2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bu arada aklıma gelmişken bizim doruk ağlama krizleri olan bi bebişti. Ve o kriz anında ne anne kokusu ne sallama ne anne sütü hiç bişeyi gözü görmezdi. Sadece o an onun tek susturucusu babasının göğsüydü. Umarım bebişlerimiz öyle ağlama krizlerine girmez ama olursa aklınızda bulunsun. Babamız hemen tişörtünü çıkartıp göğsüne yüz üstü yatırıp biraz böyle pışpışlayınca aaa ne ağlama kalıyordu ne huysuzluk. Dr'umuz tavsiye etmişti. O an kendini anne karnında hissediyormuş. Kalp sesini net duyduğu için ve çıplak tene temas edincede güvende hissediyormuş. Gözümde canlandı bak şimdi duygulandım

Fazla sıkı fıkı bir sülale, kendi sülalemle o kadar görüşmüyorum. Aslında güzel, bağları kopmuyor ama banane? Söyledim o kadar da gelmesin herkes dedim. Eşim dedi hatta, o kadar süslemeyi niye yaptınız o zaman diyor. Canım istedi yaptım ya biri görsün diye yapmadım ki. Gerçekten söylemiycem. Ya da sancı çekerken kimseye haber verirseniz doğurmam diye falan tehdit ederim Tersleriz de güzel tehditmiş, deneyebilirim Bence de bencillik. Beni görsen ne görmesen ne? KV herkese her şeye koşar, ona minnetleri sözde ama ucu bana dokunuyor.

Şu tarz bişey mantıklı o zaman ya
Arkadaşım bu arada bunu yapan

Inanmiyorum yaaa bizim buralarda yok ole bisey kesin eqe tarafinda vardir onlar merakli azicik oyle seylere eee hic durmadan bisy cikiyo yok 40i yok 6 ay kinasi yok dis bulquru yok doqumqunusu mevlutu oooo

Şekerim öncesi beybişoovırı var yapmıcan mı
'Merve's babyshower' gibi pankartlar falan, göbeğin almış başını gitmiş millete parti

Boynerde satılan bi marka var cnm, naturtint gibi bişeydi sanki adı. O hem kokusuz hem de rengi epey iyi oluyo. Onu kullanmıştım ben ama yine de pek sık boyatmadım.

Benim doktorum boys konusunda çok rahat ama ben biraz rahatsizim o ç
yüzden ben de organiklr boyadım naturtint 'den ben de memnun kaldım tavsiye ederim güzel bayanlar..

Saygısızlar işte, benim arkadaşım bebeğini kaybetti geçen sene kaybettiğini başka arkadaşımda öğrendikten sonra konusunu bile açmadım üzülür diye. Bir de benimle aynı zamanlarında olan bir hamile arkadaşım var, dün uzun zamandan sonra ilk kez konuştuk, belki bebeğine bir şey olmuştur diye korkumdan soramadım, üstü kapalı senin hayat nasıl gidiyor'dan sonra baktım iyi diyor, ondan sonra bebek hakkında sormaya başladım. Yani insanlar nasıl öyle dan dun sorabiliyorlar. Ben de bunu anlamıyorum. En güzeli terslemek, kim olursa olsun ağzının payını verip yaptığının ayıp olduğunu söylersen birer birer azalacaklar, inanıyorum. Kalabalık içinde soranı da kalabalıkta yerin dibine sokacaksın ki utansın bir daha kimseye yapmasın.

Sen de çok zorluk çekmişsin, inşallah bitti sıkıntıların bak şimdi iki meleğin oluyor :)

Benim eşim de çevremizdeki her çocuğu böyle sakinleştirir, çıplak değil de göğsüne yatırır yani. Zaten tam bir oyun abisi eşim var Herkes ayy çok şanslısın diyor, he diyorum biliyorum O kadar ay sen taşı karnında, gitsin babası sakinleştirsin

Yarin full yatacam buqun kendime cok kizdim sanki bebeqimden onemlimi hicbisey bitsin diye alel acele yaptik...tamam canim saqol umarim kotu bisye olmaz insaAllah kasilma falan yok simdilik olmasinda daha cok erken bana cunku
Hadi sen ayıp olmasın diye yapmışsın bir hata da kayınvalidenin seni uyarması gerekirdi. Ben yaparım sen otur demesi gerekirdi. Ben ona daha çok kızdım açıkçası. Sürekli yat bakalım bugün. İnşaAllah bişey olmaz.

