- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
Demiştin ama sanki 'yoksa çanta için annemi mi bekliyorum' diye, sahiden bekliyormuşsun :)Günaydınlaar
Annem gelicek bugün, hastane çantası falan hazırlıycaz. Baktı benim hazırlayacağım yok, el attı sağolsun
Bence ihmal etme, gidemesen de ara bir sor. Sen de yapılmayacak şeye evham yapıyorsun yapman gereken yerde cool takılıyorsun orta şeritte gitsen ya biraz :)Canim ayaklarimin ustune basamiyorum aciyo resmen belim falan cok kotuyum simdi kalktim doktora qideyim diye hic qidebilecek qibi deilim pazartesiye biraktim o isicok sukur bitti dun ben hic ole bisey qormediqim icin kanamaydi vs ciddiye almiyodumda bidaha tovbe yani Allah korusun sabaha kadar psikolojim bozuldu wcye qit qel bak falan ...quzelce dinleniyim pazartesi qittiqimde bunuda sorarim cok saqol canim haklisin suan hicbisey daha onemli deil ama iste nolur nolmaz hersey hazir olsun diye aceleci davrandim sanirsam
Ay ben de çok severim yine dinledim ama artık bu şarkıyı dinlerken aklıma boynundaki damarlar fırtlamış Özcan Deniz geliyor, tiksintiyle karışık bi gülme geliyor yerleşiyor yüzüme :)Biz kızımla günedrucilla teyzemizin listesinden bi şarkıyla başladık ki çok severim. Ergen zamanlarımda müzik grubu geçmişimizde bolca çaldığımız şarkılardan biridir kendi çapımızda
Yok söylemedim, doğduktan sonra söylerim ben, çok yaymıyoruz şimdilik :)Gretchen Grundler sen kizinin ismini soylemismiydin ben mi kacirdim ya suan aklima o qeldi yavas yavas bebekler qeliyoya bilelim kim qeliyo
Ben başlarım yoğurda der yatar uyurdum ama buraya bu kadar yazdıktan sonra kalmıyor o uyku. O zaman erteleme yap yoğurdu madem, haftasonu evde eş varken daha çok üşeniyor insan sonra süt bozulmasın.gunaydin kizlar
yataktan gozum yari acik bildiriyorum bugun hiiic kalkasim yok sirf yogurt mayalamak icin kalkmam lazim cunku saat 4te evden cikmis olmam gerek ancak mayalanir da firindan cikarip dolaba kaldiririm :)) ama yarina mi biraksam acaba ya. gunler sonra ilk kez bu saatte bu kadar uykum varhorrr pisss
amaan babaninkini de arastirsalar kim bilir nerelere gidiyodur o gen haritasi :))) ama niyeyse hep anne tarafi soyleniyor once surdanim diye, bende de oyle
amin canim sagol hepsi saglicakla gelsin insallah
Günaydınnnn :)Gunaydin kizlar...
Wallahi yazik qunah suan o anlar qozumun onunde canlandiahaha aksiyon dolu bi hayatiniz olur iste sen evhamli o nazlikayiran allah babayi kayirsin
ahahaha ozcan denizDemiştin ama sanki 'yoksa çanta için annemi mi bekliyorum' diye, sahiden bekliyormuşsun :)
Bence ihmal etme, gidemesen de ara bir sor. Sen de yapılmayacak şeye evham yapıyorsun yapman gereken yerde cool takılıyorsun orta şeritte gitsen ya biraz :)
Ay ben de çok severim yine dinledim ama artık bu şarkıyı dinlerken aklıma boynundaki damarlar fırtlamış Özcan Deniz geliyor, tiksintiyle karışık bi gülme geliyor yerleşiyor yüzüme :)
Yok söylemedim, doğduktan sonra söylerim ben, çok yaymıyoruz şimdilik :)
Ben başlarım yoğurda der yatar uyurdum ama buraya bu kadar yazdıktan sonra kalmıyor o uyku. O zaman erteleme yap yoğurdu madem, haftasonu evde eş varken daha çok üşeniyor insan sonra süt bozulmasın.
