- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Bu sene tatil isi yatti mmalesef
Olsun ya gezsin tabi, ben de demiyorum bişey ama biz de bi tatile gidebileydik keşke
Biz kızımla günedrucilla teyzemizin listesinden bi şarkıyla başladık ki çok severim. Ergen zamanlarımda müzik grubu geçmişimizde bolca çaldığımız şarkılardan biridir kendi çapımızda
gunaydin kizlar
yataktan gozum yari acik bildiriyorum bugun hiiic kalkasim yok sirf yogurt mayalamak icin kalkmam lazim cunku saat 4te evden cikmis olmam gerek ancak mayalanir da firindan cikarip dolaba kaldiririm :)) ama yarina mi biraksam acaba ya. gunler sonra ilk kez bu saatte bu kadar uykum varhorrr pisss
drucilla teyzesi yer sizi
vayy grubunuz mu vardi cok coolsenin gorevin neydi grupta?
Bu sene tatil isi yatti mmalesefsen benim hikayeme bak arkadasim aydinda yasiyo bizde qecen yil bu temmuza qore plan yaptik temmuzun ortasinda tatile qidecektik ona hemde birlikte yapariz diye dusunduk sonra onun hamile olduqunu oqrendim e temmuzda sen 8 aylik olacan nasil qelecezki falan dedim...Olsun ya qelin falan dedi vazqectik rahatsizlik vermeyelim diye sonra arkadasim bebeqini kaybetti malesef tekrar qitmeyi planladik bu defada ben hamile kaldim simdi benimki 8 aylik yine qidemicez hersey nasip kismet qercekten ( bu arada hic ama hic cocuk dusunmuyodum 2 sene boyunca sok oldum ) hatta esim zibin falan almisti ole durduk yere niye aldiysa simdiden falan dediqimde hamileymisim
Ayyyy İpeqi bilmeyen ölsün biliyoruz tabikide
Evet bak bu çok mantıklı, ilk sayfadaki listeyi düzenlenemek istedim ama beceremedim ben.
Benimkini biliyosunuz zaten, İPEK
ahaha aliskin bunye bu laflara etkilemio artik
Ay dur hemen bi gıcık teyzelik yapayım;
'Uyu uyu her fırsatta, uyuyabiliyorken uyu, bunlar iyi günlerin bool booool uyu'
Ye bizi
He vardı sözde, kendi çapımızda çalıyorduk öyle. Gitardaydım ben de, bazen solo bazen ritm. Ya ergenlik çok değişik bi kafa ya, her şeyi yapabileceğini sanıyorsun
Yok canim yok olmadi cok sukur tam kan qibi deildide pembemsi bisey iste olsun o bile yetti bana buqun doktora qitsem orda yatar kalirdim o derece yorqunumahaha aliskin bunye bu laflara etkilemio artik
puhaha aynen ne hayaller ne hayalleral sana hayaller ve hayatlar
kiz evhamli kanama olmadi dimi bi daha bugun gitseydin keske doktoruna pazartesiye birakmasaydinEvininhatunu
biz de aksamustu gidicez bakalim napiyo sipa :)
Ayyyy İpeqi bilmeyen ölsün biliyoruz tabikide
ahaha aliskin bunye bu laflara etkilemio artik
puhaha aynen ne hayaller ne hayalleral sana hayaller ve hayatlar
kiz evhamli kanama olmadi dimi bi daha bugun gitseydin keske doktoruna pazartesiye birakmasaydinEvininhatunu
biz de aksamustu gidicez bakalim napiyo sipa :)
Benim fistiqin adida
Senin bebenin adı ne ben bilmiyorum onu
Hayaller Paris hayatlar Konya iştehahaha
Hadi bakalım büyümüştür iyice, adı neydi bu arada
ahaha benim de aklima o geldi hayret bu nasil kosmuyor hemen demek ki cidden cok yorgun dedim :))Yok canim yok olmadi cok sukur tam kan qibi deildide pembemsi bisey iste olsun o bile yetti bana buqun doktora qitsem orda yatar kalirdim o derece yorqunumay inanmiyorum ya resmen 2 qun erteledim bak deqisiyomuyum ne ufaktan takmadm sanki pek suan benik qeceden beri hastaneye kosmam qerekiyodu
ahah aslen orali misiniz yoksa anne baba bi sebeple gidip mi kalmis?
Senin bebenin adı ne ben bilmiyorum onu
Hayaller Paris hayatlar Konya iştehahaha
Hadi bakalım büyümüştür iyice, adı neydi bu arada
naz isminden emin misin bak cok nazli olmasin sonra :)))Benim fistiqin adidaZümra Naz olacak nasipse
Uykun varken tadını çıkart bence degunaydin kizlar
yataktan gozum yari acik bildiriyorum bugun hiiic kalkasim yok sirf yogurt mayalamak icin kalkmam lazim cunku saat 4te evden cikmis olmam gerek ancak mayalanir da firindan cikarip dolaba kaldiririm :)) ama yarina mi biraksam acaba ya. gunler sonra ilk kez bu saatte bu kadar uykum varhorrr pisss
ay dagildi bile. yogurdu da yapmamaya karar verdim amaUykun varken tadını çıkart bence de
Delisin. Ne yoğurdu. Uykuuuuu
Benim fistiqin adidaZümra Naz olacak nasipse
ahaha benim de aklima o geldi hayret bu nasil kosmuyor hemen demek ki cidden cok yorgun dedim :))
ahah aslen orali misiniz yoksa anne baba bi sebeple gidip mi kalmis?
baris teyzesi
Sende mi brütüsnaz isminden emin misin bak cok nazli olmasin sonra :)))
Sende mi brütüsismini kime dediysem ayni seyi soyledi bende diyorumki belkide baska cocuk yapmam buda nazli olsun napim diye fazla naz aşık usandirirda anneyide usandirirsa yandik
amaan babaninkini de arastirsalar kim bilir nerelere gidiyodur o gen haritasi :))) ama niyeyse hep anne tarafi soyleniyor once surdanim diye, bende de oyle
Oy maşallah fıstığa, adıyla sağlıkla gelsin inşallah
Yok aslen Yunanım ben ahaha
Ya anne tarafım egeli, kuzey egeSelanikten göçmenler, baba tarafım Konyalı, neticede ben de gen haritasından %70 falan Konyalıyım ama kalbim Ege'de
Oğlum olsaydı kesin seçeneklerden biri olurdu, diğeri de Deniz
Sağlıcakla gelsin, adıyla büyüsün inşallah
ahaha aksiyon dolu bi hayatiniz olur iste sen evhamli o nazliSende mi brütüsismini kime dediysem ayni seyi soyledi bende diyorumki belkide baska cocuk yapmam buda nazli olsun napim diye fazla naz aşık usandirirda anneyide usandirirsa yandik
Bencede ya isimle alakali olduqunu dusunmuyorum pek
Evet ya öyle diyorlar genelde ama tabi adında naz olmayan biri bile fazlasıyla olabilir. Mesela ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?