Şekerim öncesi beybişoovırı var yapmıcan mı
'Merve's babyshower' gibi pankartlar falan, göbeğin almış başını gitmiş millete parti
Aman aman ben almayim canim walla benim icin en onemli olan mevlutu suan bile onun icin hazirliyorum sekeriydi hediyeleriydi falan insaAllah saqlikli hayirli ewlat olsun bol dualarla

naz isminden emin misin bak cok nazli olmasin sonra :)))
Ya sen yapma kuzumm yaa Bizde
İLGİkoyacaz..Herkes çok ilgi ister bilmem ne istesin diyorum bende hangimiz sevmiyoruz ilgiyi Hem ilgi kendi olsun sanata ,doğaya,insanlara,hayvanlara,kendine ,tüm güzelliklere ilgisi bol olsun diye asi ilgi oluyo diyorum..Haaa diyolar bakış açısı Kimse duymamis garip geldi basta simdi herkes pek bi seviyo kuzumun ismini

genel olarak utu hakkinda ne dusunuyorsunuz? (bence cok gereksiz bir icat kim bulduysa sinir oluyorum ona ) her seyi utuler misiniz mesela? :))
Ben ütüyü hijyen amaçlı kullananlardan değilim canım şimdiye kadar da hiç problem yaşamadım bağışıklığım güçlüdür. Dış kıyafette ise eşimin herşeyini ütülüyorum kendim kotlarımı ütüsüz giyiyorum

Ben de bütün gün ağlarmışım babamın göğsüne yatınca uyuyuverirmişim, kendimi hatırladım Doruk'ta :)

Evet bak bunun gibi, üzeri biraz daha kapalı da olabilir belki ama battaniyeyle de kapatabilirim üzerini, hepten boğulmasın çocuk. Arkadaşın da güzel yapmış, insan hamarat olmayagörsün efendim, elinden her şey geliyor ya.

Aaa tabi canım, çocuğun da giyiyo hatta kaftan gibi Küçük hürremler süleymanlar
Küççük Hürrem kızım benim, seni de süsleyeceyim, o 3 tel yımşak saçlarına minik bükleler yapacayim, topuklu patikler giydireceyim. Bir örnek giyinip bir örnek süsleneceyiz, içim bir hoş oldu şimdi bak
Hafif bir kıskançlık mı sezdim yoksaaaa :)
Aman sakinleşsin de kimde sakinleşirse sakinleşsin, boşver. Sen de dinlenirsin o arada.

ah yazık ya :)) amiiiiiinnnnnn :))

İlk defa duyuyorum valla ben, pek ugrasamam ben böyle seylerle....
uğraşma zaten gelecek nesilllere kadar azalarak bitsin

ya vallahi bana vakit kaybı geliyor. çok aşırı buruşan şeyler, gomlek ve kumaş pantolonlar dışında hiç bişeyi ütülemiyorum ben artık. başlarda bi yapmaya kalkıştım ama sonra dedim manyak mıyım ben ya ne uğraşıyorum bunlarla :))

oo siz çok iyi atlatmışsınız o zaman gerçekten. daha evlilik düzenine alışmadan çocuk gelince çiftler genelde daha çok bocalıyor çünkü. önce evliliği rayına oturtmak taraftarıyım ben. tabi sürprizlere yapacak bişey yok o ayrı :))
Uyudum muhabbeti kacirdim ya ne kimasi kinami var mis bide adetlerde daha neler duyacaz
aha elinde telefonla yatak keyfi yapan biri daha
Ay annenin bindallı giydiğini duymamıştım Ben de giyeceğim, benim kaftanım da çok güzeldi, bir kez daha giymek istiyorum. Vazgeçtim yapçam ben de 6 ay kınası

Walla tuvalet harici yataktan cikmayi dusunmuyorum kizzz artik korkuyom bisey olacak diye bari 36yi qoruyum lutfen yaa

doğunca çok memnun olacaksın buna bence

aa güzelmiş ama sizin kızın ismi. ben de hiç duymamıştım daha önce.

Arada bi dedi otur sen yapma diye falan ama biyandanda bitsin bitsin diye uqrasti bitmeyeceqide ortadaki bisey yani bisuuru is wardi kalktim bende mecburen insaAllah canim cok saqol yok dunden beri bi skntim yatiyorum hep bide alisverisi bitirelim tamamdir

Satışını da yapıyor aklında olsun.
Ay yiğeerim küçük hürremi
Dur azıcık daha kahkaha atayım
He kıskanıyom Kimseye vermicem, elimden gelse doğurmıycam hatta.içimdeyken mutluyuz kızımla. Eşime diyorum bak hareket ediyo bak elini koy. İpek de hareket etmiyor babasını dinliyor. Hhahaha beni seviyo işte bana tepki veriyor diyorum kıskandırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…