Demiştin ama sanki 'yoksa çanta için annemi mi bekliyorum' diye, sahiden bekliyormuşsun :)
Bence ihmal etme, gidemesen de ara bir sor. Sen de yapılmayacak şeye evham yapıyorsun yapman gereken yerde cool takılıyorsun orta şeritte gitsen ya biraz :)
Ay ben de çok severim yine dinledim ama artık bu şarkıyı dinlerken aklıma boynundaki damarlar fırtlamış Özcan Deniz geliyor, tiksintiyle karışık bi gülme geliyor yerleşiyor yüzüme :)
Ben başlarım yoğurda der yatar uyurdum ama buraya bu kadar yazdıktan sonra kalmıyor o uyku. O zaman erteleme yap yoğurdu madem, haftasonu evde eş varken daha çok üşeniyor insan sonra süt bozulmasın.
Ama merak ettikkkkDemiştin ama sanki 'yoksa çanta için annemi mi bekliyorum' diye, sahiden bekliyormuşsun :)
Wallahi yazik qunah suan o anlar qozumun onunde canlandiFilm yapimcilarina sesleniyorummm qelin bizim ewe hamilelikten tutunda bizim kiz yaslanana kadar size kac sezonluk dizi cikar
Evet ben de isterim onu, bir saç telinden şecereni döküyorlar ortaya. Ben soy ağacı yapmaya çalışmıştım vaktiyle ama anne babanın dedesinden öteye belki bir adım belki yarım adım gittim bizde hem kayıt sistemine geç geçildiği için hem de kök bilgisi olmadığı için ulaşılamıyor hiçbir şeye. Elin gavuru her halttan haberdar, %25 bilmem nereli %13 bilmem nereli diye sayıyorlar uyduruk okul ödevinde bile!
Kendimi buraya ait hissetmiyorum hiç, ondan sanırım. Kaçış yolu işte. Böyle bi test var aslında gen haritanı çıkarıyorlar % kaç nerelisin gibi. Çok isterim ya günün birinde yaptırmayı. Kim bilir nereli çıkarım
Evet ben de isterim onu, bir saç telinden şecereni döküyorlar ortaya. Ben soy ağacı yapmaya çalışmıştım vaktiyle ama anne babanın dedesinden öteye belki bir adım belki yarım adım gittim bizde hem kayıt sistemine geç geçildiği için hem de kök bilgisi olmadığı için ulaşılamıyor hiçbir şeye. Elin gavuru her halttan haberdar, %25 bilmem nereli %13 bilmem nereli diye sayıyorlar uyduruk okul ödevinde bile!
bi video var. bi grup insani toplamislar. hepsi atip tutuyor ben suraliyim. yok ingilizler soyle yok sunlardan nefret ediyorum falan. sonra hepsinin gen haritasi cikariliyor ve kapak
Kendimi buraya ait hissetmiyorum hiç, ondan sanırım. Kaçış yolu işte. Böyle bi test var aslında gen haritanı çıkarıyorlar % kaç nerelisin gibi. Çok isterim ya günün birinde yaptırmayı. Kim bilir nereli çıkarım
bi video var. bi grup insani toplamislar. hepsi atip tutuyor ben suraliyim. yok ingilizler soyle yok sunlardan nefret ediyorum falan. sonra hepsinin gen haritasi cikariliyor ve kapak
hatta video da su
Boşver o zaman dinlen. Ben hafta boyu dinlendiğim için bugün temizlik yapacağım süpürge ve yer silme, ikisi bir arada. Normalde ikisini aynı günde yapmam peşpeşe günlerde yaparım ama bu sefer yerde halı yok yıldım tozdan, yapacağın birlikte. Bir de kızın kalan eşyalarını arttı makineye, akşamakadar kurursa ütüler kaldırırım sonra da bir hafta hiçbir şeye dokunmam zatenahahaha ozcan deniz
marketlerdeki gunluk sutten yapiyorum ben. o yuzden 1 gun daha erteledim. yarin yapicam. evet uyku gitti ama bugun kolumu kipirdatasim yok valla :))
Ay dinleme zaten, caaanım şarkıdan soğuttu beni. Beni de ekşi sözlük'te yaktılar, günlerce gündemden düşmeyince dinledim biraz güldüm ama yine de kahroldum :)
Gelsin de beni gazlasın ya gazla çalışıyorum ben
Ya o özcan denizi arama kısmında gördüm ve anlık ürperdim, dinlemedim ama, dinlemiycem de
Çok merak ettim ismini şimdi, neyse az kaldı öğrenicez. Aynı haftadayız di mi?
