dogurunca soyleseymis ya erken soylemis
bizimkilerle yikamaya karar verdim suan. ya da havlularla falan atarim ordan yirtariz
ahaha o fena olmus ama. hep diyorum sadece kendi acindan dusunmemek lazim her zaman :)))
Doğum için de hayali gidip doğurup eve gelip ilk geceyi kocasıyla bebesiyle baş başa geçirmek, ertesi gün ailelere ben doğurdum evdeyim demekmiş. Ama noldu? Söylediler ve iyi ki söylediler. Normal olan doğum birden sezeryana döndü, kız adım atmakta bile zorlanıyordu doğum sonrası.
Bazıları çok efsane ya
ahaha o fena olmus ama. hep diyorum sadece kendi acindan dusunmemek lazim her zaman :)))
Ben de kocamla bebeğimle geçirmek istiyorum gecelerimi ama mümkünse alıştıktan sonra, 5 gün filan sonra. Ya o kadar da cesur değilim
genel olarak utu hakkinda ne dusunuyorsunuz? (bence cok gereksiz bir icat kim bulduysa sinir oluyorum ona) her seyi utuler misiniz mesela? :))
insallah bu sefer hayaller hayatlar olmaz :)))
haziran analari 4968. sayfada bir 40 ucurma mevzusu gecmis. boyle seyler yapacak olaniniz ya da daha once yapmis olaniniz var mi aranizda
ya utu sevilecek bisey mi allasen
Ben ütü seviyorum aslında gizli gizli
Tişörtleri ütülüyorum mesela, pantolonları ütüye gönderiyorum, gömlekleri kendim ütülüyorum. Aslında o kadar. Ama İpek'in her şeyini çoraplarına kadar ütüledim
Hahahaha inşallah
canım bana da öyle dedi eğer normal istiyorsan çatı muaynesi yapıcam yoksa seni strese sokmiyim hiç dedi
Cumartesi popoyu geçen saçlarımı kestircem, sayılır mı?
Saç boyama yok, epilasyon yok, belki kaşlarımı aldırırım ama onları da aldırmıyorum. Yaa o değil de, perşembe günü çatı muayenem var, asıl ondan tırsıyorum ben ama doktoruma belli etmemem lazım. Öncesinde bana muayeneden sonra netleşir kafanda normal doğum isteyip istemediğin demişti, ne demek istedi acaba?
Bunu ben de çok seviyorum, sadece o kadar ağlamalarını biraz yapmacık buluyorum. Bana deseler %40 Kafkassın %5 Russun %7 Yunansın şaşırmam, sonuçta kimse doğduğu topraklardan gelmemiş, onca uzun yoldan gelip göç etmişler illa ki birilerinin gönlü ecnebiye kaymıştır, illa yabancı gelin-damat almışlardır sülaleye. Ama bilmek güzel olabilirdi. Ya da hiç sevmediğim bir memleketten sonuç çıkarsa belki o kadar da güzel değildir bilmekbi video var. bi grup insani toplamislar. hepsi atip tutuyor ben suraliyim. yok ingilizler soyle yok sunlardan nefret ediyorum falan. sonra hepsinin gen haritasi cikariliyor ve kapak
hatta video da su
Kolaydı aslında, ikimiz de kararlı olduğumuz için ve midem falan bulanmadığı için sorun olmadı. Ya ilk 3 ay riskli dönem, bir şey olursa dengesiz akrabaların yorumlarıyla ya da üzmek istemeseler bile ailelerin konuşmalarıyla muhatap olmak istemedik.Ay inanmiyorum ciddimisinamaninnn nasil tuttunuz icinizde walla ben catlardim qerci benim kusmalardan herkes anlardida ayakta duramiyodum
Doğunca tabi söylerim yahu, kızın ismi koyulsun sağlıkla alsın kızım ismini söylerim tabi ki :)
Oh halı yokken ne güzel silinir yerler yaa
Merakıma yenik düşüp dinlemiycem o adamıBen seni niye oğlan anası sanıyordum acaba Doğunca söylersin di mi?
Ay evet bi an unutmuşum Temmuz anasıyım ben
Benim de bi arkadaşım ailelere 5 aylık olana kadar söylememiş, bol giyiyordu tarzı öyle kızın, kimse de anlamamış
Ay aslında ne güzel fikir ya, ben de kafam atarsa yapabilirim. Annemin inat edip hastaneye çeşit çeşit insan çağıracağını sezersem doğduktan sonra söylerim, ona da söyleyeceğim bunu, gözü korksun biraz
Doğum için de hayali gidip doğurup eve gelip ilk geceyi kocasıyla bebesiyle baş başa geçirmek, ertesi gün ailelere ben doğurdum evdeyim demekmiş. Ama noldu? Söylediler ve iyi ki söylediler. Normal olan doğum birden sezeryana döndü, kız adım atmakta bile zorlanıyordu doğum sonrası.
Bazıları çok efsane ya
mesaji tekrar duzenledim ugrasma oraya kadar gitmekle :))
Okuyayım bakayım napıyorlarmış.
Ben şu 6 ay kınası olayını anlayamıyorum, bizde yok böyle şeyler yani.
