmiş resmen
Biz de gittik sözde Mayıs'ta. Nasıl soğuktu hava nasıl, zaten 1 gece kalabildik onda da sadece yemek yedim havuza falan girmek mümkün değildi buz gibiydi.
Tatil aşeriyorum...

Ay dur hemen bi gıcık teyzelik yapayım;

'Uyu uyu her fırsatta, uyuyabiliyorken uyu, bunlar iyi günlerin bool booool uyu'

ahaha aliskin bunye bu laflara etkilemio artik

Ye bizi
He vardı sözde, kendi çapımızda çalıyorduk öyle. Gitardaydım ben de, bazen solo bazen ritm. Ya ergenlik çok değişik bi kafa ya, her şeyi yapabileceğini sanıyorsun

puhaha aynen ne hayaller ne hayaller al sana hayaller ve hayatlar

kiz evhamli kanama olmadi dimi bi daha bugun gitseydin keske doktoruna pazartesiye birakmasaydin Evininhatunu

biz de aksamustu gidicez bakalim napiyo sipa :)

Yok canim yok olmadi cok sukur tam kan qibi deildide pembemsi bisey iste olsun o bile yetti bana buqun doktora qitsem orda yatar kalirdim o derece yorqunum ay inanmiyorum ya resmen 2 qun erteledim bak deqisiyomuyum ne ufaktan takmadm sanki pek suan benik qeceden beri hastaneye kosmam qerekiyodu

Ayyyy İpeqi bilmeyen ölsün biliyoruz tabikide

Senin bebenin adı ne ben bilmiyorum onu

Hayaller Paris hayatlar Konya işte hahaha
Hadi bakalım büyümüştür iyice, adı neydi bu arada

ahaha benim de aklima o geldi hayret bu nasil kosmuyor hemen demek ki cidden cok yorgun dedim :))

Senin bebenin adı ne ben bilmiyorum onu

Hayaller Paris hayatlar Konya işte hahaha
Hadi bakalım büyümüştür iyice, adı neydi bu arada
ahah aslen orali misiniz yoksa anne baba bi sebeple gidip mi kalmis?
baris teyzesi

Uykun varken tadını çıkart bence de
Delisin. Ne yoğurdu. Uykuuuuu

Benim fistiqin adida Zümra Nazolacak nasipse

Oy maşallah fıstığa, adıyla sağlıkla gelsin inşallah
ahaha benim de aklima o geldi hayret bu nasil kosmuyor hemen demek ki cidden cok yorgun dedim :))

ahah aslen orali misiniz yoksa anne baba bi sebeple gidip mi kalmis?
baris teyzesi

Yok aslen Yunanım ben ahaha
Ya anne tarafım egeli, kuzey ege Selanikten göçmenler, baba tarafım Konyalı, neticede ben de gen haritasından %70 falan Konyalıyım ama kalbim Ege'de
Oğlum olsaydı kesin seçeneklerden biri olurdu, diğeri de Deniz
Sağlıcakla gelsin, adıyla büyüsün inşallah

Sende mi brütüs ismini kime dediysem ayni seyi soyledi bende diyorumki belkide baska cocuk yapmam buda nazli olsun napim diye fazla naz aşık usandirirda anneyide usandirirsa yandik

Evet ya öyle diyorlar genelde ama tabi adında naz olmayan biri bile fazlasıyla olabilir. Mesela ben

amaan babaninkini de arastirsalar kim bilir nerelere gidiyodur o gen haritasi :))) ama niyeyse hep anne tarafi soyleniyor once surdanim diye, bende de oyle
amin canim sagol hepsi saglicakla gelsin insallah

Sende mi brütüs ismini kime dediysem ayni seyi soyledi bende diyorumki belkide baska cocuk yapmam buda nazli olsun napim diye fazla naz aşık usandirirda anneyide usandirirsa yandik
ahaha aksiyon dolu bi hayatiniz olur iste sen evhamli o nazli kayiran allah babayi kayirsin

Evet ya öyle diyorlar genelde ama tabi adında naz olmayan biri bile fazlasıyla olabilir. Mesela ben
Bencede ya isimle alakali olduqunu dusunmuyorum pek yetisme tarzimi yapi meselesi bilemicem ahhh ahhh bi ben mi naz yapamiyorum arkadas hamilesin otur is yapma dediklerinde bile kendimi herkesten once isin basinda bulurum salak kafam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…