Yok bee öyle merak edilecek bir şey yok, sadece çok yakınlar hariç pek söylemiyoruz. Biz biraz ketumuz eşimle, 3 ay bitene kadar ailelerimize hamile olduğumu söylemedik, cins miyiz neyizAma merak ettikkkk
Ay inanmiyorum ciddimisinBoşver o zaman dinlen. Ben hafta boyu dinlendiğim için bugün temizlik yapacağım süpürge ve yer silme, ikisi bir arada. Normalde ikisini aynı günde yapmam peşpeşe günlerde yaparım ama bu sefer yerde halı yok yıldım tozdan, yapacağın birlikte. Bir de kızın kalan eşyalarını arttı makineye, akşamakadar kurursa ütüler kaldırırım sonra da bir hafta hiçbir şeye dokunmam zaten
Ay dinleme zaten, caaanım şarkıdan soğuttu beni. Beni de ekşi sözlük'te yaktılar, günlerce gündemden düşmeyince dinledim biraz güldüm ama yine de kahroldum :)
Yok sen ileridesin benden, 35+1 benim kız. Unuttun mu temmuz annesisin sen
Yok bee öyle merak edilecek bir şey yok, sadece çok yakınlar hariç pek söylemiyoruz. Biz biraz ketumuz eşimle, 3 ay bitene kadar ailelerimize hamile olduğumu söylemedik, cins miyiz neyiz
ya benim de bebisin 4 tane tulumu kaldi sonradan aldik. 4 minnak parca icin makine calistirmak istemiyorum. bizimkilerle de yikamak istemiyorum. yani bizimkilerden ayri yikama fikri de kim tarafindan yerlestirildi kafama bilmiyorum :)) eminim benim defalarca yikanip utulenmis, kirliye atmadan once de max 2 kez giyilmis kiyafetlerim bebisin magazadan aldigim kiyafetinden temizdir ama :)) oyle bi algi yaratilmis iste. hep kapitalist sistemin oyunlari bunlarBoşver o zaman dinlen. Ben hafta boyu dinlendiğim için bugün temizlik yapacağım süpürge ve yer silme, ikisi bir arada. Normalde ikisini aynı günde yapmam peşpeşe günlerde yaparım ama bu sefer yerde halı yok yıldım tozdan, yapacağın birlikte. Bir de kızın kalan eşyalarını arttı makineye, akşamakadar kurursa ütüler kaldırırım sonra da bir hafta hiçbir şeye dokunmam zaten
Yok bee öyle merak edilecek bir şey yok, sadece çok yakınlar hariç pek söylemiyoruz. Biz biraz ketumuz eşimle, 3 ay bitene kadar ailelerimize hamile olduğumu söylemedik, cins miyiz neyiz
Boşver o zaman dinlen. Ben hafta boyu dinlendiğim için bugün temizlik yapacağım süpürge ve yer silme, ikisi bir arada. Normalde ikisini aynı günde yapmam peşpeşe günlerde yaparım ama bu sefer yerde halı yok yıldım tozdan, yapacağın birlikte. Bir de kızın kalan eşyalarını arttı makineye, akşamakadar kurursa ütüler kaldırırım sonra da bir hafta hiçbir şeye dokunmam zaten
ya benim de bebisin 4 tane tulumu kaldi sonradan aldik. 4 minnak parca icin makine calistirmak istemiyorum. bizimkilerle de yikamak istemiyorum. yani bizimkilerden ayri yikama fikri de kim tarafindan yerlestirildi kafama bilmiyorum :)) eminim benim defalarca yikanip utulenmis, kirliye atmadan once de max 2 kez giyilmis kiyafetlerim bebisin magazadan aldigim kiyafetinden temizdir ama :)) oyle bi algi yaratilmis iste. hep kapitalist sistemin oyunlari bunlar
dogurunca soyleseymis ya erken soylemis
Oh halı yokken ne güzel silinir yerler yaa
Merakıma yenik düşüp dinlemiycem o adamıBen seni niye oğlan anası sanıyordum acaba Doğunca söylersin di mi?
Ay evet bi an unutmuşum Temmuz anasıyım ben
Benim de bi arkadaşım ailelere 5 aylık olana kadar söylememiş, bol giyiyordu tarzı öyle kızın, kimse de anlamamış
bizimkilerle yikamaya karar verdim suan. ya da havlularla falan atarim ordan yirtariz
Sorma sorma ben de öyle düşünüyorum nedense, geçen gün aldığım takım 56cm doğduktan sonra giydirmek istiyorum o var yıkanacak el kadar şey makineye tek başına nasıl atayım diyorum kendimizinkileri hiç hesaba katmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?