Hahahaha yoook, hiç ütüleyemem onlarıya utu sevilecek bisey mi allasenhavlulari atlet falan da ne varsa utuluyorsundur sen simdi
Yapsın ya korkmuyorum. Belki açılmam falan olur fark etmem, zaten o zamana 38 bitiyor.canım bana da öyle dedi eğer normal istiyorsan çatı muaynesi yapıcam yoksa seni strese sokmiyim hiç dedi
gecen annemler burdayken kuruyan camasirlari toplamis. bu havlulari utulemiyon diye katladim dedi. ama surati bi gorHahahaha yoook, hiç ütüleyemem onları
Hatta çamaşır teline sererken katlayacağım şekilde asıyorum kihemen alıp dörde katlıyorum o kadar
Değil ütülemek yanii
Yapsın ya korkmuyorum. Belki açılmam falan olur fark etmem, zaten o zamana 38 bitiyor.
En iyisini yapmışsın. Ben biraz fazla stresli, kendini parçalayan bi karamsarlık abidesiyim adeta, böyle göründüğüme bakmayın. Hamilelik öncesi çok sıkıntılı dönemler geçirdim. 1 yıla yakın sürdü hamile kalmam, tedaviler filan. Tabi ailelerin haberi yok çocuk da çocuk bastırıyorlar. Benim stres yapmamam gerekiyor o dönem. Dedim ki böyle böyle, nolur susun artık, strese sokmayın beni. Öylelikle daha olmadan haberleri oldu. Kan değerlerim düşük çıktı yok dış gebelik olabilir vs doktor korkuttu ben yine kötü oldum, ondan da haberleri oldu, neyse keseyi gördük dedim ki aramızda kalsın, belki boş kese bilmiyoruz. Duramadı kv, söylemiş birilerine çok pişman oldum söylediğime gerçekten. Eğer başarabilirsem son dakika çağırıcam hastaneye de.Bunu ben de çok seviyorum, sadece o kadar ağlamalarını biraz yapmacık buluyorum. Bana deseler %40 Kafkassın %5 Russun %7 Yunansın şaşırmam, sonuçta kimse doğduğu topraklardan gelmemiş, onca uzun yoldan gelip göç etmişler illa ki birilerinin gönlü ecnebiye kaymıştır, illa yabancı gelin-damat almışlardır sülaleye. Ama bilmek güzel olabilirdi. Ya da hiç sevmediğim bir memleketten sonuç çıkarsa belki o kadar da güzel değildir bilmekama bak azıcık Kızılderili kanı yoksa vallahi üzülürüm, çok seviyorum Kızılderili olma fikrini
Kolaydı aslında, ikimiz de kararlı olduğumuz için ve midem falan bulanmadığı için sorun olmadı. Ya ilk 3 ay riskli dönem, bir şey olursa dengesiz akrabaların yorumlarıyla ya da üzmek istemeseler bile ailelerin konuşmalarıyla muhatap olmak istemedik.
Doğunca tabi söylerim yahu, kızın ismi koyulsun sağlıkla alsın kızım ismini söylerim tabi ki :)
Onlar da iyiymiş, ben de aslında daha tutardım da sonra insan alınır diye çekindim açıkçası. 3 ay söylememe nedenimiz riskli dönem olmasıydı ve anlayışla karşıladılar ama uzatsaydık kesin kırılırlardı.
Ay aslında ne güzel fikir ya, ben de kafam atarsa yapabilirim. Annemin inat edip hastaneye çeşit çeşit insan çağıracağını sezersem doğduktan sonra söylerim, ona da söyleyeceğim bunu, gözü korksun biraz
Okudum da bilgim yok öyle bi adetimiz var mı acabamesaji tekrar duzenledim ugrasma oraya kadar gitmekle :))
ben hic sanmiyorum oyle bir adetimiz oldugunu ama :))En iyisini yapmışsın. Ben biraz fazla stresli, kendini parçalayan bi karamsarlık abidesiyim adeta, böyle göründüğüme bakmayın. Hamilelik öncesi çok sıkıntılı dönemler geçirdim. 1 yıla yakın sürdü hamile kalmam, tedaviler filan. Tabi ailelerin haberi yok çocuk da çocuk bastırıyorlar. Benim stres yapmamam gerekiyor o dönem. Dedim ki böyle böyle, nolur susun artık, strese sokmayın beni. Öylelikle daha olmadan haberleri oldu. Kan değerlerim düşük çıktı yok dış gebelik olabilir vs doktor korkuttu ben yine kötü oldum, ondan da haberleri oldu, neyse keseyi gördük dedim ki aramızda kalsın, belki boş kese bilmiyoruz. Duramadı kv, söylemiş birilerine çok pişman oldum söylediğime gerçekten. Eğer başarabilirsem son dakika çağırıcam hastaneye de.
Okudum da bilgim yok öyle bi adetimiz var mı acaba
Çok doğru valla çarşaf ütülemek ne ki, zaten lastikli hepsi, serince düzeliyorgecen annemler burdayken kuruyan camasirlari toplamis. bu havlulari utulemiyon diye katladim dedi. ama surati bi gorsonra sordu burda bide carsaf vardi utulenceklerin yanina mi kaldirdin dedi. yoo dedim duzelttim elimle guzelce cekmeceye koydum yuz ifadesi hala cok komik bu arada. tuttum elinden yatak odasina goturdum yatak toplu degildi o sirada. allahini seversen dedim su carsafin haline bak ben simdi bunu niye utuleyeyim. elektrige yazik, zamana yazik, en onemlisi bu sicakta bana yazik. pis dedi gitti gulerek
6 ay kınası da mı yook?ben hic sanmiyorum oyle bir adetimiz oldugunu ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?